Nåväl, lite bättre äre allt!

Vaknade kl 6 idag helt förvånad över att ha sovit en hel natt och att magen faktiskt var bättre, inte bra, men bättre!
Känner lite glädje och ska försöka göra allt jag kan för att undvika magkatarr igen för det är nog den värsta värk jag haft...har bokstavligt talat legat och gråtit i sängen då det har känts som jag fått en kniv instucken i magen.

Lunchade med Jimmy på Gotteriet i förmiddags och i eftermiddags blev det en fika på stan med Emelie, fint, japp!

Nu vill jag bli helt bra så att jag kan åka ner till Jönköping och skuuuulan.

Trött tjej. Hon ska lägga sig nu. Kvart över nio, japp!

Godnatt!
/Linnea

hej

Okej.

Jag hade en rolig insparksvecka i Jönköping med lekar och festande tillsammans med trevligt folk! Nu var det ju mer än en vecka sedan, haha oj vad det går fort.
Men iaf, förra veckan började allvaret ta tag och jag var i skolan måndag och tisdag, ledig onsdag och på torsdagsmorgonen hade jag grymt ont i magen så jag fick hoppa över en 6 timmars föreläsning. Så har det alltså varit sen dess och värre blev det.
Fick hoppa över en efterlängtad tre-rättersmiddag i Fröafall hos Sanna för att ligga hemma i sängen och gråta av smärta istället.
Igår fick jag nog så jag ringde till Eksjö och vi fick åka in, mamma och jag. Läkaren sa att jag har kraftig magkatarr och att jag ska äta medicin, enbart kokt och naturlig föda, försöka att inte tänka på skolarbetet och istället ta det lugnt.
Jättebra, verkligen. Har sisosär 5 seminarier att förbereda mig inför, flera uppgifter, och jag vet inte hur många sidor att läsa.. Ajuste jag glömde en sak, TENTA nästnästa vecka.

Arg tjej

/linnea

Med lyckan på min sida

Nu är jag hemma från jobbet, trevliga människor = snabb kväll. Jag och pappa åkte och kollade på en soffa efter jobbet och den var helt okej, så den tar jag. Ska hämta den i helgen för nu i veckan kommer jag nog inte ha tid.

Har varit duktig och plockat fram grejer till morgondagen (tillochmed kläder), precis som man gjorde förr när det var första dagen i skolan, skillnaden är bara den att jag inte känner en enda från början och att jag kommer åka dit helt själv.
Detta tycker jag faktiskt bara är skönt, jag har ganska lät att prata med folk, synd bara att jag har så svårt för vissa människor, speciellt tjejer, det finns väldigt få som jag går ihop med.
Nu låter ju det här som någonting jag är stolt över, så är dock inte fallet, jag hade gärna velat passa ihop med fler människor meeeen jag lägger undan dem som tar onödig energi.

Nu har jag väl inget mer att göra än att fortsätta täcka mitt fula gamla nagellack med nytt (smidigt, jag orkar inte ta bort), sätta på några avsnitt och försöka somna in.
Älskar detta, det torkar så grymt fort och färgen är så hiiimla fin! Synd att jag är nagelbitare och inte aldrig lyckas hålla dem fina bara ;)


Seee YAAA
/Linnea

Rödtott



Jag gjorde världens fynd förut! Gick in på Ica och skulle köpa hårfärg, sen kom jag på att för några veckor sedan sålde de ut "min" färg på Lindex så jag chansade och gick dit, den kunde ju finnas kvar.. och det gjorde den, 35 kr/styck. Tog två kartonger och gick mot kassan, där visade det sig att det var 2 för 1! Haha, jag fick alltså två kartonger hårfärg för 35 kr, inte illa va?;) Tur att jag inte tog den på Ica för 50, hah.

Har färgen i nu iaf och ska bege mig ner till tvättstugen, hoppar inte jag möter någon..haha.


Hejs
/Linnea

Mot stan



Jag somnade aldrig sen, så ja, jag har varit vaken sen 4.. antar att jag kommer sova gott inatt! :)
Har hittills städat ätit frukost, städat rummet, betalat räkningar, beställt ännu mer kurslitteratur och duschat! Nu ska jag ta en promenad fram till stan och fixa det som behövs fixas! Måste köpa mig toning till håret såg jag nu också, det har växt rätt mycket sen nyår (då jag tonade det sist) kanske att ricinoljan ger resultat på längden ändå! Nice isf!

Bye
/Linnea

Riktigt såhär tidigt skulle jag ju inte vakna!

Varför kan jag inte sova när jag är ensam? Tror inte jag trivs med mitt nya påslakan, det sticks.. eller så har jag skabb eller något för det kliar precis överallt..måste byta sängkläder nuuu! Jag är hungrig också, som fasen!!

