Helluuuu..! Fick med mig lite nödvändiga s...

img_0812 (MMS)

Helluuuu..! Fick med mig lite nödvändiga saker hem, bl.a. Ett par höstskor till mig, en konstig borste och lite skit.. Finfint! Jimmy kom till mig när jag var färdig på stan och jag gjorde spaghetti och köttfärssås till oss! Nu sitter jag i en bil till Vikingstad, följer med Jimmy och hans far och hämtar en soffa.. Hoppas på donken sen!! Är så sugen på kött...Usch. Puss


Godmorgon!

img_8890 (MMS)

Godmorgon. Vaknade tidigt idag som jag alltid gör när jag sover ensam, sov dock gott inatt och känner mig relativt pigg så det var väl skönt att få ett par timmar extra av dagen. Jag jobbade kväll igår som sagt, behöver ta alla extraturer som möjligt så det kändes ju brao, fanns dock väldigt lite att göra och jag fick sluta en och en halv timme tidigare men det var skönt det så trött som jag var, gick direkt hem, duschade, åt och la mig i sängen nöjd över att ha gjort någon nytta! Jag har nu precis gjort det roligaste man kan göra: BETALA RÄKNINGAR..hihi. Men nu är det gjort iaf! Ska ta en kopp te, vänta på att första tvätten är klar, slänga i en ny och sen vandra iväg och göra några ärenden på stan...Guuuud vad jag är duktig, heh:P


Jag är trött som gatan idag, huvudvärk, me...

img_0011 (MMS)

Jag är trött som gatan idag, huvudvärk, mensvärk och seg. Emelie tvingar mig iväg till gymmet ändå, hon är dum men jag kommer tacka henne sen.  Ikväll blir det jobb, jippie!:) Kul med långt hår btw!


MÅNDAG

Hejhej från Snickaregatan! Idag har jag hjälpt mor att städa av i gamla lägenheten, har rensat ett avlopp första gången i mitt lit, fyfan. Har även varit och simmat med Emelie och vi fick lite underhållning av 30 st högstadieelever som plaskade och skrek. Köpte med mig golden-mat efteråt och nu sitter jag och får långt hår! :D Kommer bli awesome!

Min mobil är död och har varit det länge nu så det går inte få tag på mig, så kom och hälsa på ist vettja! Haha, nejmen ja.

Hejdå
/Linnea

Helgen som varit

Jag är nyhemkommen, nyduschad, nysminkad och färdig för en tripp till min farfar och farmor. Det känns inte jättelockande att sitta i en bil idag men vad gör man inte för sina farföräldrar..farmor är ju faktiskt rolig..sen kanske Erika kommer en sväng också!<3


Jaha, och här har vi en smygbild som Julius tog i fredags tydligen, jag och Emelie lagade och åt parmiddag tillsammans med våra pojkar! Det bjöds på trerätters innehållande: Vitlöksbröd, limefilégryta, cheescake och alkoholhaltig dryck. Myspys!
Igår låg jag hos Jimmy och kollade på Boston teaparty hela dagen förutom när vi tog en paus för att gå till Willys och handla mat..blev schnitzel till Kvällsmat.

Nu ringde far så jag ska väl gå ut antar jag!
/Linnea

hehe

Jobbade
Slutade Jobba
Gick hem
Blev på dåligt humör pga att posten är dum och att jag inte kan sätta upp min spegel jag köpte igår
Ringde Jimmy
Blev på bättre humör
Åt lunch på Götteriet med pojken min
Drack kaffe
Åt brownie
Gick hem till Jimmy
Kollade 1/100 av en film
Tänkte gå till Lidl
Spelade ninjajump istället
Kollade roliga klipp på youtube
Låg i sängen :ppPp
Duschade
och nu ska vi kolla på film :)
Ser fram emot en trevlig fredag med vin och förhoppningsvis en parmiddag :)
Tummen upp!

