sängmysja.

BalBalBal, Facebook är överfullt med bilder så jag låter bli att lägga upp något här idag.

Idag hade jag tänkt plugga matte men istället fastnade jag i Jimmys säng hela dagen och kom hem nu ikväll.. men det behövdes. Käkade flötpizza och hade vattenkrig...i sängen, moget? Ja.




<3

/Linnea


Förberedelser..

Jag har sovit som en stock inatt helt utmattad efter gårdagen som inte direkt var min dag, vill inte ens tänka på det.. var iaf med Sanna i Linköping och fixade lite bal/studentgrejer, det var höjdpunkten! :)

Sitter nu i sängen och har fotbad/peeling, älskar att ha en mamma som jobbar med sånthär, så jäkla skönt! Ska snart måla till tånaglarna också när fötterna har torkat, hih.



Nu ska jag smörja in fotterna i aloevera-fotkräm som luktar jänkaaaaa.. hih.
Puss

Det handlar om dig..............................

Idag var det brännboll på schemat och så jäkla dåligt gick det inte för oss, hade jävligt skoj faktiskt.. fina klass!
Nu är jag röd som en kräfta, passar kanon till min rosa balklänning..eller?? hah.

Iaf, jag gick upp till min fina efter skolan och sedan vidare till far. Emelie har varit och testat lite mer med balfrisyren så nu har jag typ bestämt mig. Slängde ihop en kladdkakssmet a´la Linnea och åt upp som kvällsmat och efter det gav vi oss ut på en kvällspromenad, något man borde göra oftare!
Nu sitter jag och väntar på att min lilla pojk ska duscha klart, sen ska vi krypa ner och pussas till sömns.. sovmorgon i morgon, vettni! Iaf för min del :)

godnattpuss
/Linnea

Onsdag

Jag och Jesper åkte ner till Nässjö och tittade på Sannas projektutställning i eftermiddags, hur duktig får man vara egentligen? Det var verkligen jätte fint, vilket jobb!

Jag skickade precis in det absolut sista med projektarbetet nyss och hoppas på högsta betyg såklart! Jag är faktiskt riktigt nöjd om jag får säga själv. Gjorde även klart en naturkunskapsuppsats som ska vara inne nästa vecka, känns skönt! Nu har jag "bara" ett matteprov, en novellanalys och ett engelskaprov kvar! Känns fint!

Är riktigt trött nu så jag ska nog sova när som helst.
/Linnea


..somomjagvarfem.

1. Skola, längesen jag var på en lektion klockan åtta, har tagit som en vana att ta sovmorgon = skoltrött. 
2. Haft naturkunskap AochB, var engagerad och pratade nog lite för mycket om att spara energi och sådana miljövänliga saker som jag skäms över att jag är så oengagerad i och inte tänker på.
3. Dans, det var kul men även där är jag oengagerad, orkar inte bry mig om något annat än att göra vad jag känner för just nu.. men jag måste härda, några dagar till iaf!
4. Gick med mamma och köpte ett supergulligt armband till balen!
5. Gick till UM för att sitta där och vänta superlänge när det tar EN min att få ett recept.
6. Gick till apoteket för att hämta mina tabletter.. .även där fick man vänta skitlänge.
7. Sammanfattat allting till natur-redovisningen i morgon.
8. Varit hos Sanna och testat sminkningar till balen!
9. Gick i ösregn och kom hem och insåg att jag var utelåst.
...

Nu ligger jag här i sängen, ensam och övergiven (känns det som). Mitt rum är så städat det bara kan bli och alla ljus är tända, helt parfekt..saknas bara en lång och fin man att gosa med.





Tröttast i världen.
Kryper under täcket och sover.
/Linnea

Att vara själv.

Ligger i sängen, lyssnar på Mew och skriver naturkunskap. Har faktiskt städat mitt rum ordentligt idag och ska sova hemma, var ett tag sedan. Jag har svårt att beskriva känslan jag har inom mig.. så konstig... Ska nog lägga mig på ryggen och titta upp i taket ist för i boken.. Man tänker klarare då. Saknar Jimmy vid min sida, han gör allt så bra. Kärlek. Kramar Linnea

HEJ

Tjohej!
Idag är en såndär skön dag då jag bara är med min man och inte gör någonting annat. Vi har tagit det lugnt, gått en sväng, handlat mat och ja, bara VARIT,  hur skönt som helst att lämna allting utanför och bara VARA...

