Myskväll med mig själv

Jag är så glad att jag är jag. Tackar er som låter mig vara som jag är.

Det blev ingen fisk för mig och Sanna men som man brukar säga: "bättre lycka nästa gång"  Äh, det var mysigt iallafall ;) Resten av kvällen får bli en "Linneakväll" då jag bara ska njuta och tänka på mig själv. Känner att det var ett tag sedan så det ska bli skönt att pyssla om mig lite, är ju ledig i morgon också!

Tar bilen till Ica en snabbis först, har lovat far att köpa lite nödvändiga saker, KANSKE slinker ner en påse djungelvrål också (;

/Linnea




Ut på äventyr!

Körsbärstomater är verkligen hur bra som helst när man är sugen på godis fast inte har det hemma! Har snart ätit upp en halv liter sådana så förmodligen kommer jag bli dålig i magen eller något skulle jag tro :P 
Sanna och jag ska snart iväg och fiska, haha jag man måste ju använda sin fantasi lite när man bor i Tranås där det inte finns så mycket att göra. Det var riktigt längesen jag fiskade så det ska bli kul och mysigt!
Satsar på iaf någon fisk, en liten gädda som den på bilden kanske? Ja, varför inte?



Ses efter fisket!
/Linnea

Hemma en snabbis

Hemma en snabbis men jag ska precis åka iväg och dela ut reklam men innan det ska jag upp till mamma och kolla hur mitt rum ser ut! Pappa har ju tapetserat där och jag har ju inte sett det än!! Ska bli otroligt spännande! Tror att det är skitsnyggt
 faktiskt (;
 

Vi får säga grattis till Victor som fick sitt körkort idag! Så kul! Grattis! <3

/Linnea 


Sitter på jobbet men det är inte så myc...

Sitter på jobbet men det är inte så mycket folk än så jag passar på att läsa lite i andra Twilight boken som jag började med för typ ett halvår sedan:p. Det var ju så mycket i skolan och så hittade jag andra böcker som jag hellre ville läsa men nu måste jag läsa ut den här innan jag börjar på någon annan. Typiskt mig att börja med flera saker samtidigt:p I morgon är jag ledig, weii!/Linnea


Hurtigt var det här ja

NU är jag hemma för dagen! Det var meningen att vi skulle ta en rask prommenad fast vi gick halva och sprang halva istället, såå duktiga är vi! :P Riktigt mysigt iaf, känner att jag borde komma igång lite efter nåra veckors uppehåll från träning. Visserligen har jag varit ute och rört på mig och gjort av med energi på annat sätt med det är inte riktigt samma sak.

Ser det inte myigt ut? Så himla underbart! Tycker om dig.

Nu ska jag äta upp min macka, duscha och fylla på bra musik på mobilen för det har jag visst inte gjort på över ett år, haha radio is the shiet!
I morgon börjar jag tidigt och efter jobbet på Torpön så måste jag dela ut reklamen innan det är dags för en fisketur med Sanna (; Känner mig som en planerare.

Godnatt och sov gott mina sköna
/Linnea


Står och badar fötterna medans sanna doppa...

Står och badar fötterna medans sanna doppar sig i sjön. Fan vilken badkruka jag är!


Fullt upp

Har jobat hela dagen. Nu ska jag upp till Illern med Sanna för en promenad.
/Linnea

Musikal sugen

Blev lite nostalgisk när jag kollade musikalklipp på You tube och såg lite ur musikalen "Annie". Kom på att det var längesen jag såg den och att jag borde göra det.. så mysig ju! Får nog ta och dra ihop några tjejer för ett musikalmaraton snart och då röstar jag för Annie och Sweeney Todd!
 


Nu är det dags för mig att krypa ner i min säng, vilket ska bli riktigt skönt med tanke på att jag inte har sovit i den sen förra lördagen!
Jobbar i morgon fast jag börjar efter lunch så jag får sova ut ordentligt :) 

Godnatt alla.
/Linnea

Veckan som varit

Nu är jag hemma i Tranås igen nöjd och hel! Jag har haft en kanon vecka i St:Anna och toppen helg i Västervik men det är alltid skönt att komma hem igen, även att det känns ganska dött i Tranås.
Egentligen var det meningen att jag skulle hem igår men eftersom tågen till Tranås var inställda så fick det bli en natt i Motala.

Jag skulle kuna berätta hur mycket som helst om veckan som varit fast det skulle bli rätt ointressant för er tror jag så jag lägger upp lite bilder som får förklara veckan istället, har dock inga från St:Anna mäskte jag nu.





















