Blääh

Har så jäkla massa saker att göra hela tiden så jag vet knappt vart jag har mig själv just nu, för mycket planerat på för lite tid. Men men.. jag kör på.
Har möte med projektarbetet i morgon och jag har inte kommit någon vart alls känns det som, jobb på min långa sovmorgon i morgon, engelskaförhör och jobb hela torsdagkväll. Hur ska jag hinna allt? Jag vill ha fredag nu.

får ursäkta att jag bara klagar men det är nu, på fredag är jag glad, det lovar jag!

Hoppas ni andra lever livet lite.
/Linnea 


Sitter i skolan. Kommer hem sent idag så ...

Sitter i skolan. Kommer hem sent idag så jag kommer förmodligen inte hinna blogga ikväll. Jag slutar halv 4 och sen har jag balett 1,5h och därefter modernt 1,5 timme. Kommer vara näst intill död när jag är hemma. /Linnea


Hemma hos mamma


Nu är jag hemma hos mamma. Det var ett tag sedan jag kom hit. Vi var vid huset och grillade/åt räkor förut, mums så gott<3 En perfekt avslutning på veckan! Har plockat upp alla grejer och gjort det lite fräscht på rummet, det är nog mitt rum som är fräschast här hemma för det mesta om jag ska vara ärlig. Blir irriterad och tappar kan inte koncentrera mig på annat när det är stökigt runt om kring mig.
Nu ska jag stryka en "skjorta" jag ska ha på mig i morgon och sen ägna mig åt lite skolarbete ennan läggdags.

Hoppas att ni har haft en bra vecka!
/Linnea 

Slut med naturum! :D

Nu har jag gjort min sista dag på naturum! :D Fick en fågelbok, me like (;
Firar med grillning ikväll!

Har inga pengar på mobilen om ni undrar varför jag inte svarar på sms.. ska fixa det sen när jag kommer hem till mamma.

NU måste jag gå
/Linnea

Lördag suger idag

Mitt liv är inte roligt den här helgen. Jobbet har aldrig varit tråkigare.
Har kollat igenom mina två förata boxar av desperate housewives nu så jag måste köpa resten snart!
Orkar inte göra något ikväll, är supertrött så jag gör nog inte mycket mer ikväll än att äta kycklingpaj och kolla på TV om det är något bra, ringer väl och pratar lite med min pojkvän lite senare också och se hur han har det uppe i värmland. 

Ska jag vara ärlig så har jag ingenting intressant att berätta i dag. Borde kanske ta en bloggpaus?
Det märks.

Ha en bra kväll och ha lite kul åt mig också hörni!

/Linnea


晚安

Godnatt på kinesiska.. tror jag.

sov gott
/Linnea


JOBBJOBBJOBBJOBB

Jag orkar inte göra något mer ikväll. Ville göra någonting med Sanna men det sket sig för vi båda var för trötta. Behöver nog ändå vila upp mig inför allt jobbande i helgen, usch det är ju fasen lite deprimerande att åka ut till Torpön så här dent på sommaren när det knappt är något folk och när vädret ser ut som det gör nu för tiden. Skulle hellre gå i skolan istället om jag ska vara ärlig, där träffar man ju iaf vänner. Känner för att umgås, inte just ikväll för jag är trött, men i helgen! Ta en helhelg och bara umgås med mina bästa vänner! Buhu. Får väl trösta mig med det gamla vanliga: Bra att tjäna pengar. Men det funkar inte just nu.

Vilket deprimerande inlägg det här blev.

/Linnea
 

Sitter i skolan, slutar snart

Sitter med Olivia och väntar på veckans sista lektion. I eftermiddag ska jag hämta upp Olle och Melker på fritids/dagis och åka med dem till simhallen. Ikväll ska jag och Sanna hitta på något förmodligen, får se vad det blir men jag ska inte vara uppe så länge för jag jobbar i hela dagen i morgon tyvärr.

Olivia sitter och kollar på piercingar på snoppar och muttor, hehe, moget xD

Nu ska vi kila och vara lite psykologiska av oss.
Hejdå
/Linnea


Fin eftermiddag/kväll

Idag trivs jag. Har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med Sanna. Vi åt våfflor, såg på film och åkte upp på Hockey. Tänk om alla vardagar kunde vara såhär? Inget skolarbete efter skolan tack.

Fick jobbet jag sökte! De ringde en timme efter att jag skickat ansökan, snabbt besked! Kommer inte ha tid att jobba så mycket i och med att jag har endel annat på schemat också. Men lite extra klirr är alltid bra att ha!
På tal om jobb så gör jag mina sista timmar på naturum nu i helgen, känns skönt att slippa åka ut dit något mer i år. Har blivit erbjuden att jobba där nästa år men det känns inte jätte lockande, hoppas på ett roligare till nästa år.

