Valborg & grillfest

Sitter i soffan och latar mig lite. Ikväll ska jag och några kompisar till Jesper på grillfest vilket jag ser fram emot. Hade egentligen tänkt att strunta i alkoholen ikväll och ta det lugnt istället, känns som det varit så mycket nu på sista tiden. Har inte riktigt bestämt mig om jag står fast vid det längre men får väl se hur det blir, med tanke på att jag kommer jobba en del på helgerna nu i Maj så kanske jag ska passa på när jag väl kan (:

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, duscha och peela hela kroppen, lägga ansiktsmask innan jag åker iväg till pappa där jag fixar resten. 
Lägger kanske upp ett litet inlägg precis innan jag åker om det inte blir allt för stressigt.
Annars önskar jag er en mysig valborgsmässoafton (:



 /Linnea


Natt bloggande

Det är något som är lite snett med mitt internet tror jag, det vill liksom inte som jag vill och då blir jag lite smått irriterad.
Kom precis hem från Emelie som lagt "lite" slingor i mitt hår. Efter att ha tupperat håret i 3 dagar i sträck och därefter lagt i en blekning mår mina stackars hårstrån så bra så i morgon blir det att dra upp på stan och köpa en bra inpackning, den jag har för tillfället är ungefär som balsam och hjälper inte ett skit.

Sovmorgon till halv 12 i morgon, egentligen till tjugo i 1 men vi ska öva till ett uppträdande vi ska göra i kyrkan på lördag :| Linnea ska gå till kyrkan en lördag kl 20.. Inte alls vad jag är sugen på att göra en lördagkväll, men men, det är ju bara en dans så vi behöver väl antagligen inte vara där i en timme ens och så har jag ju mina underbara, fantastiska dans vänner vid min sida och då brukar det mesta bli skoj.
Vaknar jag skapligt tidigt i morgon så tänker jag hjälpa mamma att städa toaletterna tills hon kommer hem från jobbet, tycker om sånadär små överraskningar P:

Nu ska jag se Andra avenyn, gud så spännande!
/Linnea


Dansens dag

Vilken otroligt rolig dag! Dansens dag idag ju och vi har haft 2 föreställningar med Lilla sjöjungfrun och en föreställning med bara elever från gymnasiet! Är otroligt trött nu men det här var ändå den bästa dagen på länge och jag hoppas morgondagen kommer att bli minst lika bra!


Just nu är jag såhär snygg, hah.
Tack alla för alla fina komplimanger och kommentarer hörni!<3

/Linnea

Trött och osäker

Jag är arg. Arg på folk som inte uppskattar det jag gör och som inte accepterar det jag säger men framförallt att jag tar åt mig.

Ska krypa in i mitt lilla skal nu och stanna där resten av kvällen/natten.
I morgon väntar dansens dag och 3 föreställningar + ett genrep. Jag är taggad.

Förhoppningsvis vaknar jag med ett glatt humör i morgon, det är jag nästan säker på.

/Linnea



Pannkakor<3

Hemkommen från dansen. Står och gör pannkakor att ta med i matlåda till morgodgens alla rep. Ska snart hoppa in duschen och städa upp lite på rummet för sen blir det bara till att vila bort halsontet så att jag klarar av morgondagen(:
Har väldigt mycket att göra och tänka på just nu så bloggen blir inte så värst uppdaterad som ni märker.

Ha det bra
/Linnea

Dans och ont i halsen, inte bra.

Vaknade i morse av några små pussar, trodde det var godnattpussar men så var det ju inte tyvärr. Tror jag sov som en stock hela natten verkligen. Gick upp och åt frukost tillsammans med Victor innan jag tog bilen hem till Tranås. Kom lite sent till första lektionen pga trafikstockning, typiskt :P
Skrev mitt prov i kulturhistoria och det var rätt svårt men jag hoppas på det bästa såklart. Nu har vi dansat och väntar på att engelskan ska börja. Slutar 15:20 men har danslektioner till kvart över 6!
  
Det river i halsen när jag sväljer och på onsdag börjar föreställningarna. Inte kul alls, och dessutom kommer mensvärken att dyka upp lagom tills dess. Det är väl bara att ta det lugnt, dricka en massa te och knarka halstabletter och framför allt, tänka positivt för det här kommer bli en underbar vecka om man bortser från det jag nyss skrev(;

/Linnea


Slapp söndag

Gårkvällen tog hårt på oss. Vihar i princip legat i sängen hela dagen xP

Smygbild, tsss..


Pigga och glada!



Jag åkte till ica och köpte lite gott gott - mest till mig själv dårå :P


Om en stund åker vi till Motala, sover där inatt, kommer ju inte få träffa hjärtat på vå veckor sen!