Tack alla fina vänner<3

Nu ska jag in i duschen (:
Linnea


I Motala

Åker till Tranås ikväll. Håller bloggen mer uppdaterad i veckan!
puss

Nu är det dags !

NU är det färdigpackat och jag ska med tåget om en halvtimme! Jag kommer mobilblogga lite under veckan :)
Ha det bra för det ska jag ha :D

/Linnea

Stress

Har alldeles för mycket att göra idag. Ska packa grejer för en hel veckan, hjälpa pappsen lite med rummet, handla nödvändiga saker, tvätta och så har jag lovat att leka lite med mina småbröder.
Jag har absolut inga pengar på mobilen så om någon vil få tag på mig får ni ringa (;

Nu ska jag fortsätta packa!

 

/Linea


Hej mitt i natten.

Jag har haft fullt upp idag, inte en lugn stund faktiskt. Dagen började med att min plattång typ brann upp och jag fick damp på riktigt! :( Åkte med pappa - familjen till Motala för att gå och kolla på allt ståhej o samband med Vätternrundan och för att äta lunch hos min kära farmor. Länge sedam jag träffade farmor så det var trevligt faktiskt, vi kollade på brölloppet och snackade en massa skit - som vanligt ;)

När vi kom hem till Tranås igen så åkte jag, Olivia, Ellie, Ida ut till Linnea och grillade och pratade konstant i flera timmar nere vid vattnet, så mysigt! Olivia ska lägga upp bilder imorgon så jag kopierar och lägger upp här ;)


På Måndag åker jag och Victor till S:t Anna, vi ska vara där som lägerledare som vi var förra året, så mysigt! Vi stannar där tills på Torsdag eftermiddag och samma dag åker vi till Västervik med en massa vänner och firar midsommar!
Detta innebär att jag inte kommer vara hemma på över en vecka, det ska väl bli skönt, fast jag kommer sakna mina småbröder och mor som jag inte sett på en vecka. Men fasen vad härligt det ska bli att komma iväg lite!
Eftersom jag jobbat och knappt varit hemma alls mycket de senaste dagarna ska jag stanna hemma imorgon och ta det så lungt som det bara går. Har en hel del jag måste göra också så som att tvätta, packa ner alla grejer som ska med både till St:Anna och V-vik osv..

NU ska jag sova och jag tänker inte låta någon eller något väcka mig i morgon.

/Linnea


 


Godnatt

Harhaft en helskön fredagkväll tillsammans med Emelie. Vi har kollat på roliga videos, dvd:n från Salongerna och ätit blåbärsmuffins som hon bakat (: Emelie gick hem för bara några minuter sedan och jag har nu lagt mig i sängen redo för natten, har fått något konstigt halsont så jag ska npg försöka sova bort det.

Hör av mig i morgon
/Linnea


HUMOR


ÄMÄLÄ

Heldag på jobbet idag igen därav mitt dåliga uppdaterande. Hinner inte skriva nu heller för jag ska precis hämta upp Emelie och tillbringa kvällen med henne. Jag gillar´t

PUSS
/Linnea

Turridning :D

I förmiddags var det dags för turriding i två timmar med Sanna, Victor och Jesper :D Jättekul! Och jag har ont i rumpan kan jag ju säga! Detta måste vi göra om någon gång (:

Victor kom igårkväll och åkte hem för någon timme sedan så jag blir ensam ikväll men det gör inte så mycket för jag har en underbar bok att läsa och massa Satc avsnitt :D
I morgon blir det jobb hela dagen igen, känns lite surt eftersom det tydligen ska bli kanon väder:P





/Linnea


Godnatt

Nu har jag blivit klippt och jag är trött som fasen, ska föna håret och dö hela natten.
I morgon jobbar jag hela dagen och så lite till.

Hejs

Godeftermiddag mina vänner. Har tillbring...

Godeftermiddag mina vänner. Har tillbringat min dag på jobbet från kvart i 9 och slutar 19. Är så trött så att jag snart går sönder Men ska försöka pigga upp mig med en stor kopp kaffe:) Igårkväll blev inte precis som tänkt. Efter att jag hjälpt pappa med att slipa och spackla i rummet åkte jag till emelie en sväng:) Runt 11 halv tolv kommer victor på att han glömt sitt legitimation hos mig och han som skulle upp och köra halkan idag på morgonen, smart. . det är ett måste att ha med sig det för annars låter de en inte åka. Förmodligen är jag en alldeles för snäll flickvän så jag tog bilen på en liten resa till motala och kom fram vid 1 i natt.. Sprang massa djur på vägen så jag körde inte snabbare än 70 så det var lite segt:p FAST Med donkmat på vägen och en tacksam och mysig pojkvän under täcket klagade jag inte. . det var snarare rätt mysigt, mindre mysigt att börja jobba tidigt idag dock:p Mmmm. . Kaffet var gott! Ikväll ska emelie klippa mig, det behövs verkligen! Jag bloggar från mobilen om ni undrar varför inlägget är ihoptryckt och fult. Ha det bra /Linnea


Jag älskar mina vänner!

