Sommar tack

JAG VILL HA sommar och lyssna på Sveriges bästa jävla låtskrivare och band någonsin!! ÅH!

Tjohej!

Fin helg helt klart! Var på inflyttningsfest hos Amanda i lördagskväll och därefter gick vi till Sliver, så sjuuuukt packat med folk!!!
Nattade hos Jimmys Mamma och myste där hela söndagsförmiddagen tills Emelie kom och vi gick på A6, bakis och dan, heh!
I förmiddags inleddes äntligen en ny kurs! Medicinsk mikrobiologi, vårdhygien och immunologi..gött!
Nu ska jag fortsätta att lyssna på fjårtismusik (Paramore) och läsa om den mikrobiella världen! Hej
/Linnea

Trött, sur och arg. Bra början på dagen, j...

img_0251 (MMS)

Trött, sur och arg. Bra början på dagen, javisst. En föreläsning nu på förmiddagen, sen drar jag hem igen.. Aahhhhh


Tentan är avklarad och det känns helt okej...

img_7662 (MMS)

Tentan är avklarad och det känns helt okej.. Tror jag, iaf skönt att den är gjord!  Sitter på bussen påväg till A6, tänkte köpa alkohol och några byxor att ha på mig ikväll för det glömde jag i Tranås! Sen blir det hem till hva hos Jimmys mamma och syster och mysa innan jag åker tillbaks till stan och firar av tentan med inflyttningsfest och utgång :D Lev väl


Blev en bowlingkväll med min fru och en sp...

img_5820 (MMS)

Blev en bowlingkväll med min fru och en spontanBLEKNING i håret. Åh, vafan får man för sig ibland.  Nu ska jag gråta och kolla på BB med Tills jag somnar :)


Big brother

Såhär i Big brother tider tänker jag tillbaks på min klara favorit genom tiderna i huset! Minns hur jag satt 24/7 och nördade!
Kan ju tillägga att jag och Emelie stötte på honom på JC i tranås någon månad efter han lämnat huset. Hah
/Linnea

Döda mig. Tänkte åka till Jönköping nu men...

img_1793 (MMS)

Döda mig. Tänkte åka till Jönköping nu men fasen heller, jag är föööör trött! Det bästa med Högskola är att seminarie och tenta är enda obligatoriska! På gymnasiet klagade varenda människa på om man struntade i vissa lektioner osv... Visst om det är grupparbete men är det en helt vanlig lektion så är det väl ens eget problem... Det var det värsta jag visste! Typ "så oansvarigt att inte dyka upp kl åtta på morgonen" jaha, men jag kanske var trött, jag kanske hade annat viktigare för migeller det kanske var en timmes filmtittande på lektionen! Dah. Tror bara det handlar om Avundsjuka.. bara för att jag med samvete hade mer liv utanför skolan än i! Hih och det är ju inte direkt så att jag har värdelösa resultat. Lev lite stelnissar. Hihi.  Morgonhumöret är på topp märker jag, not. Nu ska jag äta knäckebröd, dricka kaffe och sätta mig och plugga några timmar... Börjar jag nu så har jag redan hunnit plugga 4 h innan Jimmy vaknar, då har jag bara Fyra kvar sen, haha!  Puss


Banan

Gillar när man bestämmer sig för att tentaplugga hela dagen men man gör allt annat istället, så värdelöst.
Det är onsdag och jag har kanske pluggat 4 timmar till tentan den här veckan och tentan är om tre dagar, helt otroligt. Eftersom jag varit sjuk mycket på senaste så är det bara ett under om jag klarar den, får se tentan som ett övningstillfälle helt enkelt!
Har ganska mycket att tänka på nu för om nästan exakt en vecka går lasset till min längenhet! WOhooo! Är så sjukt taggad nu när jag börjat röjja i rummen (jo, jag har ju två;)) skönt att rensa gamla kläder och SKÖNT med en walk-in-closet! :D ÅÅÅÅÅHHHHH, låt dessa dagar gå fort!
Nu äter jag banan och ska läsa en liten snabbis innan det blir matlagning (kycklinglår med klyftpotatis och sås) tills mannen kommer hem :)
tja
/Linnea

Hej,

I morse kollade jag på efter tio där Bingo gästade, jag gillar Bingo, han verkar så mysig på något sätt, hihi! ....synd att hans flickvän drar ner honom, usch henne gillar inte jag.. och sen att hon ger en helt fel bild av LCHF (OCH jag talar bara utifrån mamma som är utbildad LCHF-kostrådgivare, På riktigt!) har ju gjort henne ganska illa omtyckt i familjen med en mamma som blir helt galen när hon är med i debatter, haha..

