Sista rycket

Har inte tid att sitta och blogga i eftermiddag. Har samhällsprov i morgon och jag måste ha ett MVG för att få behålla betyget och det ser inte bra ut med tanke på att jag knappt börjat plugga på det än.
Hoppas er eftermidag ser lite roligare ut än vad min kommer att göra (;

Ha det bra
/Linnea

Hektisk dag

Nu är jag hemma hos pappa igen och här fungerar internet som det ska, tjihuu!
Den här dagen har bestått av ensamhet, orolighet, tristess och lite kärlek.
Jag vaknade upp skapligt tidigt och åt frukost med Victor och resten av familjen innan jag åkte iväg till jobbet. Torpön var rätt fullt med människor som skulle fira morsdag och jag fick en hel del besökare då och då men för det mestan satt jag bara och väntade på att tiden skulle gå så att jag skulle få komma hem och umgås med Victor.

När jag kom hem var det meningen att vi skulle köpa morsdagpresenter till våra mammor men då ringde mamma och sa att Melker hade blivit biten av en hund och att de måste åka in till sjukhuset!
Jag, Victor och Olle stannade hemma och kollade på lilla sjöjungfrun, åt paj och godis medans vi väntade.

Melker var iaf superduktig och kom hem med ett leende på läpparna, trots ett rejält jack i läppen. Han fick säga två saker han ville ha för att han var så duktig, han ville ha en doktorväska och en bulle (:
Det blev en lättnad när Melker kom hem sen, längesen jag var så orolig.

Nu ska jag packa upp det sista och sen gå och lägga mig
/Linnea


Hejsan! Mobilbloggar igen. Vad kul det är ...

dsc01536 (MMS)

Hejsan! Mobilbloggar igen. Vad kul det är att sitta på jobbet och äta matlåda när familjen och victor är upp i mårdsmålen och äter lyxmat. Skämt åsido. Slutar inte förens 17:15 men hinner umgås en liten stund med victor innan han åker hem och så ska jag ta en promenad med sanna:) ha en bra dag/Linnea


Vilken härlig lördag morgon! Ni vet varf...

Vilken härlig lördag morgon! Ni vet varför jag inte har uppdaterat här på ett tag. . Internet hemma hos mor fungerar inte som det ska! Åker iväg till torpön och jobbar hela dagen:) /Linnea


Jävla Skit. . Internet fungerar inte hos ...

Jävla Skit. . Internet fungerar inte hos mamma för tillfället så jag får väl fortsätta att blogga från mobilen. I eftermiddag har jag varit och dansat och jag lovar att jag kommer ha massa träningsvärk i magen i morgon, det är Gött:d Det var extra roligt idag minsann! Resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt och busat med mina älskade små kottar. Kärlek till dem<3 I morgon är det nationellt prov i matte b så jag ska snart gå till sängs. Godnatt /Linnea


Hej på er! Tänkte att nu när jag sitter...

Hej på er! Tänkte att nu när jag sitter här på kulturhistorian och lyssnar på ursula när hon pratar om romantiken så kan jag ju berätta lite om vad vi har gjort i helgen. I fredags när jag slutat skolan gick jag upp till stan för att träffa farmor över en fika när hon väl kommit till tranås. Lite senare träffade jag emelie och vi gick ett par timmar på stan. På fredag kväll kom det lite folk för att fira måns som fyller 16. I lördagens fina väder gick vi och tog en glass på stan tillsammans med sanna och jesper och på kvällen satt jag, victor och emelie och grillade vid gapet och så kom sanna och då blev det kubb. Senare på kvällen åkte vi hem till jesper och spelade alias till typ halv 2:p Mycket trevligt! Igår, söndag åkte jag och mina kära danslärare i linköping och åt pannkakor, flöt och skrattade så att vi fick ont i magen! Resten av dagen tillbringade jag tillsammans med min underbara pojkvän<3 Ja, det var bara lite kort om helgen. Skriver kanske ikväll om jag får tid. /Linnea


Kalas

Tjänna! Sitter med plattången i högsta hugg, tänke att man väl kan göra sig lite fin när en liten del av släkten kommer på kalas (; Victor kommer sen också lagom till den bakade potatisen som jag beställt, ja jag vet att det är min bror som fyller år men han har rätt dålig fantasi när det gäller såntdär så då fick storasyster tänka istället (vilket jag ju är så bra på *host*) Dock är det pappa som lagar maten, och det tackar nog släkten för!



