det finaste någon kan få



Min pärla.
Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.
HAN är det finaste någon kan få.
och det bästa är att han bara är min.

<3

/Linnea


Jobb och en kväll fylld med bokstäver

Första dagen på Träffen avklarad.. vad ska jag säga? Jävlig mycket att tänka på och lära sig.. ska försöka plugga in den mesta nu tills på söndag då jag ska dit igen. Men ja, det känns helt okej måste jag säga, antagligen roligare ju mer jag kan sen.


Sådär glad såg jag ut när jag fått på mig kläderna och fick sätta igång.. haha. Nada som jag jobbar med är skitrolig och lätt att prata med vilket är ett stoooort PLUS! Att jag alltid har sån tur med mina arbetskamrater.. okej, alltid var att ta i men TYP alltid.. hah.

Ikväll var det meningen att vi skulle ha någon slags alfapetturnering men det slutade med att jag sitter själv och spelar Wordfeud, vilket kanske också är rätt kul egentligen.

Nu ska jag fortsätta hitta ord.
Godnatt


Uselt uppdaterat men jag har spenderat dag...

img_4516 (MMS)

Uselt uppdaterat men jag har spenderat dagen hos Jimmy, i tvättstugan, i bowlinghallen, på baronen osv... Ligger hos Jimmy nu och är astrött och ska sova! Hade bra, natti!


ovisa bilder





Detta är nu min lilla hörna, hih. Datorn ska väl inte vara där egentligen men nu hamnade den där ändå..
Intressant att borra i väggen när mamma ligger hemma med feber och ont i huvudet..trodde att hon skulle gå i taket men det gick förvånadsvärt bra ;P

Nu ska jag läsa lite till innan jag drar på mig ytterkläder och går upp till min pojk och kollar på Idol. Han är på hockey så det blir 4play senare istället, mysigt att se det tillsammans (:

/Linnea

Träffen

Jag glömde ju berätta om min lilla "intervju" idag.. det var väl ingen intervju egentligen..men iaf så ska jag börja jobba lite smått på Träffen nu framöver! Börjar redan med att gå bredvid på fredagkväll då jag ska lära mig kassan osv och sen ska jag vara med en tjej där och lära mig allting innan jag får börja jobba själv. Så man kan väl säg att jag får åka dit lite när som helst och gå bredvid tills jag känner mig färdig. Känns jättebra faktiskt!

Jag längtar tills jag kan börja träna igen, är så jävla taggad på att komma i form och må bra! Nu har jag energin men eftersom jag tokhostar och äter medicin så måste jag vänta, och att vänta kan vara det värsta jag vet. :(


Nu ska jag och far åka till mamma och sätta upp speglar och en hylla :)

Hade bra
/Linnea



Flint?

I fredagskväll var jag och Emelie hemma hos min pappa och sminkade oss och sånt där innan vi gick ut. Var lite smålullig och sådär och tyckte att min sidecut växt och blivit lite väl lång och dum som jag är tog jag nog en felaktig hyvel så jag blev skallig..haha, så sjukt fult men tur att det går dölja (;



Snyggt vaaaah?(;

Ska läsa lite ur Egoboost nu och bara ha det bra!

/Linnea


Frukost

Lite sen sådan jag vet! Har det iaf mysigt framför satc och gottgott! Ska snart ta mig en dusch och göra mig iordning för den där lilla intervjun eller vad man ska kalla det, har ingen aning egentligen och jag har inte alls höga förväntningar. Ska vara där efter halv tre någon gång iaf och det är väl bäsa att man ser någorlunda fräsch ut!


/Linnea

Hosta



Jag visste inte att hosta kunde vara så förbannat plågsamt. Natten till igår var hemsk, sov hos Jimmy och fick en så sjuk hostatack att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, hostade säkert i två timmar sammanlagt! Höll på att kräkas flera gånger och fick typ kramp i lungorna!
Inatt har det dock inte varit lika farligt men den kittlande känslan i halsen vill inte ge sig så varje gång jag vill hosta till en gång leder det till ett helvete...nej inte riktigt så farligt, men nästan :P

NU ska jag dra på mig något halvdant och åka till affären och köpa en rejääl frukost samt en hostmedicin som jag inte blir svullen i ansiktet av, hah. Någon som har en rånarluva att låna ut? ;)