Kom på att vi skulle svara på några frågor till psykologin i morgon men det orkar jag inte med nu. Känns ju bra att jag glömde bort första läxan för terminen! Gör det i morgon!

Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att favoritkatten under sängen slutar prassla med plastpåsen :-P


Slängpuss är min grej.

Godnatt alla fina
/Linnea


En sak till..

Fick bilderna från min och pojkvännens lilla utflykt i måndags och dem måste jag ju lägga in!





Det var två av dem, de andra vill av någon anledning inte laddas upp :/

/Linnea


Torsdag

Hejhej
Kort dag idag. Kom till skolan vid åtta men lektionen var inställd så vi började inte före 9:10. Hade mina första lektioner i psykologi och engelska C och det känns som att det kommer bli bra. Psykologiläraren verkar seriös och bra och engelskaläraren verkar skitbra och så har han humor med :P

Skickade precis iväg en jobbansökan så nu väntar jag tålmodigt på att positivt besked.
Ska precis börja komma igång med koreografin till en utav låtarna i mitt projekt, svårt men spännande och roligt!
När Sanna kommer hem från Nässjö ska vi göra våfflor och åka upp och kolla på grabbarna i bredstorp som har träningsmatch eller något.
Kommer bli en nice torsdag med andra ord!

Ha enpra fortsättning på dagen!(;
/Linnea


Projektet är nu igång

Idag har vi esteter bara lekt och tävlat. Mitt lag vann hela alltet, wuhu!
Ska inte prata mycket mer om det, har haft det bra iaf (:

Har även haft min första träff inför projektarbetet! Jag bjöd på kladdkaka, framförde mina idéer och tankar, kom överrens om reptid, bestämde lite vilka som skulle göra vad osv. 
Hela projektidén känns riktigt bra än så länge och jag är riktigt taggad att sätta igång! Har mycket som bara finns i huvudet och väntar på att få komma ut.


Planering planering...

Nu ska jag göra någonting annat innan jsg sticker iväg och jobbar (:
/Linnea

  
  


Under tiden då jag inte uppdaterat

Åkte till Victor i söndagskväll efter jobbet lite spontant. Kände att jag behövde pussa honom lite mer innan vi inte får träffas på så länge :( Vi kollade på "Remember me" på och i går var vi på utflykt på Håleberget. Det var jättefint där och vädret var kanon. När vi satt där uppe kände jag att jag blev helt varm av kärlek och tänkte på vilken underbar människa jag hade bredvid mig. Sista dagen på sommarlovet kunde verkligen inte ha blivit bättre.

Ska be Victor skicka bilder i morgon (:



Idag kom den här dagen jag fruktat så länge..

Igårkväll kunde jag inte sova och när klockan ringde 06:30 i morse var jag jätte seg och tyckte att livet var rätt surt. och när jag kom in i skolan fick jag ångest. Det blev dock bättre efter någon timme när vi fick träffa alla dansare och dansa tillsammans. Det var faktiskt riktigt kul när vi väl kom igång!
Nu ikväll känns det faktiskt riktigt bra att skolan har börjat och att få komma in i rutinerna igen, visst att jag hellre skulle vilja ha några lediga veckor till, men vad fasen! Vännerna i klassen är ju inget att klaga på direkt (;

Bra saker som jag har gjort idag:

- Klarat av första dagen i skolan, woho
- Dansat och svettats som en gris = träning=bra
- Träffat Emelie hela eftermiddagen/kvällen. Har inte umgåts med henne på hela sommarlovet nästan, så det var väldigt trevligt!
- Blekt håret. Inte bra för håret men bra för mitt yttre, hann dock inteklippa :P
- Bakat kladdkaka till PA träffen som jag ska ha i morgon.
- Betalat räkning = Vuxenstatus
- Sett på fångarna på fortet = mysigt = avslappnande 


Nu är det dags att sova.
Alarmet står på 7:15.
Nu tar vi tag i det här!
Godnatt
/Linnea
 

  


blabla

Kunde inte somna igår. Är trött och nu ska jag till jobbet. kul.


