Torpön

Hej alla söta.
Idag jobbar jag men fick låna Victors internet med mig hit så jag kan surfa runt lite mellan varven, mycket bra! Skulle kanske skaffa ett själv.. får tänka på saken.

Igår var jag och mamma i Linköping och shoppade lite grejer till mitt rum och lite kläder. Åt kinamat och hade det allmänt trevligt, jag menar, det blir ju inte så ofta jag umgås med mamma en hel dag när jag har flera småsyskon, så det var uppskattat! På kvällen kom Victor till mig efter att ha varit en vecka på O-ringen så det blev en hel del mys. 
Nu är han kvar hemma i Tranås och väntar på att jag ska komma hem, vilket jag inte gör än på ett tag men när jag kommer hoppas jag att han har köpt hem massa flöt till mig! 

  
/Linnea
 

Torpön

Hej alla söta.
Idag jobbar jag men fick låna Victors internet med mig hit så jag kan surfa runt lite mellan varven, mycket bra! Skulle kanske skaffa ett själv.. får tänka på saken.

Igår var jag och mamma i Linköping och shoppade lite grejer till mitt rum och lite kläder. Åt kinamat och hade det allmänt trevligt, jag menar, det blir ju inte så ofta jag umgås med mamma en hel dag när jag har flera småsyskon, så det var uppskattat! På kvällen kom Victor till mig efter att ha varit en vecka på O-ringen så det blev en hel del mys. 
Nu är han kvar hemma i Tranås och väntar på att jag ska komma hem, vilket jag inte gör än på ett tag men när jag kommer hoppas jag att han har köpt hem massa flöt till mig! 

  
/Linnea
 

Mobilbloggar. .Det har varit en LÅNG dag,...

Mobilbloggar. .Det har varit en LÅNG dag, kort sagt. Kom hem från jobbet 22:15. Nu ska jag sova och i morgon förmiddag ska jag och mamma till linköping! Äntligen en ledig dag!<3 Godnatt alla!/Linnea


Onsdag

Hellu!
Förmiddagsjobb idag. Mojje och mina småbröder kom och hälsade på mig på förut, vi åt glass i stora lass.
När jag kom hem var det bara att byta om till träningskläder och ge sig upp till Illern och Springa med Sanna.
Hon och jag har planer ska ni veta och JÄVLIGT bra sådana!

I morgon jobbar jag 9 - 7 så mig kommer ni inte se mycket av. Har tröttnat på att jobba nu och får hela tiden trösta mig med att "vad gör man inte för löningen?". Ser fram emot fredag då jag och mamma ska till Linköping och inhandla några saker till mitt rum! ÄNTLIGEN EN LEDIG DAG LIKSOM!

Min familj, min pojkvän och mina närmsta vänner gör mina dagar!
Ni är guld värda ska ni veta.

/Linnea

Grått

Har kollat på film och ätit Pizza sen jag kom hem från jobbet och nu måste jag städa rummet för det är visning här i morgon och pappa och Måns har redan städat resten av lägenheten så nu är det min tur. 
Börjar tidigt i morgon och måste lägga mig skapligt så det blir väl bara att städa, duscha och sova för min del.

Dagarna känns rätt gråa och trista just nu, alldeles för mycket tid går åt till jobbet. Jag vill umgås, träffa folk!
Blir förhoppningsvis ett varv runt illern med Sanna i morgon efter jobbet, ser fram emot de stunderna<3



Vilken liten pojk jag hittade. Över två år sedan.
Kom hem till mig tack.



  


God gärning!

Gjorde nyss en god gärning. En kvinna och hennes mamma ryckte lite hysteriskt i mig inne på naturum för ungefär en timme sedan "vi har missat Boxholmtvåan, har du något nummer vi kan ringa?" De trodde att båten kunde vända och åka och hämta dem men den var redan inne i svartån så det var lite kört.
Som tur var skulle jag precis plocka ihop mina saker och åka hem så de åkte med mig in till Tranås där de hade ställt sin bil och åkte sedan vidare hem till Vetlanda.

