Helgye

Godmorgon därute!
Mina lediga dagar bara springer iväg, fattar inte vart de tar vägen!? Jag har visst knappt bloggat på hela helgen så ni nyfikna kanske vill veta vad jag har haft för mig, hih, jag har inte gjort överdrivet mycket.
I fredags diskade/städade jag lite i Jimmys lägenhet helt frivilligt, det var kul, han blev glad. På kvällen satt jag och Eme på en bryga i hamnen och drack alkohol och hade det trevligt, drog sedan till strandbaren..nicenice! Igår tog jag inte många steg nur sängen, vi vaknade sent och gjorde dagen till någon extremchill-dag.. gick och handlade mat/flöt och lagade världens godaste middag innehållande fläskfilé, hasselbackspotatis och någon sås..helt fantastiskt var det iaf! :D

Nu ska jag äta upp mina toast, duscha och vänta på att pappa kommer hem med bilen för då bär de av på utflykt, wihuuu!
/Linnea

Finaste pojken i hela världen. Det finns i...

img_1475 (MMS)

Finaste pojken i hela världen. Det finns inga ord för det, på det här jävla språket.


Jimmymys

img_0189 (MMS)

Jimmymys


okej

img_0713 (MMS)

seriös kan man ju inte vara jämt.


Håret

img_1507 (MMS)

..här ser ni förresten hur mitt hår blev, hih! Sidecuten gjorde vi i brist på annat att göra i helgen. Sjukt nöjd.


Halva dålig, halva bra.

Dagen började inte bra, svimmade i Jimmys hall av okänd anledning..förmodligen blodtrycksfall.. kände mig yr och skulle ta tag i en dörrkarm men det blev mörkt och jag såg ingen dörrkarm så jag hamnade på golvet istället, låg där en stund tills jag kände mig stadig och skrattade för mig själv, heh.

Gick till stan runt ett för att köpa hårfärg. Kom in på ICA, plockade på mig mina varor och kassörskan slog in dem och då upptäckte jag att mitt kort inte var i plånboken så jag fick lämna varorna där, be om ursäkt, gå ut och ringa pappa, vänta, pappa kom med kortet, jag gick in igen, köade, drog mitt kort, knapprade in koden.."medges ej". PINSAMT! Jag visste att jag skulle ha pengar på kortet, lönen hade ju kommit...fick ursäkta mig igen och gå till bankomaten, inga pengar på kontot.. suck. Ringde mamma, gick till Swedbank och de kunde inte se att jag fått några pengar, ringde pappa, ringde lönekontoret, gick till Nordea (eftersom pengarna från komunen betalas ut via Nordea men ska föras till Swedbank eftersom jag ansökt om det), tänkte att de kanske hade glömt eller nåt... De kunde inget göra mer än att se att pengarna har förts över till någon annans konto. Gick tillbaka till Swedbank och där såg de nu att jag hade angett mitt e-sparkontonr så jag hade mina pengar iaf...fast på fel konto. Alltså åh, så irriterad har jag inte varit på länge tror jag inte. Kunde iaf köpa min hårfärg tillslut.

När allt trälande var över åkte jag till Emelie med Jimmys syster och vi fick våra hår fixade, riktigt snyggt på båda måste jag säga!... så nu är jag superblondie igen, NÖJD!
Det tog sin tid med färgningen och allt så det hann bli kväll.

Nu ikväll har jag varit med Emelie ute i Seglarvik och badat/ätit chips, super-salt och druckit läsk. MYS.
I morgon ska jag jobba mitt sista pass för den här veckan, 7-16.


Är nog inne i en KENT - period igen.
Världens bästa band, då, nu och föralltid.

/Linnea

Måndag igen och lite rutiner.


Helgen har mestadels varit riktigt bra! Min sömn ligger dock efter men låg nästan hela dagen igår så det borde ordna upp sig.
Är hemma på rast nu, jobbar till fyra men den här veckan kommer bli lugn, är ledig hela veckan förutom på torsdag, awesome!