Man kan ju inte gå upp innan 6 heller men samtidigt finns det inte en chans att jag kommer somna om igen! Tur att det inte är idag skolan börjar, då hade jag aldrig orkat med dagen, nu kanske det bara är bra att jag inte får sova ordentligt, för då kommer jag ju somna som en stock ikväll, eller hur? ;)

Tänder väl upp några ljus och läser igenom Bellas bok en gång till, såå inspirerande, längtar tills hon kommer ut med sin nya nu i vår, då ska jag köpa den direkt!



/Linnea

Hey ya

Det finns så mycket som inspirerar mig just nu, förmodligen för att skolan börjar på tisdag och att jag ska in i rutiner igen.. känner inte för en enda dag till utan att göra något!
Imorgon har jag en fullspäckad dag framför mig med en massa ärenden på stan, jobb och så ska jag försöka hinna med en promenad eller ett pass på gymmet!



Måste väl säga att det gick sådär med att vända tillbaka dygnet, har iaf vaknat liiiite tidigare och somnat liiiite tidigare de här senaste nätterna. Idag har jag som mål att somna innan elva, dvs om 40 minuter, problemet är att jag inte är trött någonstans men det är väl bara att dra på en serie eller något så somnar jag iaf..hihi!

Jag vill bara börja skolan nu nu nu, vill lära mig saker, träffa nya människor och komma igång med livet! yahoo!


Idag var jag och Jimmy en sväng i Huskvarna hos hans föräldrar, alltid lika mysigt<3



Kanske skulle sola litegranna och få fram mina fräknar imorrn med kanskeee....

/Linnea

zekeeeeeeee

Myser med Jimmy och hans broooooor :D
hihi
/Linnea

Maine coon

bruntabby maine coon
Jag tänkter mig typ den här stoltheten som min. Kattvakt ngn?;) EMELIE

Redhead

Igårkväll hade jag och Emelie tacomys hos min mor, så jäkla gott att jag dör men jag är nog glad att jag inte är sambo med henne för vi kommer inte överrens ett dugg när vi ska handla! Haha! Vi är nog för envisa båda två och ingen av oss vill erkänna att man har fel.. ja ni fattar!
Vi hittade ett superkul spel på mobilen också som vi satt och nördade, awesome!
Jimmy åkte precis iväg från mig och jag tänkte spela the sims men jag fattar ju inte hur man får igång det, buhuuu.. så nu vet jag inte vad jag ska göra! Får väl se ifall någon typ vill hitta på något annars går jag nog till affären och köper flöt och sätter mig framför tvn/film. Hihihoho!
3 dagar kvar till insparken. Igår beställde jag 3 böcker för 1400, nu har jag bara typ fem kvar att beställa, livet är GÖTT! ;)
Insåg nu att jag min brud måste dra en sax genom mitt hår och så måste jag slänga i en toning igen!
Hejdå
/Linnea

Plöffsig tjej

Känner att jag måste försvara mig lite här nu va. Vaknade 10 (bra tjej) och för en stund sedan ringde Emelie och ville ha sällskap till gymmet, jag sa nej..SJÄLVKLART. Skrockig som jag är skulle jag aldrig få för mig att gymma FREDAGEN DEN 13! Sen är det faktiskt så att jag är förkyld och inte tränat på över en månad och jag vet hur det blir då.. ja precis, jag kommer bli sjuk lagom tills skolan börjar. Inge bra.
Istället ska jag nu dra på tvn, äta kebab från igår och sedan ge mig ut på en liten promenad..uhyeeah.
Bajj

Mysigare kan man inte ha.. Först trassel o...

img_2385 (MMS)

Mysigare kan man inte ha.. Först trassel och nu kollar vi på Micke och Molle...myyys på hög nivå<3


Halloj

5 dagar kvar och jag börjar högskolan. Känner mig inte alls förberedd men det ska bli riktigt kul att komma igång och göra någonting om dagarna istället för att bara sitta på Mistat, heh.
Tänkte iaf att jag sakta men säkert skulle börja vända tillbaka dygnet, jag kommer inte ihåg när jag somnade innan två sist och när jag gick upp innan elva! Idagringde klockan 11 och jag gick upp direkt, imorgon blir det ännu en timme tidigare.. osv!

Jimmy ville ligga kvar och sova när jag gick upp så jag gick hem i regnet, annars hade jag bara somnat om och inte hunnit med någonting. Sitter nu och låter favoritoljan verka i mitt sleeeetna hår, samtidigt som jag dricker te. Ska snart hoppa in i duschen, fixa mig och dra mot bibblan först och främst och sen försäkringskassan om jag hinner innan jag börjar jobba 3-9.


