Stökigt värre..

Klarar inte av att gå in i mitt rum längre, herregud vad stökigt det är därinne. Sitter och äter köttabullar nu och efter maten blir det till att röja i rummet, ingenting jag ser fram emot men det måste ju göras. Åker till pappa i morgon och då vill man ju inte komma tillbaka till en stökigt rum på fredagkväll! Måste ha städat runtomkring mig för att jag ska kunna koppla av, så är det bara och eftersom det är så mycket just nu är det extra viktigt!

Dagen i skolan har varit bra, började med en körlektion innan skolan och efter det har dagen rullat på som vanligt nästan, övning till projektet och filmat lite under en dansklass på kulturskolan i eftermiddag och nu ikväll har jag delat ut lite tidningar.
Jag kanske redan har skrivit det men i morgon halv 5 har Julia och Josefine sitt projektarbete, Jag, Jennie, Sabina och Matilda medverkar. Har varit väldigt nervös över detta då vi legat lite efter men så det känns nu så känns det bättre, jag tror nog att det kommer bli något bra av det tillslut ändå. Men i morgon halv 5 då! Kom och kika vettja, håller inte på mer än 20 min så det hinner ni, hehe (; 

I morgonkväll blir det festligt med min bästa vän, parken och Scotts, haha. Längtar!<3

Ha det bra

/Linnea


 


Stress

Hejhej. Jag är verkligen supertrött och jäkligt stressad. Min huudvärk har fortfarande inte försvunnit och jag börjar bli rätt irriterad. Kan ha att göra med att min matlust inte varit något vidare bra. Aja, det ordnar sig. Kom hem från baletten alldeles försent, fastnade i ett samtal med jossan och Ylva, det var trevligt men när jag kom hem fick jag lite smått panik över allting i princip.

1. Mitt rum här hos mamma är så stökigt att det inte går att beskriva. Kläder överallt och damtussar under sängen - inte bra.
2. Har lite matteuppgifter att göra tills i morgon.
3. Måste hitta en bra bok på engelska att läsa - ska vara utläst på tisdagen efter lovet!
4. Måste börja läsa i svenskaboken.
5. Måste läsa ut boken jag lånade av Matilda.
6. Måste till pappa och städa rummet tills torsdag.
7. Måste öva till Projektarbetet på TORSDAG :S
8. Måste öva på ALLA danser till dansens dag och ta igen det jag missade när jag var sjuk!
9. Måste betala två räkningar.
10. Måste hantera min stress.

Det var 10 måsten, gaaah.

Nu ska jag fortsätta att städa upp på rummet, eller iaf slänga ner alla saker jag har i sängen, på golvet, där allt annat ligger.

Godnatt
/Linnea

En liten lista

Har ingenting att göra i skolan så jag gör väl en sånhär extremt rolig lista dårå (;

Nämn något som gjorde dig glad idag: Dansen såklart
Vad gjorde du kl 08 i morse? Var på väg till skolan
Det sista du sa högt? "Jag går upp till bibblan och kollar min mail"
Det senaste någon sa högt: typ," Okej"
Vad har du druckit idag? Vatten, mjölk.
Vad var det senaste du åt? Köttabullar med mos med klumpar i :S
Vad var det senaste du köpte? Nyponsoppa :P
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? SOL!
Godaste glassmaken? Choklad och blåbär :D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nee.
Sover du tungt? Oftast
Drömmer du mardrömmar? Ibland.
Trivs du med ditt jobb? Jag jobbar inte. Men skolan trivs jag bra med, iaf under danslektionerna och tillsammans med mina underbara vänner.
Favoritklädsel? Det måste nog vara myskläder, haha,
Favoritlåt just nu? Timo Räisänen - cocaine
Vad ser du om du tittar till höger? Ett stoort fönster
Vad gör dig glad just nu? Påsklov nästa vecka
Vad ska du göra härnäst? Gå på svenskalektion
Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Glad men trött
Favoritgodis? Lakrits
Kläder just nu? Jeans och t-shirt.
Hur många kuddar sover du med? 2 st.
Morgon eller nattmänniska? Morgon.
Vad är viktigast för dig? Min familj, mina vänner/pojkvän och må bra.
Är du kittlig? Höhö, ja
Snarkar du? Nej.
Stjärntecken? Stenbock
Äckligaste insekten? Skalbaggar
Stökigt el välstädat? Väldstädat taack.
Vad längtar du mest efter just nu? Torsdag och så lovet då :D

