Alkohol.

Igårkväll blev det plankstek hos Sanna och sen "minifest" hos Julius med ännu mer fint folk.
Det var kul ett tag, sen tog alkoholen över min kropp helt och kvällen slutade i tårar och blod.
Alkohol är inte kul jämt.

Allt är konstigt.

/Linnea


Rosa.

Hejhej sötnosar.
Jag mår bättre idag, det funkar men så fort jag blir minsta lilla stressad så hugger det till, gah.
Gick på dansen idag och kollade, ligger lite efter med allt till dansens dag men det kommer jag nog ta ikapp sen!
Nu har jag varit hemma en liten stund, slängde ihop några fattiga-riddare à la Linnea.. det var grejer det!
Ska bege mig mot Tranås posten nu och prata med dem, sen vidare till skolan för ytterligare en em/kvälls övning. Nu gäller det!


Idag kände jag mig väldigt tjejig, rosa heh.
Och ja mer rosa blev ju bilden med mina fina rosor som jag fick av Jimmy i lördags.. åhhh<3


Sirap, hallon, kanel<3


/Linnea

hej

Jag orkar inte hindras av min kropp längre.
Jävla skit som åker på mig hela tiden, blir så förbannad!

Jag har magkatarr. Äter tabletter som är gula och så stora att jag knappt får ner dem i halsen, ser ut som knark och smakar.. gift.
I förmiddags lämnade jag första lektionen gråtandes, vet inte vad som var värst, att det gjorde så fruktansvärt äckligt ont i magen eller att jag kände mig så värdelös och hjälplös.
Fick nyckel till Jimmys lägenhet så jag fick ligga hemma hos honom och vila mig fram till PA-övningen i eftermiddags. Så ja, det är typ det jag har gjort idag..:

Plågats igenom nästan en halv naturkunskapslektion, gråtit, blivit omhändertagen och övat PA.
Låt mig bli som vanligt.
Saknar all energi jag hade förr.

Önska mig en GOD natt.
/Linnea


jäfla mage.

Sämst start på veckan.
Projektarbetet är på torsdag och jag ligger hemma och är sjuk och hjälplös..igen, har förbaskat ont i magen och har haft det sen i fredags men det blir bara värre, mor tror att det kan vara magkatarr så jag ska ner till vc och kolla upp det. Snart kommer hon hem med några tabletter som tydligen ska hjälpa, hoppashoppas! Fan jag FÅR inte vara sjuk nu!

I em skulle vi öva men de får klara sig själva utan mig, tackar Emelie och mina fina dansare som kämpar på ändå!

Jag blir så arg :(
/Linnea


cause tonight i´m fucking you.



Jag har haft en trevlig kväll med god mat och fina vänner.
Ska snart sova, helt själv för en gång skull, känns skönt..men tomt. Okej, jag hade hellre velat ha Jimmy vid min sida, men man kan ju inte få allt.

Jag har det bra. Jag är glad. Jag är kär.

Jag ska sova.

/Linnea 



helluuuu

Igår var jag i Nässjö hos tandläkaren, har kanske inte sagt det men jag ska reglera tänderna litegrann. Blev alltså ingen skola för mig och det var ju rätt skönt även om det inte är speciellt kul att sitta i en tandläkarstol i en och en halv timma.

Vaknade upp bredvid min man idag, alltid lika underbart. Tänker inte nämna någonting om vädret, klagar inombords.
Idag skulle jag och mamma åkt till Linköping och checkat balklänning och köpt en cykel men det var tydligen kaos på E4an så det får bli en annan dag. Detta innebär att jag har hela den här dagen ledig fram till halv åtta då jag ska ner till Matilda och käka tre-rätters med några klasskompisar, fint!

Bemanningservice ringde mig nyss och ville att jag skulle hoppa in och jobba hela helgen, hatar att vara tvungen att tacka nej när man vet att man behöver pengarna :(. MEN, nu är det projektarbetet vi prioriterar först och främst, mindre än en vecka kvar! :D

Om 28 dagar lever vi livet jag och min Sanna<3, jävlar alltså!




Nu ska jag laga paj och städa mitt rum till Håkan Hellström!
Hejrå!
/Linnea


Godnatt

Godkväll. Trött Linnea som skriver. Har haft en lång dag idag och nu sitter jag och pluggar engelskaglosor som jag kom på är till i morgon, fint. Går nog dock och lägger mig nu.. Sängen känns som ett paradis. Ha det bra! /Linnea

....

Hejhej. Får ursäkta min dåliga uppdatering men jjag har liksom annat för mig så jag glömmer helt enkelt bort att blogga. Vaknade upp bredvid min pojk i morse och vi vandrade till skolan tillsammans i solskenet, härligt! Sitter på matten nu och bryr mig inte om genomgången för det känns övermura och alldeles för svårt för mig, Heh. Jag är extremt hungrig, hoppas på att skolans matsal har någonting gott att erbjuda.. Sen blir det balett och religionprov. Resten av dagen/kvällen blir det PA arbete Och sen ska jag väl ta tag i lite övrigt skolarbete... Har blivit så dålig på det så jag har lite att ta igen! Blir kanske en promenad också :) /Linnea

det kanske kommer en förändring..eller?