Se ya
/Linnea

Tillägnat Emelie Wahrby



Mitt allra största fan, hah! Idag har jag varit med mina bröder på simskola och Olle är så duktig! Hade ingen aning om hur han simmade överhuvudtaget! Melker ville inte vara med på sin simskola, han sa att han hade ont i magen (det hade han förra tisdagen också), han blir så nervös och ville hellre ha en glass. Dock tyckte han inte om glassen, han ville ha min istället men det fick han inte så han fick en ny (; heh. Olle fick också glass efteråt SÅKLART<3

Mötte upp Emelie på stan, tog en bakad potatis på Tranan och gick i affärer men köpte inget, duktig tjej!

Kollade på idol ikväll och det var ju rätt som gick vidare så jag är nöjd.

Nu ska jag bara chatta lite med min underbara pojkvän och sen se om jag överlever den här natten också..JÄVLA HOSTA

/Linnea

Vill ha..

Dagens vill ha:
Kan tranås ta och skaffa sig ett MCdonalds kanske så att jag kan bli fet..? HAH
Jag har hostat större delen av natten och är nu helt utmattad, hade feber igårkväll också så jag måste ta allting i slowmotion idag.
Men i morgon mina damer och herrar hoppas jag må bättre för då ska jag på en liten arbetsintervju eller vad man ska kalla det, (arbetsintervju lät kanske lite väl stort).
Nu ska jag äta bisolvon och dricka hostmedicin.
/Linnea

Wuhoooooo!

img_3597 (MMS)

Wuhoooooo!


Dagen efter



Okej, jag är sliten som fan efter två kvällars roligheter. Har haft sjukt kul och det var underbart att träffa några av de gamla klasskompisarna igårkväll! Det bjöds på mat, vi drack vin och hade det allmänt jäkla trevligt! Hihi.

Den här dagen går ut på att försöka känna mig fräsch... så jag skämmer bort mig själv lite med ansiktsmask och hårinpackning, kan ju hoppas på att det hjälper lite..haha.


..och jag har bara en bild från igår, på mig själv i bilen påväg dit.

/Linnea


Bakis bakis. Startade dagen med en familje...

img_9057 (MMS)

Bakis bakis. Startade dagen med en familjepizza, hehe vi åt knappt en tredjedel tillsammans :P  Har kollat på familyguy hela dagen och nu har Jimmy somna, sötis! Ska snart dra mig hemåt och göra mig iordning för att fira vår lilla artonåring :) Hur ska jag orka?:P


heh

Tänkte att jag skulle ta mig en liten icke-ansträngande promenad så jag drog på mig mina fräsiga byxor, en stor tröja och mina skor (trodde jag) När jag kommit en bit kändes skorna osköna och märkte att jag dragit på mig Saras skor, (svarta fakeconverse) och inte nog med det, det stod med stora bokstäver Ulirk på vänstra skon och Munter på den högra! Tänkte att vadfaan såhär kan jag ju inte gå..SÅ JAG VÄNDE.
Jag är nog inte riktigt klar i huvudet idag.
/Linnea

Fredag

img_4266 (MMS)

Jag tog en tripp till biblioteket som förmiddagsnöje trots att jag liksom hostat blod inatt.fräscht? :S, Emelie satt där och pluggade iaf, det såg tråkigt ut och jag är inte ett dugg avundsjuk. Blev en kaffe och cola på Gotteriet efter det också och jag tror vi kom fram till att Gotteriet egentligen är ganska omysigt..alltid mycket folk och sen har de ingen form av ljudisolering alls så man hör knappt vad man själv säger, speciellt inte jag då som har sämsta hörseln i stan..saknar det där djungeltemat som de hade förr ni vet med ormar i taket, hah! Jag föredrar Winerbageriet, det är sådär gammeldags och mysigt och dessutom godare, färskare OCH billigare fikabröd..där kan man ju sitta själv också utan att dra åt sig uppmärksamhet om man nu skulle känna för det :P Nu är jag sjukt sugen på att gå och köpa mig ett ulligt garn och sticka en mysig halsduk med fransar på. Hittade en jätteskön och fin höstig halsduk på JC som jag tänkte köpa men kom på att det är ju både roligare och coolare att göra sin egen istället, alla tranåstjejer kommer ändå springa runt med en såndär, brukar vara så..och hur kul är det? Okej det kanske är lite mer ekonomiskt att köpa, ett såndär nystan jag vill ha kostar typ 70 spänn och jag kanske behöver 4-5..men vadfan jag vill och jag ska göra en egen, heh. Vilket onödigt babbel. Men jaha, vad händer idag då? Inte mycket som vanligt men det är ju fredag så jag och Emelie ska förmodligen träffas senare i em/kväll och laga någon god mat och mysa i höstmörkret. Ska nog ta och städa mitt rum också för det ser rent ut sagt förjävligt ut så det kan ju behövas. Hade bra så ska jag ha det med. /Linnea


