Hemma i Sverige

Hejsan Sverige!
Jag tänker inte göra ett större inlägg om min resa för det hade inte sagt så mycket om hur gött vi har haft det eftersom jag inte har alls många bilder..men...

Jag har haft det helt underbart i utlandet! Vi har solat, badat, druckit alkohol, dansat, shoppat, åkt massa vattenkanor, druckit alkohol, druckit alkohol.. och chillat HELA veckan! Kunde inte ha blivit bättre, jag kommer sakna det.. allting..förutom maten, den är bäst i sverige!

Kolla in Sannas blogg vettja! Hon har bilder hon ;)



Vår utsikt från hotellet





Tack för en helt fantastisk vecka!
/Linnea

Om 3 h så..

Godkväll på er! Idag är en bra dag, en mycket bra dag skulle jag vilja säga. Efter jobbet igår blev jag uppmött av J och eftersom han är så svår att motstå råkade jag gå hem till honom och sova där en natt till.

Skrev uppsatsen på nationella idag och det kändes helt okej faktiskt! Hoppas på ett lika bra resultat som förra gången! Hoppade naturkunskapen och gick hem till min pojke och vilade. Hann säga hejdå ordentligt och sen fick jag med mig ett påskägg som jag ska öppna i Spanien.. så sött!<3

Nu har jag packat klart och det mesta är klart för avresan. Ligger i sängen och försöker lägga in lite låtar på ipoden, musik är ju alltid bra att ha liksom ;)

Får väl ta och säga hejdå!
Vi hörs om en vecka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Playa del Inglés

PUSS
/Linnea


.-.-.

Vilken seg dag det har varit, var riktigt trögt att gå upp i morse trots att det det låg en fin man bredvid mig. Traskade ändå ner rätt skapligt på min sovmorgon för att öva på talet. Hade engelska, dans och sen naturkunskap.. Hann dock inte redovisa mitt så nu har jag det framför mig ändå, suck!

Sitter hos Jimmy nu helt själv och äter av kladdkakan som jag gjorde igår, han är på sjukhuset och lär väl inte hinna hem innan jag går till jobbet.. jag som ville mysa av mig lite innan planet lyfter!
Jaja, sånt är livet.. jag ska inte klaga.

/Linnea

Mattematik gör mig snurrig.. Hoppas på god...

img_0878 (MMS)

Mattematik gör mig snurrig.. Hoppas på god fisk i matsalen snart!!!! Skoltröttare kan ingen vara!


Tuesday

Godmorgon alla fina! Vaknade hos min underbara pojk i morse och vandrade iväg tidigt till skolan trots min sovmorgon. Förstår inte hur jag kan vara så morgonpigg nu för tiden, hoppar upp ur sängen utan bekymmer direkt när klockan ringer.. helt otroligt! Tog iaf en rejäl frukost i caffis och pluggade lite på talet som ska redovisas i morgon. Nu har jag naturkunskap och vi kollar på film, vet inte om den är intressant för jag kollar inte. I em är jag uppskriven på jobbet men tänkte skriva av mig för jag behöver tiden till plugg! /linnea

Balklänning, check!

Hemma från Linköping och nu sitter jag framför datorn med naturkunskapen på ena sidan och en otrolig god kopp te på andra! Kände att jag lika väl kunde plugga lite nu innan dansen så att jag slipper allt i kväll! 



Jag är på toppen humör idag!....om jag bara bortser från att jag mår illa då:S:(

Balklänningen är köpt!..blev varken samma modell eller färg som jag tänkt mig men herregud så nöjd jag är! :D Ska tillbaks och sy in/upp den lite sen när jag köpt skor, den var för stor... men sen är den min!!