Igår bjöd våra pojkar oss på mat och det blev parmiddag med fyra par + August, det nionde hjulet. Det var trevligt och maten var sjukt god, alla blev rätt trötta mot slutet så kvällen vart inte så lång men det är jag nog glad för annars hade jag aldrig orkat med den här dagen som varit.
Har varit i skolan och arbetat med projektarbetet idag och det börjar pussla ihop sig litegrann nu tycker jag. Var meningen att vi skulle greja med det nu ikväll också men jag mår inte bra, åkt på såndär sjuk förkyldning så att det känns som man har snor i hela ansiktet och huvudet, gör så ont och jag känner mig så äcklig. Har alltså varit hemma hela kvällen, kollat på melodifestivalen och så vilket annars inte är min grej. Blev arg när Erik Saade vann men ändå glad för jag vet att mina små älsklingar hemma hos mamma satt och skrek av glädje, saknar dem som fasen btw<3





Hittade två bilder från veckan: nr 1 : baugette på gottet med Emelie efter att ha gått runt genom hela stan och satt upp affischer. nr 2: PA övning som var seriös men som ballade ur..som vanligt.

Nu är det läggdags.
/Linnea


blä

Hejsanhejsan.
BARA för att jag var så glad i måndags och skrek över hela Tranås att jag äntligen var frisk, åkte jag på feber igen! Blir så jävla trött.
Stannade hemma från skolan idag och vilade upp mig, kände min dock rätt frisk i morse när jag vaknade men sen blev det värre. Snart ska jag iväg och jobba PA, hur nu det ska gå... jag orkar ingenting.

hejdå skitvecka/veckor.
/Linnea

Glad tjej.

Nu är alla affischer till projektarbetet upptryckta, får tacka min fina vän Sanna Brage för att hon hjälpt oss att göra den!
I eftermiddag har jag och Emelie prytt Tranås med dessa fina röda affischer, det tog ett tag men nu är iaf ett 30-tal uppe och fler ska det bli! :) Har även hunnit gå igenom frågorna till deligeringen som jag ska på i morgon, kommer gå bra tror jag nog!

Har varit otroligt glad idag och antar att jag har all rätt att vara det också! Var på sjukhuset och kollade min hals, inget fel på den så..don´t blame me. Och ja, köpte telefon igår som jag har pillat med så fort jag har fått chansen. OCH sen är det BARA 5 veckor och 4 dagar kvar innan jag och Sanna drar till värmen! Wohooo<3

Lägger mig i sängen och läser en stund innan jag somnar!
I morgon väntas Projektarbete hela em/kvällen, bäst att vara utvilad!

Kram
Linnea

helghelg

Hejsan.
Efter mycket om och men drog jag till parken med min fina vän igår. Mådde skit när kvällen närmade sig men blev lite bättre. Drack actimel istället för alkohol och kände mig sådär lam och tråkig.. men jag hade fanimig kul ändå!
När det var slut i parken vandrade jag hem till min halsfluss-sjuke pojk och sov där, stackarn.

Planerna för dagen är typ:
- Jobba PA
- Städa rummet (sjukt stökigt/smutsigt efter mitt insjuknande :P)
- Skolarbete
- Baka semlor
- Umgås med J.

tjarå.
/Linnea



jag svettas när jag fryser och fryser när jag svettas.

Har legat i sängen hela dagen och knappt rört en fena, tänk om man kunde bli frisk tills i morgon! Vill ju inte missa sista föreställningen av turnén och framförallt inte parken på kvällen, åh! Vill ha kul! inte bara ligga här och vänta på bättre tider!

Jaja, jag hoppas de desperata hemmafruarna gör mig frisk för det är så jag tänker tillbringa resten av min kväll, precis som jag tillbringat den här dagen alltså, inga stora försändringar här inte.

På tal om förändringar, hih, i morgon kommer det förhoppningsvis en present till lilla mig som kommer göra mig glad och förhoppningsvis fin och sen var jag ju på salong Vicky och fixade/färgade ögonbryna i måndags.. så under den här äckliga sjuka Linnea finns nog lite skönhet.. och förhoppningsvis kommer hon fram i morgon!
Hoppas hoppas!

Saknar att se ljus!

nej nu blire desperata
hejs
/Linnea




 


Sjuk tjej.

Igår vaknade jag av att jag inte kände mig riktigt frisk, dum som jag var åkte jag med turnébussen till ömo, blev bara sämre och sämre, spydde 2 ggr så mor fick åka och hämta mig tillslut, kul.

Väl hemma blev febern allt högre och jag hade så ont i kroppen att jag låg och grät, ni vet sådär när det svider på huden och man fryser/svettas då mycket att man inte vet vart man ska ta vägen.
Låg i sängen från 15 igår och gick upp kl 8 nu i morse och nu känns det bättre, har dock inte ätit något sen i tisdags så jag är sjukt seg. Ska försöka få i mig något snart men mat känns äckligt :P
Måste fasen vara frisk i morgon!




Någon, gör mig frisk.


Kram Linnea


time to kill..

Turnéveckan har startat. Igår var vi i Ödeshög och idag i Boxholm. Korta dagar än sålänge, skönt det.


Igårkväll var jag på Jobbet (Mistat), sjukt segt den här gången men Olivia var uppmuntrande iaf! Hämtade upp En väldigt bra pojke efteråt, som jag tog med mig hem och myste med.

Idag efter vårt besök i Sveriges kanske tråkigaste samhälle skulle jag hem och äta en massa mat, men jag upptäckte att det inte fanns någon nyckel i min ficka så jag var utelåst och mor gick inte att få tag på.
GICK med min tunga väska enda ner till mors massage och DÄR fanns en mor, en nyckel och till och med en BIL som jag körde i räserfart hem med.
Nu sitter jag här hemma proppmätt efter en sjukt god egen-tillagad omelett men skinka, banan och champinjoner.. hur gott låter väl inte det? ;)

Idag säger vi grattis till en av de närmsta vännerna jag har, Grattis Victor!! :D



Nu säger jag hejdå till omvärlden och gosar ner mig under täcket ett tag<3



Btw, ge mig mitt naturliga hår.
/Linnea


RSS 2.0