Nu är mitt samvete på topp, liksom humöret. Ska ta på mig något skönt och lägga mig och se en film eller något. Börjar med att se klart tonårsfilmen"The perfect man" och sen får jag se vad som behagar :P
 
 
Sanna igår i mitt ofärdiga rum, som ni ser.. inga gardiner ens.
Kvällen slutade som sagt inte så bra fast jag hade trevligt så länge det varade (:

/Linnea


Sitter och fryser på jobbet och dricker a...

Sitter och fryser på jobbet och dricker alldeles för mycket te. I natt vaknade jag och frös och la i täcket i lakanet, ska man verkligen behöva göra det i juli?:s Nej Usch, bättre sommarväder vill vi ha. I eftermiddag ska jag inte göra någonting, kanske ser en film eller så. . Behöver ta det lugnt och ladda inför en hel vecka med bara arbete. Skriver när jag kommer hem. Ha en bra dag /Linnea


Lördag

Godmorgon på er.
Jag sitter och äter frukost på sängen i all hast, snart kommer pappa och skjutsar hem mig till honom så att jag kan ta mopeden till jobbet, har ingen tillgång till bil idag så jag får ta på mig regnkläder och härda helt enkelt.
Börjar kvart i två så jag tar mig ett varv runt illern och ett bad på vägen, perfekt!

Ikväll blir det parken som sagt och jag hoppas att regnet försvinner tills dess för det är ju inte kul att vara ute i det här vädret! Måste göra en riktig snabbstädning här nu!

Ha en bra dag
/Linnea


Godnatt

Godkväll på er. En hel arbetsdag avklarad och nu ikväll blev det middag på Strandbaren med Sanna, Jesper, Sebastian och Nina. Ett perfekt avslut på en dag som den här.

Nu Ligger jag i sängen och äter godis och lyssnar på Kent, underbart! Har sovmorgon i morgon dessutom och den tänker jag utnyttja till max! (:
Blir parken i morgonkväll så det taggar jag till!
Har verkligen inte något vettigt att dela med mig av, är bara inställd på jobb jobb jobb jobb.

En sak till, Matilda Pettersson är full och planerar ålfest? på sms?, normalt? Heh.



Tog med mig datorn till jobbet så jag hå...

Tog med mig datorn till jobbet så jag håller på att sortera alla filmer/serier, bilder, musik på datorn och lägger över dem på externa. Kan ju säga att det är en hel del:p /Linnea


På bottenhumör.

Det var jobbigt att lämna Victor förut, han åker iväg på lördag och kommer inte hem förren nästa fredag. Blir ju desto värre när jag vet att jobbet väntar på mig nästan tio dagar i sträck nu, så mycket tid över kommer det inte bli.
 
Följde med Mamma på Zumba förut, kommer antagligen ha träningsvärk i morgon, men det var kul!

Jobbar elva timmar i morgon, kul

/Linnea


Godmorgon godmooorgon! Har sovit dåligt i...

Godmorgon godmooorgon! Har sovit dåligt i natt med en massa störande flugor, INTE skönt. Mysigt att sova med Victor ändå, han kryper liksom inte in i näsa och öron:p Motala tidning är här och gör ett reportage av fam Bergstrand och jag sitter bredvid och lyssnar. Sen ska jag och victor gå ner och bada har jag bestämt, inte för att det är fint väder utan för att det är roligt:) Ikväll lutar det åt att åka hem och följa med mamma på Zumba eller så sticker jag ut och springer:d Ha en bra dag! /Linnea


Åkte raka vägen från torpön till victor oc...

Åkte raka vägen från torpön till victor och nu ska vi ner och bada!:d /Linnea


Sitter på jobbet och ska snart ta lite lu...