Jaha då sitter man på jobbet igen med sitt...

img_5947 (MMS)

Jaha då sitter man på jobbet igen med sitt kaffe! Fan vad pigg man kan vara 6:15 en torsdagmorgon!:)


Rosa

img_6083 (MMS)

Emelie kom hit igår en sväng och kollade in lägenheten och så försökte vi komma på något att laga till våra män på fredag då det blir trerätters, men vi kom inte på något,haha. Jimmy kom senare och sov med mig, MITT KÄRLEK. Fick syn på min mobilräkning igår och det var ingen rolig syn, jag MÅSTE lära mig att minska den där summan..ja, jag måste lära mig att snåla överhuvudtaget. Vaknade vid 7 i morse!! Idag ska jag och Emelie skjutsa hennes föräldrar till flygplatsen i Jönköping och sedan ta en runda på stan/A6, ska bli fint! Men först ska jag dricka upp mitt te, dra på mig något, vandra iväg till banken, upp till Jimmy i Stoeryd och hämta en grej, upp till gamla lägenheten och se ifall håret har kommit och sen vandra tillbaks hit! Tar det som ett träningspass för träna hinner jag ju inte göra idag! /Linnea


Fri-tid är den bästa!

Sitter hemma i köket med en kopp te och några mackor. Kom hem från Jimmy för en stund sedan..vi har varit ute och sparkat boll PLUS tagit en ca 8km lång promenad! Man måste ju passa på nu när vädret verkar vilja vara lovande!
Tänkte gå och träna idag med skippar det, känner att jag rört på mig tillräckligt, är helt slut i benen! Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll, Emelie kanske kommer förbi en sväng senare och sen kommer Jimmy hit efter hockeyn och sover här hoppas jag :)

Btw så beställde jag nytt hår i fredags, trodde det skulle komma idag så att vi kunde limma i det men jag har ju inte fått något avi än så det kommer väl någon annan dag, förhoppningsvis imorgon! Måste ju har någonting att sysselsätta mig med, eller rättare sagt: att sysselsätta Emelie med..mohahahaha!






Det känns så skönt att inte vara tvungen till att göra saker, att jag kan göra vad jag vill. Tror jag gjorde ett bra val som inte sökte in på högskolan nu i höst, ångrar det inte alls faktiskt! Jag behöver iaf inte vara orolig över att inte få jobba = skönt!

/Linnea

Linköping

img_6498 (MMS)

Nu sitter vi trötta och slitna i bilen påväg hem... Lääängtar efter att få trycka i mig en kaloririk hamburgare på donken! Weeiii! Jag har iaf inhandlat tio par strumpor och sen lite småskit som vi behöver till lägenheten :) Jag älskar mitt liv. Hejdå


Morgon!

img_6007 (MMS)

Godmorgon allesammans! Eller förmiddag skulle jag säga som gick upp vid sju i morse..ja, jag har sovit skitdåligt inatt! Har hunnit äta en rejäl frukost, druckit mitt kaffe, fixat iordning på rummet oc gjort mig iordning så jag är färdig för en dag i Linköping..hihi! Nu ska jag ta lite te och vänta på att åka. /Linnea


vet ni vad?

img_3417 (MMS)

...jag är så sjukt glad att jag träffade Jimmy för utan honom vet jag inte vem jag skulle vara överhuvudtaget, han tar mig för den jag är...jämt. Ja, jag är sådär kär och galen som i filmerna ni vet, HUR fantastiskt är inte det!?(; Nu ligger jag ensam på mitt nya rum och det känns faktiskt redan som hemma! Har kollat på "Djävulen bär prada" för typ tionde gången i mitt liv..fattar inte att jag tyckte den var så bra, den är ju ganska värdelös egentligen, ytlig film, ja. Men iaf så har jag läst båda böckerna...på ENGELSKA, faktiskt!...okej, jag är dålig på engelska så jag fattade väl inte hälften men ändå ja. Att sova själv är väl inte min starkaste sida om man säger så..gör det kanske 2 ggr/månad och jag gillar det inte riktigt, är så van vid att vakna upp av att jag ligger intryckt vid väggen för att min man har tagit all plats, det är liksom så jag vill ha det! Men idag känns det helt okej..det är mysigt här i min säng vid fönstret med tända ljus!....men ja, jag saknar honom....som fan ändå. I morgon ska jag upp tidigt, har ställt klockan på halv nio för att jag ska hinna göra mig iordning för jag ska troligtvis till Linköping med fam. Götesson (: nu måste jag sova /Linnea


Kladdkaka+träning = Trött Linnea

Åt så mycket fika att jag rullade fram en timme eller så, kladdkaka måste vara det godaste människan någonsin skapat...heeeelt otroligt vad gott!