Jag är förövrigt stolt över min mor som gått ner så mycket och helt blivit av med hennes sockerberoende. Önskar att jag också var motiverad till att testa, skulle vara intressant att se ifall mina magbesvär minskar, vilket det tydligen ska göra!
Men någon gång, kanske.... den som lever får se! :D
Har nyss haft besök av Jimmys mamma och vovvarna som kom med semlor :)
Nu har jag inget mer att säga
/Linnea

Tänk om jag vore en liten, liten apa.... umpaumpa fallerallera

Jag är så trött. Sitter och myser i min röda pippitröja och saknar sällskap. Blev precis inbjuden på inflyttningsfest hon Amanda på lördag kväll, perfekt för att fira av första tentan! Wohoo.
Känner att jag likagärna kunde suttit på Mistat ikväll BARA för att träffa min Emelie.
Jag har inget kul alls att berätta för er idag..eller jo, jag åt en semla förut...det var gott, hah.
Nu ska jag fortsätta vara grinig ett tag till.
Se ya
/Linnea

Ulla

Plockade upp mina vänner klockan fem i går morse för en heldag i Ullared! Eftersom jag inte varit där sen jag gick i sjuan så var det extra skoj för mig.. fick med mig en MASSA saker hem, mest till lägenheten men dock inte så mycket annat... Blev lite besviken på kläderna, det fanns bara skit iprincip..kunde inte hitta ett enda par "vanliga" tjocka tights!
Men kul hade jag iaf, minst sagt!



Trötta tjejer med frukostkorgen i högsta hugg!

Nu ska jag läsa om ssk hälsofrämjande arbete, KÖR BARA KÖÖÖÖÖR!
/Linnea

Bästa vän.

..som för tillfället hatar mig, Mohaha!
/Linnea

Sitter ensam i släktforskarrummet idag med...

img_8068 (MMS)

Sitter ensam i släktforskarrummet idag med mina feta böcker! Ska vara fast här så länge jag står ut och åh, jag är såå sugen på kaffe men eftersom min mage inte tål sånt så fick det bli te.. Jao, nu vet ni! Var och hämtade ut kentbiljetterna förut och så ska jag och mina girls till Ullared i morgon.. Sånt gör mig så glad! Nu skall jeg fortsätta. /Linnea


Jag vill ha sommar nu!!

Kollade två avsnitt top model sverige när jag kom hem igår, det är ju så lööööjligt men nu vill man ju ändå fortsätta se hur tjejerna gör bort sig!
Sov tio timmar, satte på Elsas värld och somnade om och vaknade halv tre och sen dess har jag sett tio avsnitt till :P
Det är sjukt hur mina dagar går upp och ner, igår var motivationen på topp och idag har allt känts rätt värdelöst.. tills Jimmy smsade och skrev att han beställt biljetter till Kent i sommar, täänk att jag ska få se Jocke Berg på scenen igen, helt jävla fantastiskt!
Jaha och vad gör jag nu då? Lyssnar på Kens förstås.. och har dåligt samvete över att jag inte pluggar.. det är ju bara lite drygt en vecka kvar till tenta, men det fixar jag.
/Linnea

Alla hjärtans dag

Jag stör mig på folk som är så negativa till denna dag (gårdagen), varför? Visst, den kanske är rätt överskattad och ja, man ska förmedla kärlek hela tiden, varje dag.. Det är klart att det är så. MEN dagen är till för en sak (inte bara för att affärerna ska sälja) vilket vissa negativa människor påstår, utan för att tänka på alla nära och kära.. Dem man uppskattar i vardagen!!!
Själv spenderade jag dagen med Jimmy.. Vi kollade på film, tog det lugnt och gick på bio på kvällen. Vi var tillsammans, en hel dag... Det är iaf sånt jag uppskattar, tid för min älskling<3
.. Och nu är jag Påväg hem till Tranås efter en dags grupparbete, seminarie och ensamstudier.
När jag kommer hem blir det bums i sängen för jag är tröttast i världen!
/Linnea

Effektivaste dagen på länge

Idag har varit den effektivaste dagen på länge. Gick upp 04:30 i morse för att äta frukost och åka iväg till skolan .. typiskt när man börjar halv nio då mitt tåg brukar komma in 08:27.. därför fick jag ta 6-tåget, yay!
Hade seminarie i en och en halv timme och sen åkte jag hem igen, värt? hah.

Sedan tolv har jag och Emelie haft biblioteksdate hela dagen, fint att ha lite annat sällskap än böckerna ;) Kom hem för en halvtimme sedan så nu är jag rätt slut i huvudet kan man säga.



Nu: mat!

/Linnea

Jag gråter bara i regnet

Min plutt åkte till Norge tidigt i morse, han ska på arbetsinterjuv, all lycka till honom! :) Vill dock inte alls tänka på hur jobbigt det kommer vara om han flyttar dit.. det tar jag när den dagen kommer.
Steg upp precis och sitter och äter frukost, gött gött! Sedan fortsätter jag förmiddagen med att sammanfatta föreläsningarna i morgon, yäy.
..och jag gör det till den här fantastiska låten.. på repeat:
Ha en bra dag
/Linnea

Linnea är på fötter igen!

Hemma efter en dag full med föreläsningar. Gjorde mat, slänge i en maskin tvätt (hade panik i morse när jag insåg att jag inte hade några rena kläder alls iprincip).
I väntan på maskinen ska jag dricka mitt te och läsa ut den här boken, tråkig kurs men denna boken är banne mig riktigt intressant!
Sen ska jag hem och pussa på min pojk


/Linnea

RSS 2.0