Hejsan

Min dag har varit halvbra kan man väl säga. Skit segt att gå upp i morse och jag stressade mig iväg till skolan utan frukost i magen, inte bra. Hade en tjej från Göteborg som undervisade oss i House på förmiddagen istället för balett. Det var fakiskt rätt skoj, mycket hoppande och vaderna fick plågas, vilket de ifs är vana vid att göra vid det här laget, haha. Hade dock ont i huvudet och blev yr av minsta lilla ansträngning antagligen för att jag inte hann äta min frukost och för att skolans måltid var äckelpäcklig.
Jag har lärt mig av det här nu. Har ställt klockan en kvart tidigare i morgonbitti och så lägger jag mig vid 10 istället för halv 12 så att jag hinner med en riktig frukost. Jag älskar frukost, det är den bästa måltiden på hela dagen, både extremt nödvändigt och hur gott som helst!

Nu har nog mina röda naglar torkat så det är dags för mig att lägga ifrån mig datorn och sova istället.
Sov gott
/Linnea


Papegojan Benny

Kom med nio tåget hem till Tranås. Jag har haft en underbar helg med min pojkvän, han är verkligen helt underbar. Kan ju berätta en liten rolig sak som vi var med om på vägen hem ifrån stan igår eftermiddag. Jo, vi hittade en väldigt konstig fågelliknande sak i en tall, den lät konstigt och var röd på stjärten. Victor sa lite ironiskt att det säkert är en papegoja, men det kunde det ju inte vara. Då tänkte vi att det säkert är en fågelunge men den var alldeles för stor. När vi stått under tallen och kollat nyfiket på den där saken en stund så kommer det en man med en liten skål med fågelmat. Det visade sig att den där fågelliknande saken hade rymt ifrån buren hemma hos honom. Det VAR alltså en papegoja vi såg, och han hette Benny, haha roligt namn tyckte vi :P
Det är inte ofta man träffar på en papegoja i en tall, höhö.


Riktigt såhär fin var han ju inte ;)



Nu är det dags för mig att sova.
Godantt
/Linnea


Lördag

Godkväll på er (:
Idag har jag och Victor gått runt på stan här i Motala och ätit på lunchstället "med eller utan", det var supergott kan jag ju tillägga. Vid fyra cyklade vi till Victors farfar som fyllde 70, där fick vi ännu mer mat och tårta och godis på det. Kom hem för bara en liten stund sedan och nu ska vi spela spel och kolla på Millennium, en riktig mysdag/kväll helt enkelt (:
/Linnea

fredag

Hej. Internet har varit konstigt i några dagar.
Är i Motala nu. Skriver senare.
Ha en skön fredagskväll<3
/Linnea

Skit

Jag är på dåligt humör, nervös, har mensvärk och vill bara sova.
Ursäkta att jag är så tråkig idag.
/Linnea

Onsdag

God eftermiddag. Jag är svinhungrig och står i köket och lagar pyttipanna med stekt ägg. Någon äcklig fisk med tacogrej på fick vi i skolan så för mig blev det bara några apelsinklyftor, lite sallad och knäckebröd, inge vidare lunch det inte men snart ska det ätas iaf.
Kvart över fyra åker jag upp till mamma och jobbar innan Sanna kommer, och då blir det lite hemligheter på G (:
Ska fortsätta plugga till proven också.