Nu ska jag fortsätta att göra mig fin.
/Linnea


Kväll

Vilken mysig kväll! Jag har inte pluggat som jag tänkte men det får väl vara.
Låg i sängen och såg två OC avsnitt och det är ju bara så himla beroendeframkallande! Vet inte hur många gånger jag har fastnat i en OC - period, haha.
I morgon börjar jag inte förens kvart i elva som vanligt på fredagar så det ska bli riktigt skönt med lite sovmorgon. Har tänkt att jag ska ta en lång och skön promenad innan skolan om det är fint väder, men tänker inte ställa klockan så det blir bara om jag vaknar hyfsat tidigt.

Nu ska jag fila och smörja in naglarna i nagelolja innan sängdags (:

/Linnea


Torsdag

Hejsan, längesen jag la upp något här.. Mitt liv har inte varit så intressant i veckan, har haft massa plugg och skit. Idag har jag iaf sovit 2 timmar och varit ute och sprungit med Sanna, SAMT bokat campingplatser till Västervik i midsommar! :D Lääääängtar.

I morgon kommer farmor till Tranås så jag ska fika på stan med henne och sen senare på kvällen kommer det fler släktingar och firar Måns (: Pälsk kommer också, såklart :D 
Nu ska jag göra annat.
hejs


ARL

Jag behöver motivation.
Motivation för att plugga till ett prov i arbetsmiljö och säkerhet, men hur mycket bättre människa blir jag om jag inte får mitt MVG i arbetsmiljö och säkerhet? Detta är ett helt korkat ämne utan betydelse som vi har en gång i veckan på onsdagar. Här vi läser om säkerheten inom arbetslivet, typ.
Jag har inte lärt mig ett skit av kursen och kommer förmodligen inte bli mycket smartare av att läsa det där häftet till provet som innefattar 38 sidor, så varför ska jag göra det? Nej, jag skiter i det helt enkelt, iaf idag. Det blir väl att sluddra igenom det på någon rast i morgon innan provet.

Vart tog duktiga Linnea vägen?, hon som ser till att plugga till prov i tid?

Det här är vad hon gör istället:

- Läser bloggar och sitter vid facebook
- Målar naglarna röda (ink. tå - naglarna)
- River i skafferiet för att se om det finns något gott att äta
- Tar en helt onödig sväng med bilden för att lyssna på hög musik och tycka synd om mig själv
- Går igenom balettövningar och stör mig på min vänstra fot som inte vill som jag vill
- Försöker täcka över sina extremt stora blåmärken på knäna

Nu ska jag göra mig iordning för natten.
/Linnea

Ointressant inlägg

Var riktigt seg i morse när jag vaknade, gick nog och la mig för sent igår. I förmiddags hade vi dubbla danslektioner så vi hann med styrka och en ordentlig stretch, mycket skönt och behövligt för min del.
Nu har vi haft hål i snart 2 timmar och om en halvtimme börjar svenskan, vi ska fortsätta att se på fight club, riiktigt bra film, se den om ni inte har sett den!

Har två prov i morgon som jag måste plugga på ikväll + baletten, så förmodligen kommer jag inte lägga någon mer energi på bloggen idag, det händer ändå inte mycket intressanta saker i mitt liv just nu.


Måste ju gratulera min vän Linnea som fick sitt körkort idag! Grattis!


Sveriges största bloggerska, eller var det sveriges största bröst?

Tittade nyss på Bella och Tyras show där Kissie medverkade  (;
Jag rekommenderar er att se det! Vi har väl alla våra åsikter om Kissie, men när man ser showen då ser man vad synd det är om människan! Så sjukt osäker. Tragiskt att hon själv tror att hälften av hennes läsare verkligen tycker om henne. Och att Alexandra och Kissie skulle vara två olika roller är ju bara bullshit. Jag skulle nog med kalla det för dubbelmoral.

