Hg

Jjj


Aldrig mer vin.. Hohoho

img_1349 (MMS)

Aldrig mer vin.. Hohoho


Ensam tjej

Idag gick vi upp strax efter två, jag skojjar inte.
Jimmy har blivit CS nörd så han spelar på nätterna nu för tiden = Linnea kan inte sova. Därför sover jag hemma inatt, bra va? Jovars men sjukt tråkigt att sova själv.

Ni listar väl ut själva att jag inte har hunnit med något idag typ.. vaknade, åt upp kebabresterna som var kvar sen igårkväll, åkte hem, lagade mat, åt och sen åkte jag till jobbet och pratade skit med Hanna och Sanna, som vanligt.. fina flickor!

.. juste måste ju påpeka att jag GICK från jobbet också, har kommit på att jag måste ju faktiskt träna lite om jag ska kunna dricka så mycket läsk och äta så mkt flöt som jag gör, rumpan växer och det gillar jag, ska bara bygga lite muskler på den haha.
Fast ja men nej, jag är faktiskt nöjd med min kropp och försöker träna och röra på mig för att MÅ BRA... rör på mig alltför sällan och jag kan ju säga att jag var mycket piggare förr, när jag tränade varje dag + åt ordentligt, och då menar jag inte på den tiden då jag satt och RÄKNADE alla kalorier jag stoppade i mig..Usch.
NEJ, idag äter jag vad jag känner för, när jag känner för det och jag tränar när jag har lust!

Nu är det bäst att sova för Emelie vill gå på stan jätte tidigt i morgon, hon tycker det är mysigt. Jag har saknat henne, hon är mysig.. Önskar att hon låg i min säng nu så kunde vi mysa..åh, mm.. Okej jag borde VERKLIGEN sova nu.. hejdå.


/Linnea

Pusspuss

I fredags var det tacomys hos Jimmy, bara jag och min älskling och fy sjutton vilken underbar kväll!
I lördags var jag ute i skogen mid mina danstjejer + Linnea och Julia - Mickis.. Jennie fyllde nitton och bjöd på fantasktiskt god mat och vi drack fantastiskt mycket vin och blev fantastiskt glada och fulla på Babar. Härligt gäng det där!

Jag blev nyss kär i dem här små ragdoll ungarna, tänk att ha en sån liten ängel i min lägenhet<3




Drömma kan man ju,



Nu ska jag plocka upp Emelie och träna rumpa på Actic! Hejdå

/Linnea


Jag spelar spel och kan inte somna.. KAN d...

img_5293 (MMS)

Jag spelar spel och kan inte somna.. KAN det bero på att VI kollade på Avatar inatt och bara var uppe halva natten, skapade en låt inatt också men den var tillägnad Jimmy och kommer aldrig bli offentlig.. Haha! Vi vaknade vid två, TVÅ idag och det är längsta jag har sovit till i hela mitt liv.. Sådetni! Nu ska jag fortsätta breda ut mig i min stora säng och skjuta små glada gubbar. Hej jag är trötthejdå


hej.

Igår färgade jag mitt eget hår, det blev för mörkt.

Jamen hejsan! Kul att jag är klarvaken, ny...

img_3665 (MMS)

Jamen hejsan! Kul att jag är klarvaken, nyduschad, nysminkad och allt men plutten ligger fortfarande och sover! Hoppas han vaknar snart så att vi kan laga någon slags mat!


Dags för jobb.. Jag är tidig eftersom jag ...

img_1551 (MMS)

Dags för jobb.. Jag är tidig eftersom jag tänkte gå men sen plockade Jimmy upp mig istället..so sweet! Har en paj i micron och sen råkade jag köpa choklad också så jag ska nog klara den här kvällen med!


Söndag

Idag har jag stekt pannbiff, det blev mer som smulor, goda smulor.
Måste finna motivation och intresse till att laga mat för det kommer ju snart bli vardag för mig när jag flyttar in i min lilla kojja! Jag kan inte tänka på mycket annat än att jag ska flytta, jag är sååå förväntansfull!
Ikväll sitter jag på Mistat och dricker så mycket kaffe att jag får ont i magen, jobbar lite med förstås, det är ju bra .P
Tänker på alla er där hemma som sitter i soffan och njuter.. jag är rätt avundsjuk hörni!
/Linnea

Klad tjej lördagsmyser med pojkvän och hej...

img_8848 (MMS)

Klad tjej lördagsmyser med pojkvän och hejar på HV71.  Igår umgicks jag med Emelie, vi erövrade Jimmys lägenhet och kollade på idol, åt godis och var allmänt knäppa som vi alltid är! Mer beztiz mys tack!  Nu ska jag göra dipp, äta chips och inatt sova med min pojk för det har jag saknat. /Linnea


sömn, jag kräver ingen sömn..jag vrider mig på nålar.