Efter vi varit på det där kalaset iaf så åkte jag och hämtade upp Emelie och tog en joggingtur runt Illern, jobbigt men skönt!
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske läsa en bok vilket händer alldeles för sällan nu för tiden.. eller så sätter jag bara på en film = mindre ansträngande. Förresten så behöver jag boktips..någon som har något? hihi.





Nej, nu ska jag in i duschen och stå där en evighet!

/Linnea







Mot kalaset! Jag ska trycka i mig en massa...

img_8725 (MMS)

Mot kalaset! Jag ska trycka i mig en massa kakor.. Känner att kakmonstret i mig kommer må bra!  Och ja, jag har flottigt hår idag men det lindrades rätt bra med en liten kompakt bulle där bak och en massa torrschampo... Äcklig tjej? Nej, jag orkade bara inte tvätta håret! /Linnea


Jobbat-/flyttat klart!

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga några dagar nu men jag har haft så mycket att göra och sen har jag helt enkelt inte haft mycket att skriva om.

I fredags gjorde jag min sista arbetsdag som sommarvikarie på hemtjänsten i Stoeryd, blandade känslor..jag trivdes riktigt bra där och alla vara så trevliga mot mig, både personalen och vårdtagarna, men samtidigt känns det skönt att vara lite ledig. Helt sjukt att jag har varit där i NIO veckor, snacka om att sommaren har gått fort!?
Kan inte tänka mig ett bättre sommarjobb än vad jag haft nu i sommar och jag hoppas verkligen att jag kommer få komma tillbaks och hoppa in lite nu i höst/vinter när jag inte ska plugga, så underbart att få hjälpa och lära känna nya människor! Jag skulle inte säga att det är ett jobb jag har drömt om direkt men jag lär mig så mycket som jag kan ha med mig vidare ut i livet och det är GULD värt!

Jahaja! I fredags började också flyttlassen och igår bar vi grejer heeeela dagen lång. Jag plockade upp mina saker på bara några timmar så det ser beboligt ut här på mitt rum iaf, bara tvn, några tavlor och en spegel som ska hängas upp, sen är det klart!

Nu ska jag fixa iordning mig för kalas, mina bröders farfar fyller år..

/Linnea

Hellooo

jag har flyttat, weeeeeeiiii imaluckygurl!

Ja, jag lever, ja, jag har bloggat för lit...

img_3412 (MMS)

Ja, jag lever, ja, jag har bloggat för lite... MEN jag har jobbat, tränat, umgåtts med Jimmy OCH packat förfullt! Idag klockan fem körs alla kartonger och i morgon flyttar vi helt och hållet! Jag hatar att flytta men det ska bli så jäkla gött att komma till ett nytt ställe! Nu ska jag jobba klart! Pusshej!


Idag har jag varit duktig och packat lite ...

Idag har jag varit duktig och packat lite inför flytten i helgen. Har även varit duktig och tillbringat tid i gymmet med min snutta, det gick bra idag men nu känner jag mig helt mör i kroppen och vill helst inte gå en meter till idag. Ligger nu i sängen hos Jimmy och ska kolla på film, mysa och äta plommon som jag pallade i emes trädgård igår. Mohahahaha! /Linnea


Spenderar tid med mina älskade små änglar....

img_2875 (MMS)

Spenderar tid med mina älskade små änglar... händer alldeles för sällan tyvärr.. Älskar de små kottarna<3 vi äter negerbollssmet med mixade jordgubbar och grädde! Passar på när mamma inte är hemma.. Hon låter oss helst inte äta skit.. Som hon så fint kallar det . Hahahahahaha


Det gymmet men vi tog en powerwalk runt il...

img_5090 (MMS)

Det gymmet men vi tog en powerwalk runt illlern istället! Nu sitter vi och äter grönsaker och dipp och känner oss sååååå duktiga, hihi! /Linnea


Hejhopp!

Godmorgon! ..eller ja, klockan är väl för mycket för morgon egentligen men för mig är det som det eftersom jag inte hunnit med mer än att äta frukost och tagit mitt morgonkaffe, hihi.

Vart dagen tar vägen idag det vet jag inte, jag ville ju träna men har ont i halsen och dessutom hade nog varken jag eller Emelie lust. Ska nog iaf ta en promenad till min snutta och köpa med mig lite grönsaker och dipp på vägen som vi kan sitta och götta oss med, vi ska ju som sagt ta tag i våra liv nu när vi ändå kommer ha tid till det..