I fredags var jag lite modell till Sannas PA, ska bli spännande att se hennes utställning på onsdag, kom och titta vettja! Gick vidare till Emelie efteråt och gjorde mig iordning för fest, drack lite för mycket alkohol och gick på saftkalas hos Julius, trevligt trevligt!

Igår var jag i Motala med farmor och kollade på kusinen och lite andra människor när de gick sin bal, så fina! :)

Kort inlägg men nu ska vi börja med maten, FLYGANDEJAKOOOOOOOB<3
PUSS

Puussss

Hej fint folk!
Gjorde 4 uppgifter på matteprovet idag och skrev i slutet "förlåt Birgitta...jag gör omprov nästa vecka". Mådde så jäävla dåligt, det enda jag såg var stjärnor, lätt att lösa tal när man inte ser vad det står, hah. Men ja, det var det värt för fan vad jag hade skoj igårkväll. Började hemma hos Sanna där vi gjorde oss iordning, vi skulle vara på förfesten halv åtta men kom dit halv tio om jag inte har fel, alltid lika sena när vi ska göra någonting. Hemma hos Karin var det en massa fina klasskompisar, vi satt och pratade/dansade/sjöng/drack en massa alkohol, finfint! Gjorde två riktigt pinsama failar på Strandbaren men heh, det vill jag inte ens prata om.


Nu ska jag ta en dusch och sen iväg!
Jag älskar mitt liv.
/Linnea

Inte vilken onsdag som helst..

Godmorgon alla pigga och mindre pigga ;)

Igår hoppade jag skolan och var hemma. Var sådär duktig och produktiv som renskrev heeela rapporten som nu ligger på 35 sid, gjorde tre laborationer till naturkunskapen och skrev på en gammal svenskainlämning som jag är lite sen med.. hih. Nu är det bara matten tills i morgon också men den bryr jag mig inte så mycket om, får väl göra omprov då om det skulle sluta i katastrof. Tänker iaf inte sitta hemma ikväll och plugga när alla ska ut och ha roligt!
Några klasskompisar har hyrt en lokal där det ska förfestas, hoppas det är många som kommer och att folket kan släppa skolarbetet någon gång, för vad är mer viktigt än att ha umgåns med folk och ha roligt! ;)

Sitter och äter någon typ av carbonara ensam i Jimmys lägenhet, den är god, perfekt frukost alltså!
Nej nu ska jag krypa ner med matteboken under täcket en stund och försöka få iaf någon uppgift löst..sen måste jag tvätta håret också för det är blått efter min frus lagning av min extremt fula utväxt!

Livet är faktiskt någonting väldigt bra, ta vara på det.
Kram Linnea

..jag ser solen i dina ögon.

Otroligt vad trött man kan vara.

Skolan kändes sådär värdelös idag förutom idrotten och matten. Tääänk om man kunde ha lite mer samvete till att stanna hemma lite oftare.. Efter skolan åkte jag och J till Lkpg en snabbis och jag fick min klänning insydd!
Påväg hem till mig mötte jag en Emelie och en Julius och pratade med dem en stund. Efter det har jag bara varit hemma. Lee(min fars fru) fyller år idag så vi åt tårta och god mat förut!

Nu sitter jag vid köksbordet med en kopp te och Sara bredvid mig (även hon vid datorn) och ändrar lite saker i min rapport som jag förövrigt är stolt över! Ska snart gå till sängs, helt själv.

nattinatt
/Linnea




Lördag

Känns skönt med helg!
Fick tillbaka min rapport i veckan och hon verkade nöjd, skulle bara göra lite ändringar och sånt innan hon kan sätta ett betyg på den, positivt! Känns att saker och ting börjar avverkas nu och det blir mindre och mindre att göra. Efter veckan som kommer med matteprov, rapportinlämning och NP talet så kommer det bli lugnt. Kan inte fatta att det är så kort tid kvar innan studenten!