/Linnea

Efterlängtad dag

Har precis målat alla naglar klassiskt röda, ska till parken ikväll med goa vänner och dansa röven av oss, längtar som bara den! Om en liten stund åker jag och hämtar Victor på stationen, jag har saknat honom som bara den så det blir härligt. Fint väder ute också så det kan bara inte bli bättre! (;


Like this song!



/Linnea


Nu är det fredagsmyyyys

Nu åker jag iväg och träffar Emelie en stund när pappa kommit tillbaks med bilen. Sedan vidare för middag på after work (;
Köper med mig en jävla massa godis hem efter middagen och avslutar dagen med lite rå - plugg till provet på måndag - jag vet att fredagar är en "icke - plugg - dag" fast när annars ska jag ha tid? :P



/Linnea

Friday

Hemma från skolan (: Nu blir det att plugga lite kulturhistoria innan jag ska träffa Emelie. Ikväll blir det after work med Sanna bland andra :)

/Linnea


Jag är numera modern - jag har internet även hos min far.

Blir lite sur när man glömmer nyckeln till skolan - slutar kvart i tolv - går hem och kommer på att ingen är hemma och att far inte kommer hem förens fyra - går tillbaks och är hemma vid fyra. KUL.

MEN, är jag låser upp och kommer in i hallen ser jag en man sitta på golvet - det var internet gubben, eller ja, gubbe och gubbe, han var rätt ung. Snacka om att jag blev glader alltså! :D Nu kan jag roa mig med att läsa bloggar, se på Andra avenyn, som jag missade igår och sitta och tycka synd om alla männsikor med dålig humor på facebook, ;PpPPPPP Haha.

Var ute och sprang förut och direkt efter det baletten så jag är en anning trött.
Snart ska jag och far mig åka och hämta min "nya" säng, 140 :D efter det ska jag städa och plugga kulturhistoria.

/Linnea



KÖRKÖRT

Jag hatar att leva utan internet. Den där internetgubben skulle komma och fixa det i förrgår men han kom aldrig så jag kommer förmodligen inte ens ha internet till helgen :( Känner mig som en otroligt dålig människa som inte uppdaterar sin blogg, heh.

Nu till lite roligare saker. I förrgår fick jag mitt älskade körkort så jag har brummat runt en hel del (; Igår tog jag med mig Sanna, Olivia, Ellie och Mickis till Donken i mjölby och eftersom min käre vän Jesper tog körkort samtidigt som mig så följde han och en full bil med killar med också(:

Nu har jag precis skrivit klart min lilla redovisning om Mijailo Mijailovic som ska redovisas nu på samhällen. Efter det har jag dans sen lunch och sen slutar jag! Ska dock ha extra balett lektion i eftermiddag (:

Tjofjång!
/Linnea

INGET INTERNET

Jag kommer att vara utan internet hela veckan så räkna inte med mig.

 

:( suck och pust.

/Linnea


Natt

Hemkommen från Aneby nu och jag har haft en riktigt rolig och mysig kväll med en Wii dans och crazy kanin tv- spel, kommer definitivt ha träningsvärk i möra. Tog tyvärr inga bilder men det kan hända att det kommer upp ett video klipp på oss och vår fina cowboy dans, hahah!

Nu ska jag kolla igenom ett antal bloggar och sedan sova.
Godnatt!
/Linnea


Fredag!

Hejhej alla fina! (:
Idag är jag på toppen humör, fredag och soligt! Underbart! Tog en promenad till skolan idag i, började egentligen kvart i 11 men vi kreativa dans tvåor träffades halv 10 för att göra klart en av våra danser till dansens dag som vi gjort heelt själva! Nu är det bara att slipa på den nästa vecka så kommer den bli kanonbra!
Spelade basket på idrotten och vi vann.. tror jag iaf..:P Svettig och äcklig gick jag till Norrskolan för att hämta Olle och vidare till Melkers dagis, det var så roligt hur Olles ansikte bara SKEN som en sol när han såg mig och så sprang han och gav mig en bamse kram, gulliga unge!

Resten av dagen ska jag städa rummet och senare ikväll blir det en tripp med Sanna till Aneby för lite tjejmys.
Ha en skön fredagskväll!

OBS: Har inga pengar på mobilen för er som inte fattat det än xP




Hemma igen

Showen var väldigt bra!(: Är nu hemma och ska kolla på Andra Avenyn samt fixa iordning något smått att äta, har ingen matlust men något måste man ju stoppa i sig innan läggdags.
I morgon väntar PA lektion, samhäll, Jazz, balett och övning inför Josefine Stoors projektarbete i morgon kväll som självaste Linnea är med i. Kommer bli en lång dag med andra ord.. 8:00 - 20:00 typ... TOLV timmar i skolan, puh jag kommer sova gott sen.

I natt också förhoppningsvis
kram
/Linnea

Soligt värre!

