Håll ditt huvud högt

Hejhååå!

Idag blev jag väckt halv elva av att någon petade med fingret i mitt ansikte..huuum vem kan det vara? (;
Kände iaf direkt att det här är fasenmig en bra dag, inte för att jag tänkt göra något speciellt..det kändes helt enkelt bra bara! Det kanske beror på att det är torsdag och att jag bara jobbar ikväll och sen är ledig tills på söndag!

Nu väntar jag på att mor har tid att skjutsa mig till simhallen så att jag kan få fläska av mig lite i bassängen, det behövs verkligen efter en vecka helt utan träning..amagad.

Oj, ni ska vi visst åka. puss
/Linnea

Mistat

Jag är en mistatnörd numera medans jag söker jobb och väntar på antagningsbeskedet. Jag surar faktiskt inte över det, får man bara trevliga gubbar och tanter att prata med så håller de humöret uppe och sen har jag ju megan och Hanna mf. Så vafan vi klarar den här tunga perioden av våra liv som undersökare.. Haha.. Idag pratar jag om energikällor med skåningar, den yngsta jag ringt var 58 år, haha. En gubbe sa att han inte hörde vad jag sa för att jag hade så konstig dialekt, say what!?Det är du som pratar skånska, det ska vara jag som inte förstår dig.. Haha Nej, nu ska jag ringa lite till innan jag går på rast... Det finns delicatobollar i köket!!! Weeeei! Och ja... Det tog 2 h att skriva detta! Heidi

Som flugorna på socker, som kärleken på film..

Jag har haft en helt perfekt helg. I fredagskväll myste jag och Jimmy ner oss i soffan och käkade Tacos framför Idol, han var trött efter två dagars sjukt många timmars arbete och jag var trött efter träningen.
I Lördags tog vi tydligen en rejäl sovmorgon för att vara vi och när vi vaknat åkte vi direkt till Jimmys föräldrar i Huskvarna och blev bjudna på mat (: På kvällen åkte jag med Emelie till Ömo och kollade på Sekels första spelning, yay! Jag tyckte det var bra! (: Orkade inte lyssna på de andra banden så jag och Jimmy åkte hem tidigare till Tranås där det blev kvällsmat på Baronen med Maja och August. Trevligt trevligt...

Igår tog jag det bara lugnt, låg hemma hos Jimmy helt själv och kollade på OC i nästan fyra timmar .. var lite barnvakt åt mina små pojkar på kvällen också (:


Ikväll eftermiddag/kväll blir det jobb men först och främst ska jag hänga tvätt och slänga i en maskin till, har verkligen INGA rena kläder typ.


Hade braaaaaooow
Puss

gammal sång

Idag är jag på sånt där sjukt bra humör, varför vet jag inte men jag har faktiskt en "helgkänsla" vilket jag inte har haft sen jag slutade gymnasiet! Så skönt!
Nu sitter jag och håller på att installera nya operativsystemet för I-phone, försökte göra det hemma hos mamma i förrgår med det internetet är ganska långsamt så det skulle ta typ två timmar, haha. Tur att Jimmys internet är SÅÅÅÅ snabbt så att jag kan göra det smidigare här! FÖRHOPPNIGSVIS, om jag lyckas vill säga..hehe!
Jag ska snart vandra ner till Gotteriet och träffa Sanna, blir frukost där för jag är så sjukt hungrig! I eftermiddag blir det gymmet med Emelie och ikväll hoppas jag att Jimmy vill göra mig sällskap framför idol med lite gott käk! (:
Ha en bra dag alla finaaa!

HEJ

Halloj på er!
Jag har tydligen glömt bort att blogga på några dagar nu, ajrå! Men bara för att mina vänner tjatar på mig så ska jag bli bättre, hihi, roligt att även Linnea har sina trogna läsare och det blir ju bara fler och fler men varför fattar jag inte för jag skriver ju bara skit här, knappt någonting alls..haha men aja KUL iaf!

Sen senast jag skrev har jag hunnit med att Träna nästan varje dag, varit i Huskvarna 2 gånger, jobbat, varit hos Farmor och träffat släkten i Motala, ätit på Donken 2 gånger, fått kattbesök hos mor, tagit av mig min hårförlängning, fått lim i hela jäkla håret och umgåtts med Jimmy. Måste säga att jag har ett rätt gött liv ändå.

Idag sov vi till halv tolv! Sjukt länge för att vara oss. Blev hemskjutsad iaf och har hunnit med att äta en god frukost och läst lite bloggar :) Ska slänga i en maskin tvätt nu och sedan samla kraft för att åka och gymma lite, antar att jag blir själv eftersom Emelie går i skolan.. ikväll blir det mera jobb (;








hejdooo
/Linnea

När vikarierna i hemtjänsten inte får jobb...

img_1087 (MMS)

När vikarierna i hemtjänsten inte får jobba hamnar man på Mistat... Ha ha ha, jag har inte varit här sen i Maj så det känns konstigt men vad fasen de har kakor så komigeeeeeeeeeen:P Innan jobbet var jag på gymet och jag klarade mig utan att hosta som fasen!! Wohooo.  Puss


Simmmmmmmmaaaa

Det blev ingen promenad i förmiddags, var för lat. Skrev dock ett helt okej CV och hann samla kraft i soffan så nu har jag varit och simmat i 45 min helt själv..det är tråkigt att simma själv men så blir det ibland när ingen vill vara med, hah ensam chey. Men ja, nu efteråt känns det as skönt, sitter och kollar på Family Guy och tänkte ta mig något att äta för jag är vråååålhungrig!!