Slut på sommar´n

Vad har jag gjort idag då? Jo, var som sagt och firade mina småbröders farfar, vi fick smörgåstårta, godis och massa fika (: Har storstädat tvättstugan helt själv så jag känner mig duktig nu, älskar känslan man får efter att ha städat!
Har ärligt talat inte gjort mycket mer, njuter av de här sista dagarna på sommarlovet så mycket som möjligt. Känner ingen större ångest över att börja skolan,  tycker istället att det ska bli ganska skönt att komma in i rutinerna igen, antar att det blir värre senare in på hösten men inför de första veckorna känns det bra.
Har hunnit med väldigt mycket i sommar, känner dock att jag har jobbat för mycket så det känns typ inte som att jag har haft mycket lov. Men jag är nöjd ändå, jobb = pengar fast att ha tid att umgås med pojkvän, familjen och vänner är värt  mycket mer.

Nu får jag inte träffa min älskling på tre veckor, kommer bli jobbigt :(

Ska se på Desperate housewifes innan jag somnar. I morgon jobbar jag hela dagen så mig kommer ni inte se mycket av då.

Godnatt


 

/Linnea


Åker på kalas hos brödernas farfar



Skriver sen
/Linnea

Vänner

Jag har haft en bra kväll med några vänner.
Sanna kom och hämtade mig på stationen strax efter sju och vi åkte och handlade lite smått och gott som vi skulle ha till kräftorna senare.
Åkte hem till henne ett tag innan vi skulle vidare. Vi pratade och drack vin, fixade ihop alla tjejer från vår förra klass, så vi ska träffas en helg nu framöver, (kommer inte ihåg datumet). Det var längesen vi träffades alla tillsammans och vissa har jag inte ens bytt en ord med sen vi slutade nian, tråkitg, för vi var så sammanhållna förr. Men nu ska vi träffas igen och jag ser fram emot det! Mycket!
Nog med det.

Kom till Jesper rätt sent. Åt våra kräftor, drack upp vårt smultronvin och hamnade i en väääldigt intressant diskussion. En viss person tyckte att det var helt okej att köra i 200km/h på sveagatan, blir ett barn påkört är det ju förälderns fel som inte uppfostrat ungen ordentligt.
Suck..

Har inga bilder att glädja er med tyvärr.
Är dessutom trött så jag ska sova nu, klockan är ju snart 3, oj.
Godnatt
/Linnea

Smultronvin

Hellu!
Nu är jag hemma i Tranås igen. Sitter hos Sanna och smuttar smultronvin som min mamma har lärt mig. Ska vidare och träffa annat folk sen!

Skriver någon gång framöver, typ i morgon (;
/Linnea

Hejhej! Jag är i motala hos victor, kommer...

Hejhej! Jag är i motala hos victor, kommer hem i morgon och då blir det kräftskiva:) nu ska vi hämta frida i stallet hej!/Linnea


Gråtrist

Kul att så många har hittat hit igen!
Idag har jag jobbat största delen av dagen och de var riktigt jäkla segt om jag ska vara ärlig, usch.
Var med Melker och hälsade på katterna hemma hos pappa också, är ju kattvakt nu när pappa och Måns är i Thailand (: De blev iaf väldigt glada när vi stannade hos dem, riktigt sällskapsjuka om man säger så..

Visst blir man lite deprimerad av det här skitvädret! Jag har väl egentligen inte något emot regniga dagar, tvärtom, jag tycker det är mysigt och framförallt, man har ju en anledning till att stanna inne och inte göra någonting :P. Men flera dagar i sträck? Nej, tack! Man vill ju kunna gå ut utan att bli dygnsur.
Haha, finfin bild XP


I morgon är jag nästan ledig, wey! Men har en rätt rejäl reklambunt att dela ut till folket men det är ju ingen big deal. På med mjuka sköna kläder och musik i örona så blir det som ett joggingspass, nästan (;

Nu ska jag se desperate housewives, är beroende.

Godnatt 
/Linnea
 

Stockholm med mor

Jag har fortfarande inte lagt upp bilder från min och mammas tripp till huvudstaden förra veckan, så jag gör det nu.


Min fina mamma i väntan på tåget i Linköping






Firade första kvällen med smultronvin/sprite, det var supergott och matchade visst väggen väldigt bra såg jag nu (;


Andra dagen i väntan på pendeln i Älvsjö (:


Vi gick en spontan guidening på riksdagen för mamma hade inte varit där innan.



