Gick upp 6:00 idag för att ta tåget 7:30. ...

img_8078 (MMS)

Gick upp 6:00 idag för att ta tåget 7:30.  Idag är jag ute på uppdrag för Mistat/Resplus vilket innebär att jag ska åka tåg/buss fram till 17:45 och dela ut/samla in undersökningar. Är nu på väg mot Göteborg, när jag kommer fram dit måste jag äta en lätt lunch, börjar redan bli hungrig!


Bloggar!

Jag vaknade vid tio och sprang upp och åt en riktig frukost, så jävla gott!
Håller för tillfället på att göra något åt min tvätthög, det behövs! Passar på att fixar till lite på rummet också när jag väl är här (:




Hade fint!
/Linnea

Här är jag igen

Jag kanske borde skriva liiite mer här! Så säger jag ju alltid men det blir ändå inte av.
Jag kör ett test nu, publiceras inget inlägg här innan tisdag så lägger jag ner den här bloggen, okej!? (;

Det viktigaste den här veckan har varit att Melker och Olle fyllt år. Det är helt sjukt att de är så gamla, Melker är 6 och Olle 9!! Jag tycker inte om att mina små pojkar växer så fort! ;(
Olle fick en rolig bok av mig och Melker fick lego.

Här satt Melker innan barnkalaset och väntade på sina gäster.



I Fredags tog jag med mig Emelie på en roadtrip till Linköping och gick på Breaking dawn. Jag kan inte säga att filmen var bra, den var ganska tråkig och långsam.. men jag antar att de som inte läst boken tyckte att den var bättre.



Var på Ryhov hos öronläkaren i onsdags också, årlig kontroll. Min hörsel har för första gången på flera år inte försämrats någonting så nästa år behöver jag inte gå dit om jag inte själv märker av någon försämring! wiiie!

Jimmy var snäll och följde med mig så vi besökte hans föräldrar också, därav katten.. han heter Zeke och är en väldigt konstig katt.. när man äter vid hans närhet tar han maten från ens gaffel,...han har nog ett väldigt soft liv, tjockis..mjauu.



Har även jobbat lite på Mistat också och då ser jag ut såhär.
Idag bjöds det på julmust och glögg iaf och sen hade jag tagit med mig kladdkaka så nu är jag nog populär på jobbet :D

Det har varit kalasfika med familjen här hemma idag också (:
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.
Ska nog kolla på något.
Eller sova.
Eller nåt.

byebye
/Linnea

Vill du lukta bajs?

1. Varför ska familjemedlemmar stå och fritera inomhus UTAN fläkt
2. Varför ska familjemedlemmar stänga alla dörrar och fönster jag har öppnat för att slippa oset
3. Varför kan inte familjemedlemmar tänka på att det är en hall precis utanför köket där det hänger kläder, där min jacka hänger!!
4. Det finns inget värre än denna doft.. lukta som om ni stått i köket på donken i flera dagar ni men JAG tänker då inte görat.




Nu ska jag byta kläder, spraya håret med något som luktar gott (hinner inte duscha) och bege mig till jobbet med en för kall jacka för att jag blev tvungen att slänga den andra i tvätten.

Hejdå.


Coctailparty!

img_5705 (MMS)

Helluu! Här sitter jag i Mlis extremt varma rum med röd färg i håret som jag snart ska ta ur, sedan ska vi sminka oss, dra på oss våra finaste klänningar och bege oss upp till Osbeck för coctailparty! :D Hejdååååååå!