..vill påpeka att jag tränar INTE för att bli smalare, jag tränar för att må bra och för att orka mer (jag är redan smal och trivs med mitt utséende)... min kropp är ju annars van vid regelbunden träning i och med att jag dansat i tre år, och nu under sommaren har jag knappt utövat någon form av träning överhuvudtaget och man märker ju sådan skillnad! Har dock kommit underfund med att dans inte är min grej, den tog kol på mig tror jag..usch! DOCK SAKNAR JAG MINA DANSANTA VÄNNER VÄLDIGT MYCKET!

Jahaja nu ska vi tydligen gymma iaf, hihi niiiiice! Ska nog bara gå på rullbandet dock, vill inte bli sjuk.

hejrrrååå!

/Linnea


hmneiaåoo

Det blev ingen grillning. Tänkte åka ut till Emelies stuga ikväll men vi ångrade oss så nu sitter jag hos Jimmy och väntar på pizzan, snart kommer Emelie och Julius hit, vi ska ha trevligt och dricka öl, hell yeah!
Det här blev inget långt inlägg för nu kom de,
hejdåååå fuckers!
/Linnea
(cool jag var nu)

Lördag och jag är ledig!

img_5112 (MMS)

Jag är glad. Igårkväll var en bra kväll, Jimmy bjöd mig på middag, helt otroligt god sådan! Pestokyckling med pasta.. Något jag verkligen kan rekommendera! Vi kollade på jönssonligan också och bara hade det sådär jättemysigt!  Tog en lång sovmorgon och ja, jag har väl inte gått många steg från sängen än heller, njuter till 1000 av att vara ledig! Jimmy är iväg en sväng  Och jag tänkte sätta på lite OC, ikväll blir det förhoppningsvis grillning med en rödhårg ch en svarthårig. Är så glad att jag fann den här pojken, han har lärt mig så sjukt mycket och får mig alltid att känna mig stark och bra. JAG ÄLSKAR DIG. /Linnea


Är hemma på min rast och sorterar tvätt, k...

img_7426 (MMS)

Är hemma på min rast och sorterar tvätt, kände att det var dags, haha! Insåg att det blir några maskiner men whatevah det KAN vara skoj att slippa gå naken!:P


Åkte hem från Jimmy Kl 6 i morse och avnjö...

img_2221 (MMS)

Åkte hem från Jimmy Kl 6 i morse och avnjöt denna skönhet och så klart en kopp kaffe efteråt, Hihi. Idag jobbar jag 7-13, rätt skönt ändå! Ska nog ta tag i och börja lite med packningen också för på fredag flyttar vi! :D längtar!!!!! /Linnea


Vi gjorde nog världens sämsta parkering ig...

img_2526 (MMS)

Vi gjorde nog världens sämsta parkering igår, haha.. Skrattade åt det som sjutton men idag var det inte lila kul... Vi var nig trötta :P Jamenja, jag är trött.. Har inte sovit bra inatt förutom den sista timmen innan det var dags att gå upp. SJUKT trött idag men det ska nog gå, jobbar till tolv och sen ska jag promenera hem, äta mat, vila lite och åka iväg och träna!


Dags att sova

Jag gillar verkligen att det står "sms-inlägg" som rubrik när man lägger upp bilder från mobilen utan text, haha! Jag har gått i ett förbaskat oväder hem men ligger nu nedbäddad i värmen och ska snart sova. Minnkärlek är ute med sina vänner och festar men han kommer och kryper ner här om några timmar. Saknar honom. Dagen har förövrigt varit hur bra som helst.. jobb, träning, god mat och vänner.. Nöjd Linnea idag också ;) Sov gott mina vänner! /Linnea

SMS-inlägg

img_9015 (MMS)


SMS-inlägg

img_6751 (MMS)


Blev gymmet med Emelie redan idag och jag ...

img_2265 (MMS)

Blev gymmet med Emelie redan idag och jag är helt lam i kroppen och mina armar dampar =  sjukt svårt att sminka sig, hah!.. Men i morgon kör vi igen! Ikväll är jag hos Julius, ska käka tacos och ha det allmänt trevligt med lite folk. Blir nog inte så långvarig eftersom jag ska jobba i morgonbitti igen plus att jag är trött!  Ser fram emot att träffa Jimmy och mysa/sova med honom inatt.. Sov ju själv natten som var.. Helt otroligt, eller hur? Haha!  Hade bra! /Linnea


wOHo

Det var en pigg och glad Linnea som hoppade upp ur sängen halv 6 i morse, lite väl tidigt kanske.. Gick till jobbet under ett alldeles förllitet paraply i ösregnet, blev blöt och svettig, jobbade och gick hem i ännu mer ösregn.
Nu sitter jag i  min stora sköna säng och har tryckt i mig andra halvan av min Ben n Jerrys, mumsfilibabbaaaa!