Nu börjar jag visst
bye!
/Linnea


Vad hände med mina fina naglar? Heh.. Ser ...

img_5619 (MMS)

Vad hände med mina fina naglar? Heh.. Ser extremt fräscht ut eller hur? Vet vad nästa projekt blir iaf.. Men först arbete, bara sju timmar kvar, härligt :P


Perfekt

img_8379 (MMS)

Perfekt


Jrkowld

Fesst igår hos ida Dittmer, jag hade skitkul, blev skitfull och slutade allt med en promenad hem utan skor och väska... Huuum.. Värd kväll! Nu väntar vi på pizza som jag beställt via mobilfaktura, fett nice. Bakisdag på hög nivå! Puss

img_0412 (MMS)


Hej

Jag sprang till Jimmy inatt, hatar att vara själv när det åskar så pass. Han spelade gitarr och sjöng så att jag skulle somna. Har nog inte sovit mer än sammanlagt 1 h inatt och idag är det dubbelpass som gäller..fy faaaaan! Antingen är jag död och vill sova när jag slutar ikväll, eller så piggar jag till mig med alkohol...det återstår att se...just nu vill jag bara äta mat och sova.

Tänker på allt hemskt i Norge och får dåligt samvete för att jag klagar på att jag är trött och ska jobba.. usch och fy!

Ha en bra dag
/Linnea

ÅSKA

Dagen har spenderats med familj och en Emelie. Vi har varit kvinnliga och förlängt naglarna i flera timmar, jag gjorde det tydligen inte så bra eftersom två redan har lossnat, heh.. värdelöst med långa naglar när man har iPhone.. det FUNKAR ej.
Vi var även uppe i hätte och träffade Julius, August och två badande tjejer. Hade lite mysstund här hemma och åt räkor, kex osv..mums.

Nu ligger jag hemma i sängen med färg på mina ögonbryn efter lite altanhäng at Julius place. VILL inte sova själv inatt, RISK FÖR ÅSKA.. uhhööööhue :( Men det är väl bäst så, börjar 7 imorgon och jobbar till nio, det ni.

Jag saknar min Jimmy.

/Linnea

Buslek i parken!

img_3850 (MMS)

Buslek i parken!


Mums! Som ni ser kunde jag inte låta bli.....

img_3082 (MMS)

Mums! Som ni ser kunde jag inte låta bli...!!!!


Åh titta vad mamma hade hittat och lagt in...

img_4263 (MMS)

Åh titta vad mamma hade hittat och lagt in i mitt rum! Sååå söta, tänka sig att man varit så liten!!!!!!åh


kakbak, städning och arbete

Jag jar ätit frukost för första gången på väldigt länge innehållande, mackor, ägg, leverpastej, mjölk med flingor och juice. Ska sätta på lite kaffe så att jag kommer igång och sedan blir det kakbak och städning på rummet, perfekt när det pratas om regn och åska!
Fasen så seg man ska vara då, behöver verkligen komma ut och röra på mig men jag har inte motivationen riktigt, gör det jag känner för hela tiden och då kommer oftast inte träningen på första plats, hehe.. men aja, hoppas att jag blir mer taggad under hösten sen för då blir det gymkort och då vill man ju få ut så mycket som möjligt för pengarna, inte sant(;

Slänger väl upp en bild på min kaka sen då (om den blir fin vill säga)..hihi

Ha en bra dag
/Linnea

Jag just nu:



Har så sjukt ont i huvudet att det bultar och min hjärna sprängs nog när som! Har redan rast och tänkte äta mammas goda köttgryta men när jag kom hem var den inte klar. Detta innebär att jag kommer få gå hungrig till klockan 21 ikväll och jag har bara ätit en macka och lite jordgubbar idag! Inte konstigt att man har ont! GE MIG MAAAAAAT jag vill inte leva på mackor!!!! :(

Istället kan jag ju passa på att berätta om vad som händer i mitt liv. Okej, det är inte mycket.. jag jobbar mest, umgås med pojkvän, äter och rör på mig alldeles för lite. I förrgår var jag och Eme på donken, jag guidade henne genom min hemby (sommen), åkte en väldigt onödig skogsväg till Tranås, letade efter en badplats som skulle finnas men som inte fanns, gjorde 50000 kärringstopp på 2 minuter samtidigt som emelie hängde utanför bilen och plockade körsbär?....det var fint!
Går även och funderar över vad jag ska göra med mitt hår, det är slitet och har fått en extrem utväxt, tur att en vän kan lösa problemet och det får bli nästa vecka när jag förövrigt får min efterlängtade lön. Det pratas även om att åka iväg någonstans då, jag blir så sjuukt rastlös av att knappt hinna med att göra något innan det är dags att gå till jobbet igen!
Jag längtar också till den första augusti, då öppnar bowlinghallen.. jag är ingen bowlingfantast men har varit sugen på att bowla hur länge som helst nu, om ingen annan vill möta mig så får jag väl spela själv men jag veeet att det finns nåågon liten rödhårig flicka som är lika sugen som jag för det har hon sagt, he´he.