Men som sagt, har ni tråkigt och är sugna på att se lite catfight så gå in på 24 - nyheter- B&T show - avsnitt: 10 (;

Nej, nu är det dags att ta tag i det här livet,
jag borde sovit för längesen.
Sov gott (:
/Linnea

Måndag

Hej alla glada! Jag är supertrött och vill helst lägga mig i sängen och sova för natten, men det går ju inte, Maria Montazami står mig alldeles för varmt om hjärtat så det vore ju rätt trist att missa Hollywoodfruar :P

I dag ha jag varit i skolan en kortis och efter baletten kom Victor dit och så gick vi upp och åt på Golden, super gott! Hann mysa en stund efter det innan han tog tåget hem igen. Nu på eftermiddagen var jag på jazzen som vanligt och så har jag läst lite kulturhistoria, duktig som jag är, host.

/Linnea

 

Puss

Nu ska jag pussa på min älskling hela kvällen.
Ha en bra kväll.
/Linnea

Galen i en burk

Åt nässelsoppa med ägg till lunch för första gången i mitt liv, det var riktigt gott måste jag säga! Nu ska jag packa lite för snart åker jag ner till pappsen (: Älskling kommer och myser med mig i kväll också, som jag har saknat honom! Ska försöka hinna med att painta naglarna också, det ser hemska ut, typ mes lila som jag målade på i all hets igår..  :P



/Linnea


Härlig söndag



Hej mina få trogna läsare! Är det inte en härlig dag idag? Visst, vädret är väl inte överdrivet kul fast det är ju ändå väldigt varmt ute. I natt kom även Sanna hem från Turkiet (Emelie kom hem i onsdags) så nu har jag mina favoriter hemma i Sverie, känns skönt för jag blir så nervös när de är borta, speciellt när jag vet att de ska flyga :| Usch. Ja, alltså jag är en flygtönt. Nog pratat om det, nu är de iaf hemma och de verkar nöjda och då är jag också nöjd (;
Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma och njuta av min lediga tid. Ikväll kommer Victor till mig, åh så mycket jag har saknat honom!

Bilden nedan är tagen igår efter balen, vi satt några stycken under trädet i parken och åt naturgodis och drack 2,25or! Coola tjejer alltså.

Skriver kanske senare under dagen.
/Linnea

Mitt internet fungerar knappt alls så jag...

Mitt internet fungerar knappt alls så jag kommer inte in på bloggen. Skulle ju ladda upp bilderna från stockholm Men det gick ju inte. . Idag började jag dagen med en springtur runt illern och så har jag städat mitt rum, kollat på balen och umgåtts med goa väninnor:d Nu ska jag sova. I morgon åker jag till pappa och där fungerar internet förhoppningsvis precis som det ska, då kanske det ploppar upp några bilder;) Ha det bra tills dess. /Linnea


Brr. . Sitter på jobbet och fryser som en...

Brr. . Sitter på jobbet och fryser som en gris. Det har inte varit så många besökare idag så jag har haft det rätt långtråkigt här. Ikväll blir det nog ett varmt bad med tända ljus och så en ansiktsmask, talang och lite god mat till det:) /Linnea


Idag har jag namnsdag :d Firar den med en ...

Idag har jag namnsdag :d Firar den med en lång arbets dag ute på torpön. Vi kom hem strax efter 2 i natt så jag har bara sovit 5 timmar så jag är rätt trött. När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen träffa emelie. Blir nog en mysig " tv - serie kväll", är sugen på lite sex and the city, eller varför inte oc?:d Jobbar hela dagen i morgon också så bilder från stockholm igår kommer jag nog lägga upp i morgon kväll. /Linnea


Hejhej:) Är påväg till operan nu. Vi har h...

Hejhej:) Är påväg till operan nu. Vi har haft en super bra dag här i stockholm med stekande sol och en massa /Linnea


Fix och trix

Jag är arg för jag hittar inte min kamera! Måste ju ha med mig den till Stockholm i morgon för sjutton!
I eftermiddag har jag inte gjort så mycket, struntade i plugghögen och kollade på desperata hemmafruar istället (:
Ska snart slänga mig i duschen och dsen måste jag fixa till mina naglar och göra iordning matsäcken tills i morgon, avresan är 06:45 så det blir till att äta frukost på bussen tillsammans med mina underbara vänner :D

Nu ska jag leta vidare efter kameran.
/Linnea 

Linnea uppdaterar.

Hallojs! Sitter och väntar på Hollywood fruarna.
Slutade tidigt idag så jag åkte hem och fick ett litet ryck, städade Olles och Melkers rum, det tog fasen 1,5 timme!
Men det var det värt för jag fick massa kramar av dem sen när jag kom hem från Jazzen, duktig storasyster där.
Jaha, annars då? 