Alltså vadfan. Klockan är halv fyra, jag k...

img_1812 (MMS)

Alltså vadfan. Klockan är halv fyra, jag kollar fortfarande på satc, inte ett dugg tröttare! Har duschat två gånger sedan 00 och druckit fyra koppar te för att jag fryser så förbannat... Synd att ingen kör ut pizza såhär dags, jag hungrar ihjäl! Inte konstigt med tanke på att jag bara ätit en potatis idag.. Varför undrar ni.. Jo för att jag inte ens tänkt tanken på att äta, ibland blir det så. Och nej jag bantar inte, tur är väl det.. Förresten har ni väl sett blondinbellas före och efterbilder.. Helt sjuk snygg människa och inte en susning fulare efter + 20 kg.. Snarare snyggare! Synd att många inte fattar att man ska ha lite och ta i.. Jag ska väl inte säga något egentligen men för vissa är det svårare att lägga på sig än att tappa, tro mig!  Något går fel när jag ska mobilblogga, allt blir ihoptryckt jag vet.. Sry. Ska nu göra ett nytt försök att sova.. Denna gången med huvudet åt andra hållet, kan vara värt ett försök! Jesus om jobbet ringer in mig, två timmar kvar isf, hah. Kärlek /Linnea


thaaii

Jag har mått bättre idag, även om kroppen egentligen inte orkat med så har jag tvingat den..jag tror på det, frisk luft är viktigt. Men nu såhär på kvällen känner jag precis som igår kväll, ont i kroppen och seg som fan. Tur att jag har mina sjukt sköna byxor att mysa ner mig i.. jag orkar inte ta ett kort på dem men de är grönsvarta och i konstigt kvalité. So niiice!

Lee kom hem från Thailand idag och hade med sig lite smått och gott till mig bla en hårinpackning, ett par jeans som satt som en smäck, en jättefin liten skinnask med nagelverktyg och lite linnen och såntdär..sådant glädjer! (:

nu: satc
/linnea

HEJ!

Var på arbetsförmedlingen idag, det tog tid trots att det inte var en kotte där..men det gjorde inget för jag hade inget annat för mig ändå..
Tog en fika med Emelie på Winerbageriet och vandrade en sväng på stan..fick med mig lite småsaker hem bland annat ett par EXTREEEEMT sköna mysbyxor!

Varje torsdagkväll i åtta år, från trean till någon gång i ettan, spenderade jag i Junkis lilla gymnastiksal med en drillstav i handen.. de sista typ 2 åren var jag och Emelie ledare vilket ledde till att vi gjorde allt från att fika, göra hinderbanor, slå stavarna i väggen så att de blev orangea osv... Men vi var ju faktiskt liiite seriösa ibland. Jag saknar det lite så jag tänkte att vafan, det är ju torsdag idag, klockan är halv sex och mina föredetta elever börjar sin lektion om en halvtimme så JAG ÅKER DIT och drillar! ;D


/Linnea

.-.

Jag trodde jag skulle slippa febern men inte det, den kom tillbaka nu framåt kvällen igen, precis som igår.. Jag får gilla läget helt enkelt, missar ju ingenting direkt eftersom det ser lite glest ut på jobbfronten för tillfället.
Hoppas jag blir frisk tills på lördag för då ska vi fira Matilda som blev myndig idag! Grattis!

Sover hemma inatt, skönt faktiskt (: ..men det är klart, jag har ju ingen stor, varm kropp att värma mig på om jag frossar inatt men jag klarar mig nog, ja HERREGUD LINNEA VAR LITE SJÄLVSTÄNDIG FÖR FAN.
Älskade pojk<3
Så fin bild, heh, ser precis så sliten ut nu också..