Titta här vad vi har hittat.. Man blir ju glad alltså, hihi!

http://ellenschutz.blogg.se/2011/march/the-moulin-rouge-show.html#comment

Vet inte riktigt vad resten av dagen har att erbjuda och det är ju lika skönt det! Ska nog iväg och Gymma med Emelie, vi har, tro det eller ej bestämt oss för att börja träna ordentligt så vi ska köpa gymkort nästa vecka! Känner att det behövs, speciellt nu i höst när jag inte ska plugga, behöver komma igång och bli pigg!




KVINNLIGT... ELLER? Haha not, fyfan.
Jahaja.
Vi hörs!
/Linnea


Jag blir så glad

img_8474 (MMS)

Mitt humör är på topp! Har haft en jättebra dag i Linköping med Erika att j, ag nästan glömde bort mitt sega jobbpass i morse! Har köpt med mig lite skit hem.. mest underkläder vilket jag var i stort behov av, glömde dock köpa strumpor som typ var det viktigaste, haha..Jag äger inga strumpor just nu så jag får ggå barfota vilket jag ifs har vant mig vid i det här laget, haha men nu går vi mot kallare tider och då kanske det är dags att investera i det även om det är det tråkigaste man kan köpa, haha! :P Just nu är jag extremt hungrig, tro det eller ej efter gårdagens gästinlägg :P Samlar kraft för att gå upp och värma på det som familjen åt till lunch, hoppas inte att det är korv... Det skulle bli en Linneakväll ikväll, kan vara skönt, jag vet inte för jag är knappt aldrig med mig själv längre men det sägs ju vara bra med sådana stunder också så jag tänkte prova på´t, hah ... MEN, jag hade köpt munkar och åkte och åt dem tillsammans med Jimmy och fastnade där.. vi låg och pratade och pratade och pratade, sådana stunder är värdefulla.. jag blev precis kokhet i hela kroppen när jag gick hem sen och det sitter fortfarande kvar, jag är så kär, i min Jimmy. Han hade köpt söta örhängen till mig också..hur snäll får man vara! ?<3 Nu ska jag sova gott och drömma sött.. i morgon blir det jobb en kortis 7-11, lite lagom sådär (; Kanske blir det bowling på kvällen också, men det märks! KUL förresten att fler folk tittar in, ni är inte så många.. men ni blir fler, haha. Godnatt /LinneaDenGlada


Färdigjobbat för dagen. Nu ska jag fixa ti...

img_2968 (MMS)

Färdigjobbat för dagen. Nu ska jag fixa till mig lite och sen ta tåget till Linköping, ska träffa min underbara kusin som jag inte träffat på jättelänge! /Linnea


Beach '12

img_5197 (MMS)

Beach '12


Linnea börjar bli mätt...

img_0834 (MMS)

Linnea börjar bli mätt...


Linnea är så äcklig

img_8811 (MMS)

Linnea är så äcklig


En stor säng, en Emelie, ett pringlesrör o...

img_8351 (MMS)

En stor säng, en Emelie, ett pringlesrör och åska. Myspysigt värre! Puss


Godmorgon!

Halv tio är klockan och jag har legat här sen nio och väntat på att älskling ska vakna. Antar att jag har ställt om mig till att gå upp tidigt nu när jag börjat så tidigt på jobbet.. Blir svårt att sova länge då när man väl är ledig, men det är väl lika bra så att man får lite saker gjort ;) Jag vet inte riktigt vad som händer idag, tar dagen som den kommer.. Brukar bli skönast då :) hörs sen, byyye! /Linnea

Äntlgen slutat! Beger mig nöjd och stolt t...

img_4971 (MMS)

Äntlgen slutat! Beger mig nöjd och stolt till min fina.. Ja, ni ser ju hur trött jag är.. Puss!


Går i min egen värld.