Men nu ska jag iväg och spela kinaschack med en söt tant, har mött henne över 20 ggr och har inte vunnit en enda! Men nu känner jag att det är dags. NU JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR!
/Linnea

---

Jag lever och jag mår bra, det blev mys hos Jimmy igår och har varit där tills nu för snart ska jag gå och jobba kvällen.. med glädje, för om drygt tre veckor är jag arbetslös..eller okej, inte helt arbetslös men jag har ingen aning om hur mycket jag kommer få jobba, scaaaaaaryyyy!

Hejdå
/Linnea


Okej, jag drar och tofflar nu. Min ääääääl...

img_7949 (MMS)

Okej, jag drar och tofflar nu. Min äääääälskade Jimmy !!!!!


Vad kan man göra?

Jag har tråkigt, trodde att jag skulle kunna sova ett par timmar efter jobbet men det gick ju inte det heller, kunde inte somna, tänkte på så mycket annat men fråga mig inte vad. Känner mig stressad på något sätt även att jag egentligen inte har mycket att vara stressad över. Antar att det har att göra med flytten.. jag har svårt att ställa om mig och avskyr egentligen att flytta men jag känner på mig att detta kommer bli riktigt bra, vill ifrån det här stället. Vet väl egentligen att jag förmodligen kanske inte kommer bo så jättelänge där eftersom jag tror att jag kommer bli sugen på att flytta hemifrån om ett tag.
CA en månad kvar tills vi flyttar iaf och det är redan fullt med banankartonger här hemma, kaaaaooooos!

Nu ska jag fixa till mig lite, orkar inte gå runt och spöka.
Tjaaao
/Linnea

Hejsan hoppsan! Jobbdag idag igen och jag ...

img_7968 (MMS)

Hejsan hoppsan! Jobbdag idag igen och jag har haft lite dödtid här,  har städat och fixat i lokalen en massa så nu blir nog mina fina arbetskamrater glada när de kommer tillbaka!;) Ska snart iväg på nästa ärende, ett långt sådant med ännu mera städ, låter inte så kul men de är så trevliga och uppmuntrande så att det faktiskt inte gör så mycket :)  Vet inte vad jag ska göra resten av dagen men det blir väl till att gå hem och ta en tupplur innan jag gör någonting annat.  /Linnea


Back in Jimmy's bed. Inväntar lovad massage.

img_8100 (MMS)

Back in Jimmy's bed. Inväntar lovad massage.


Två timmar kvar..............................

Två timmar kvar.............................................Så sliten, så trött.. Ska ta min femte kopp kaffe och sedan jobba vidare! Ser fram emot en ledig dag i morgon, då tänker jag inte ta ett steg ur sängen.. inte som jag känner nu iaf :)


Saker som stör mig..

...folk som inte kan visa respekt
...svaga människor som trycker ner andra för att själva må bra
...folk som inte förstår att man inte kan vara bäst på allt
...folk som inte kan säga saker direkt till mig utan gör det på annat sätt
...folk med fördommar om allt

Då vet ni.

_____________________________________________________________

Gårdagen spenderades på jobbet 7-21. På kvällen umgicks jag med Emelie, vi åkte runt i bilen och hade det bra, hamnade på höganloft och sen åkte vi ut och satt på bryggan i Seglarvik. Var även snälla flickvänner som åkte ut till Ömo och hämtade våra fulla pojkar i natt, inte mig emot. Kom till Jimmy och somnade där runt halv fyra. Har alltså sovit 3h inatt för jag började kl 7 i morse.
Nu är jag bara hemma på rast men ska snart åka till jobbet igen och vara kvar där till fyra. Ikväll ska jag mysa

Have fun!
/Linnea 

Jobbar för fullt, men fasen så segt det va...

img_0204 (MMS)

Jobbar för fullt, men fasen så segt det var att gå upp idag.. Skulle varit såå jäkla skönt med en sovmorgon! Men men, jag är på bena iaf och börjar komma igång nu efter ett par koppar kaffe och frukost innehållande en kanelbulle och lite fil..  Hah, det är ju ändå lördag ;)  Nu ska jag jobba vidare! Kyss!