Vi var på skansen och kollade på allsången och på lite djur såklart, sälarna är häftigast :P


Extremt tam påfågel:P


Vi vi tittade på en knäpp men sjukt grym eldshow på sergel (:

/Linnea 






Kvällsupdate

Godkväll allesammans. Idag mår jag ungefär som igår, kanske lite bättre men jag har varit på jobbet iaf, såg 5 avsnitt desperata.. med andra ord var det väldigt få besökare.
När jag kom hem tog jag en powernap - en lång sådan och åh så skönt det var! Brukar inte kunna sova på dagarna annars.
Nu ikväll har jag varit hos Emelie (som även hon är sjuk), det var verkligen längesen jag träffade henne! Vi fixade våra naglar i drygt fyra timmar så nu är de fina, så fina (:



En trött Linnea någon timme innan jobbet.
Nu vet ni att mina nya gardnier är för långa men det får mamma fixa, kan inte sånt:O
Och Sanna, du hade rätt om att kuddarna ändå bara kommer ligga på golvet!



/Linnea




Min helg

Jag har haft en bra helg, eller ja iallafallf så bra den kunnat bli med tanke på att jag mest har jobbat.
Victor kom hit i fredags efter jobbet och vi åt hemmagjord pizza och började kolla på en film, "how to be" med Robert pattinson i huvudrollen men slutade efter några minuter för att vi var så trötta men kollade klart på den idag istället, den var faktiskt rätt dålig om jag ska vara ärlig, skum på något sätt liksom.

Igår jobbade jag heldag dvs 10h och 30min så Victor fick roa sig själv här hemma tills jag kom. På kvällen kom Jesper och Sanna hit och vi käkade kräftor och spelade spel, de stod för förrätten och vi för efterrätten. Kvällen blev riktigt lyckad på alla sätt, tack!<3 Tyvärr tog jag inga bilder så jag snor en från Sanna och hoppas att hon inte smiskar mig alltför hårt ;P


Mmm...så smaskigt!

Idag vaknade jag upp med förkyldning och feber och avstod från jobbet. Har varit hemma med Victor och slöat hela dagen, såg klart på "How to be" som sagt och "New moon". Känner att jag behövde den här dagen till sånt, jag får se om jag är kapabel att gå till jobbet i morgonbitti.

Nu ska jag borsta mina tänder och se ett avsnitt desperate housewives - eller två för att det är så bra.
Hoppas att ni har haft en bra helg!
/Linnea


Bilderna!

Hejsan, nu är jag hemma från Stockholm och jag har haft det jättebra!
Lovade ju att jag skulle lägga upp bilderna från Kent konserten innan jag åkte vidare men jag det kom saker emellan, ni vet, ibland räcker tiden bara inte till och speciellt inte om man är tidsoptimist som jag. Men här kommer iaf några av de bilder jag tog, som ni ser stod vi väldigt långt fram, bara 4 pers framför oss ungefär! Bilderna är ju inte direkt proffsiga men det är inte det som är huvudsaken. Konserten var den bästa jag varit på och jag är så otroligt nöjd (:


I väntan..


















Fyverkerier som avslutning, efter "mannen i den vita hatten" såklart.
KÄRLEK.

/Linnea


Sitter på tåget mot stockholm nu. Vi komme...

Sitter på tåget mot stockholm nu. Vi kommer fram till centralen vid ett tiden och sen tar vi tunnelbanan till hotellet där vi ska bo:) Ha en bra dag /Linnea


Hejsan! Måste tyvärr blogga från mobile...

Hejsan! Måste tyvärr blogga från mobilen eftersom att mitt internet inte verkar vilja ge med sig. Nu är jag iaf hemma i tranås igen. Har haft en otroligt minnesvärd helg kort sagt. I lördags morse tog jag och victor bilen till göteborg och framåt kvällen gick vi till trädgårdsföreningen och kollade på KENT. Vi stod nästan längst fram och ja, jag kan inte beskriva med ord, det var helt enkelt så sjukt jävla bra! Åker till stockholm med mamma i morgonbitti Men får se om jag hinner lägga upp bilder innan, tveksamt Men kanske;) Ha det bra /Linnea


Kent

Godmorgon!
Har egentligen inte tid att skriva för snart åker jag och älskling ner till Göteborg.
Ikv blir det KENT! :D
många kramar
/Linnea

GODMORGON

Hellu!
Sitter och väntar på att Victor ska göra klart det han håller på med så att vi kan duscha!
Vet inte vad vi ska göra idag, är rastlööööööööööööööös.
Ha det bra
/Linnea

Tjejproblem

Aj, jag har mensvärk. Orkar inte ta mig upp ur sängen för att hämta värktablett så det får väl göra lite ont dårå.
Måns har förmodligen tagit med sig min mobilladdare till Thailand så enda sättet att ladda min mobil på just nu är att göra det genom datorn, jobbigt när man vill sova för då vill jag inte ha den på!