Hej hej härliga vår! Jag mår prima, lever livet i vårsolen (:
Har precis varit och delat ut Annonsbladet och sitter nu här hemma i köket och äter lite mellanmål bestående av mackor, kanelknäcke (älska kanelknäcke alltså!), fil, vindruvor och apelsinjuice och äppeljuice (kunde inte bestämma mig, därför blandade jag och tog hälften av båda och det blev ju riktigt gött!).
Jag ska snart fixa iordning mig litegrann för om ett tag ska jag möta upp Sanna för at gå och kolla på några dans treors projektarbete, det ska bli jätte spännande! 
Förhoppningsvis lägger jag mig tidigt ikväll, sov så sjukt dåligt inatt pga läskig granne, minst sagt :| Kan nog tyvärr inte berätta mer om det i bloggen eftersom personen i fråga förmodligen vill vara anonym.

Skrev jag förresten att jag var på arbetsintervju i måndags? Iaf så fick jag jobbet! :D

 

Nu ska jag kila.
kram på er.
/Linnea
  

Sista dagen på lovet..

Goddagens!
Sisda dagen på lovet då, känns lite trist faktiskt, allt har ju gått så fruktansvärt fort men jag har haft det bra.
Jag skulle vilja ägna dagen åt att sitta framför desperata hemmafruar eller kanske läsa en bra bok. Men nej nej, jag måste plugga och därmed basta. Kanske tar mig tid att färga ögonbrynen också, det var ett tag sedan.
Känner att mina inlägg inte är något vidare intressant men jag måste ju hålla mig uppdaterad, vem vet - snart kanske det dyker upp något roligt, haha.

Nu är det dags för mig att göra "nytta"
tjenix
/Linnea

22:57

I morgon blir en riktig pluggdag, fy så hemskt.
Nejvars, jag ska inte klaga det är ju faktiskt för min egen skull jag gör det (:
Blir nog också en springtur med Sanna förhoppningsvis.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för natten.
Godnatt
/Linnea


Lördag

Mår som jag förtjänar efter en lyckad fest igårkväll(: Victor åkte hem med tio tåget och jag följde honom till stationen, köpte med mig en nyponsoppa - kände att det skulle bli svårt att klara av dagen utan den, gick hem och lade mig och sov en dryg timma, pluggade körkortsteori, kollade på tv, pluggade lite mer och nu kom jag precis hem till mamma. Ikväll ska jag hem till Jesper på kalas med hans släkt, spännande :P :)

Har inte tid med det här.
Kram Linnea

Hej det här är min dag typ

Sista dagen på lovet idag då och det firar vi med festande ikväll! Ska träffa Sanna och Jennie för lite "förfest" innan vi åker till Mada (:
Innan dess är det lite saker som ska göras. Går snart ner till körskolan för teori i ett par timmar samtidigt som Victor är ute och springer. Efter det måste jag upp till stan för att fixa några saker till ikväll. Victor åker ner till mammas massage sen en stund så då får jag tid för mig själv att göra mig i ordning, för vem vill ha sin pojkvän springandes efter sig när man fixar i ordning sig för att gå på fest? Haha, nej juste, ingen.
Nu vet ni allt om min dag, typ iaf :P

Torsdag kväll (:

Tjofjång!
Idag har det inte hänt så mycket i mitt liv, satt på körskolan några timmar och pluggade, delade ut Annonsbladet, satt på körskolan ytterligare en timme innan jag gick hem till Victor igen. Nu har vi ätit köttabullar, stuvade makaroner och kollat på Andra avenyn som vanligt,, haha.
Tänkte lägga upp några bilder från igår om jag hittar några fejna på kameran (;
Käkade pizza till middag (:
Haha, sicken fuling!
Avslutade dagen med varsin kaffe på espresso house.
Såg för övrigt på Avatar, sena som vi är. Ljuger inte när jag säger att det var nog ta mig fasen den bästa filmen jag sett!
Skriver nog mer i morgon (:
/Linnea

Tjabbalu - ananas blire nu!

Woho nu är det dags för myskväll med ananas, Andra avenyn och pälskling :D
I möra åker vi till Norrköping för en heldag där! Kommer bli riktigt mysigt med en tur på stan, god mat och bio fast vilken film det blir det vet vi inte än.
Om jag har tur och vaknar tidigt imorgon blir det en liten springtur.
Ha det bra, och förresten, sry att jag inte uppdaterar så mycket här men jag har haft lite annat för mig och dessutom tycker nog Victor att jag är rätt tråkig när jag sitter här.
/Linnea

INTERNET FUNGERAR

Weheeey!  Nu fungerar internet, eller rättare sagt, nu har Victor kommit med sitt mobila :D
Började dagen med en körlektion och efter det gick vi upp till stan och köpte varsin glass och kaffe, mysigt värre.
Senare sen kanske jag åker bort till Olivia där det vankas vaxning eller för min del lite ansiktsmask och sånt, eller aa, jag vet inte, får sen. Blir väl antagligen någon form av träning ikväll också (:
En liten puss från oss (;
/Linnea

INGET INTERNET

Tjohej. Är hemma hos Sanna med henne och Olivia :)
Ska hem till pappa sen och där fungerar inte internet så ni får inte hör så mycket från mig förrens imorgon em någon gång, om ens det.