Mat och en pojkvän.

Sitter nu hemma hos Jimmy och väntar på maten. Jag har gjort iordning potatisgratäng och kycklingklubbor till oss.. så jävla gott ska det bli och jag är så jävla hungrig att jag kan dö, har inte alls ätit mycket. Till efterrätt blir det min blåbärspaj som tyvärr inte är lika fin längre efter resan hit.. rinnigt och dant! Men så är läget iaf, det här är precis vad jag vill ha, massa mat och massa kärlek. Senare kommer kanske Emelie och Julius och hälsar på en sväng, det återstår att se, vill kanske vara själva lite.

I helgen är det jobb som gäller, pengar är nöten ni, utan det blir allting lite tråkigare.. har levt mer eller mindre jävligt snålt i typ tre veckor nu eftersom socialtjänstens lön kommer i efterskott, dvs att jag inte fick någon lön under juni månad. Men jag har ju klarat mig ändå, det är bra att leva så för någon gång kommer vi alla att sitta arbetslösa, förmodligen.
Den här sommaren går tydligen jävligt fort känner jag, snart augusti, vafaaaaaan?:O
Nej nu ska jag se om kycklingen snart är klar! :D
/Linnea

Dat's My sweetie thing...

img_0910 (MMS)

Dat's My sweetie thing...


dag ut och dag in..

Jag har nog redan tröttnat på att vara student. Alla dagar är likadana, jag vill iväg någonstans men det kan jag inte.. för jobbet hindrar.. Kanske blir det Emmaboda med enbart män, kan bli kul men det här med att bestämma sig är jag inte så snabb på. Just nu vill jag bara iväg från den här staden, inte någon längre tid.. ett par dagar skulle räcka, fast det är klart att det skulle ju intevara heeelt fel med en sista minuten när mitt semestervikariat är slut, åh!

Jag har nog den här dagen planerad iaf. Jag ska dra ett lager färg till på min vägg och baka blåbärspaj, det tar ju några timmar... se jag vill bara att tiden ska gå hela tiden, bläk.,.. och så saknar jag redan min pojk.

Hade bättre än jag , puss.
/Linnea




Godmorgon världen!  Harry var sjukt bra, s...

img_7747 (MMS)

Godmorgon världen!  Harry var sjukt bra, sällskapet var sjukt fint..Dag är jag helt ledig, myskväll med Jimmy ikväll men vad ska man göra under dagen?:)


Sitter i fönstret och njuter av frihet.. I...

img_4996 (MMS)

Sitter i fönstret och njuter av frihet.. Ikväll blir det bio med min älskling<3


Vuxenpoäng

Idag har jag:
-målat om väggen
-städat
-dammsugit
-dammat
-tvättat två maskiner
-plockat blåbär
-plockat svamp
-gjort fondanter
-sprungit


.. och nu väntar jag på att mina varma mackor med svampstuvning ska bli klara!

Slå det ni
puss

Godmorgon folket

Jag har visst inte bloggat sen i förrgår och har väl inte gjort så mkt sen dess heller, eller jo.. jag var med Emelie i måndags eftermiddag/kväll.. vi satt länge på hennes balkong och åt kladdig kaka och drack kaffe, gick en promenad och åkte till Nissagölen och badade tårna... längesen jag umgicks med na sådär helt själv så det var niccceee!
Annars har jag jobbat och umgåtts med Jimmy.

Jag väcktes tidigt idag, min pojkvän har fått för sig att han bara ska ha sovmorgon på lördagar, bra visserligen men idag var jag så trött! Är hemma hos mig nu och äter lite frukost, framför datorn som vanligt för i köket är det fullt med Thailändska människor som lagar så starka rätter att det knappt går att vara på övervåningen...

Tänkte se ifall någon vill vara med mig idag, jag är ju leeeediiiiig!!!!!!!..annars blir det bara en "hemmadag" i sängen med OC.. inte helt fel det heller!