Nej nu tar jag en promenad ner till dansen!
Tjohejs!
/Linnea


Mot Linköping

Nu går bilen mot Linköping, hoppas på napp idag! Hinner förhoppningsvis träffa Emelie över en fika där! Kändes onödigt att åka till skolan för en oseriös nutida konst-lektion.. Men men, närvaro är ju bra, heh. Ha en bra dag! /Linnea

,.,.,.,.

Var meningen att gå och lägga mig direkt efter jobbet men jag började rota fram lite sommarkläder istället, börjar bli dags att packa Snart! Längtar barnsligt mycket efter att få åka iväg, tänk er; bara Sanna och jag på Gran Canaria i en hel vecka, åh, kan inte hejda mig!

Jag och min pojke vaknade sent idag så det blev inte mycket tid över tills det var dags att gå och jobba, söndagsjobb brukar alltid vara så segt men jag fixade det utan att bli allt för uttråkad! Kul att det är ännu fler vänner som börjat jobba där nu, det gör så mycket!
 


I morgon kommer mor till skolan och hämtar upp mig för en tripp till Linköping på jakt efter balklänning och lite smått och gott! Sen blir det dans hela eftermiddagen!

Nu ska jag öva lite på mitt tal som ska redovisas på onsdag och sedan är det läggdags!

/Linnea


Söndag hej

Hejsan hoppsan!
Gårkvällen blev rätt lyckad tillslut ändå, lite lagom alkoholpåverkad och fint sällskap!
Min pojk står i köket och diskar i bar överkropp och mössa, mössan är viktig där..haha sötnos. Snart ska vi äta maten jag lagade igår men som vi aldrig åt, grillat kött, paprika, champinjoner, beasås och såntdär (;

Jobb i em!

/Linnea

.-.-.-.-.

Hejhopp!

Igår eftermiddag var jag en sväng på stan med Sanna en kortis och åt på gotteriet och på kvällen drog jag med mig Jimmy till donken och käkade flötmat. Det blev en såndär "JimmyLinnea-kväll", myspys som vanligt.

Idag var det egentligen meningen att åka till Linköping men det sket sig, hade ingen lust + att bilen är knäpp. Vet inte alls vart denna dag tar vägen, borde vara ute och göra någonting nu men jaja.

Om man skulle ta sig ann lite skolarbete kanske..

pöss
/Linnea



Ett steg närmare

Har varit hos polisen och hämtat ut mitt pass, ser riktigt muppig ut, haha! Om en vecka och tio timmar åker vi till värmen! Längtar så sjukt mycket!


Ska snart åka iväg till jobbet men först väntar en varm och skön dusch!
Kommer nog inte hem idag utan vandrar bort till min plutt efteråt.
Ha en skön em/kväll!

/Linnea


Puss


Det var blött vid Illern, vi sjönk nästan.
Herregud om en vecka åker vi till Gran Canaria, seriöööööst!

Nu ska jag duscha och vandra iväg hem till min fina man!
Jimmy Götesson..aa herregud.


/Linnea


M



Solen är framme och i trädgården växer snödropparna för fullt! Nu är det väl på tiden att vi välkomnar våren Sverige! Jag vaknade pigg som en mört halv sju i morse, slängde i mig frukost, gjorde mig iordning i lugn och ro och vandrade iväg till skolan kl 8, fastän min lektion inte började förrän 10:40. Satt och läste och drack te tillsammans med Olivia, som tydligen också var morgonpigg.

Tog en omväg hem från skolan med KENT på högsta volym, det finns inget band som dem..de är så mycket jag, känner mig så träffad jämt.
Nu har jag slängt i mig lite mat och ska åka upp och hämta Sanna för en promenad runt Illern, men innan dess ska jag upp till mor för jag tror att jag fått mitt arbetsschema för sommaren, spännande!

Ha en bra eftermiddag!

/Linnea


Köpenhamn

Kom precis hem från jobbet och nu sitter jag här framför datorn och äter skinkstek, potatis och sås.. var såå hungrig! Tänkte passa på att skriva lite om resan till Köpenhamn med mina underbara esteter innan jag hoppar in i duschen!

