Goooodis


Jag älskar godis det vet alla så därför slängde jag ihop något chokladigt idag, à la LCHF såklart. Den lilla klumpen där nere består av mörk choklad 80%, ju högre procent desto bättre, grädde (ganska mycket) och kanel. Den näst längst upp är en liten trillingnöt, samma chokladsmet fast med tre hasselnötter (avskalade för då är de godast!), den sista längst upp består även den av samma chokladsmet fast med en massa kokos! :D

Gjorde dem helt utan recept och de blev heeeeelt underbara, inte så fina dock, speciellt inte dem som ni ser på tallriken eftersom jag tog upp dem innan de hade stelnat..var såååå sugen!

Jag får dock inte äta hur mycket som helst av dessa, bara när jag är riktigt riktigt sugen :D

Det var allt för mig, nu ska jag tentaplugga!
/Linnea


Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Undrar vad som händer med min stackars hy!? Skrev ju för några veckor sedan att jag köpt nya produkter och efter en veckas användande så var jag nästan helt fri från iaf finnar (pormaskarna ta längre tid för sig att försvinna). Men nu helt plötsligt så växer det småfinnar överallt!! Antingen är det bara bra - skiten kommer ut liksom... eller så är den bara väldigt konstig... för den fungerade ju innan! Antagligen alternativ nummer ETT.

Idag spenderade jag nästan alla timmar med min fina vän. Först satt vi på skafferiet och pluggade, pratade och fikade (bara te till mig!!!) Satt där ett bra tag tills vi typ blev utkörda pga att de skulle ha någon föreläsning där. Då gick vi hem till mig istället, åt mat och fortsatte plugga så gott det gick. Blev även en promenix runt staden också, jag är inne i en promenadperiod tror jag.



Och här har vi den då, kents nya längtade singel som släpptes i midnatt. Jag kan inte mer än älska den för det här är bara så fantastiskt bra! Jag tror att den här skivan kommer slå både Röd och Skisser, äntligen lite KENT igen!!!


Hade vridit tv:n åt sängen till och tänkte titta på film men jag är nog för trött för det.
Godnatt Godnatt kärt folk

Skitsnack, plugg och te-drickande på skaff...

img_3780 (MMS)

Skitsnack, plugg och te-drickande på skafferiet med min vän:)


Kvällsmat



Jo men helt okej, visst ser det gött ut! Jag har dock förätit mig på avocado men det var bara det jag hade hemma, iprincip :P

Nu:BB!

Och där blev jag glad.

Då var man hemma efter en powerwalk runt stan, det är så skönt att rensa sina tankar ibland! Nu mår jag bra!
Magen känns bättre idag och det är väl antagligen för att jag inte tryckt i mig en massa kolhydrater och socker! Kommer förmodligen att vara slö i morgon, vanligt när man ställer om kosten på det sättet... men som sagt, allt är bättre än magkatarr, jag tror inte ni fattar.

Jimmy var så söt förut, han vet hur mycket jag gärna vill ha en kissemiss hemma men vi båda vet ju att det inte funkar, så han kom hem med en porslinskatt till mig..haha! Han/hon står nu vid tv:n och jag känner mig nog faktiskt lite mindre ensam, hihi!

Dålig bild på mitt underbara vaniljljus, 10 kr på ICA, vilket fynd va? Det luktar vanilj i hela lägenheten hela tiden här nu. Jag är nog ljusfantast.

Nu: I med ricinolja i håret, läsa lite mikrobiologi och sen duschen!
Hoppas HAN kommer hit efter fotbollen, jag är sååå mys-sugen!<3

/Linnea

Ond mage = LCHF

Då var vi inne i tentaveckan, jag är hängig, omotiverad och det värsta av allt; JAG HAR MAGKATAR..igen! Det har inte gått en dag på en månad då jag inte känt av det onda i magen, den smärtan kan man leva med men eftersom magkatarr påverkar stresshormonerna så är det ett helvete såhär tre dagar innan tenta.