Jag fick tag på Sanna sen efter några timmar men då var det rätt sent och hon var med Jesper så jag har varit hemma med familjen ikväll, vilket jag inte har något emot. Jag och Olle har monterat ihop mitt satsbord och hyllan, det tog ett tag men det var rätt kul om jag ska vara ärlig. Jag är inte typen som följer instruktioner utan jag tänker själv, visst att det tar längre tid men det blir lite sport på det hela och det gillar jag, iaf om man har tid!

I morgon jobbar jag igen, 9 - 15, lite lagom sådär. Efter det är jag ledig till torsdag näste vecka! :D
Åker till Victor i morgonkväll och i helgen åker vi till Göteborg!!

Sov gott allesammans
/Linnea


Busfabriken

Gårkvällen vart lyckad! Jag och Sanna täffades rätt tidigt och gick en sväng och sen satt vi ute och drack alkohol innan vi gick vidare till Jesper där det blev Alias och ännu mer alkohol! Perfekt (;

I morse väckte mamma mig och drog med mig till Busfabriken med pojkarna, skulle även hämta mitt satsbord på Ikea. Har aldrig varit på busfabriken innan och det var hur kul som helst, ena sidan av mig är ju rätt barnslig så det var ett perfekt ställe för mig! Behövde leka av mig lite kännde jag :P
När vi var färdiga åktevi till Ikea där det förutom ett satsbord också blev en hylla och en massa ljus. 


















Orkar inte lägga upp alla bilder.
En riktigt mysig dag i allafall!

Nu ska jag fortsätta att försöka få tag på Sanna och se ifall hon vill se på film eller nåt (:

/Linnea


Gränna

Var på Jysk och skulle köpa spegel men de var slut tyvärr, de skulle beställa nya och kommer förhoppningsvis i morgon! (:

Nu har jag stekt pannkakor, spelat spel med Olle och Melker och snart kommer Sanna och plockar upp mig, vi ska ta en tripp till Gränna och ha picknick och kanske spela minigolf, trevlans!



/Linnea

Tisdag

Godmorgon!
Tio i sju vaknade jag idag, typiskt att man ska vara så morgonpigg när man för en gång skull är ledig! Jag har hunnit med att putsa mina fönster och sätta upp gardiner, så nytta har jag ju gjort.
Nu har jag ätit frukost på sängen framför Desperate Housewives, åh gud vad jag älskar frukost på sängen och gud vad jag älskar underbara serier!

I morgon åker familjen på pappas sida till Thailand, alla förutom jag då. Valde att stanna hemma och jobba istället vilket jag faktiskt ångrar lite nu när jag kollar ut..vart tog sommaren vägen egentligen? Resepengarna har jag till godo och jag lovar att spendera dem på ett jäkligt bra sätt! Planer planer..

Idag ska jag först och främst ta hand om ständningen på rummet som jag inte har hunnit med än. Ska köpa en ny HEL spegel med Mojje, han skulle sätta upp min "pusselspegel" igår men gav upp efter mycket om och men. Sen ska jag och Sanna hitta på något, meningen var att vi skulle ut på sjön men vädret verkar inte riktigt hålla med :(

Ha en bra dag
/Linnea



 

Fix och plock

Godkväll mina vänner..
Var ute och sprang förut och jäklar vad skönt det var att göra av med lite överskottsenergi, sprang med ett leende på läpparna hela vägen!
Nu sitter i en nybäddad säng och på mitt nya ROSA överkast och lyssnar på Kent/kollar igenom mina dagliga bloggar.
Har nästan packat upp allting jag hade med mig från pappa och i morgon ska jag höra med Mojje ifall han kan borra lite i min vägg så att jag får upp min nya hylla, gardiner och sänglampa. När det är fixat ska jag dammsuga/damma, hinner jag så putsar jag fönstret också!

Men nu ska jag somna in till detta..
 
Hörs i morgon
/Linnea

Mums

Igår fick jag jättegod choklad av Victor som jag sitter och äter nu, han glömde även sin chipspåse här och den lär ju vara slut innan vi träffas igen, hah, skitgott!
Meningen var att jag skulle hem och packa och sedan åka direkt vidare till mamma och greja på rummet men jag har ingen skjuts och då orkar jag inte så jag får vänta i några timmar.

Nu ska jag göra annat!
/Linnea

Mobilbloggar från jobbet. . Klockan är k...

Mobilbloggar från jobbet. . Klockan är kvart i tolv och den första människan kom nu, onödigt att vara här i 3 timmar innan folket kommer:p Har sett tre satc - avsnitt och läst lite under den tiden så det har gått rätt fort ändå:) Slutar vid 3 och då ska jag hem och packa lite saker och åka till mamma. /Linnea


RSS 2.0