/Linnea

Seriöst

Jag har inte gjort någon nytta idag överhuvudtaget. Gick visserligen till affären och handlade mat och gjorde en pastasås med kräftstjärtar, supergott verkligen! Tittade lite pån tv, åt en halv B&J ´s och sen fick jag den där känslan av att "vadfan gör jag vaken när min kropp knappt orkar ta sig till Willys, alltså då menar jag med bil alltså knappt 300 meter härifrån" ...Så jag gick och la mig i mörkret under täcket och somnade direkt och vaknade nyss.
Nu har jag ätit andra halvan av glassen och känner att jag vill sova igen, alltså vad ÄR det här, jag orkar inteeeeeeee med min kropp.

trötthet

img_2266 (MMS)

Seg seg seg är orden. Funderar på om jag kommer komma igång alls idag. Innerst inne är jag hur glad som helst och fylld med positiv enerig men kroppen orkar inte riktigt ta del av den. Bara att gå in i duschen känns jobbigt. Tittar på min katt, hon ser ut att ha det så bra, inga krav eller måsten, bara äta, sova och bajsa som gäller. hihi Ska göra iordning några smörgåsar och en stor kopp oboy och sätta på Hollywoodfruar (: Det är dagar som idag jag är glad över att jag inte går i skolan. /Linnea


Oj

Hur fasen blev klockan fyra?:O ge mig rutiner någon

Sjuk?

Det verkar som att det även för mig är dags att bli sjuk. Jag vet inte vad som är värst, att kallsvettas eller att gråta.. jag blir sån när jag har feber, jag gråter utan någon anledning egentligen, antar att jag bara tycker så synd om mig själv, heh. Men när jag tänker efter kan jag inte ha det bättre jag menar, ligga i en säng, kolla på en bra serie, äta äta precis det jag känner för och bli omhändertagen av en snäll pojk. Men jag hoppas, HOPPAS att det blir bättre till morgondagen för jag vill tamigfan stå på crosstrainern snart igen!
Nej nu ska lägga mig igen
/Linnea

Vilken egoblogg det blev helt plötsligt. O...

img_7161 (MMS)

Vilken egoblogg det blev helt plötsligt. Okej jag har faktiskt inte färgat håret, lekte bara lite med emelies hårförlängning igår efter jag färgat håret på henne.. Tänka er.. Första gången jag färgat någons hår om vi bortser från när jag färgade matildas hår lila i sjuan, rätt kul! ;)


Hellu there

img_2658 (MMS)

Hellu there


X2

img_9348 (MMS)

X2


Melker och den nyfikne katten

img_7688 (MMS)

Melker och den nyfikne katten


Söndag

Lugn helg helt klart. Jimmy är sjuk och vi gjorde absolut ingenting mer än att ligga i sängen och kolla på film igår... inte mig emot, jag tyckte bara det var skönt att inte göra ett skit.

Nu är jag dock rastlös och känner för att göra någonting kul, kanske skulle följt med Emelie till Linköping.. huuummm försent nu i vilket fall som helst. Har lovat att vara barnvakt till kl 6 så det är väl bra om jag håller mig hemma då kanske :P

Jag har inget mer att skriva om nu så vi säger så
hej!


/Linnea

Väntar på min man. Vi ska åka och handla o...

img_1750 (MMS)

Väntar på min man. Vi ska åka och handla och sen laga mat, äta godis och mysa hela kvällen lång.. Preciiiis vad jag behöver<3


När man är framme men ändå sitter kvar i bilen i tio minuter för att man inte orkar gå ur den..

..exakt så kände jag för ca 45 minuter sedan när jag kom hem ifrån gymmet. Jag var matt i hela kroppen (värre än vanligt) eftersom jag körde extra hårt idag!
Men trots att jag var så slut lyckades jag ta mig ur bilen, gå upp och in på mitt rum och fick genast den där känslan ni vet att har jag klarat av ett så tungt pass, gått upp tidigt för att jobba så kan man ju lika gärna fortsätta att vara duktig.. så jag slängde tvätten på golvet, sorterade och sprang ner i tvättstugan och började tvätta! Jag vet inte vad det var.. om jag var trött på att tvättkorgen var fylld eller om det var de små UNDERBARA endorfinerna som spökade.