Igår efter skolan gick jag direkt till min sjukling och umgicks med honom, så underbart att han mår bättre! Kollade lite på hockey och jag sov emellanåt, heh. När sanna kom hem från skolan åkte vi upp till Illern och sprang ett varv, konstigt nog kändes det inte jobbigt överhuvudtaget! Senare på kvällen kom Jesper och Sanna och vi kollade på "total blackout", skadeglädje<3

Nu på förmiddagen har jag varit barnvakt åt mina älskade småbröder. Vi har bakat, lagat pannkor och picknickat i solen i skogen, myys! Glömde tyvärr kameran..

 
Busig kille rullar negerkorvar ;)

Nu ska jag åka och ta en runda runt illern! :)
Hade bra!

/Linnea


Satan i ..

Idag är dagen då religionsuppsatsen ska in och jag började skriva på den för 40 minuter sedan, har man inte haft tid och lust så har man inte. Jag tycker faktiskt att det är ganska kul och har kommit en bra bit på vägen! BRA JOBBAT LINNEA.¨

Nu sitter jag och väntar på mat, det blir någon slags thailändsk soppa, vet inte hur den smakar men det luktar sjukt gott! Ska snart bege mig till Mistat för lite arbete, jag klagar inte även att det suger men nytta är nytta och det är ju inte helt fel att komma hem efter några timmars jobb (även om det var tråkigt) och känna sig duktig!

I morgon är det fredag! Ska förmodligen till Linköping och sy upp min klänning efter skolan, den var en aning för lång!

Nej, nu måste jag käka!
/Linnea   


En tripp till Linköping..

Ännu en härlig dag, är det inte underbart? ;)

Jag, mamma och småpojkarna åkte till Linköping efter skolan på jakt efter studentklänning, hittade dock ingen som dög.. är nog rätt kräsen. Tiden gick fort så jag hann inte kika efter så mycket annat men fick iaf med mig ett par balskor och sandaler hem, så jag är nöjd!

Nu har jag tagit en dusch och ligger nedstoppad under täcket och lyssnar på Maggio, mmmm härlig kvinna alltså!




Nu ska jag sova för i morgon väntar förhoppningsvis en ny härlig dag!

/Linnea


"""""::::

Vad händer med blogg.se?... I fredags var jag med sköna människor på Jespers altan och grillade och hade det riktigt trevligt. Sanna och rökte ostbågar och bara var sådär extremt mogna som man bara kan bli. När natten började närma sig vandrade jag skrattande i min ensamhet till min sjukling och gjorde honom sällskap hela natten :) I lördags var jag i skolan hela dagen och dansade i finalnumret på kulturskolans jubileumsshow. Det var kul att dansa men för att klaga lite så hade jag hellre varit ute och njutit av det fina vädret.. När vi väl var klara vad jag hemma grillade med familjen. Resten av kvällen spenderades framför Titanic i Jimmys säng :) Igår njöt jag av det underbara vädret.. Låg ute på studsmattan/hängmattan och solade samt räknade lite matte.. Somnade och vaknade med världens energi så jag drog på mig träningskläder oh gav mig ut och sprang! När jag kom hem åt vi grillat och sedan åkte jag iväg till jobbEt! /Linnea

Fredag ♥

Gick iväg till Jimmy framåt kvällen igår och sov där, alltid lika mysigt att hälsa på min pojk, även att han är nyopererad och knappt kan prata.

Sitter i skolan nu och tänkte kolla igenom min rapport än en gång innan den lämnas in, men tydligen har den inte kommit fram på mailen så det blir inte mycket med det, får vandra hem och göra det efter skolan, slutar rätt tidigt.

Vet inte riktigt vad som händer idag, känns konstigt eftersom det är fredag och man BORDE göra något skojsigt. Ska nog träffa Sanna en sväng senare i eftermiddag, så vi får väl se vad vi hittar på.