Läkarna säger bara att jag ska äta rätt, sova ordentligt och inte stressa upp mig, de vääägrar ge mig något som dämpar och det gör mig så frustrerad.. nu ska de skicka en kallelse efter påsk och göra en utredning av vad det är som spökar och då tycker man ju att man ska kunna få NÅGOT receptbelagt så länge ist för receptfria Omeprazol som jag ätit flera gånger och som INTE FUNGERAR! Senast fick jag låna starkare Omeprazol av Kalle och de hjälpte men ja... läkarna vill väl jävlas med mig..eller nåt.

Jag har testat att ta bort laktosprodukter men förmodligen är det gluten jag är känslig mot SÅ om jag inte kan äta det så kände jag att jag lika gärna kan följa mammas råd och testa LCHF i två veckor! Jag har fått tips och råd, och eftersom mamma kan allt om det där så ska jag nog lyckas iaf i två veckor.. jag lär ju känna ganska snart om det hjälper mot magen!

Vill påpeka att jag inte äter lchf för att gå ner i vikt eller för att det typ har blivit en slags trend. Jag gör det enbart som en sista utväg när läkarna inte gör någonting för jag ORKAR inte gå runt och ha ont i magen hela tiden! ENBART FÖR MAGENS SKULL, så nu vet ni.

Nu ska jag sätta på en film och äta ja, NATURLIG MAT....

BYE
/Linnea

Idag har jag det bra

Det blev en kväll/natt i Huskvarna hos Jimmys föräldrar, han har varit där några dagar nu så jag passade på att hälsa på.
Åkte hem till Tranås och i eftermiddag har jag städat för idag minsann kom pappa med rätt dammsugarpåsar, så nu är det rent och fint i hemmet. Passade på att bjussa på kaffe till pappsen också, alltid trevligt när man får besök! Sen framåt kvällen kom Emelie hit och vi köpte choklad och jordgubbar som vi har suttit och smaskat på i soffan hela kvällen, kollat på Big Brother har vi gjort också såklart och höjden av nördhet är väl ändå när man kollar live och på avsnittet samtidigt! De verkar inte ha någon röjfest i huset ikväll direkt!
Oså var det Sipan också ja, så skönt att det arslet slängdes ut... tycket dock att de borde slängt ut Marcel också, usch.

Snart drar jag täcket över huvudet och säger godnatt, rekord..8 nätter utan Jimmy, flest nätter på rad sedan vi träffades, det ni!



PUSS

TENTAPLUGG

img_3001 (MMS)

TENTAPLUGG


Godnatt världen

Min lägenhet är i stort behov av städning. Jag har en överfull tvättkorg trots att jag tvättar helatiden iprincip.
Min kyl är tom på mat och jag har inte haft tid att handla idag = macka och mjölk till frukost i morgon. Jag är ensam. Jag börjar bli sjuk.

Min dag har varit sådär sjukt lång; upp vid 6, tåg i 70 min, föreläsning i 4h, mat, plugg i skolan till fyra, buss i 70 min... SEN fick jag komma hem, gick på Idas projektarbete och hon är ju så jäkla duktig den tjejen! Sen kom jag hem igen........ och sen dess har jag bara läst.... Allt som finns i mitt huvud nu är mikroorganismer.. tänk att det finns så mycket att lära om saker som man inte ens kan se utan hjälpmedel.

Jag tänker göra något som jag inte gjort på 3 veckor... hoppa över Big Brother ikväll, jag orkar inte, jag är helt sönderkörd.

Vill inte vara ensam, jag saknar min pojk också, mer än något annat just nu.

Nu faller ögonlocken.
/Linnea

Haha. Hålla mig vaken på föreläsningen men...