Undrar vem som gav mig körkort

Tjolahopp i kylan!
Idag kom jag på att jag egentligen inte borde äga ett körkort. Skulle parkera innan jobbet igår, körde upp till parkeringarna där uppe där det är en aning trångt och skulle ställa mig mellan två bilar, okej det var jävligt trångt men vad gjorde man inte för att slippa gå från parkeringen där nere och frysa. Iaf, Hanna och Manuela satt på bänken utanför och kollade när jag kom så jag tänkte att vafan jag backar in och visar vad jag går för! Det gick åt skogen. Mellan bilarna stod ju en cykel som jag självklart körde in i! Gav upp och det slutade med att Hanna fick stå och dirigera mig ner till den andra parkeringen. . ibland är man pinsam!
Och idag då när jag skulle åka hem tänkte jag kolla hur halt det var på vägen genom att gasa på lite extra men vad jag inte tänkte på var ju att jag gjorde det mitt i en sväng så bilen vred på sig och tog upp hela vägen, som tur var kom det ingen bil, men ja....DET VAAAAAAAAR HALT.
Undrar när någon kommer skadas med mig ute på vägarna.. dröjer nog inte länge till.
Jaja
Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har varit i badhuset med Olle och Melker, Olle hade simskola och jag och Melker lekte inne i lilla bassängen. Bastade gjorde vi med och ställde gåtor till varandra men Melker hittar på sina gåtor själv så de är kluriga vill jag lova er. Mest handlar det om banditer, Star Wars gubbar och andra konstiga saker.
Ikväll har jag jobbat och nu är jag hos Jimmy och ska snart sätta på Desperata hemmafruar, Marcia Cross är ju LÄTT den snyggaste kvinnan som finns!
Min man kommer nog framåt midnatt och görmig sällskap<3
Hejdå mina vänner eller vad det nu är för anonyma små människor som följer mitt intressanta liv ;)
/Linnea

Då var denna dag slut.. nästan

Hemma från jobbet och idag vare segt men fasen så skönt att komma hem till ett (nästan) helt städat rum..okej det hänger kläder överallt men jag gillar doften av sköljmedel såatteh..

Hoppas min man hämtar mig snart.. Inväntar en myyyyys kväll/natt-

Hejdå hörs imorgon, då ska jag till badhuset igen, denna gången med mina äääääääääälskade småbröder!!!!!


/Linnea



Då blev jag plötsligt positiv (nästan iaf)

Puh, vad det var skönt att simma och ÄNTLIGEN få röra på sig litegranna! Har även hunnit med att damma på rummet och plocka iordning, tvättat en maskin och har den andra igång nu. Eftersom jag typ aldrig är här hemma blir det ju så att man får städa varje gång man kommer hit, så DAMMIGT och jag fattar inte var all tvätt kommer ifrån!!!!

Ska snart proppa i mig lite mat, har pommes i ugnen och till det blir det lax..hur gott låter inte det ?!;) Drar på ett avsnitt satc också och laddar upp inför jobbkvällen!



Mysbror och jag påväg till Jkpg i fredags :)

/Linnea

Måndag

God morgon, eller förmiddag kanske man ska säga, hihi!
Sitter iaf och äter frukost nu.. smörgås med rökt lax och ägg, bananyoghurt och apelsinjuice! Finns det något godare än en riktig frukost!? Måste bli bättre på att äta det alltså!

Om lite mer än en timme ska jag plocka upp Emelie för en simtur! ;)



Emelie är sååå rädd för baciller och såntdär. I torsdags på McDonalds ville hon inte ta emot sin växel för att pengarna var äckliga, TÖNT.

Ikväll ska jag tjäna pengar också, jobbajobba!
/Linnea

jahadåvaresöndag

Söndagkväll då ja. Känner ingen söndagångest överhuvudtaget, det blir ju inte så utan skola eller ett ordentligt jobb.

Nu i veckan ska jag iaf ta tag i dagarna och försöka hålla humöret uppe! Höstdeppen får fan ge sig nu alltså!!! Det är bara tänka på hur bra man egentligen har det och sluta sura över småsaker, det gör det ändå inte bättre, eller hur!?

Om jag ska summera helgen så har den varit väääldigt bra! Emelie och jag hittade 10 avsnitt av serien "Välkommen åter" för endast 20 riksdaler på Willys när vi skulla köpa godis så vi grävde ner i soffan och kollade på det, det var mysigt men ja, humorn i den där serien vet jag fasen om det var nåt att ha men lite fnissande blev det ändå..haha!