Tydligen ska vi på någon konsert på kulturskolan på mentorstiden om en halvtimme, suck, alltid lika givande lektioner :P Vandrar nog iväg till Ica och köper något frukostliknande innan dess för jag är superhungrig!

/Linnea



 


Sötsug

-Tre labbrapporter färdigskrivna
-En nästan - färdigskriven PA-rapport (bara detaljer kvar)
-En långpromenad avklarad

Nu vill jag göra någonting roligt, typ baka...muffins, eller kanske bullar med en massa kardemumma.. hade varit gott till kaffet för just nu finns det absolut inga mer sötsaker här hemma än oboy men mjölken var sorgligt nog slut så jag är helt utan socker.. kanske bra med tanke på mina dåliga sötsaksvanor..

 Vilken dröm... hah.


Trevlig tågpersonal

I morse 8:13.
Kliver på tåget, går fram till tågvärden och ber om ett dygnskort och den unga kvinnan säger: "250 kr".. I was like WHAAAEET? "Jag ska till Nässjö och tillbaka, det kan ju inte kosta 250 kr?" Men jo, det gjorde det allt..
Suckade lite och frågade vad en enkelbiljett kostade och fick svaret 48 kr. Människan kunde inte vara snäll nog att säga det billigaste priset så det var ju bra att jag inte var SÅ osmart.
Iaf..jag tog upp plånboken och kom på att fan, de tar ju inte kontaner! Av någon anledning hade jag inte kortet med mig.. osmart av mig visserligen..
Kvinnan blev sur och sa att "jaha, då får du hoppa av i Aneby, köpa biljett där och sen ta nästa tåg".
Jag blev sur såklart och berättade att jag hade tid på sjukhuset och om jag inte fortsatte att åka med tåget så skulle jag missa tiden och eftersom de har så dåligt med tider skulle jag fått vänta typ ytterligare en månad + att jag skulle få betala en avgift för att jag aldrig kom.
Kvinnan tittade åt ett annat håll och verkade helt oberörd men jag frågade om det inte fanns någon chans i världen att jag skulle få åka med.. sa att jag typ kunde betala för två biljetter när jag kom fram till pressbyrån i Nässjo eller nåt.. Men nej, det gick inte.. det var emot ALLA Östgötatrafikens principer.
Helt seriöst kände jag hur knytnäven spändes och jag villa bara typ slänga ut henne men jag fattade att det inte fanns mycket att göra..hon skulle ändå aldrig ge sig så jag sa: "Tack så jätte mycket för din otroliga hjälpsamhet, jag uppskattar den hemskt.." Hoppade av i Aneby nästan gråtandes av frustation

Det löste sig tillslut som tur var. Tog en buss till Eksjö och bytte där.. kom 40 mins försent men min snälla mor ringde och sa att det blivit strul så de kunde ta emot mig senare..

Men vilken kvinna! De där tågen har inte kunnat passa en tid på hela vintern.. det har varit HUR mycket strul som helst och folk har kommit försent pga detta, jaaa, jag också... sen kan kärringen inte ens sätta sig in i min situation och vara det minsta hygglig!
Bitch. 

Tackar världens sötaste gubbe till busschaufför som hjälpte mig hela vägen sen.. som om jag var 12.

/Linnea


Hemma på lunch

Åkte med tåget vid åtta idag istället för jag var så sjukt trött när klockan ringde halv sex.
Östgötatrafiken kan ju dra åt helvete med sina principer.. hinner inte skriva ner allt men det blev endel problem, gör ett inlägg om det ikväll eller något så att jag får ur mig min frustation.

Satt en stund i Nässjö och väntade på tåget med kaffe, kanelbulle och skrev på rapporten, skrev ännu mer på tåget hem och nu sitter jag och äter pappas goda köttgryta.
Ska snart iväg till skolan för danslektion och Naturkunskap sedan kommer mor och hämtar mig, vi ska på visning på en lägenhet. Efter det åker jag till Emelie och pratar igenom lite om projektet samt kollar på inspelningen!

Fan vad produktiv jag är idag alltså!


Ha en bra dag!

/Linnea


Det lukta sopa.