Hinner inte med mer nu
/Linnea


Modevisning

Ligger i sängen, är jättetrött men jag tog några bilder på modevisningen förut som jag tänkte slänga upp, det sista jag gör innan jag somnar.
Modevisningen var bra. Hade förväntat mig lite mer från några och som jag och sanna kom fram till, oproffessionellt att deltagarna visade sig i salongen innan showen, men i sin helhet var det väldigt bra (:

Min kamera är ju inte världens bästa så bilderna är ju inte direkt jätte bra, men det är ju bättre än ingenting.














































Nu ska jag sova
Godnatt
/Linnea


God eftermiddag

Slutade skolan 15:20 så jag har varit hemma en timme nu ungefär. Har hunnit med att äta mat och plugga lite samhällskunskap. Som jag skrev så ska jag gå på hp:s modevisning ikväll direkt efter baletten, ska bli kul att se eftersom jag känner/känner igen nästan alla från den klassen(:
Kommer nog att få stanna uppe rätt länge och plugga ikväll tyvärr så det blir förmodligen inget mer bloggande för mig. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt skolarbete till torsdag, jag börjar alltid med såntdär försent, men brukar ju ändå oftast klara av det med ett betyg jag kan vara nöjd över. Det är bara det att det inte är kul att stressa - annars är det ju faktiskt inte så tråkigt ändå det mesta, vi går ju faktiskt i skolan för att lära oss, inte sant?
Nej, nu måste jag kila ner till skolan och baletten igen (:



Oboy är det bästa när sötsuget slår till och man inte har något annat göttigt hemma! (; haha

/Linnea

Tisdag

Vaknade inte med knivar i halsen idag utan vi kan nog mer kalla det för nålar, det går framåt minsann! Som jag skrev igår så tänker jag ta mig till skolan idag, Projektarbete, dansträning och modernt de första lektionerna innan lunch, ingen direkt mjukstart såhär efter man varit sjuk men jag ska vara med så mycket jag orkar. I eftermiddag är det balett och efter det modevisning i parkhallen (:

Regnet i natt har gjort att snön smällt ytterligare massor, det gillas ;)
Ha en bra dag
/Linnea


Nattinatt

Sitter nu hos pappa och ska snart hoppa ner i min nybäddade säng. Sen jag kom hit har jag packat upp allt och fixat iordning lite, det tog rätt lång tid så jag har inte hunnit med mycket mer, eller jo, ätit har jag gjort men min matlust var inge vidare så det blev bara några skedar gröt.
Har inte mycket mer att säga.. Skulle gärna vilja ha lite förslag på bra bloggar så tipsa mig gärna! (:

Då återstår det bara att säga godnatt.
Godnatt (;

/Linnea


Äckelpäckel



Det här är absolut inte jag just nu, nej nej nej, det här var jag en kväll i januari en kväll med Emelie om jag inte har helt fel (; Nu tycker ni att jag upprepar mig väldigt när jag skriver att jag känner mig oerhört ofräsch eller rättare sagt, riktigt äcklig, ja, jag känner mig som ett jävla äckel. Detta har förmodligen att göra med att:

1. Jag har varit mer eller mindre sjuk sen i tisdags
2. Jag har inte tränat sen i tisdags!
3. Jag har suttit vid datorn/tv/läst bok, suttit still helt enkelt, mer eller mindre sen i lördags kväll.
4. Jag har knappt varit ute någonting!

Nu har jag faktiskt tagit min andra dusch idag, men inte fan känns det bättre.
Imorgon ska jag till skolan, och därmed basta!

Ska ta och packa min väska för om en timme åker jag ner till pappa (:

Kyss
/Linnea

TIMO



HOHO OOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMG.