Jag blev lycklig förut när min arbetskamrat ville byta dag med mig vilket innebär att jag är ledig i morgon! Fy fan så sjukt bra, jag behöver verkligen en ledig dag, går ju för sjutton runt här och knappt vet vad jag gör, haha riktigt så farligt är det inte men min kropp behöver vila! Bara 3 av 11,5 h kvar så nu jäklar! Hah! /Linnea

fiskpinnar och makaroner

..låter inte speciellt lyxigt men det går ju snabbt att laga och är dessutom helt okej!
Jag är bara hemma på rast och gud vad jag önskar att jag var ledig idag för det är inte alls kul att jobba i det här vädret när man springer fram och tillbaka mellan ärendena, blir dygnsur ju! Perfekt att jag har delad tur idag då.. haha. Mitt schema är riktigt elakt nu, inte snällt att lägga mig fredag kväll, lör, dubbel - söndag, måndag, tisdag, onsdag och fredag....eller hur? Men ja, jag vet, jag tjänar pengar och ska vara glad för det, men man behöver ju vara lite ledig också!

När jag hade slutat igår gick jag till Jimmy, var helt slut båda två tror jag men vi orkade gå till Lidl och handla så det blev fläskfilé och potatis till kvällsmat! mmmm<3

Nu är maten klar!
Hörs
/Linnea


Trött tjej

Efter jobbet igår satt jag och Emelie ute i min trädgård med tända ljus och mös, ihih. Sen inatt kom det en glad och full man och kröp ner i min säng och var sådär jätte mysig och sa:
"DU ÄR SÅ SEXIG SÅ OM DU HADE VARIT EN ÄLG HADE JAG KÖRT PÅ DIG DIREKT"...huhhhh?

Haha. Gick upp vid sex i morse iaf och så tog vi bilen ill stoeryd, han gick till sig och jag till arbetet. Har varit sjukt trött hela dagen, sådär trött så man börjar undra om man verkligen är vaken. Fick iaf en gubbe att skratta när jag tappade tre ägg, ett paket smör,en burk skinka och en tub kaviar på golvet..haha, kul att det finns roliga gubbar.

Sitter och äter mat nu, inlåst på rummet.. just nu känner jag bara för att ha en egen lägenhet så att man får vara ifred och inte ivägen för någonting. Men det blir i framtiden det.

Längtar lite tills mitt semestervikariat tar slut för då ska jag och min man åka på bilsemester, bara hoppas att det blir bra väder tills dess för sånt här väder vill man ju inte ha direkt.

nähe nu ska jag kolla på OC, arbeta lite mer och sedan pussas.

Hejdå
/Linnea

hej

Jag har en konstig känsla inom mig, den är jobbig och vägrar släppa.
Jobbade igårkväll och jobbar idag också.. och imon och på måndag och på tisdag och på onsdag :(
Längtar tills jag slutar för då ska jag mysa ner mig bredvid Jimmy och stanna där föralltid.
Han
är

jävla
bra.

/Linnea

kvällsdopp och stuvad mat

Suttit vid Trollsjön med Emelie ikväll och kollat på solnedgången, vi tog oss även ett bad..riktigt skönt där också, en aning varmare än Strånna!
Är med Jimmy och två andra grabbar nu, ska snart äta gräddstuvad pyttipanna.. får se hur det smakar, aldrig ätit det förut.
Ser fram emot att lägga mig och sova!
/Linnea

Min pojkvän är bäst!

img_3796 (MMS)

Min pojkvän är bäst!


Torsdag

img_2671 (MMS)

Hellu där. Jag har ont i huvudet/örat/halsen...jag vet inte vilket det är men det värker överallt så jag sitter och klunkar vatten och hoppas att det blir bättre. Jimmy är iväg och jag har kollat på Family Guy och ätit popcorn i sängen men tröttnade på mig själv när jag spillde saft i ögat, Linnea lyckas alltid. Har visst varit lite fålig uppdatering här men jag har haft annat för mig. Igår fick jag, Jimmy och Hannes aggera chaufförer till Skänninge åt massa 96or. Stannade på MAX och åt hamburgare och sen gick vi på marknaden i typ en kvart, om ens det. Köpte iaf med oss fem remmar hem men de är slut nu förstås. När vi kom till Tranåset igen så åkte jag hem till far en stund och vidare till Hätte med Sanna och när jag kom hem därifrån hade far dukat fram kräftor!<3 Mumma. Idag har jag varit ledig, sov till 11 och sedan tog vi en lunch på Golden. Mycket mer har jag inte hunnit med, kanske ska träffa Emelie en sväng sen om hon kommer hem någon gång och om min värk släpper. Hoppas Jimmy kommer hem med mina Delicatobollar snart, jag avlider...måste ha SOCKEEEEEEEEEER! /Linnea


Godmorgon

Börjar dagen med att bränna till en kolsvart fralla i micron, kommer bli en bra dag! heh. Men jag känner mig faktiskt trött och hade gärna sovit en stund till men här ska upp och jobba..går visserligen bara till elva idag så det ska bli skönt.