Sitter på jobbet och ska snart ta lite lunch. Hade en liten diskussion med en kille på kanske fyra år: Killen: Vad kallas den långa ormen i vattnet? Jag: Det är faktiskt ingen orm även om man kan tro det, de kallas för ålar. Killen: Varför har ni en grävling i rävboet? Jag: Ja du, ärligt talat så vet jag inte det, den som gjorde grytet tyckte kanske att den passade in. Killen: Vad har du i din flaska? Jag: Vatten. Killen går iväg till grytet och hämtar grävlingen och kastar den på mig och säger att han vill att den ska vara hos mig istället så att jag slipper vara själv. Så himla söt! XD /Linnea


Blå jeans (shorts)

Egentligen borde jag sova, jobbar tidigt i morgon men jag ville lägga upp en bild på mina fina shorts jag köpte tidigare idag. Var lite skeptisk till dem i affären men blev övertalad att köpa dem och när jag kom hem till min spegel satt dem som en smäck, älskar de fickorna som hänger ner (lite för långt på bilden), de skulle kanske kunna vara någon cm längre men de är heeelt ok!
Köpte även ett par shorts till, ett armband och en sport-bh.





Kentfrälst som jag är kopplar jag in den här låten i sammanhanget, SÅklart.
Första spåret på första skivan -95 "blåjeans" :P

______________________________________________________________________________
För övrigt har jag haft en fantastisk dag.
I morgon efter jobbet åker jag till Victors stuga i Burnäset, kommer hem på Torsdag kväll!
Godnatt!
/linnea

Mitt i ett fotbad

Jag sprang runt Illern och mamma gick och så blev det ett dopp i sjön (;

Har försökt att få tag på Emelie men hon svarar ju inte så jag passar på att fixa iordning fötterna litegrann, har ju som sagt lite problem med självsprickor och dessutom var de skitiga, fresh!
Ska kanske passa på att ta bort och måla nytt nagellack också.. om jag hinner vill säga.



NU hoppas jag att mamma kommer hem snart så att hon kan laga pannkakor!

/Linnea


Är ledig från jobbet idag

Godmorgon! Min första sovmorgon på typ en vecka och jag känner mig faktiskt riktigt utvilad!
Önskar att mitt sommarlov bestod av flera sånna här morgnar samtidigt som jag är glad att jag har ett jobb som inte är speciellt krävande.

Men idag ska vi inte prata om jobb för idag är jag ledig! Om en liten stund följer jag med mammsen till skogen för en promenad eller en liten joggingtur, får se vad det blir. Ska springa med Sanna runt Illern ikväll igen som vi gjorde igår. Har tränat alldeles för lite nu på somarlovet men från och med den här veckan ska det bli ändring på det! Ska hinna träffa Emelie en stund också när hon har slutat (:

Nu måste jag gå
skriver sen
 /Linnea

Öland / Gryt

Har haft en sån underbar vecka, tänk vad otroligt skönt det kan vara att bara kunna åka iväg sådär, skulle aldrig klara en hel sommar hemma i Tranås. Det är också väldigt skönt att komma hem till familjen, vännerna och civilisationen igen. Jodå, livet leker litegrann.























Detta får sammanfatta veckan som varit.
Skulle kunna berätta hur mycket som helst men hur intressant skulle det vara för er på en skala? Nej, inte så värst. Jag kommer iaf lägga den här veckan i ett fack där det står "stunder värt att minnas" :P

Tänk att en människa kan få mig att sväva - liksom fiskmåsarna - av kärlek.

Nu är det läggdags, ledig dag i morgon.. tackar för det.
/Linnea




Hemma i tranås igen. Har haft en underbar...