Har nu varit på stan i flera timmar och kollat efter en nyckelring till Sanna men hon hittade ingen som dög. Träffade Ida och Olivia också och satt i gapet på en picknickfilt och pratade ett tag, det är faktiskt skönt ute så vi ska inte klaga så mycket på vädret, och dessutom har jag hört att det ska bli sol på onsdag och torsdag!

En mycket fin bild på mig och Linnea från i fredags på strandbaren (;
Har lagt upp lite bilder få facebook också som ni kan kolla in om ni är intresserade!


NU ska jag fixa till naglarna lite och äta blodpudding<3 Efter det ska vi upp till mamma och börja fixa med rummet.. SPÄNNANDE :D

Lev livet nu! DET GÖR JAG.

/Linnea


Dag nr 1 på sommarlovet!!

Woho!
Idag får bli en såndär dag då jag knappt ska göra någonting, det är jag värd för jag jobbar 21 timmar sammanlagt i morgon och på onsdag! Det enda jag har planerat idag är att hjälpa pappa att börja tapetsera i mitt rum hemma hos mamma, men eftersom att han jobbar till 4 så får det bli framåt kvällen.

Ligger fortfarande i sängen så det börjar väl bli dags att gå upp och äta frukost kanske, ska nog lyxa till det ordentligt såhär första dagen på sommarlovet! Får väl se vad det blir för något gott ;)

Hörs sen!
/Linnea


HEMMA

Hejsan!
Jag har haft en toppen torsdag och fredag med fest och alkohol i massor så idag blir det banne mig en riktig HEMMAKVÄLL! Bilder kommer så småningom.

Har ingen lust att blogga nu
ha det bra
/Linnea

esnollåtta

Jag har nog blivit lite utav en kvällsmänniska igen har jag märkt, tror det har och göra med att lovet snart är här (: Ikväll har jag och en stor del av klassen varit på film/flötkväll hemma hos Ida, himla trevligt måste jag säga! Älskar min klass såå mycket, iaf när alla är positiva och glada (; Som vanligt så glömde jag att ta med mig kameran så det blev bara en enda bild - på det ätbara, fast bara en liten del av det :P Tror att Lisa kommer ladda upp bilder på facebook inom en snar framtid :D



Nu ska jag börja tänka på att gå och lägga mig. Har sovmorgon till 11 men måste upp tidigt och skriva på analysen som jag struntade i idag.
Ser fram emot morgondagen så vi ska uppträda för studenterna :D

Hörs i morgon
/Linnea

hejsaan

Kom till skolan halv tio och då fick vi reda på att vår lärare är sjuk så vi har med andra ord inga lektioner idag. Det enda vi ska göra är att repa till studentlunchen vid 12 och sen ska jag hem och plugga på min analys och jobba. 
Jag är riktigt sugen på sommarlov nu alltså!

Skriver i em
/Linnea 


En alldeles för sen tisdagskväll

Internet fungerar hos mamma nu igen, lycka!
Jag har precis varit ute i regnet med Emelie, hon hade skoskav så vi satt på mattorna i Junkis och blickade tillbaka till när man gick där. Saknar tiderna i 8an och 9an, fasen så kul vi hade, jag vill tillbaka dit nu! Synd att min hårddisk är borta där jag har typ 1000-tals bilder från den tiden, då hade jag kunnat lägga upp dem här. Ska nog ta tag i och se vad det är för fel på den egentligen, har massa filmer och serier där i också ju!
______________________________________________________________________________________________

Eftersom att jag inte varit så aktiv här på några dagar så tänkte jag ladda upp de senaste bilderna jag tagit med mobilen, ska bli intressant och se vad jag kan hitta där :P



I torsdags var jag visst lite ego, men det var ju ingen tillfällighet



Sanna skulle tanka innan vår lilla picknick ute i Liden. Hon var rätt skraj (;
(döda mig inte) 



I fredags på morgonen bjöd Lina oss dansare på jordgubbar och glass ute i gräset, så härligt!



Efter en tuff och svettig volleyboll match slängde sig en stor del av klassen i DÄÄÄMPAN, det var iskallt.



Lunch på altanen hemma hos Victor i lördags..