Lägger mig i sängen och dör ett tag

Nu är jag hemma från körskolan, medans jag väntade på bussen köpte jag min älskade nyponsoppa  <3
och gick runt i lite affärer. När jag var inne på Åhléns fick jag blodtrycksfall och då menar jag inte som i vanliga fall utan det kändes som att jag skulle svimma, :S. Men jag får väl se det positiva, tur att det inte hände i bilen! 
Jag är helt slut nu iaf så nu går jag och dricker lite nyponsoppa och går lägger mig och sover en stund.

Känner mig som världens äckligaste och tråkigaste människa för tillfället..

/Linnea
 

Godmorgon alla

Det blir till att stanna hemma från skolan idag, hade i gårkväll nästan betämt mig för att gå även om jag kände mig dålig men så vaknade jag upp med slämmhosta och pissont i halsen - visst låter det fräscht? Nej, det är inte kul någonstans.
Jahopp, så vad ska jag göra idag? Jo, först och främst blir det frukost av något slag framför desperate hosewifes och sen halv tolv måste jag verkligen orka mig till nyqvist för en körlektion, jag har inget val helt enkelt. Måste köpa nyponsoppa påvägen hem sen också om jag ska kunna överleva dagen :P




Hoppas att er dag blir så mycket bättre än min.
kram

/Linnea


Jaha såhär har man sett ut i tiden , hehe













Ku








(såhär ser jag ut när jag vistats i solen)




















/Linnea

Dålig humor

Ändrade planer. Stannar hemma hela dagen istället - det snöar ju!:( Är hängig och vill mest av allt lägga mig i sängen och stanna där men det känns lite dumt nu när det är mors födelsedag och allt.

I väntan på mor kan man ju ha lite "ROLIGT"

Tre röda rosor

 

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora.
Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är generande och att hon vill att ingen ska få veta. Läkaren går med på detta. När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen.
Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger:
- Jag trodde jag bad er att inte berätta för någon om operationen!?
- Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon. Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv.
- Men den tredje rosen då? frågar hon.
- Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka dig för sina nya öron.



JAG ÄR TRÖTT OKEJ? XD

/LINNEA

Sjukling

Nu har jag gjort klart sammanfattningen till ett av proven och ska nu lägga mig i ett varmt skumbad och läsa igenom det. Känner mig rätt effektiv idag trots feber och huvudvärk :(
I eftermiddag ska jag träffa Sanna och göra en sak som jag inte kan skriva här och ikväll kommer mamma hem från sin kurs och då blir det kanske lite mys för hon fyller år idag! Så grattis mammsen<3
Nej nu får det räcka, nu hoppar jag i badet och dör en stund.

/Linnea

GOGO

Fick syn på den här, har inte sett den förut faktiskt och ändå har jag knarkat låten på sf :S
Visst, vi vet att Gaga nästan alltid går lite för långt - här går hon ännu längre..jag gillar det hårt, hennes kropp är ju så sjukt snygg att det inte är sant.. go Gaga!
Beyonce är grymt vacker (:


 
/Linnea

Här kommer bilderna från Boda borg :)


















Jag tog ganske många så jag valde ut de finaste, heh.

/Linnea






Utmattad

Nu är jag hemma igen trött som sjutton, ont i halsen och så verkar det som att febern börjar komma smygandes igen :( Dagen har varit fantastiskt kul!,  mådde lite dåligt mot slutet men annars har den varit kanon. Tog lite bilder men de lägger jag ut senare för snart ska jag äta och plugga lite (hinner knappt med att plugga någonting i veckorna, därför passar jag på nu när jag har tid) Har två prov på fredag, en inlämning som ska vara inne på torsdag samt körteorin.
Aja, sitter jag här och grämer mig kommer det ju inte hända någonting - dags att sätta igång! Vid nio är det millenium och det ska jag se (:

Kram på er och tack för en härlig dag mina vänner!