Hemma i tranås igen. Har haft en underbar vecka! Nu är det bara jobb, jobb, jobb som gäller:( Så sjukt trist! Men kan ju säga att det ska bli skönt att sova i en säng, vilket jag inte har gjort sen i söndags. . Nu är det läggdags. Natti/Linnea


Semester<3

Nu är jag hemma i Tranås. Vi har haft det jättebra på Öland, strålande väder hela tiden så vi har solat och badat massor men fräknig och rödhårig som jag är så blir jag mest bränd fast liiite färg har jag fått iaf. Förutom att vi har legat på stranden så var vi inne i Borgholm och gick runt lite där och åt kinesiskt till lunch (: Vi var också och spelade minigolf och det var väldigt roligt eftersom att jag vann!
Igår innan vi åkte hem tog vi en runda i Kalmar och shoppade lite men det blev inte så långvarigt eftersom Victor skulle med tåget till Motala senare på kvällen så vi var tvungna att bege oss rätt snart. Var helt säkra på att vi var på rätt väg hem men när vi såg att det bara var ett par mil till Oskarshamn så förstod vi att vi hade åkt åt fel håll xD Fast.. det gjorde inte så mycket för det går ju ta den vägen också. Så vi stannade i Oskarshamn och tog en Pizza och åkte sedan vidare förbi Vimmerby, Lönneberga, Bullerbyn och det var ju lite mysigare det än om vi skulle åkt den "vanliga" vägen :P När vi var några mil utanför Eksjö kom vi på att Victor aldrig skulle hinna med tåget till Motala ändå så vi stannade i Hjältevad vid en badplats, så där sov vi i natt UNDER BAR HIMMEL!<3 Något jag alltid velat göra!

_____________________

Tyvärr har jag inte sladden till kameran här hos pappa så jag får lägga upp bilderna när jag kommer till mamma. Tog några bilder med mobilen igår som jag kan lägga upp sålänge (;


Pizzarast


..snyggingen själv, haha ber om ursäkt men fula bilder måste också få visas :P



Frukost i Eksjö i morse



Tjockisar xD

__________________________________________________________________________

Snart åker jag till ÖSTKUSTEN igen, stannar tills söndag!

Ha det bra

/Linnea


Hot hot hot..

34 grader, HAHAHA! När man går ut på balkongen känns det som att någon står och blåser med en hårfön i ansiktet :P
I veckan ska det bli ungefär lika varmt och det passar ju perfekt nu när jag är ledig hela veckan och när jag ska till Öland (; Huuur bra som helst.

Jag säger ju alltid att jag ska blogga från mobilen när jag åker bort men jag vet att jag är dålig på att komma ihåg det, men den här gången har jag faktiskt tänkt att ladda mobilen med lite extra pengar så att jag kan uppdatera bloggen med lite bilder så ni får se vad jag har för mig, får se om det blir av (;

Nu ska jag lägga mig och kolla på "The perfect man" innan jag hämtar Victor på stationen. Perfekt film för det humöret jag är på just nu, den är både uppiggande och töntig! :D


Hittade en väldigt vacker bild ! ;)

Ha det bra
/Linnea


Söndag

Igårkväll blev det utgång med fina flickor (; Blev från början inte som vi tänkt oss och vi blev lite besvikna, det var nära att jag stannade kvar i stugan men som tur är har jag två fina vänner som kände samma sak så vi gjorde iordning oss, pratade och åt popcorn hemma hos mig innan vi drog ut till parken och dansade. Blev ju faktiskt väldigt lyckat tillslut! ;D

Idag är jag seg och har ingen som helst lust att ligga ute i solen så därför ska ja bara försöka ta det lugnt idag, har dock lite saker som måste göras eftersom jag och Victor åker till Öland i morgon! (:

- Städa upp lite på rummet
- Hämta ut biljetterna till KENT
- Åka och hämta tältet i stugen och leta efter en grill som är spårlöst försvunnen :P
- Hämta ÄLSKLING på stationen
- Köpa mat och diverse som vi ska ha med oss :)

Men först och främst ska jag ringa Sanna, känns som att vi har en hel del att prata om!

Ska bli SÅ underbart att träffa Victor igen efter en heeel vecka utan honom!
/Linnea


Hejhej i värmen! Nu ska jag och min kära f...