* Jag är skoltrött och lägger inte ner alls mycket tid på skolarbetet överhuvudtaget vilket jag borde göra eftersom vi har rätt mycket nu.

* Både Sanna och Emelie är i Turkiet nu och jag saknar dem massa!

* Mitt rum är en katastrof just nu.

* Jag och min klass åker till storstaden i övermorgon, ska bli jäkligt kul!

Nu får ursäkta att jag har varit rätt tråkig nu några dagar och kommer förmoligen fortsätta att vara det, men jag har för tillfället inget vettigt att skriva här på bloggen men det kommer, jag lovar (;

/Linnea 

Heldag på jobbet

Idag har jag gjort min första dag på Naturum på torpön, det var lärorikt och kul faktiskt så jag tror det kommer bli riktigt bra! Jobbade hela dagen så jag är skapligt trött just nu. Återstår inte mycket mer att göra idag, när mamma kommer hem från yogan hoppas jag på lite "te-mys" framför tv:n (:


Som sagt, jag, Victor och Frida var ute och red igår förmiddag, myysigt.. (:




HAHA vad roliga vi ser ut x)

/Linnea


Tranås

Kom hem för en stund sedan fast utan Victor då. Han ska tävla i mogon förmiddag och jag ska jobba hela dagen så det blir till att sova själv i sängen inatt.
Orkar inte skriva något mer nu, jag ser typ en massa svarta prickar haha så jag tror det är dags att sova nu.

/Linnea


Sitter på tåget nu påväg hem till Vict...

Sitter på tåget nu påväg hem till Victor. Har inte träffat honom på två veckor så det ska bli underbart att se honom igen. Det blir nog en lugn kväll framför tvn med lite gottgott hoppas jag:) Det lutar nog åt att jag kommer hem i morgon kväll sen får jag väl se om victor följer med eller inte. Juste i morgon ska vi rida, det ska bli spännande HAHA /LINNEA


Jag borde plugga

Har suttit här ett tag och funderat över om jag ska ta jobbet på ISS eller inte, man vill ju ha liite sommarlov men det är ju samtidigt gött att tjäna pengar. Får fundera lite över det där några dagar till tror jag.
Jag och Sanna tog oss som sagt runt Illern förut, Sanna hade problem med att andas så vi varvade springandet med lite powerwalk, tror vi pratar för mycket så att vi glömmer andas... haha.

Tänkte plugga nu ikväll men det blev inget av det, mina naglar var för fula, jag var ju tvungen att fixa till dem.. allt för att slippa plugga typ:P

Prick ligger i mitt knä och spinner, så sjukt mysigt.. Men nu ska jag resa mig upp och gå in i duschen och sen ringa Victor en stund innan läggdags(:


/Linnea


Illern

Nu ska jag och Sanna vara hurtiga och hulla av oss lite  :D

se ya!
/Linnea


Tjosan

Hallojs!
Jag och min katt sitter och lyssnar på Christina Aguileras nya video, så jäkla bra.. katten tycker att det är det bästa han sett och hört, jag lovar. Blev lite inspirerad av den efter att Kenza la upp den igår.

Jaha, jag sitter här och väntar på att få schemat för ett av sommar jobben. Eftersom jag redan har ett jobb på torpön i sommar så hoppas jag att schemat från det andra jobbet kommer stämma överens så att jag kan ta det också, skulle vara bra!

Hinner inte skriva mer,
/Linnea

ONSDAG

Dagen har bestått av huvudvärk, ännu mer huvudvärk och en jäkla massa te - drickande. Träffade Sanna på Gotteriet efter skolan och så har jag jobbat. Nu ska jag nog plugga lite kulturhistoria innan jag går och lägger mig i min stora nya säng, mähähä.




