Känner ett stor lättnad i kroppen, sommar ...

img_4961 (MMS)

Känner ett stor lättnad i kroppen, sommar jobb är kirrat och jag får börja redan när jag känner för det!  Idag har jag umgåtts lite med Emelie på stan och fikat:) Tog en sväng till jysk också och köpte soffkuddar, några ljuslyktor och lite småskit. Hittade även en tv- bänk som jag tänkte köpa, har bara ett litet bort som tvn står på nu nämligen...  Min vår kommer firas in tillsammans med min bästa. Det blir mat, flöt och bara en massa massa mys!!! Sånna stunder är så uppskattade nu för tiden när vi annars inte hinner umgås så mycket! Nej nu måste jag dra mig! Ha en trevlig Valborg allesammans!


Dagen blev bara sämre och sämre... skolan ...

Dagen blev bara sämre och sämre... skolan är inte bra för mig just nu, jag orkar inte! ingen fattar ju vad jag menar med det ändå. I morgon ska jag träffa mina saknade estetvänner och då ska jag njuta för stunden, glömma allt det jobbiga och bara vara.. det var så längesen. Önskar att någon kunde förstå.


Gillar när man Glömmer bort att man bor på...

Gillar när man Glömmer bort att man bor på storgatan och börjat gå hemifrån 30 min innanan börjar och kommer fram efter 10.. Jaja. Bättre för tidigt än för sent, hih!


Jag ser dig.

Jag följer dina gnistor under tunga moln Jag vet exakt vart du ska gå En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån - Jag är helt kär i nya skivan, Kent är Kent igen, fantastiskt bra.

Såhär ser jag ut nu, trött med andra ord. ...

img_8621 (MMS)

Såhär ser jag ut nu, trött med andra ord. Lämnade skolan med rynkor i pannan och tårar i ögonen idag och tog tidiga bussen hem... denna press tär på mig, jag vill ta alla ord, alla kemiska processer och strukturer och pressa in i hjärnan så de sitter där! Jag vill så gärna klara min munta så jag slipper tentan men det är lättare sagt än gjort.  Glada nyheter fick jag idag iaf när jag ringde till chefen över socialtjänsten. Jag ska gå bredvid i morgon i handikappsomsorgen. Hon sa att det kunde bli väldigt påfrestande för mig men om det fungerar och jag vill jobba hos henne så blir det några veckor jobb där i sommar och kanske även nu i maj! Nej nu ska jag ligga kvar på min älskade spikmattan i 5 mins till innan jag pluggar vidare lite till.  Om en timma kommer Jimmy och hämtar mig för mathandling och sen ska vi laga någon smaskig kvällsmat:) Kram


Jag går sönder snart

img_7416 (MMS)

Jag går sönder snart


Han får för sig att han ska hem, går ut i ...

Han får för sig att han ska hem, går ut i trappuppgången.... naken! .. Kommer in igen och letar efter kalsongerna, tar på sig mina trosor. Gör en macka och frågar sig själv: "varför har jag trosor på mig?" Någon har hällt i sig annat än cola ikväll. Nu ska vinst film och mysa!<3


Jag ber om ursäkt. Ibland är livet inte på...

img_1016 (MMS)

Jag ber om ursäkt. Ibland är livet inte på sin rätta sida. Jag har ryckt upp mig en aning. Ikväll är det jag, anatomin, en skål med gröt, Loka, mörk choklad och senare kanske en film.  Regn och åska utanför mitt fönster ikväll.


Hej

H


Somnade på spikmattan i natt, ajajaj

img_4921 (MMS)

Somnade på spikmattan i natt, ajajaj


Upp halv 6, tåg en timme och 20 min, förel...

img_5757 (MMS)

Upp halv 6, tåg en timme och 20 min, föreläsning 3,5h, mat 30 min, grupparbete 2h, självstudier 2h, buss hem 1h och 10 min, laga mat äta, tvätta 4 maskiner samtidigt som jag pluggar..... Detta var min dag igår. Det hade varit så sjukt skönt att stanna i Tranås idag iaf.. Men men nu har jag sovit 6h (tog sovmorgon) och sitter nu i bussen med svullna ögon med världens ringar under. Åh, jag vill redan hem.


Åh, jag är trött som fan. Jag som tänkte p...

img_6401 (MMS)

Åh, jag är trött som fan. Jag som tänkte plugga på tåget.... Det kan jag ju glömma... Peace


Inte ett steg utanför dörren idag.