/Linnea 


Lördag




Idag åker jag och vännerna till Sävsjö! Har sett fram emot det här, det kommer bli skitkul!
Ha en bra dag för det ska vi ha (;

/Linnea

Plask i vattnet

Nu har jag badat, läst new moon, skrubbat kroppen inkl. ansiktet och lagt en avkylande ansiktsmask i jätteskum blå färg :P
Hela ansiktet är smörjt med Aloeveragel och på "T-zonerna" det lite starkare neutrogenagelet.
Dessa använder jag varje dag (efter skrubbet och ansiktsvattnet då) för er som vill veta, Aloeveran är guld värd, en fuktighetsgivande gel som behåller elasticiteten och mjukheten i hyn, jag behöver aldrig smörja mig med ansiktslotion efter användning av gelen och så behöver man bara en pytteliten klick varje gång så flaskan räcker ju hur länge som helst!
Känner mig fräsch och redo för natten - är sömnig och behöver verkligen sova ordentligt för att orka med morgondagens fartfyllda aktiviteter! (: Hoppas på att vakna frisk.

Godnatt!




Bedtime yogi tea - ganska äckligt men väldigt bra när man behöver gå
ner i varv (:



/Linnea

Hemmakväll

Hej hej gott folk. Jag är proppmätt efter tacos och glass i stora lass, men gott var det minsann! Kände att jag ville vara ifred ett tag så jag stängde in mig på ,rummet och passar nu på att blogga lite när jag väl har tid, det är ju alltid trevligt (; Tog lite bilder som jag tänkte lägga upp.


Melkerplutten som jag tvingade med på kort :)


Syskonkärlek var det här ja! x)


Mammas marränger :)




Mojje och bror med 7e Harry Potter boken i knät.. som vanligt ;)


Mig och Mutter :)




Tacos inne i diskmaskinen - knäppis!


Där fick ni se lite hur min kväll ser ut, riktigt mysigt faktiskt. Nu ska jag plugga lite till ett av proven i veckan, efter det blir det nog ett bad innan läggdags :)

/Linnea

Äntligen fredag

Projektarbete, improvisation och idrottsteori stod på schemat i skolan idag. Väldigt skönt om man säger så, börja halv tio och sluta tjugo i två och dessutom fick jag sitta på både improvisationen och Pa´t eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Gick både till skolan och hem för att iallafall få röra på sig litegrann. Hemma har jag hjälpt mamma att städa - toaletterna som vanligt, för om jag själv får bestämma så väljer jag toalettarbetet.. tycker det är så mycket roligare än att dammsuga och damma. Plockade även iordning lite i köket så nu känner jag mig duktig när jag har hjälpt till ordentligt. Varför vi håller på att städar är för att det kommer gäster ikväll och firar mamma :)

Så som ni kanske förstår kommer jag att tillbringa min kväll här hemma tillsammans med familjen, gästerna, god mat och förhoppningsvis någon smaskig efterrätt! Det var längesen jag hade en riktig hemmakväll så det är väl dags nu. Kommer behöva ägna en liten stund åt lite skolarbete ikväll också men inte så mycket.

Nu hör jag att Andreas Johnson spelas på radion, GÅSHUD. Svenska folket borde fatta bättre.



/Linnea


Ett stort tack!

Som ni ser har jag en helt ny design! Det är Sanna som har gjort den och det tackar jag henne för (: Jätte duktig är hon tycker jag! Vi var ute och fotade till headern vilket resulterade en väldigt glad Linnea - INTE ofta jag visar tänderna på kort (eftersom jag inte tycker speciellt mycket om mina tandsingar) men Sanna är snabb nog och lyckas klicka på kameran just då jag inte poserar, och se, det blev ju riktigt bra om jag får säga själv - iaf så sprider den ju glädje! (;