Hejhej i värmen! Nu ska jag och min kära familj upp till Brostorp och äta färsk ostkäka, gott!:d Ha en bra dag:)


Hej

Har varit på födelsedagsfika ute i Trehörna med goa klasstjejer! Nu ska jag ut till familjen i stugan, bättre sent än aldrig ;)

Puss på er
/Linnea


Snart blir det semester!

Förstår inte riktigt vad jag gör uppe, jag är så trött att jag nästan inte vet vad jag gör och så ska jag upp tidigt och jobba i morgon.
Har förresten fått ledigt på lördag tack vare min snälla jobbarkompis Matilda! Har ju jobbat extra för att hon har varit sjuk i veckan men nu är hon frisk och kan komma i morgon så det blir bara halva dagen i morgon och så tar hon mitt pass på lördag! Detta innebär att jag får en extra dag på min lilla semester vecka, och den tänker jag spendera i stugan med familjen och på kvällen där blir det förmodligen utgång!

Så bra livet kan vara då!
Saknar dock min bästa vän som är i Karlskrona tills på söndag, hoppas jag hinner med att träffa henne innan det är min tur att åka iväg<3

Nu ska jag sova
hoppas att jag vaknar upp i morgon
godnatt allesammans!
/Linnea


WOHO

Röd
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D
Jag är glad för nu är biljetterna till KENT bokade! :D

/Linnea


..åter jobb.

Godmorgon kära vänner!
Jag är uppe med tuppen nästan, iaf känns det så för fy fasen vad trött jag är!
Börjar jobbet kvart i 9 men jag har fått tillåtelse att komma senare eftersom min arbetsdag egentligen är alldeles för lång, hoppas verkligen att Matilda blir frisk tills i morgon för ja orkar inte ett 10,5 timmars pass till! Antar att det bara är att stå ut och tänka positivt; extra pengar är bra och så är det bara idag och två dagar till sen är jag ledig söndag - måndag! :D

Idag tar jag fanimej bilen utt till Torpön.. har ju varit miljövänlig och åkt moped ut dit i flera dagar, visst är jag duktig?:P


Här har ni mig, kan väl inte riktigt säga att jag är redo för dagen för jag skulle hellre vilja ligga hemma och sova, men lägger på mig ett fake smile och åker nu! Vi ses ikväll

kram

Linnea


jobbjobbjobb

Man kan väl säga att jag lever på mitt jobb den här veckan, längtar till nästa veckan då jag är heelt ledig!
Har ingen ork att skriva något intressant här just nu ikväl,
godnatt


Hejhej! Jobbar hela dagen idag, dvs 10,5 h...

Hejhej! Jobbar hela dagen idag, dvs 10,5 h! Matilda som jag skulle ha bytt av med ligger hemma och är sjuk så jag får ta hennes arbetspass. . Lite segt, fast vadå det blir ju mer pengar:p Har sovit rätt dåligt i natt pga en jobbig geting så det här kommer nog bli en jobbig dag:p /Linnea


Mobilbloggar från jobbet igen! Va...

Mobilbloggar från jobbet igen! Vad underbart det är att vakna upp i stugan, allt är så lugnt och stilla! När jag vaknade i morse så hade mamma gjort iordning lyx frukost med jordgubbar och lite smått och gott som vi åt ute i solen:) Familjen är kvar där och sover en natt till så jag åker dit när jag slutat ikväll och sover där jag med. Vad ska jag göra hemma liksom?, alla är borta eller så jobbar de och när man kommer hem kvart i 8 på kvällen så hinns det inte med att hitta på något iaf och så är jag jämt så trött efter jobbet. Nu ska jag snart upp till restaurangen och äta något gott. Smart som jag är glömde jag matlådan i stugan:p /Linnea


NU kan ingen längre säga att jag är en ...