Ha det bra
/Linnea

Göttigött

Nu har Linnea öppnat sitt påskägg och sitter och knaprar på Twix, mums så gott det är! (: Det blev rökt lax, potatis och romsås till lunch och det är ju on man nu ska jämföra, ännu godare. Ska sminka mig lite tror jag för när sanna blir klar med sitt så ska vi hitta på något (:


Dagens drog:



/Linnea

Påskdagen

Hejsan! Himla skönt med sovmorgon. Drömde en massa konstiga drömmar och vaknade lite då och då mot slutet så sådär jätte djupt sov jag väl inte, men det är iaf en befrielse att ligga kvar så länge man vill. Jag måste väl tillägga att jag inte är den personen som ligger kvar i sängen halva dagen som brodern Måns gör, han går ju för sjutton upp vid 3 - 4 ibland... Nejnej, helst inte längre än tio, halv 11, man vill ju hinna med att göra så mycket som möjligt under dagen också innan det börjar mörkna.
Så vad ska jag göra idag då?
Jo, efter min frukost blir det en liten powerwalk runt Ustorp dvs ca 8 km. Sen skjutsar pappsen upp min till mina bröders farmor och farfars stuga där resten av "mamma familjen" är, tänkte ligga i solen och plugga lite körteori. I eftermiddag/kväll någon gång ska jag umgås med Sanna, vad vi ska göra än det vet jag inte (:


Just nu. Minsta bror duschar mellanbror, sött.

Det kommer nog bli en bra dag det här!
Skriver när jag kommer hem från stugan.

/Linnea


körslaget? Nejtack

Påskmat, mums<3 Haha, jag har ätit 3 godisbitar i påsk än så länge.. har verkligen inte varit sugen på just godis. Däremot ha jag väl druckit en hel del påskmust men det är ju en annan femma, haha. Har inte ens öppnat mitt påskägg :P
Jag är skittrött och vill sova så det ska jag nog göra snart, tror det blir ett avsnitt av Andra Avenyn innan, missade ju det i onsdags.

Känner mig tråkig ikväll
Godnatt.
/Linnea


Första stugdagen för i år

Hemma från stugan. Det blev en intressant hemfärd, körde fast i lera och fick gå till bonden som hjälpte oss loss, haha. Olle tyckte det var skitkul och mamma fick åka traktor för första gången, tror hon tyckte det var kul (;
I stugan sat vi mest i solen, jag läste och pojkarna plockade älgbajs mm. Åt soppa och fikade i solen, skitmysigt!

Nu ska jag ut och springa en sväng med min träningsvärk innan all påskmat/godis :)

 











I väntan på mamma och bonden, ;)



/Linnea


Påskafton

Godmorgon (:
Kom hem skapligt igårkväll, jag och Emelie gick en runda runt stan och hälsade på Elvira som hade fest men vi gick väl efter 10 min eller något, för min del så var fest inget som lockade särskilt mycket, var rätt slut efter skärtorsdagens bravader.

Blev väckt ganska tidigt idag men det var det värt nu när det är påskafton och allt. Om en liten stund åker jag med familjen till stugan i Askeryd för vi ska äta lunch där (:
Jag packar med mig en bok och att par solglasögon så att jag kan sitta i solen och läsa, det är ju soool ute idag!
Idag blir det alltså en heldag med familjen och det ska bli så himla skönt, har inte träffat dem så mycket på senaste tiden och i morgon åker jag ju till pappa igen.



Ha en glad påsk allesammans!

Hörs när jag kommit hem.

/Linnea


Största kärleken



Det finns inte ord för att beskriva min kärlek till dig. Här hade Victor jag och varit tillsammans i två månader, Augusti 2008. Herregud, var det verkligen så längesen? :|
Ett liv utan honom är nog inget liv.

/Linnea

 


Långfredag

Hejsanhejsan.
Vilken underbar kväll igår alltså! Jag och Sanna gick till parken och dansade loss rejält! Bästa kvällen på länge! :)
Har mått lite halvdåligt idag men jag orkade mig till Motala och äta kallekalkon hos farmor. Nu har jag precis duschat efter en 40 min lång joggingtur, mycket skönt (:
Ska iväg och träffa Emelie nu (:

Ha en bra kväll!<3
Förresten har påskharen varit i mitt rum och gömt ett godisägg, mums<3

Kram
/Linnea


RSS 2.0