Som jag har dampat på vårt sega internet, igår gav det igen :P
Men som sagt, nu fungerar det igen :D

________________________________
Läggdags nu så godnatt
/Linnea

Det nya modemet har kommit nu och det ska ...

Det nya modemet har kommit nu och det ska bara installeras först innan det fungerar än. Har tröttnat på att ha ett internet som knappt fungerar så det ska bli riktigt skönt! Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, det enda jag har kvar är en filmanalys av fight club, som för övrigt är en av mina favorit filmer. Det är inte direkt en lättanalyserad om man säger så men den blir nog hyfsat bra ändå tror jag:) I morgon har vi bara några enstaka oseriösa lektioner i skolan så jag kommer nog hem skapligt tidigt så att jag hinner med att plugga lite. I morgon eftermiddag ska jag träffa några tjejer i klassen och hjälpa till att bleka slingor och på kvällen ska jag och emelie se på Moulin rouge;) Klockan är verkligen alldeles för mycket nu. Godnatt/Linnea


Sticker till motala och blir förmodligen k...

Sticker till motala och blir förmodligen kvar där hela helgen, det märks:) ha en bra helg!/Linnea


Underbara, fantastiska dag

Nu är jag hemma efter en lång och trevlig dag. Har träffat mycket vänner idag och jag känner mig så himla glad!
Sanna och jag var ute på äventyr förut och tog massa bilder som dock ligger i sannas händer men ni kommer garanterat att få se dem på min eller Sannas blogg!
Vi åkte ut till Liden och hade lite picknick med äggmacka, fruktsallad och jordgubbar. Vi var lite sugna på att bada men inte efter att vi känt på vattnet, fyy så kallt! Efter picknicken åkte vi bort till min stuga, stannade och kollade på kossorna och letade efter en rapsäng men hittade ingen så det får bli nästa vecka istället (:
När jag kom hem tog jag en liten promenad med Emelie (: 


Tog bilden från Olivias blogg, hoppas det var okej.
Den är från i förmiddags när vi fikade i gapet (:



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH vilken underbar dag!<3
/Linnea


Sommar!

Gick iväg till stan och träffade några tjejer från klassen förut, det blev glasskäk vid gapet och för min del en väldans god smörgås! Efter en stunds ätande och solande gick vi upp till stan och letade bikini till Jennie och jag kollade som vanligt efter ett par solglasögon, men hittade inga som jag tyckte om även denna gång :(

Om en stund ska jag och Sanna ut på någon utflykt, vart vet jag inte men det lutar åt Liden (:
Innan dess ska färga ögonbrynen och ta en varm dusch för konstigt nog så fryser jag.

Hörs senare!
SMACK
/Linnea


Ledig och fri!

Gick upp och åt frukost länge framför Desperate housewifes, jag är ju faktisk ledig idag och det är så jäkla skööönt! Har även hunnit med en timmes promenad i solskenet så nu sitter jag här helt svettig och äcklig, men, den är så det ska vara (;
Tänkte gå ut och lägga mig en stund men eftersom att jag är extremt känslig mot solen så blir det ingen längre tid.

Lite bilder från igår, vi satt ute i gräset och åt vår skollunch! Alla ser så somriga ut!
 






Skriver senare
/Linnea


Två år av kärlek

Var lite dum igår som inte orkade gå omkring med kameran så det fick bli mobilbilder men det fungerar ju det också.
Efter samhällsprovet igår tog jag ledigt från de två sista lektionerna för att åka med det tidigare tåget. När jag kom fram till Motala hade inte Victor slutat än så jag gick omkring lite innan han kom. Blev bjuden på fika på stan och jag åt nog den godaste cupcaken ever tror jag (:
Framåt kvällen gick vi ner till Varamon och spelade minigolf! Victor vann över mig för första gången så det var ju lite roligt för honom (; Efter golfen åt vi middag nere vid vattnet också!
Dagen kunde inte ha blivit bättre! (:
Två år, och jag älskar honom fortfarande lika mycket<3
  








/Linnea


Härlig dag

Vilken glassig dag det har varit! Inga seriösa lektioner på hela dagen så vi har mest legat ute i solen och njutit, UNDERBART!
I eftermiddag/kväll ska jag jobba, skriva klart min rapport till kulturhistorian och om jag hinner blir det en kvällspromenad med min tjej (: Ska försöka hinna med att lägga upp bilder och berätta lite om igår också!

Ha det bra i solskenet
/Linnea

TVÅ ÅR MED ÄLSKLING IDAG! DET FIRAR VI MED...

TVÅ ÅR MED ÄLSKLING IDAG! DET FIRAR VI MED MIDDAG I SJÖVIK OCH EN MASSA MYS:D


RSS 2.0