Haha. Hålla mig vaken på föreläsningen menar jag ju då!!!! Hahaha


Hade besök av bäst kusin igår, vi lagade v...

img_4133 (MMS)

Hade besök av bäst kusin igår, vi lagade vardagslyx-mat och myyyste till 100. Nu har vi föreläsning till halv ett sen blir det råplugg till fyra och när jag kommer hem tänker jag gå till Holaveden och kolla på Idas projektarbete!:D  Hoppas jag håller mig vaken. /Linnea


Söndagsångest

Då var det söndag och klockan är alldeles för mycket för att vara vaken. Veckan som kommer har jag 2 föreläsningar och en labb uppdelat på tre dagar, måndag, tisdag och onsdag. Sedan börjar tentapluggandet på allvar för om två helger gäller det, OCH jag ska klara det denna gången också!
Såhär ser mitt kylskåp ut för tillfället...det gäller att komma på sitt sätt att plugga, sånna här lappar finner man lite varstans inne i lägenheten ;)



Idag har jag faktiskt varit duktig som pluggat ganska ordentligt och ikväll har jag varit hos Jimmy och kollat på Big brother... blev arg och förstår inte hur folket kan rösta på Sipan, han borde åkt ut redan efter första veckan! Men det är klart jäkligt skönt att slippa Kija, bruden som tigger uppmärksam heeeeeeela tiden!
Nä jag ska sluta nörda.
Godnatt
/Linnea

Fyllekvinnor och baksmälla<3

Jag har varit heeeelt sjukt bakis hela dagen verkligen! Hade en fantastiskt rolig kväll här igår tillsammans med Emelie, Hanna och Sanna..Vi förde nog en jäkla massa liv eftersom jag vaknade vid 8 av att en tant ringde på dörren... hon ville nog klaga men jag öppnade förstås inte! Hade inte direkt någon lust att stå där helt svart under ögonen, halvnaken och fortfarande full dessutom!!! Hon kunde ringt på senare, då hade jag öppnat och bett om ursäkt men nu får jag väl en varning från hyresvärden istället :(

Idag ville jag inte kliva upp ur sängen, hade gärna dragit täcket över huvudet och legat kvar hela dagen men så blev det ju inte. Jimmys föräldrar kom till Tranås så jag åkte upp och umgicks med dem, åt mat, godis, fika och kollade på hockey :)
Ikväll blev det lite filmmys hemma hos Sanna, hennes hund är så underbar att man bara vill äta upp honom!!!!


Jag måse ju också bara säga att JAG KLARADE FÖRSTA TENTAN! Fick resultatet igår och jag blev chockad, hade ställt in mig på omtenta med tanke på att jag låg hemma i magkatarr i nästan två veckor!!!






/Linnea

Städning, studier oh matlagning med Jimmy ...

img_6967 (MMS)

Städning, studier oh matlagning med Jimmy :) Ikväll kommer mina tjejer!


Jag har "helg"

Konstigaste dagen på länge, så mycket blandade tankar och känslor visste jag inte fanns.
Igår efter skolan följde jag med en vän hem till henne och slog ihop våra smarta hjärnor och pluggade tillsammans, hon hade en nakenkatt!!!! Huuur coolt är inte det?!!!!!
Tog en promenad med Sanna Magnusson och hennes sockersöta hund när jag kom hem till Tranås.:)<3
Idag har jag pluggat ensam, pluggat med bästavän, lagat biff och ätit med Jimmy, haft besök av pappa som hängt upp lite grejer på väggarna, tvättat, diskat, promenerat mes Ems och slutligen Big Brother! Nu ska jag sova i besvikelsens tecken.....jag Har ingen tandkräm för den tog jag med till Jimmy igår och glömde !!!!:(((((
/Linnea

Om ni undrar vad jag gör  så är jag nedbäd...

img_5521 (MMS)

Om ni undrar vad jag gör  så är jag nedbäddad i mina studier, att det kan vara så intressant att läsa om HUR virus och bakterier påverkar våra kroppar... och då menar jag i minsta detalj... Woho!!! Snart slutar Emelie jobbet och då ska vi röra på dallret!


Lila tjej. Jag är hungrig!!!!!!!

img_0218 (MMS)

Lila tjej. Jag är hungrig!!!!!!!