/Linnea

Helluuuuej

Ny vecka, nya tag.. eller? Hihi. Jag mår bra efter helgens trevligheter, brukar vara tungt att jobba helg när man vet att alla andra är ute och har roligt, men man får ju hela tiden trösta sig med hur glad man ska vara som har ett jobb.. det funkar oftast. Men som sagt, jag har varit ledig hela helgen och den har verkligen varit uppmuntrande!

Är hemma på rast men jobbar bara till 13 så det är inte mycket kvar. Både jag och Jimmy klev upp till sju så det var inte lika segt som det brukar vara.

Ska packa lite saker och åka till far sen, saknar honom så jag tänkte vara där lite.. får se vart dagen tar vägen sedan!



Hade bra

/Linnea


Trehörna

hej.
Trevligt hos Ida. Åt god mat, extremt god efterrätt, spelade kubb och alla fegisar satt på bryggan men inte jag och Matilda inte, vi hoppade i helt nakna och fy sjutton vad skönt det var, det var verkligen ljummet! Tappade dock min älskade ring i vattnet :( Har inga bilder..trist.
Idag är jag bakis och tänker stanna hemma med Jimmy hela dagen.. ska försöka få med honom på ett kvällsdopp i strånna sen! :D
Puss/Linnea

Räkor!!!

Halloj bästa helg.
Jag är ledig hela helgen, så underbart! Kommer inte bli så många lediga helger nu framöver så jag ska vara glad över dem få jag får.
Igår jobbade jag förmiddag som innehöll mycket stress och ett par tårar, antagligen och förhoppningsvis de jobbigaste arbetstimmarna den här sommaren.
Blev gladare när jag träffade Sanna, vi skulle ut på en promenad men vädret sa ifrån så vi tog en liten lunch på Gotteriet istället och Satt där ett tag och pratade. Väldigt varierande och konstigt väder igår måste jag säga, tycker likagärna att det kan regna om det ska vara så.
På kvällen var jag hos Jimmy, vi drack lite alkohol och lyssnade på gamla låtar från fjårtistiden, riktigt mysigt!

Var nere på Lidl för en liten stund sedan och köpte räkor, jag var så sugen på det! ..så nu har jag hävt i mig ett halvt kilo räkor (vilket är mindre än vad man tror), smörgås, jordgubbar, ägg och lite smått och gott!
Nu ska jag ta mig en promenad sen hem och fixa mig för ikväll blir det en sväng till Trehörna för att fira Ida (:


/Linnea


Rock and roll



Hade glömt hur jävla fucking bra detta är alltsåååå!!!!!!!!!!
/Linnea

SÄllskap

Emelie ringde, hon ville ta en glass på Tranan så vi åkte dit och satt där ett tag...mysigt att prata, äta och glo på folk ;) Körde ett par varv runt stan med "det var en gång en liten fågel" på högsta volym i hennes feta högtalare som hon förövrigt lyckats spräcka, hehe alltid lika mogna!

Har bäddat rent min säng, planerat in ytterligare några jobbtimmar i almanackan och kollat runt om det är möjligt att få skjuts hem från Trehörna på lördag, ska kanske dit och träffa några klasskompisar för lite fest om jag får skjuts och om jag inte är alltför trött efter arbetet...jo för abetet tar på krafterna, vilket inte alla verkar först
Ska måla färdigt mina naglar nu, gå till lekparken med Olle och senare ikväll träffa Jimmy.

/Linnea 

Jordgubbskräääm

Hemma igen efter dagens arbetstimmar och känner mig sådär produktiv och bra tjej. Ska snart hoppa in i duschen och tvätta bort allt äckel innan jag ska laga mat och äta framför OC, så jäkla gött med sådana här dagar, man kan slappa rejält utan att känna att man inte gjort något vettigt, ; )

Jag har varit sådär ruskigt rugen på hemmagjord jordgubbskräm hela förmiddagen så man kanske skulle ta och göra det idag.. aja, får se vart dagen tar vägen.. ÄÄÄLSKAR att kunna göra vad jag vill.



/Linnea

 

att sova själv.