Jag kan berätta lite smått om min och sannas eftermiddag/kväll. Det började med att Sanna kom och hämtade mig efter skolan. Vi tänkte åka bort till en liten strand en bit ifrån illern men när vi kom fram, kom vi fram till att det inte skulle komma att se så "vårigt" ut eftersom det var is på sjön. Vi beslutade oss för att åka tillbaks på grusvägarna igen och haha, det var ju inte så lätt eftersom vi påvägen dit åkt ner för långa, branta och isiga backar! Familjen Brages däck var tydligen inte i bästa skick och det fanns ingen annan utväg än de där backarna, vi trodde det var omöjligt att komma upp och ringde pappa Brage för att få några tips, han tyckte vi var lite dumma som inte tänkt på det innan. Jag såg nästan framför mig bärgningsbilen komma, det hade varit pinsamt - vilka nötter hade bärgningsgubben tänkt (nötter var väl det rätta ordet). Aja, vi kom upp tillslut iaf, hittade en massa hö att fotografera i, sen åkte vi hem till Sanna. Vi har suttit och fixat med bloggen hela eftermiddagen och kvällen och när den blev klar åt vi kvällsmat tillsammans och kollade lite bloggar.

Eftersom att jag inte är frisk fick jag inte vara med på workshopen idag vilket gjorde mig sur, men men, eftermiddagen/kvällen har varit suverän iallafall! (:

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova mig frisk. Ses i morgon!

/Linnea


Godmorgon




Nu går jag till skolan.
/Linnea

Hemma i Tranås



Sitter i soffan och dricker smoothie med min älskade mor. Saknar min älskling redan, speciellt med tanke på att jag inte kommer få träffa honom förens nästa helg. Aja, inget att tjuta för, har ändå en massa saker som ska göras.
Nästa fredag kl 5 är Timo Räisänen i Linköping och signerar sin nya skiva + spelar lite låtar! Snacka om att man blir glad! Tycker ni om honom lika mycket som jag så gör som mig och Emelie - åk dit för fasen!

ETT TVÅ TRE FYRA FEM SEX SJU ÅTTA NIO TIO ELVA TOLV TRETTON FJORTON FEMTON SIXTEEEEEEEEN!


I morgon väntar en dansföreställning och workshop, dans hela dagen alltså! Kul att man ska vara sjuk
:(

/Linnea

Studiedag

Hej!
Sitter hos Victor och kollar på tv/pluggar. Är förkyld och känner mig en aning febrig så det blir nog en lugn studiedag för min del. Ska väl plugga ett tag och sen blir det nog en liten promenad för mig själv - inte lika fint väder ute idag som det har varit de senaste dagarna men jag tror ändå inte att det är speciellt kallt.
När Victor slutat ska jag möta upp honom för en sväng på stan, och så blir det nog en fika också. Vi hinner säkert se en film eller något innan jag åker hem.
Ha en bra dag!
/Linnea

Tisdag

Sitter i skolan, har samhäll snart och vi ska tydligen vara i någon datasal heh. Det är rätt mysigt härinne - lite mysbelysning och så - miih.
Jag åker till Motala ikväll för det är studiedag i morgon :)
/Linnea


Uppdaterar

Hejsan. Det var ett tag sedan jag skrev här nu.
Tänkte berätta lite kort om helgen innan läggdags.
Victor har varit hos mig i helgen och vi har hittat på lite allt möjligt, tittat på Andra Avenyn, Melodifestivalen :S och Bröllopsfotografen, tränat, varit ute och gått i solen mm (: Jag har också varit med och dansat på kulturskolans melodifestival och varit på en anställningsintervju på Torpön.



Fika på Sommen (:



/Linnea


hej

Fredaaaag!
Victor kommer snart och vi ska äta varm smörgåstårta :)
/Linnea

Här är jag igen



Trött som sjutton är jag! Kom hem från repet inför Kulturskolans melodifestival för en stund sedan. Ah, vi i Esdn2 har koreograferat två låtar på impro/komp lektionerna och jag måste väl säga att vi gjort det bra. Genrepet skulle jag väl mer kalla för ett genomdrag eftersom iprincip ingenting var i sin ordning, väldigt frustrerande - sånt gör mig nervös. Föreställning i aulan i morgonbitti kl 9 inför elever på högstadiet och på lördag för allmänheten. Men jag känner mina vänner så väl att jag vet att det kommer bli bra, iaf så har vi kul under tiden (:

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag var ju då i skolan på den fär förstahjälpen föreläsningen som var roligare än väntat! Slutade tidigt och satt lite på körskolan en stund innan Sanna kom och hämtade mig och stunden innan jag skulle iväg på repet åt vi kycklingsallad, pratade och kollade på klassfilmen :) Mysigt!