..Ändå kan jag inte påstå att jag har varit lat! Gick upp runt tio och plockade/dammsög här inne, det behövdes verkligen för det är helt sjukt vad fort det blir dammigt när man har en så pass liten lägenhet.
Satt en stund framför tvn med Jimmy innan han åkte iväg och efter det har det varit jag och nervsystemet. På torsdag har vi dugga nr1, dvs ett litet test för oss själva på de föreläsningar vi haft i kursen änsålänge, ska bli intressant!

Jag tror att jag ska ta mig mina 200m till hemköp och köpa mörk choklad snart, måste ju unna mig något när jag varit såååå duktig, hah.

Jag saknar förresten min vän som jag inte träffat på över en vecka!

I morgon blir det Jönköping hela dagen lång.

Hejdå
ha´t bra

/Linnea

Mistatjobb!

Då var helgen snart slut då, har jobbat två kvällar i rad och jag måste säga att jag blir ganska rastlös av att sitta på Mistat när jag vet att jag egentligen har viktigare saker att göra hemma. I höstas kunde jag gå dit varje kväll, då var det ofta bara skönt, man hade någonting vettigt att göra liksom, det var ju enda jobbet jag hade när de inte ringde in mig som vikarie i hemtjänsten (vilket de gjorde väldigt sällan). Det var dock mycket bättre då för då var det jag, Hanna, Sanna och Emelie...nu är det så tomt!

Jag vet folk (läste t.ex en storbloggare) som aldrig skulle kunna tänka sig att sitta på ett halvdant jobb även om de inte har någon annan inkomst, folk som liksom "Jag tänker inte ha ett jävla skitjobb, jag lever hellre på mamma och pappa", jomen har man rika föräldrar så visst, kör på! Men vill man verkligen vara beroende av dem när man är.. vänta nu...20 år!? Jag vet att jag kommer komma långt i livet...på egna ben även att jag älskar min mamma och pappa.. såklart!

Nu vart det lalligt. Om 5 mins ska jag ta ur mitt lchf-bröd ur ugnen, spännande att se resultatet för jag har aldrig gjort den sorten förut, hihi...sen ska jag sätta mig framför Big Brother och ÄTA MAT för jag är så sukt hungrig!

/Linnea


Kände att jag ville ha lite extra money så...

img_9892 (MMS)

Kände att jag ville ha lite extra money så jag kör på Mistat 3 kvällar i rad efter självstudierna! Längtar nu hem till min fina som förhoppningsvis lagat en underbar köttfärssås som vi kan mumsa på under veckans höjdpunkt, UT MED MARCEL hörrni! Peace


Allt blir roligare med lite färg, inte san...

img_5619 (MMS)

Allt blir roligare med lite färg, inte sant? Jag firade min påsk i förrgår hos Sanna Magnusson och utgång, så full har jag inte varit på länge minsann. Igår blev det kalkon hos farmor och idag, på självaste påskafton sitter jag hemma själv och försöker förstå mig på nervsystemets funktioner samt benets uppbyggnad.  Ikväll kommer Jimmy hem igen och då ska det bara mysas!


överfylld

Härmed pratar jag numera flytande latin, lika bra att lära sig hela språket när jag ändå är igång! Nejvars.. undrar hur mycket man kan få in i en hjärna egentligen.. min känns redan fylld av en massa ord på både svenska, engelska, grekiska och latin.... KLUUUURIGT men nu ska jag jävlarimig inte sitta här och glo.

Går och kärar ner mig i Jimmy en timma sen blir det back to plugg.
jag är trött
hej

Nya tag!

Gäsp och godmorgon!
Klockan ringde 05:45 idag och jag gick upp direkt, inte för att jag var pigg utan för att jag inte orkade stressa. Hade egentligen varit tvungen att ta 6 - tåget idag men Jimmy skulle ändå ner till sina föräldrar och erbjöd sig åka tidigt så jag slapp tåget :D

Idag börjar den sk. helveteskursen: Anatomi och fysiologi... sägs vara den svåraste kursen på hela utbildningen, MEEEEN det ska nog gå braaaaaooooo!

Ikväll kommer Melker och sover över här för första gången och nu ska jag väcka mitt söta, snarkande monster i sängen!

/Linnea

RSS 2.0