Vad har jag gjort idag då? jo, jag var jobbade ju som sagt 7-11 och efter det kom jag på att jag kanske borde färga bryn och fransar så jag ringde till Salong Vicky och jag kunde komma direkt..haha hon är ju bara så jävla underbar den människan!  Vicky brukar ju göra brynen men jag har aldrig färgat fransarna innan. Jag måste säga att jag ändå tycker om mina sjukt ljusa ögonfransar lite mer, jag orkar inte alltid gå runt med mascara typ när jag tränar och så och det ser så konstigt ut med ljusa fransar och mörkare bryn så DÄRFÖR fick det bli som det blev och se; det blev ju AWESOME! Tycker det är snyggt med markerade och mörka bryn men inte på mig eftersom jag är så ljuuuuuus, hih!

Rätt dålig bild egentligen men ni ser, heeeelt osminkad (;


Nej nu ska jag ner och se om tumlaren är klar, skulle vara grymt skönt att dra på dig en nytumlad tröja bara för att.

/Linnea

Tur att iaf någon gillar min mat, heh. . O...

img_9207 (MMS)

Tur att iaf någon gillar min mat, heh. . Olle sa uäk utan att veta vad det var :P .. Nu ska jag skjutsa Pojkarna och sen GO TRAINING! Wohoo


Pusshejpuss

Jobbade, åkte hem och sov en stund, vaknade 1 minut efter att arbetsförmedlingen stängde så då slapp jag det! hehe. Har varit på Actic med Emelie för en gångs skull, det är inte ofta vi lyckas timea så att båda kan och vill samtidigt men idag körde vi hårt! Känner mig helt färdig och har redan lite träningsvärk i magen, men det är så det ska vara! (;

NU ÄR MOTIVATIONEN PÅ TOPP (NÄSTAN IAF)
Actic

Imorgon jobar jag 7-11 bara.. hade lika gärna kunnat gå längre för det jobbiga med att jobba är ju liksom att gå upp så förbannat tidigt!...och sen bara för fyra timmar. Men jag ska inte klaga..jag tar allt jag får. Men i morgon MÅSTE jag till arbetsförmedlingen, så är det bara! Sen ska jag följa Olle till musikskolan och kanske ett träningspass efter det! (:

Livet leker

/Linnea


Sex and the city, tända ljus och en filt.....

img_2617 (MMS)

Sex and the city, tända ljus och en filt..lite skönt är det att vara själv en kväll som denna ändå :)  Jag ska jobba i morgon tiiidigt och gå till arbetsförmedlingen i morgon!  /Linnea


flås flås

Hemma från en springtur! Helt sjuuukt vad det är mysigt att springa i höstmörkret, är det bara jag som tycker det? (;
Ska ta det som en vana att ge mig ut iaf ett par gånger i veckan. Har ju mitt gymkort som jag vill utnyttja men det är ju skönt med lite omväxling (:

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta på en serie eller nåt!

kram Linnea

Goddag! Jag sitter i simhallen med en kopp...

img_0142 (MMS)

Goddag! Jag sitter i simhallen med en kopp kaffe och en liten kaloribomb medans Melker och Olle är på simskolan.. Funderar på om jag ska träna sen, känns inte så lockande..:/


Woho härlig dag med svampplockning och mys...

img_7982 (MMS)

Woho härlig dag med svampplockning och mys i stugan! Nu tar jag en höstig promenad mot min älskling i HALSDUK första gången för i åååår! Puss!


Ny veckaaaaa

Jag tog mig friheten att sno två bilder från Olivia, tagna i fredags på golden!
Så fina tjejer!
Nu väntar mina varma mackor (frukosten) i ugnen på att bli klara... Jimmy är på körlektion men kommer tillbaka om en timme typ! Ska smaska i mig mackor, kolla en stund på film och sen diska åt honom, snäll som jag är : P
Lite senare idag bär det av ut till stugan för att plocka svamp och grilla med Mor, Melker och Olle! (:
Pöss!
/Linnea

Åkte visst till Huskvarna på kalas och råk...

img_7587 (MMS)

Åkte visst till Huskvarna på kalas och råkade få med mig lite donkmat :D = lycklig tjej


Slappdag, eller?

img_2818 (MMS)