Nu ska jag kissa och göra mig iordning för natten!
/Linnea

Tidig morgon

Kvart över sex ringde min klocka i morse och då var det dags att ge sig ut och springa!
Trodde aldrig att jag skulle orka ta mig upp ur sängen men det
gjorde jag! Andra joggingturen för i år men fler ska det bli, hoppas att flåset kommer lugna
ner sig lite såsmåningom.



Nu är det dags för mig att slänga mig i duschen och göra mig iordning. Första hjälpen grej idag vilket inte innebär några vanliga lektioner.
/Linnea

Helgen

Jag lever.. faktiskt.
Kom på att jag inte laddat upp några bilder från helgen så jag gör det nu.
Ah, jag och älskling var ute i Burnäset i hans stuga hela helgen, uber mysigt!


Jag blir aldrig seriös på bild, undrar varför..
Ja, vi var på en lite utflykt och satt på sjön och fikade och gick i den
djupa snön (:

:)



Soligt :)




Kasta snöboll, ännu en seriös bild:P
Vi gjorde förresten en snötunnel i den där stora snöhögen :-)


Aou, underbara du.



Bilderna kommer lite i oordning visserligen. Lagade en liten överrasknings
middag till Victor på fredagen bestående av limefilé, ris och ett väldigt torrt
hjärtformat bröd som jag bakat själv. Han tyckte om maten somtur var :)


Min fina cheescake till efterrätt som nu ligger ihopknölad i en burk hemma
i fam. Bergstrands frys.. synd att ta sönder ett sådant fint verk.


Väldigt kort beskriven helg. Hade det jätte mysigt och det var sorgligt att
lämna Victor i Motala för att åka hem till Tranås igen :/


________________________________________________________
/Linnea



Läsdags

Ännu en kort uppdatering.
Kom nyss hem efter balettlektionen och innan det körde jag ett pass styrka - det gäller att ligga i hårt ;)
Snart ska jag plocka upp på rummet och sedan duscha. Känner för att läsa så det ska jag göra resten av kvällen har jag tänkt. Har fyra böcker jag läser i för tillfället och de måste ju läsas ut någon gång xD
De böcker jag läser är: "När jag hör din röst", "Åse", "tusen strålande solar",och så "Hallonbåts flyktingen" - ja, jag vet att man egentligen kanske borde läsa en bok i taget men det blir lätt så långtråkigt tycker jag :P

Ha en bra kväll!

/Linnea  

Hemma hos Emelie

Sitter hos Emelie och väntar på att hon ska duscha klart. Har fått håret fixat och jag tycker det blev jätte bra :)
Vi ska se på kändiskockar eller vad det heter och sen svenska hollywoodfruar såklart (;

Vilka tråkiga och korta inlägg jag skriver, men mitt liv rullar på så fort så jag hinner inte med allt - är och har varit på sjukt bra humör den senaste tiden - tackar för det  :)

/Linnea


Godmorgon

Skola igen, inte så farligt tråkigt faktiskt - rätt kul att träffa vänner och så (:
I eftermiddag blir det Jazz och ikväll ska Emelie klippa mitt hår, så snällt av henne!