Min kropp känns tom.
Jag saknar min man.

Men jag är glad ändå. Om 2,5 månader flyttar jag och jag har redan börjat snoka på saker till lägenheten och är så taggad på att köpa allt nununu.. haha.

Ska leka med Emelie ikväll, jag hoppas det blir idolmys för man kan ju inte missa finalen (pinsamt att jag varit så insatt i idol i år).. jag tror förresten Amanda kommer vinna.. synd bara att hennes finalversion suger, tyvärr alltså.

Jag borde ta mig en tupplur, sov bara 4 timmar inatt.
Hejdå

/Linnea

FLoTTT

Jag har ett problem. Mitt hår är smutsigt och det finns inget schampoo hemma!! ÅÅÅÅH, det finns inget värre än flottigt hår!

I min förra klass var det som en tävling om vem som duschade håret mest sällan, jo men det är ju bra för håret.. MEN jag tycker bara att det är snuskigt. Det är väl bättre med lite sämre kvalité på håret än att gå runt och vara smutsig.. tycker jaaag. Btw, jag var aldrig med i den där "tävlingen".

/Linnea

Högskola nästa!

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

Vårterminen 2012
1. HJ-52331 - Sjuksköterskeprogrammet 180.0hp, 
Utbildningsprogram, Högskolan i Jönköping, Poängbidrag 30.0, Antagen

Men tackar, nu ska jag bli en sjuksköterska!

OCH nu ska jag ringa och tacka ja till min min MIN lägenhet! Det går bra nu!

/Linnea


Högskola nästa!

Du har tackat Ja till följande utbildningar:

Vårterminen 2012
1. HJ-52331 - Sjuksköterskeprogrammet 180.0hp, 
Utbildningsprogram, Högskolan i Jönköping, Poängbidrag 30.0, Antagen

Men tackar, nu ska jag bli en sjuksköterska!

OCH nu ska jag ringa och tacka ja till min min MIN lägenhet! Det går bra nu!

/Linnea


Min hjärna är överallt

Effektiv dag.
Jag tog den där långprommenaden efter att tvätten var klar, kollade runt massa saker inför våren, var på visning, varit en sväng hos Jimmy, jobbat och sen hälsat på Jimmy...igen (: min lille plutt!

Okej, ang lägenheten. Den var ju liksom perfekt på alla sätt, så liten och mysig men ändå så rymlig!.. på fredag ska jag ha bestämt mig om jag vill ha den eller inte och jag HATAR att jag är så jävla eftertänksam och nojjig. Igår var jag helt säker på att jag ville flytta men idag, när jag dessutom har tittat på den och insett att det är en riktigt bra lägenhet, så är jag inte säker längre.. vad är det med mig!!!!!? När saken väl kommer till sak drar jag mig tillbaka som ett litet barn till sin mamma.

Jag och mamma ska prata ordentligt i morgon, sen är det bara att bestämma sig.. PÅ RIKTIGT.






Förresten, jag tackar mitt smarta jag som beslöt sig för att hälla ketchup i håret.


nej, jag orkar inte mer.
Nu ska jag sova
/Linnea

Paprikamacka, yoghurt, lchf-knäckebröd, banan och juce

Funderar över hur jag kan vara så pigg för vad jag minns har jag vaknat flera gånger i natt och inte sovit alls bra.. men det kanske bara var en dröm. Vaknade iallafall vid sju och tänkte att jag kanske lika gärna kan gå upp.. man kan ju inte sova till elva varje dag liksom.
Nu har jag tagit min tvättkorg ner till tvättstugan och sitter och äter frukost, BÄSTA målet på dagen! Tänkte dra på mig lite varma kläder och ge mig ut på prommenad när jag ändå är igång, det är ju så fint ute så det är bäst att passa på innan snön smälter!

..jag fattar förresten inte hur folk kan sitta och klaga på att det snöar SÅHÄR ÅRS.. det är ju huuuur mysigt som helst!!

Vi hörs sen!
/Linnea






tid för mig själv.

Igår var en bra dag, iaf till en början. Jag och Emelie tog en tripp på stan för julklappshandel, fick med mig tre klappar hem iaf + strumpor och smink till lilla mig! Känns alltid så skönt när man fått lite såntdär gjort.
Blev även en liten lunch på Gotteriet FAST att jag har sagt att jag ska sluta äta ute!

Det här kommer bli en händelserik vecka, hih. På torsdag får jag antagningsbeskedet och jag hoppashoppashoppas att jag kommer in!.. annars blir jag oglad. Och sen i morgon då ska jag och pappa gå på visning på en lägenhet till miiiiig :D:D:D

Nu äter jag glass och fetar mig.. Emelie vill träna men jag tycker att vi ska baka.. VEM GJORDE MIG TJOCK!? ..arbeslösheten kanske..




RSS 2.0