Åkte i onsdags morse och var framme på eftermiddagen någon gång, checkade in på vårt lilla hotell.. inte det lyxigaste om man säger så, okej ärligt talat så kändes det lite som ett koncentrationsläger när man kom in i rummen med små, trånga 3-våningssängar. Men iaf, det handlade om två nätter och inte sjutton tänkte vi sitta i rummen och glo hela dagarna.

Framåt kvällen gick vi till "Det ny teater" där vi blev guidade av en dansk man som försökte prata svenska, han var jätteduktig så det var riktigt intressant!
Efter guidningen gick vi till en kinaresturang och åt buffé, jätte gott.. men vart var jordnötssåsen? hih. Sedan var det dags att se musikalen "Wicked"! Jag var som vanligt när jag är på musikal, vääldigt imponerad, vilken scenografi och vilka duktiga musiker! Dock synd att man inte riktigt hängde med i handligen, den var ju på danska såklart!


Seriösa flickor!







Efter musikalen gick vi tillbaks till hotellet, men på vårt rum var det folk som ville sova?:P Så vi satt i det andra tjejrummet och drack alkohol och hade det allmänt trevligt, sprang runt på en fotbollsplan och hoppade i vattenpölar i bara strumporna och Tobhias visade sin stolthet för våra lärare, heh! Galet slut.
När jag och Matilda kom tillbaks till vårt rum möttes vi av en fräsch doft av.. fis. Sen somnade vi.







Ber om ursäkt för dålig kvalité på bilderna,

Men men. Dagen efter gick vi upp tidigt och åt hotellfrulle, helt okej sådan faktiskt! Vandrade iväg till ett konstmuséum, gick omkring där en stund och sedan fick vi ledigt resten av dagen. Jag vandrade runt i affärer med Olivia och Linnéa och önskade att jag var gjord av pengar.. fick iaf med mig lite grejer hem! :)
Vi åt brunch på ett litet ställe vi hittade i ett överklassigt varuhus! Pizzabulle, wienerbröd och nypressad juice<3



Två Linne(é)or redo för brunch!

På kvällen gick vi ut och åt på en mysig resturang som hade sjukt god carbonara! 
Resten av kvällen var det (fest?) något av det slaget iaf, blev utslängda från en pub och satt på donken och skrattade,  Blev sådär trött mot slutet och irriterade mig på folk, som jag visserligen har rätt till, men ja.

Härlig resa helt klart! 

_______________________________________________________________________________________________

Nu ska jag slänga mig i duschen, ta en kopp te och sätta mig och plöja igenom lite skolarbete som jag ligger efter i!
Ha det bra!
/Linnea


Livet.

Jag har fått höra att jag bloggar alldeles för dåligt, så jag ska väl ta tag i det för er skull.

Har sjukt mycket saker som jag måste ta tag i nu efter allt jag missat/inte orkat göra pga alla dumma sjukdomar. Jag mår mycket bättre nu i allafall, visst, magkatarren känns av ibland och då kan jag inte låta bli att tycka synd om mig själv..

Onsdag - fredag, var jag och min fina klass i Köpenhamn. Tänker lägga upp bilder och skriva mer om den resan i ett senare inlägg.

Igår var det lite folk hemma hos mig och drack alkohol och hade det allmänt mys-trevligt!

Just nu sitter jag hemma hos Jimmy och skriver på ett litet tal till Engelskan som ska redovisas i morgon. Tidigare idag satt jag med matten men gav upp direkt, har ingen motivation alls i den kursen så det får gå som det går, bryr mig inte så mycket om det faktiskt.

Ska försöka vara duktig flicka och uppdatera ofta framöver, men nu ska jag skriva färdigt det här så att jag kan gå bort till min underbara pojkvän och mysa!

Ha det bra sålänge!
/Linnea

RSS 2.0