Ja, ni såg ju när jag skrev inlägget inatt..4:19! Hämtade min fylleman strax innan 3 inatt snäll som jag är sen så åkte jag hem till mig igen och somnade ganska snart därefter.. Idag är jag helseg trots att jag inte drack en droppe alkohol igårkväll. Hade så jävla skoj ändå! (: Idag ska jag inte göra mycket. hej


Gulletuss

img_0578 (MMS)

Bild på min sockerbit från vår lilla utflykt i torsdags. Han blev kissenödig 3 ggr när vi var på bryggan och sen efteråt när vi satte oss i bilen sa han "Linnea, jag var inte kissenödig egentligen utan jag tryckte fram det för att det är så kul när det plaskar i vattnet" Är han inte FÖR go min lille plutt?! ;)


Fin kväll

Har haft en underbar kväll tillsammans med Ellie, Jennie, Olivia och Julia.. Måste bli fler gånger!
Nu ligger jag hemma i min säng hos far och saknar Jimmy som är ute och partajjar.. är skittrött, ska snart sätta på satc och bara somna in..
Godnatt
/Linnea

Livet

Efter att jag såg sex and the city "the movie" igår blev jag sådär löjligt glad och vill bara titta på alla säsonger EN GÅNG TILL! Fullkomligt ÄLSKAR första säsongen.. kolla bara på steve liksom (örsökte hitta en bild men fann ingen ?)
..man får ju sig ett gott skratt!! Jag vill också leva på 80 talet!
..KAN vara den vackraste kvinnan jag någonsin skådat.
__________________________________________________________________________________________
Ska upp till köket och bre ett par mackor..sedan ska jag sitta här på rummet och kolla så många avsnitt som möjligt innan det är dags att göra sig iordning!
pöss

THAI

Goddag!

Blev en timme "intensiv simning" med Emeliesan igåreftermiddag och matlagning hos Jimmy på kvällen :)
Idag är jag ännu mer förkyld (pucko som jag var som tränade ändå) men jag har inte ont i halsen så det ska inte vara någon fara, men idag tar jag ledigt från alla fysiska aktiviteter och vilar upp mig.
Det blir Golden Thai ikväll med några goa tjejor och utgång efter det (om jag orkar), ser jag fram emot så klaaaart!

på tal om thai så skriver jag just nu på en dator med thailändska bokstäver..hehe, tur att man kan skriva utan att titta på skrivbordet då!

/Linnea

Vakeeeeeeeennn

Vaknade sådär som man inte vill vakna idag:  sms på mobilen 7:30, somnade om, Jimmys mobil ringde (ifs bra tid för vi behövde ändå gå upp, men ni vet man blir ju lite irriterad), märkte dessutom att jag somnat utan fläta = löshåret är fucked up, Utan att ha borstat tänderna igårkväll = äckel och utan att ha tagit bort gårdagens smink = ofräsch hy!
Men på tal om ofräsch var jag en sväng på Åhléns igår och köpte med mig en serie ansiktsvårdsprodukter, de ska tydligen vara asbra sa hon i affären så jag litar på det nu! Köpte även med mig en foundation ett puder och en rougeborste som hon också tipsade om! Foundationen ska göra så att mina fräknar framhävs samtidigt som den täcker skavankerna...låter inte det huuuur bra som helst? (; Har inte testat detta än men ser fram emot det!
Juste sen köpte jag det här torr-schampot också:Lee Stafford - Dry schampoPERFEKT vill jag säga, fungerar HUR bra som helst! Extra bra för min hårfärlängning eftersom jag iprincip inte får tvätta hårbottnen ordentligt!!!! Ska nog ta och köpa schampo och balsam i samma serie, borde ju vara lika bra det men, eller? Emelie? ;)
____________________________________________________________________________________________
Ska göra iordning ett par mackor och fil och sätta mig i Jimmys sköna säng och kolla på SATC! Han åkte iväg för ett tag sedan, hoppas han kommer hem inom en snarframtid (; Hihi
Ha det bra!
/Linnea

Har haft en skitmysig dag med träning och ...

img_6126 (MMS)

Har haft en skitmysig dag med träning och utflykter med lilla Melker<3 bilder kommer när jag har min sladd!