Allt och inget.

I september förra året fick jag och Emelie ett träningsryck så vi gick och köpte ett årskort på Actic, det var kul typ 4 ggr sen bävade vi för att gå dit och nu har jag inte tränat på flera månader! Värt att lägga ner närmare 3000 på ett träningskort man inte använder! Hah.
Men NU när jag är riktigt jäkla sugen på att dra mig i kragen och köra ett pass så kommer jag på att kortet ligger hos Sofie i Jönköping! Det kanske är rätt bra ifs eftersom jag är förkyld.
Har börjat ta en timmes powerwalk de senaste dagarna iaf och så får det bli ikväll med och förhoppningsvis får jag med mig Sanna Magnusson och hennes lilla vovve!

Vad har jag gjort i helgen då? Jo, i fredags var det meningen att jag skulle mysa med Emelie och Sanna men det övergick till lite (väldigt mycket) vin så framåt 11 var vi i full gång med att dansa porrdanser, haha.. spontant<3
Igår var det mindre ös, bakfulla både jag och plutten, hade först besök av 3 bakfulla killar som ville ha kaffe och senare kom Mojje och mina småbröder hit med en överraskning..Olle hade bakat kladdkaka! :D

Ajuste, nu tilll något helt annat!
Var ju på Bathotellet och fick en ansiktsbehandling för drygt en månad sedan och då gjorde hon en hudanalys på mig och rekommenderade en MASSA produkter!! Igår var jag på badhotellet igen och köpte på mig ett baskoncentrat och en hudrengöring som rekommenderades  för just min hudtyp, produkterna är dyra så därför började jag med det viktigaste! Hoppas verkligen att de är bra nu, det känns iaf helt UNDERBART efter rengöringen! :D Vet inte hur många hundralappar jag lagt på billiga skitprodukter som aldrig har hjälpt, så nu jävlar!



Nu i em/kväll har jag tvättid och det är inte liiiite tvätt jag samlat på mig... mer än hälften är dock Jimmys, jomen visst är man en bra flickvän?;P


Nu: Matlagning!

/Linnea

Virus hit och virus dit. Föreläsning 9-16 ...

img_8324 (MMS)

Virus hit och virus dit. Föreläsning 9-16 en fredag.. Stör mig inte, det är intressant.


morgonmänniska?

Klockan var 8 när jag steg upp för en halvtimme sedan. Är hemma hos Jimmy och han sover som en stock den människan och jag tror inte han vaknar vid liv förren klockan 11 eller något.
Ska se om han vaknar nu när jag sätter på gårdagens BB avsnitt - somnade innan det igår!
Idag är jag "ledig"!
/Linnea

Alla vill ha en man som är kung i köket.. ...

img_7583 (MMS)

Alla vill ha en man som är kung i köket.. Det har jag!;) vardagslyx på hög nivå<3


Förkyld, risig och seg men det hindrar int...

img_2963 (MMS)

Förkyld, risig och seg men det hindrar inte mig .. Mot Hälso!


Ny är jag stadgad, trivs mer och mer i mit...

img_8924 (MMS)

Ny är jag stadgad, trivs mer och mer i mitt nya hem men det känns fortfarande fel att säga HEM! Har fått det rätt mysigt ändå så jag ska nog finna mig.  Skulle säga att jag är rätt självständig och gillar att ha tid för mig själv och göra vad JAG vill oberoende av någon annan!  Idag lagade jag torsk för första gången i mitt liv och både jag och Jimmy tyckte om det!;) Mina mindre bra matkunskaper verkar gå åt det positiva hållet.. Niccccceeee... Snart kommer min fru och gör mig sällskap framför vardagarnas höjdpunkt - Brother ;) Puss


Wihu, första bilden på lilla mig i min lil...

img_7687 (MMS)

Wihu, första bilden på lilla mig i min lilla etta :D nu ska jag ut i solen och gå till ÖB och se om jag hittar några passande dammsugarpåsar ;D


RSS 2.0