Halvligger i sängen med datorn, tända ljus, skön musik och insåg just att det här måste vara typ 5 natten sen första juni som jag sover utan Jimmy, om ens det. Rätt sjukt. Tycker det är skönt att sova själv ibland och just idag kände jag att guud så skönt det ska bli att krypa ner under täcket i sin egen säng, speciellt som idag när man har jobbat själv och ska upp kl 6 i morgon. Men det är klart, jag föredrar hellre att somna med hans arm omkring mig, vakna mitt i natten och krypa mig intill honom och vakna på morgonen med det finaste sällskapet man kan ha.. för så är det, det absolut finaste sällskapet man kan ha.

(bild tagen av mannen själv, doken 5/7..hih)

(och sen jag då)

Jo men som sagt, i morgon jobbar 7-12, skönt med tanke på hur tung nästa vecka kommer bli, behöver lite ledig tid att vila upp mig på! Ska nog ta en promenad runt Ustorp.. det är förresten en sväng i skogen här uppe i Stoeryd på knappt en mil och det är typ det enda jag kommer sakna med att bo här sen när vi flyttar.. vilket är om typ en månad, sjukt ja.

Nej nu ska jag sova.
Godnatt alla
/Linnea


-..-



Igår skulle jag vara ledig med jobbet ringde in mig vid sju på morgon och behövde mig så jag ställde upp, det var visserligen bara tre timmar så det var lugnt! På förmiddagen var jag på stan med Sanna och tog en glass samt gjorde några ärenden.
På kvällen precis när jag ätit ringde Emelie och ville att jag skulle med henne och Hanna till Höganloft och grilla så jag tog med mig min godispåse och följde med och sen kom Jimmy efter en stund (: Mysigt att se solen gå ner över Tranåset!

Har inte hunnit med så mycket idag, vi sov ganska länge och låg och myste i sängen ett bra tag med godis och Family Guy! Var duktig och diskade åt honom innan jag drog hem.
Nu ska jag hämta lite jordgubbar och grädde och kolla på lite OC innan jag går ner och jobbar, kvällsjobb idag! Helt ok.

Hade bra!/Linnea

JObb som vanligggggggt

Ursäkta gårdagens inlägg.
Jag mår bra idag, dock hur jäkla trött som helst och jag ska jobba 14 timmar... yäääääääy! Okej, jag har endel raster.. men ändå, man måste ju hålla sig vaken, hihi.

NU måste jag visst iväg.. fan vad tiden går fort! hoppas resten av dagen förtsätter så! :)
/Linnea

Hej

Inflyttningschillfest hos J, jag är nog onykter, vet inte. Nu drog alla till mayan, jag jobbbare 13 h imorgon, ska sova nu då.. J kommer förhoppningsvis om nån timme och gör mig bra.'puss

Hard workwork

God förmiddag. Känns som eftermiddag för mig dock, gick upp halv sju och vandrade till jobbet och nu är jag hemma på rast och har precis ätit schnitzel. Jobbar till fyra idag, ganska segt men det får ju gå det också helt enkelt. När jag har slutat ska jag ner till min far en sväng och sen vidare till Jimmy.

Igår efter jobbet stressade jag som fasen för att gå till Julius, de andra hade grillat innan så det hann jag inte med, men vi satt ett bra tag och pratade skit, spelade mobilspel osv, hihi..riktigt mysigt! (:



Forever ego

Nu ska jag förbereda mig för 4 timmars arbete till.. tjuhu!
/Linnea


Kvällsjobb

Ligger i soffan på jobbet, dricker kaffe och äter banan. Jobbar kväll idag, skönt att vara ensam på jobbet och slippa anpassa sig så mycket, dock är det rätt mycket på schemat efter rasten så jag passar på att vila lite. Jag var ute och gick en sväng med Sanna förut vilket var riktigt skönt, känner att jag måste komma igång och röra på mig lite snart och slippa vara trött och seg hela tiden för det suger att inte orka.. kanske inte så konstigt att jag inte orkar så mycket eftersom jobbet tar en del på krafterna!! Fick ett sms från telia förut, en tävling där man ska skicka in ett appförslag, smarta Linnea hade en ide direkt så jag siktar mot en vinst, haha.. Måste ju tänka positivt, inte sant?;) Efter jobbet ska jag iväg och mysa med Emelie, hennes man och min man, trevligt, trevligt!:) /Linnea

RSS 2.0