Drar nog till Jimmy och myser sen när hockeyn är slut :)



Har sett sjukligt trött ut hela dagen så jag kände att jag var tvungen att dra på lite smink såhär på kvällskvisten, ovärt...heh





Ha det bra och Godnatt mina vänner

/Linnea

Godmorgoooooooon

Frågan är varför jag vaknade så tidigt idag och varför jag fortfarande sitter i soffan med datorn i knäet och lyssnar på "värsta schlagern", hah..ibland vet jag inte riktigt vad jag håller på med men nu har jag läst igenom alla bloggar som jag läser dagligen och några till så jag är nöjd och känner mig en aning fyrkantig ;)

Ska iaf dra på mig något man kan vistas i ute och ta en promenix innan jag sätter mig ner och börjar på mitt CV, måste bli klar tills i morgon då jag ska på något möte på arbetsförmedlingen, hoppas att de den här gången har någonting att komma med som man inte redan vet.

Bäst att dra sig innan solen går i moln! BYE

/Linnea


ATT....borsta tänderna



Såhär snygg är jag just nu, finns det något bättre än att borsta tänderna egentligen? Har jag bara tid och ro kan jag stå hur länge som helst (i detta fall SITTA i sängen med ett glas vatten och ett tomt glas, för att jag inte orkar gå upp och spotta när jag är klar, haha) och gnugga runt på mina små tandsingar.. älskar den där extremt rena och släta känslan när man drar tungan mot framtänderna efteråt, hah ja ni fattar!

ÅH JAAA! Nu ploppade det till i datorn, vilket betyder att nedladdningen av Family Guy är klar så nu ska jag skratta mig till sömns<3

I morgon blir det till att försöka få till ett bra CV!

Godnatt
/Linnea

FUCKING PERFEKT

FY bövulen vilken bra dag det har varit idag!
Började med att klockan ringde vid 6 i morse då det var dags för Jimmy att gå sin väg.
Så mysigt att vakna tidigt när det är mörkt ute men självklart gick jag tillbaks till den varma sängen och somnade igen. Vaknade ett par timmar efteråt av att jag drömde konstiga drömmar, satte på satc och var sjukt nervös
...fick ett samtal strax innan 11 av den gladaste människan i världen och sen dess har jag inte kunnat sluta le!...ÄNTLIGEN har han sitt älskade körkort och jag är så jävla glad för hans skull!

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE POJKE!<3

Efter att ha myst en hel del (;)) tog vi Jimmys bil till Golden och åt oss mätta, sen åkte vi tillbaks till honom och kollade på film och bara tog det lugnt.

Nu ikväll har jag haft min finaste vän på besök, det var ett tag sedan och jag är så glad att jag har en sådan bra vän.



Glad kille :)


Hej

Var i Huskvarna en sväng igår hos Jimmys päron och åt en massa gott och sen fick jag köra hem hans bil därifrån, hih. Kom hem 20 min innan Olivia skulle hämta mig för att åka till Idas och Mickis avskedsfest, så snabb har jag aldrig varit! Men där åt vi ännu mer och hade de trävligt, en heeeeeelt okej kväll fast att jag var typ hur trött som helst.

Idag är jag bakis/seg/hungrig. Ska slänga mig i duschen och sedan dra upp till stan, till mina bröders farmor och fira henne, hoppas det bjuds på mat...min mage skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiker!

Hur som helst, bye

/Linnea

Hej

Hej! Hujeda mig vad jag inte bloggar mycket.
Idag fick jag ett ryck när jimmy gått härifrån så jag städade hans lägenhet, HUR bra flickvän är man inte då? ;)
Drog i mig en kebab med pommes och en cola också för det tyckte jag att jag var värd!
Har funderat ett tag på om man skulle ta och promenera hem till pappa, men det regnar ju som sjutton ute och jag har inget paraply med mig, men förr eller senare måste jag göra det ändå för kvart i sju ska jag upp till Ellie och sen åker hon och jag till Mickis ute i skogen för "halv åtta hos henne", MYS såhär en helt vanlig torsdag! Tråkigt bara att inte alla kan komma.
Nej nu måste jag ta mig hem
/Linnea

Hej

img_2700 (MMS)

Hej


Jag är nu i Norrköping hos Erika. Tog tåge...

img_5146 (MMS)

Jag är nu i Norrköping hos Erika. Tog tåget hit vid tre tiden efter en timme på arbetsförmedlingen och en lunch på stan med Jimmy.  Vi har vandrat på stan här, ätit världens godaste räksallad och fått med mig lite smått och gott hem.  Nu halvligger vi i sängen tillsammans med Erikas Rumskompis och kollar på desperata hemmafruar.. Fast nu blev det visst oc, aja whatever. Läser egoboost emellanåt också.. Värd bok. Såja ha det bra! /Linnea


Dålig uppdatering!!!! Senast jag skrev för...

img_4730 (MMS)

Dålig uppdatering!!!! Senast jag skrev försökte jag förklara vilken underbar pojkvän jag har.. men ni förstår ändå inte.  I lördags gav han mig en ros full med kärlek... Han gör mig så galen!!!!!!! Jaja ni förstår ändå inte.. Nu ligger jag i sängen framför satc och väntar på sömnen. Jag ska upp till arbetsförmedlingen 9:30 i morgon KUL.. Nej. Sedan bär det av till min älsklingskusin som jag inte umgåtts med på sjukt länge, ska bli så mysigt!:) godnatt!!


RSS 2.0