NU kan ingen längre säga att jag är en badkruka för jag har badat två gånger idag, en gång i strånna och en gång vid Liden för bara en liten stund sedan. Följde med hela familjen ut till stugan och sover här i natt, så mysigt <3 Jobbar i morgon Men jag börjar inte fören kvart i tolv så det blir lite sovmorgon:d /Linnea


Ledig idag

Hej hej lediga dag (:
Tidigare idag har jag varit med mina småbröder i Strånna och solat, badat, fikat och spelat fia med knuff (; Det var så längesen jag gjorde någonting med dem så det var uppskattat både från min och deras sida tror jag.
Jag tog lite bilder på dem också.















Nu ska jag fortsätta med mitt lilla fotbad och försöka få mina problemfötter att bli problemfria!
Skriver sen
/Linnea

Snabbis

Var uppe i hätte i förmiddags med Emelie och hela eftermiddagen har jag jobbat för fullt. Nu har jag pratat med Victor i telefonen, han åker till London i morgon - lördag och jag kommer sakna honom som fan! Men men, jag ska ju ändå jobba hela veckan typ så jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt.
Somnar vilken sekund som helst så..
godnatt
/Linnea 


Min dag - Lördag

Victor satt här hemma och väntade på mig igårkväll när jag kom hem från jobbet, så jäkla mysigt. Vi åt grillat, spelade Yatzy, åt chips, drack cola och myste som bara den.
I morse ville ingen av oss gå upp ur sängen när klockan ringde vid sju, jag var visserligen rätt pigg fast när jag såg min älskling ligga där bredvid mig så skönt med halva munnen öppen och med slutna ögon så somnade jag om. Morgonen blev väl inte riktigt som tänkt eftersom vi fick stressa som galningar för att hinna iväg. Jag skjutsade upp honom till Höganloft där han skulle bli upphämtad till en tävlig och därefter åkte jag raka vägen till Torpön för jobb i VÄRMEN.
Har nog aldrig varit så varm i hela mitt liv nästan! Jag och Linna var nära på att slänga oss i sjön fast det kunde vi ju inte göra på arbetstid, eller? Jaja, vi satt iaf en stund och svalkade fötterna i vattnet innan jag slutade och hon tog Naturum med storm ;P

Väl hemma lämnade jag bilen hos pappa och tog mopeden upp till mamma och plockade i med mitt "nya" rum. Som jag skrivit tidigare så har vi tapetserat om i mitt rum hos mamma. Gjorde rent det från allt damm som blivit efter tapetseringen och ställde tillbaks lite möbler. Just nu känns rummet tomt för jag har slängt ut skrivbordet och bokhyllan, fast det kommer bli jättefint när allt är klart! :D

Jag kom väl hem vid åtta - tiden, så ikväll har jag inte gjort mycket mer än ätit Hamburgare, duschat, planerat lite inför ett kommande projek och kollat bloggar.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket tillsammans med att par Satc - avsnitt! (;

Godnatt kära vänner
/Linnea

Idag är jag på jobbet hela dagen. Var ri...

Idag är jag på jobbet hela dagen. Var riktigt trött i morse fast när jag upptäckte att pappa hade köpt nybakade frallor och gjort kaffe till mig så blev jag genast mycket piggare:d ha en bra dag! /Linnea


Bara hem och vända! Nu blir det fika med d...

Bara hem och vända! Nu blir det fika med danstjejerna:d Och så får vi se ifall jag hinner hem innan det blir dags för eclipse;) kram


Hätte

Vilken härlig dag! Snacka om att man njuter extra mycket av de dagar på sommarlovet så man är ledig från jobbet, speciellt när det är så här bra väder!
Började precis dagen med frukost på sängen framför Sex and the city. Om en halvtimme ska jag ringa och väcka Sanna, vi ska ligga i Hätte större delen av dagen och vem vet, jag kanske vågar mig i vattnet för första gången i år (; Men innan det ska jag måla till mina naglar, de är så korta och tråkiga så lite färg måste de ha!

Skriver senare
/Linnea


RSS 2.0