29/8

Just nu sitter jag ensam hos älskling och känner mig allmänt rastlös. Det är varmt, jag är ofräsch och borde duscha innan älskling kommer hem. Fast det dröjer ju ett tag kan man ju säga. Kan inte bestämma mig ifall jag ska ut på en lång promenad eller åka ner till stan och glo i skyltfönster. *Suck* Jag har verkligen inga bra skor att promenera i och att gå på stan själv känns ju inte heller något vidare kul.. Men men det lutar mot stan iallafall.. kanske cyklar förbi farmor på vägen också och ser vad hon har för sig, och har jag tur bjuder hon mig på fika också :P

Ikväll ska vi ut till Burnäset och käka kräftor...HUJEDAMIGSÅGOTT<3


Ha det bra!


Melissa & Ade - breast cancer

http://www.youtube.com/watch?v=OrILXIASpSM

JÖSSES så fint.

Mitt liv just nu typ.

Ligger med ett glas varm oboy i handen, lyssnar på Madonna och njuter av att det snart är helg!

Jag har träningsvärk i hela kroppen, hah ja det är nu man märker hur lite man tränat under sommaren XD
Men men . Gårdagens moderna danslektion var verkligen värd att gå på! Hur kul som helst...känns tråkigt att jag förmodligen inte kommer hinna med den framöver eftersom jag har reklam att dela ut på onsdagar ):

Idag har vårt schema sett ganska slappt ut! Eller slappt och slappt. Det är väl egentligen inte speciellt slappt det vi gör men kul är det allt!  Vi har lektion inför salongerna i drygt två timmar på morgonen. Därefter Jazz/street för att avsluta med hälsopedagogik. Mycket bra!

I morgon ska jag och mina vänner åka till Boxholm och äta pizza. Fråga mig inte varför vi åker just dit men det är tydligen en av Sveriges bästa pizzeria. Själv tycker jag inte det är något speciellt med den fast det är lite mysigare att åka iväg och äta på ett ställe man inte brukar (; .. och nu låter det som att jag alltid äter pizza men det gör jag verkligen inte.. ytterst sällan (: Iaf. Efter pizzan åker jag vidare till Motala och träffar älskling som jag inte sett röken av på en vecka och tre dagar.
Nu ska jag byta om och sen vidare och dansa. Street ikväll :)
Tjohejs

Slänger ut en bild på drottningen själv.


bara jag.

Anklagad för att jag älskar någon ..
det har jag varit i drygt ett år nu.
Och "det vi hade"  har jag tydligen förstört.

Men har du någon gång tänkt på hur jag känner?
För ALLT är väl ändå inte mitt fel?

Men    ...   Jag älskar dig.



Mjukstart

Första måndagen enligt schema har passerat och jag är nog inte ensam om att vara helt slut.. Franskan har redan gett oss nära trettio glosor med text till på onsdag - ingen mjukstart här inte.
 
Veckan kommer förhoppningsvis flyta på rätt snabbt. Tydligen börjar inte danskurserna på Kulturskolan förens på Onsdag, så i morgon eftermiddag ska jag ligga hemma och vila min stackars hals, för det behövs(:

Det var det lilla jag hade.
Godnatt



Kärlek



Kan en människa vara så fantastiskt underbar och snäll? ja.
Du finns alltid, ALLTID där när jag behöver dig - något jag uppskattar så fruktansvärt mycket!
Jag försöker ge dig all den kärlek en människa kan få och lite till.... för det är du värd.

Jag älskar dig Victor, över allt annat <3


Frisk? Inte direkt.

Har tagit det lugnt hela helgen och visst har man blivit lite bättre, men förkyldningen och huvudvärken sitter kvar och det känns ungefär som mitt huvud är en enda stor uppblåsbar badboll som någon har stoppat upp med snor.. låter inte helt trevligt va? 

Läste ut den sista boken igår av de jag betällde för några veckor sedan. Men nu har jag börjat med första Twilight "om jag kunde drömma" och det går knappt att sluta läsa den, jätte bra verkligen! Det är ungefär vad jag gjort nu i förmiddag (:

Snart ska jag ut och gå runt Illern med far min. Senare kommer Sanna hit, hon ska färga ögonbrynen och kanske även hjälpa mig att fixa till bloggen litegrann, för sånt är jag urusel på ska ni veta.


Bilden är från i Torsdags på stationen i Norrköping (:
Tagen av Sanna då ;)


Situation fredagkväll

Det två första skoldagarna har passerat och jag har blivit överförkyld och fått ständig huvudvärk.. inte så kul. Men igår var jag på Rix Fm festivalen i Norrköping med Sanna - mestadels för att se Måns men det var flera än han som var väldigt bra. Kan väl inte mer än säga att kvällen blev väääldigt lyckad! På spårvagnen mot festivalområdet stötte vi på några småkillar som hade bestämt sig för att ta sig in på vagnen oavsett hur full den än kunde bli ( ja för det var verkligen överfullt!) De tryckte och höll på tills jag sa att "lycka till grabbar" men de fortsatte att trycka och jag gav ena pojken en liten lös dunk på huvudet och vad jag fick tillbaks var en hård armbåge i mellangärdet! Jäkla skitunge.. ?

Juste! Hade ett lite oseriöst danspass idag med nya läraren. Hon verkar faktiskt riktigt bra!
            Vi ska ha henne i improvistation och dansträning :) KUL! :)


Nejni. Nu ska jag njuta av kvällen och bli frisk tänkte jag.


Hejhopp

 


..

Jag borde verkligen strunta i det här. Nöjet av att blogga har inte nått mig riktigt vilket märks. Har haft fullt upp iprincip hela lovet och tiden har jag lagt på andra Viktiga, och oviktiga saker också för den delen. Men snart börjar "det vanliga" igen då jag får komma in i rutinerna och vem vet.. kanske blir bloggandet  lite mer på "allvar" då med.. men för mycket ska inte förväntas.

Det var allt från mig




RSS 2.0