Kulturhistorian väntar, ehe.
/Linnea


Hemma igen

NU är jag hemma i Tranås igen, känns lite tråkigt fast skönt med lite civilisation.
Har haft en underbar helg helt ensam tillsammans med jordens mest fantastiska människa!<3
Skriver mer i morgon.
 kram
 Linnea


INTE HEMMA

Hejhej :)
Jag har nog kanske inte berättat att jag tillbringar min helg med Victor i Burnäset, han har sin stuga där.
Idag har vi varit ute och gått i skogen och på sjön, underbart väder ju! det var lite svårt att ta sig fram på vissa ställen och Victor kom fram till att det lättaste sättet att göra det på var att rulla :P Aja, satt iaf på sjön i solen och drack varm oboy, åt mackor och dumle, mums<3
Nu blir det mat snart - stuvade makaroner och KOKT korv :)
Ha det bra!
/Linnea

MASSAGE

Nu åker jag iväg för massage :D

Onsdag

Hejhej underbara "vår"dag!
Fick riktiga vårkänslor i morse när jag vaknade, solen sken och allting kändes så underbart.. tills det var dags för matteprovet, usch, det gick verkligen åt skogen kändes det som, menmen, får väl se. Mitt underbara humör kom tillbaks rätt fort och nu känns det bara så himla skönt att ha det gjort (:
Efter skolan avtjänade jag en dubbel körlektion och när jag kom hem blev det ett avsnitt desperata hemmafruar och lite mat.
Ska snart ut och jobba, skönt att röra på sig lite! Efter det ska jag ner till mammas massage och bli masserad, så himla skönt!
massage



/Linnea

Blöjmannen


Melker har kissat på toaletten för första gången i sitt liv, han har varit utan blöja hela dagen idag! Så himla duktigt!<3

Här står han med sitt pussel som han fick av mamma som ett litet grattis (:
/Linnea


Alexandra aka Kissie

"SOOO NOT LINNEA STYLE :P"

Alltså, jag förstår inte den här kvinnan.. undrar om hon själv tycker att det är snyggt med dessa plastikoperationer. Nu är det näsan som står på tur (eller det kanske bara var ett pr trick?)...Ojojoj, har hon inte förstört sig själv tillräckligt redan? Jag menar läpparna är ju skit snygga - hon ser ju inte ut som en anka i dem och för att inte tala om dessa silikonbröst! För är det inte supersnyggt med en V formad kropp? Såå fint när brösten sticker ut åt sidorna! Jag är såå avundsjuk :(



DAGENS DROG



/LINNEA

HEJ

Är så trött att jag skulle kunna sova resten av dagen, men det går inte :(
Måste se till att plugga lite inför provet i morgon. Får väl hålla mig vaken med
en massa kaffe och någon sötsak :P

Nu ska jag bara äta färdigt, kolla ett gäng bloggar innan jag stänger av datorn för resten av dagen - den är inte bra för mig - inget blir av när den är på :P

/Linnea


Happy!

Jag är på sånt bra humör att jag inte kan sitta still!
Har gjort en del nytta nu ett tag. Ser fram mot morgondagen (:
Nu ska jag kräma in mitt ansikte med massa produkter och sedan lägga mig och läsa en stund.
Godnatt allesammans  :)
/Linnea

Måndag - första Mars!

Så underbart att komma hem till ett alldeles nystädat rum!
Idag fyller som sagt Victor år och jag hoppas att han får sig en riktigt härlig dag! Själv åker jag inte upp för att fira honom - blir så krångligt med tåg och bussar och så måste jag ju gå upp så tidigt i morgonbitti för att ta mig till skolan. Han kommer bli ordentligt firad i helgen då han och jag ska åka iväg till hans stuga helt själva och bara mysa heeeela helgen! ÅH vad jag längtar!<3



FÖDELSEDAGS"BARNET" SJÄLV :)
BILD FRÅN I SOMMRAS PÅ s.t Anna

___________________________________________________________

Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen minsann.

Ingen Jazz idag :(

 

/Linnea



GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag!
Älskling blir 18!<3
Pusselipuss!

(Ingen vidare rolig gratulation från mig, men jag är i skolan just nu)
Skriver mer ikväll
/Linnea


RSS 2.0