Ikväll sover jag ensam, hemma hos mor och det ska bli riktigt skönt!..okej då jag vill mer än gärna ha jimmy här nu men vafan jag klarar mig själv..ibland..höhö. Har fått en fin taklampa av min snälla mor idag och den är lilla och jätte mysig, hih!

Men vi hörs i morgon, då har jag nog något intressant att dela med mig av..eller inte..eller vem vet?:P

Hejdooo
/Linnea




Jag vill inte va rädd, varför måste jag vara rädd?

Mina dagar går framåt, inte fort men de går framåt. Livet känns så konstigt ibland, som om tiden har stannat och jag med den.
Nästa vecka ska jag försöka sätta igång med träningen igen, man mår ju faktiskt så jäkla mycket bättre då,både psykiskt och fysiskt!
Vad ska jag göra ikväll då? Jag har faktiskt inga större planer, kände för att vara helt själv några timmar så jag åkte hem till Jimmys lägenhet och sitter nu här, helt själv och det är så sjukt skönt, precis vad jag behöver, andas lite!
Jimmy umgås med sina vänner och min vän kommer hit om ett par timmar och då ska vi ner och handla lite gottigheter och sen bara mysa ner oss här i soffan till en film, tror det gick någon bra på tv idag har jag för mig (:
Nej nu måste jag hoppa in i duschen, känner mig ofräsch!
Bajbaj!

Varm inuti men kall utanpå

Hej mina vänner. Igår umgicks jag med Emelie hela eftermiddagen och kvällen, vi blekte min utväxt och lade i en toning i mitt hår, vilket blev bättre än förväntat.. är riktigt jävla nöjd faktiskt!
Sedan på kvällen åkte vi till Mjölby och åt på Donken, mums! Påvägen hem lyckades Emelie filma mig när jag tankade, vilket gick lite åt skogen.. jag kollade på litrerna istället för summan, haha tyckte det gick lite segt framåt = tankningen blev liiiiite dyrare än tänkt! :P
Idag lunchade jag med Jimmy på stan innan jag drog med familjen till Jönköping för att kolla på invigningen av kulturhuset Spiran. Min bror sjöng liksom Ola Salo och Charlotte Perelli..riktigt mäkt show!
Nu hoppas jag att Jimmy kommer hem och myser med mig snart!
Orkar inte vända bilden.
/Linnea

Det vore ju konstigt om man var på topp hela tiden..

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga. Den här gången handlar det inte om att jag har haft så mycket annat för mig, mer tvärtom i såfall. Jag gör iprincip ingenting på dagarna nu för tiden..brukar vakna runt 11 och sen degar jag mest framför någon film eller tvn fram tills jag börjar jobba kl 5 och då är det redan mörkt ute vilket bara gör en tröttare. Har tappat lusten till det mesta känns det som men jag antar att alla man har sina perioder och för mig handlar det nog mest om att jag är uttråkad och omotiverad.
Idag när jag vaknade kände jag mig febrig och dan vilket gjorde mig ännu mer omotiverad till att göra någonting. Ringde till jobbet och tog ledigt ikväll men nu mår jag bättre och har iaf lite energi som måste utnyttjas till någonting, ska inte jobba ändå utan tänkte hitta på någonting med Emelie ikväll, det var längesen.. kanske åker vi till Donken eller något, vore trevligt! Hon gör mig alltid glad.
Känner att det är så jävla tur att jag har min pojkvän som alltid gör mig glad, spelar ingen roll om han är vid min sida eller inte, jag vet alltid var jag har honom och det gör mig varm om härtat..vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom.

Men nu ska jag äta lite nudlar och en stor bit av farmors goda bröd med ost och prickigkorv och sätta mig framför tvn en stund. Får se om jag orkar ge mig ut på en kortispromensd, sådant märks!
Bild på mig från i förrgår, fan vilken blekfis man är!
Hade bra
/Linnea

RSS 2.0