Skådar mina älskade ljusstakar som jag fick i födelsedagspresent, de kommer stå så fint på mitt bord i nya lägenheten. Längtar!
Men nu ska de ner i sin kartong igen.


pusshej
/Linnea

hej

Jag vill sitta i bilen och sjunga mig hes med Emelie Wahrby.
Nanana.....nanana.....nanana.....nanana.......
I morgon blir hon min arbetskamrat.
Nice
Snart kommer min kebab
/Linnea

Inga rutiner alls

Somnade halv fyra och vaknade tolv.
Idag kör vi Mistat två timmar extra! hujedamig.
Men först ska pojken min komma hem med mat, vi ska äta carbonaraaaaa!
Jag gillar mitt liv
hejdå!
/Linnea

en tonårstjej

Dålig dag blir bra dag.

Idag har jag postat brev, blivit påkommen, ätit tacos, jobbat, ätit mer tacos och nu är jag hemma, inte hemmahemma utan hemma som hos Jimmy, det är mitt hem också anser jag..jaja blablabla.
Han är förresten med sina pojkvänner och ska kolla på hockey till 2 inatt, de är galna hockeynördar tycker jag, men det är ju faktiskt så att en riktig man ska ju kolla hockey, dricka öl och luka svett..tur att min pojk är en man, fast han luktar smaskens, inte svett..  han kanske är en pojk ändå då.. min lilla plutt!
I övermorgon fyller jag 20 och då är jag inte längre en finnig tonåring, okej finnig kommer jag nog alltid vara, verkar som att det är vad gud vill för han har kluddrat ner mig sen jag var 11.
Kommer stå och knacka på dörren på systemet innan de öppnar, dra upp hakan och lägga till ett fånigt leende och bara köpa en massa flytande alkoholhaltig föda bara för att jag kan och bara för att det blir lite partaj på kvällen.
Visste ju inte för typ 3 år sedan att det var ballt att fylla år på just trettondagsafton, alla går till parken för att fira mig, jag menar, biljetterna är ju slut redan, tror jag?
Minns min förra födelsedag in i minsta detalj. Jag gick upp på morgonen, gick på stan och köpte kläder till kvällen, gick hem och duschade, lade mobilen på toaletten och fick sms från en söt kille att det inte fanns biljetter kvar till kvällen och att han inte skulle till parken, då blev jag sur och på dåligt humör, fick ett sms senare att det hade löst sig, då vart jag glad, sprang omkring, gjorde lasagne som blev ganska äcklig (Linnea är inte så bra i köket), städade, gjorde mig iordning och sen kom det typ 15 fina flickor och firade mig med presenter och hela faderullan, Sanna och Emelie blev skitfulla, likaså jag, förklarade för Emelie att hon skulle hindra mig på kvällen om jag valde att följa med en söt pojk hem, åkte med mamma till parken med massa ballonger, Emelie satt och förklarade för mamma hur mycket hennes pappa älskar henne hela vägen, gick in i parken och allt var så jävla kul, vi ramlade runt, dansade och jag vet inte vad. När kvällen gick mot sitt slut fick mamma ett sms "jag sover hos Emelie i natt" .. HA HA HA, eller hur. Jag gick med min favorit hem till honom och ja, allt var så jävla bra.
Jag måste dock säga att jag mår så mycket bättre idag än för ett år sedan. Jag vet vem jag är och jag vet vilka som står på min sida.
Nu ska jag sätta på en film eller något.
/En glad Linnea

hej och HÅ

Då är vi inne på dag två på det nya året och jag är så glad, allt, ALLT känns så bra och jag har så mycket att se fram emot.
Igår slappade jag hos Jimmy med film, sunes sommar, äcklig kebab, chips och mys.. skulle egentligen jobbat på kvällen men eftersom vi bara var två stycken och ingen av oss var speciellt sugna så struntade vi i det för en gångs skull. Stannade hemma och kollade på Paranormal activity istället, läskig film och jag drömde mardrömmar :P
Idag lagade vi en helt sjuk god curryköttfärsås och åt oss mätta innan det var dags för mig att åka till jobbet.. och här sitter jag nu, ganska uttråkad och sugen på något sött men om en timma ska jag promenera hem och jag har inga pengar med mig så det blir inget sött för min del, haha!
Nu ska jag fortsätta jobba
puss
/Linnea

Gott nytt år på er alla vänner! Jag hade e...

img_5342 (MMS)

Gott nytt år på er alla vänner! Jag hade en helt perfekt nyårsafton med tre rätters hos Johan tillsammans med några vänner, Statt, pussar och kramar med min man på torget vid tolvslaget och efterfest på det! Nu ser jag fram mot ett fantastiskt händelserikt år med studier, egen lägenhet osvosv! Jag kommer dela det med min helt underbara pojkvän<3


RSS 2.0