Gör naglar ned Sara.. Lätt när min favvoka...

img_0270 (MMS)

Gör naglar ned Sara.. Lätt när min favvokatt vill vara med.. Hehe


SMS-inlägg

img_9066 (MMS)

..lunch: pannbiff, keso och en massa grönsaker.. Gott som fasen och nyttigt! Hih. Kom precis hem från gymmet, känner mig helt slutkörd och det är då det är som godast att äta, skulle hellre vilja trycka i mig en fet jäkla hamburgare med massa dressing men ICKE! hih. Men ja, nu känner jag mig duktig, frågan är bara vad man ska göra resten av dagen..har lust att dra på någon typisk tjejfilm och bara dega! Problemet är bara att jag inte har min dator här och jag orkar inte GÅ hem till mor och hämta den.. känns lite väl överambitiöst! STORA PROBLEM Jag gillar mitt liv. Hoppas ni har det lika gött som jag (fjäskiskatt) /Linnea


hallooooo

Godmorgon..eller ja, förmiddag kanske man ska säga.
Jag vaknade så sent som 11 så det enda jag har hunnit med är att äta frukost, kollat lite på band of brothers och gått hem.

Har inga större planer för dagen, skulle jobbat ikväll men det blir inget med det av en viss anledning som jag inte får nämna här. Ska först och främst hänga upp tvätt och sen skjutsa hem Jimmy, efter det blir det gymmet..fett skall brännas, muskler skall byggas!

Jag har inget mer vettigt att skriva så jag skiter i det.
hejdå

Matlagning/sjuk?

Tjolahopp i tisdagsmörkret!
Idag har jag jobbat då som sagt, känns riktigt skönt att ha gjort något åt inkomsten..hihi. DOCK mår jag icke bra, började redan igårkväll då jag fick ont i magen och det verkar vara magkatarren som spökar igen "/ Idag känner jag av feber och huvudvärk..inget gott tecken.
Tänkte gå hem efter jobbet men var tvungen att hämta väskan hos Jimmy så jag blev kvar här i sängen, har bara tagit det lugnt.
Just nu lagar jag mat till Jimmy och Jonas som ser på fotbollen här, duktig cheeeeyyyy... Det serveras hasselbackspotatis, ostschnitzel och sås....och för min del blir det bakad potatis, räkor och gräddfiiiiil! Måste ju få i mig något, har idag bara ätit mackor nudlar och tårta, he he.
Hat braao
/Linnea

Godmorgon sötisar. Det blev lite av dagen ...

img_0064 (MMS)

Godmorgon sötisar. Det blev lite av dagen igår ändå, tvättade två maskiner, städade rummet ordentligt, var på gymmet och åkte till Jimmy på kvällen :) kanoners.  Igår ringde jobbet och satte in mig på vak 7-16 idag och hela kvällen i morgon.. Detta innebär(för er som inte vet) att jag kommer att sitta på en stol bredvid en säng så att personen kämmer sig trygg och anteckna hans/hennes tillstånd.


Idag är en såndär dag då jag absolut inte ...

img_1101 (MMS)

Idag är en såndär dag då jag absolut inte har någonting att göra... Sittligger i soffan hos far och dricker oboy och kollar på någon tråkig serie.  Slängde i en maskin tvätt förut så jag ska väl ta hand om den, duktig som jag är. Igår var det inte vilken dag som helst, nej, Världens bästa fyllde nitton! Även att jag somnade i en säng som snurrade flera varv på både morgonen och i förrgår kväll .. Och var extremt bakis, var jag hos honom större delen av dagen och firade tillsammans med hans familj och lite släktingar. Av mig fick han ett fint armband och en parfym! Han verkade nöjd över dagen och presenterna min lille plutt, och då är jag nöjd!:) Nu ska jag fortsätta göra ingenting..  /Linnea


hej

Tjong i medaljongen! Sitter i bh och trosor och svettas.. Har lagat jättegod mat till Jimmy medans han var på körskolan som vi åt nyss, nu är han iväg igen och jag ska bara diska och sedan ta en promenad hemmåt. Ska följa med Olle (min bror) till hans första fiollektion, SÅ gulligt,eller hur? ;) Får dock inte följa med in och lyssna så jag får väl köpa mig en tidning eller något och sitta och tjuvlyssna i korridoren, någonting måste man ju höra iaf..hihi, min PLUTT<3
Kvällen kommer spenderas tillsammans med Jimmy, känner mig sådär superkär och vill inte vara en meter ifrån honom idag och nej, jag är inte tofflig, inte alls bara så jäkla kär och glad!
/Linnea

RSS 2.0