Senare åker vi till Skänninge marknad och lallar!

Nu hinner jag inte skriva mer
kyss
/Linnea 

Nu har jag, älskling och vovvsarna varit o...

img_2329 (MMS)

Nu har jag, älskling och vovvsarna varit och badat.. Riktigt skönt i strånna nu!  Har haft en jättemysig eftermiddag/kväll som hundvakter.. nu återstår bara att se om de låter oss sova inatt, kan ju behövas när jag ska upp halv sju ;) ... Men först en film!  Godnatt ni fina


Chillmys i Jimmys soffa med kebab och hund...

img_3536 (MMS)

Chillmys i Jimmys soffa med kebab och hundar. Var ute på en promenad förut och efter allsång ska vi åka och bada. Mysig kväll! /Linnea


Gäsp

Jag arbetar, eller jag ska arbeta.. Börjar morgonen men en halvtimmes dödtid.. Perfekt för kaffe då! I em ska jag Bada med hundar, det ska bli kul! Glad Linnea


coffeeeeeeeeetime

img_0496 (MMS)

Hiiih


för jag är lycklig

Kommer hem från en lååååång arbetsdag och ser att mamma har lagat världens godaste kycklinggryta.. jag är så hungrig så att jag kan slänga i mig hur mycket som helst!
Ska sitta i soffan och glupska i mig med tända ljus och lite OC i min ensamhet. Jag lever fortfarande på gårdagen och kan inte sluta tänka på hur underbar min Jimmy är <3 ...PLUS att jag är så nöjd att jag fick jobba med så fina arbetskamrater idag! 

Känns som det här kommer bli en bra vecka ändå, trots så många arbetstimmar...   



SÅ gott!

/Linnea


Kartoger och skräp

Vår lägenhet är fylld med flytt-kartonger och skräp och det är en månad kvar..hur ska man orka med att hoppa över kartonger en hel månad? Inte kul.. Mor har döpt om denna måndag till "tipp-måndag" dvs att vi ska köra massa grejer till tippen, och då menar jag verkligen MASSA, sjuka mängder och jag fattar inte hur man lyckas samla på sig så mycket onödigt...?
Jag är iaf glad som jobbar idag så jag slipper köra grejer! Däremot har jag lovat att slipa stolar i veckan,..mycket som ska göras, heh.

Jag kör dubbelpass idag och hoppar in ikväll med så har några timmars ledigt nu. Ägnar mig för tillfället åt att kolla lite arbeten.. har ju 4 månader då jag tänkt jobba i höst,  sökte ju inga ubildningar till hösten vilket jag är glad för, känner inte för skola ännu och det är ju alltid bra med arbetserfarenheter..och pengar såklart och då kan jag ta nästan vilket skitjobb som helst.
Har ett par utbildningar jag är lite sugen på så jag får väl se om det håller i sig till våren.. tänker inte söka någonting som känns sådääääär...

Jaha, nu ska jag ta en kopp te, plocka upp lite på rummet så att det går att vara här och sedan bege mig ner till jobbet igen (:



/Linnea


  

Måndag morgon

Igår eftermiddag åkte jag och Jimmy till Lekeryd och åt glass, varsin stor sådan och efter det vidare till Stalpet och spelade minigolf. När vi kom hem åt vi bakad potatis och röror!
Helt perfekt dag med en helt perfekt pojkvän.

Efter att ha varit ledig nu hela helgen känns det jobbigt att gå tillbaks till jobbet. Var dötrött när jag skulle slita mig i morse och lättare blir det ju inte när man inte sover hemma. NU sitter jag iaf i soffan med ett par mackor med rökt lax och vatten....jag hatar när det inte finns ordentlig frukost hemma..aja får väl gå hungrig till rasten då för det här blev man ju inte mätt av :P

/Linnea


RSS 2.0