Jag är på toppenhumör!
Ikväll mötte jag upp Jimmy och vi käkade på Shalom, en sista måltid för honom innan operationen i morgon, sedan blir det bara flytande föda, stackarn.
Vandrade hem till honom en sväng och nu sitter jag flåsandes på min säng efter att ha gått fort som sjutton helt själv i mörkret.. inte kul alls att gå under stationen när man inte kan se en enda människa, usch och fy!
Men hem kom jag och nu väntar jag på att pappa ska bli klar i badrummet så att man kan hoppa in i duschen. Måste i säng snarast för i morgon tar jag sju-tåget till tandläkaren i Nässjö!

Var på sjukhuset och fixade lite saker idag så nu kan jag börja arbeta på riktigt, ser fram emot att komma in i det där någon gång, trevliga arbetskamrater får mig att bli "peppad" med sina gulliga sms!

Näe nu ska jag göra det jag ska!

/Linnea







Bra start på veckan.

Kom precis hem från nästan tre timmars danslektion. Vi övar inför Jubiléumshowen som är på lördag och många av oss har inte varit med och övat dansen någon gång innan så detta var det enda övningstillfället, känns ju sådär men det kommer säkert gå bra tillslut.. med lite övning hemma så!

Resten av kvällen tänker jag ägna åt rapportskrivning, har kommit en liten bit på vägen och det flyter för tillfället på ganska bra.
Känns att det här kommer bli en hård vecka med mycket plugg och grejer att bocka av.. men då blir ju helgen mer uppskattat så det väger väl ganska jämt :P

Åker förmodligen och sover hos Jimmy sent när jag är klar och belönar mig själv lite, hih.





Ge mig en ålandsbåt, en kusin och en God drink.

Ha det bra vänner!
/Linnea

Skola ja.

Sitter på en värdelös lektion och ska skriva en lika värdelös uppgift som visst var tills i eftermiddag.
Känner att jag måste ta tag i skolarbetet och sluta upp att skjuta upp allt, det är ju inte alls många veckor kvar nu och fan vad jag har att göra.
Nu hjälper det ju inte att sitta här och klaga så nu ska jag skriva på rapporten, yey!

/Linnea



Linneas vecka..



Jag har ju som ni märkt inte varit särskild uppdaterad nu i veckan och det beror som vanligt på att jag har haft så mycket att göra, viktigare saker än att blogga. Så ja, här får ni veckan i kort.. så mkt jag kommer ihåg iaf! ;)

Måndag: -Ledig från skolan. Var hos kusinerna i Motala och firade Erika med ett litet grillparty tsm med släkt! På kvällen blev det kubbspel tillsammans med Jimmy, Jesper, Ante, Sanna och Emelie, härligt! :)

Tisdag: -Rep hela eftermiddagen inför dansföreställningen Aladdin.

Onsdag: -Dans stod på schemat hela dagen. Började med Aladdin-föreställning för skolbarn, sedan ljussättning och genrep inför Gymnasieföreställningen.. och på kvällen både Aladdin och Gymnasieföreställning.
- Åt pizza på kvällen, det var gott.

Torsdag: -Dans på schemat hela dagen igen! Aladdin på morgonen, Gymnasieföreställning innan lunch.. och sedan både Aladdin och Gymnasie på kvällen!
- Efter en lång dag och en mycket sliten Linnea bjöd Jimmy mig på kvällsmat.. fan vad jag har det bra.

Fredag: - Alla som medverkat i gymnasieföreställningarna dansade på torget och i matan, lol.
- Tog en glass på stan med J.
- Träffade Sanna och Emelie och gick i affärer. - Gick hem till J igen och vi pluggade en hel del!

Lördag: - Valborg. Köpte en massa mat inför grillning på kvällen med lite vänner. Det var trevligt ett tag iaf :)
Söndag: - Dagen-efter. Vi har bara legat och slappat hela dagen. Ätit mat, flöt, annanas, kollat på hockey..???..  
pussats.. och ja tagit det lugnt helt enkelt.

Nu är jag hemma igen och ska snart sova.
Har inte sovit hemma sen i måndags så det kommer bli tomt.


          

 


RSS 2.0