/Linnea


Äckel gubbe

Okej, jag berättade det här någon gång i förra året men jag skriver det en gång till.
Förra sommaren skulle pappa till Tyskland så farmor och hennes väninna kom hit till Tranås på besök över den helgen då han var borta. Farmor bor i Motala så de tog bussen därifrån via Mjölby till Tranås. När de skulle kliva på bussen i Motala la de märke till att buss gubben var ovanligt trevlig, som hjälpte dem med resväskorna osv. När de skulle kliva av i Mjölby för att byta till tåget blir farmor och vännen (Eira) sist kvar i bussen så gubben erbjöd han att hjälpa dem med väskorna ännu en gång. Han började med att hjälpa farmor och när hon precis ska säga tack så känner hon en hand innanför tröjan och går snabbt därifrån. När det är Eiras tur hör farmor ett skrik och Eira kommer rusande; "gubbe körde ner handen innanför trosorna". Rolig chaufför där ja!

Efter mycket om och men anmälde de detta och för bara någon vecka sedan var de nere i tingshuset. Chauffören nekade allt och vägrade erkänna trots alla anklagelser, han hade nämnligen fått några prickar på sig innan. Chaufförens sk fru skrek åt farmor och Eira att de var ena jävla dementkärringar som borde åka in på något hem, haha. 
Chauffören är nu avstängd och kommer aldrig mer att få köra buss (puh) och han ska betala böter samt betala några tusen till farmor och hennes vän!

Fatta om den här gubben hade fortsatt att köra buss, herregud, han skulle ju ha kunnat gå hur långt som helst och börjat taffsa på småtjejer eller något, eller förresten han kanske bara tänder på gamla tanter i farmors ålder :P


Hittade en bild på farmor och mig visst (: Var visst rätt mycket smalare i ansiktet där ja :P

Nu ska jag sova
/Linnea

Film och musikal dag kan vi väl kalla det

Dagens schema har varit slappt. Började dagen med att titta på Singing in the rain på dansträningen, vilken träning va? Har ju sett den ett antal ggr innan men det skadar ju inte att se den en gång till när den är så bra som den är. Efter "dansträningen" då vi egentligen skulla ha modernt slutade med att vi hade massage i ca 40 min och på samhällen började vi kolla på När lammen tystnar, också en film jag sett och som är riktigt.. hum.. psykopatisk, den är också riktigt bra (:



Efter skolan åkte jag direkt till Ungdomsmottagningen eftersom mina p - piller visst tagit slut, fick sitta och vänta i över en timme så jag struntade i baletten, inte kul att träna utan mat i magen.
Nu i eftermiddag/kväll ska jag göra lite nödvändiga saker, så som att plugga matte och ta en promenad, fast det regnar ju ute så jag får se hur det blir med den saken.

Skriver senare!
/Linnea

 


Snor i hjärnan idag typ

Snor i hjärnan idag typ


orkar inte ta fram datorn så det blir än...

orkar inte ta fram datorn så det blir ännu ett sms inlägg.ligger och läser, det är mysigt Men jag har svårt att koncentrera mig ordentligt. Har saker jag borde göra, tex som att göra klart ett nationellt prov i matte som vi fick att öva på som ska vara klart i morgon. Jag har börjat skjuta upp saker till sista sekund på sista tiden och ändå vet jag att jag inte kan plugga i stress dagen innan, då blir det ju att jag struntar i det istället. Har alltid varit duktig och planerat i god tid innan så jag förstår inte varför. Har väl blivit för lat helt enkelt:p OCH så har jag inte så mycket fritid längre. .Nej, nu ska jag fortsätta mitt läsande./Linnea


Jazz och matematiiiiiik

Tillbaka från Jazzen, det var bara jag Ellie, Mickis och Sigge som kom så det blev extra hårt med styrka och basic grejer, skitbra ju! Blev på lite bättre humör efter det så nu ska jag nog orka min på att plugga lite matte efter duschen (;

Fick mitt jobb schema för hela sommaren förut och det kommer ju bli att jobba hårt sista sommarlovet, men pengar är ju bra att ha.

/Linnea


Dålig dag

Igår när jag gick och la mig tänkte jag att den här veckan ska bli en riktigt bra vecka men den har inte alls börjat bra. Jag har varit ledsen och på dåligt humör hela dagen utan att förstå varför. Mitt humör går upp och ner hela tiden och jag vet inte vem jag ska tycka mest synd om, mig eller min omgivning? Jag kan bara säga förlåt och hoppas på en bättre dag i morgon. Men just nu vill jag bara strunta i jazzen, hoppa in i duschen och slänga mig i sängen och ligga där resten av eftermiddagen/kvällen. Tyvärr kommer det inte att hända för jag har så mycket jag måste göra.
Jag avskyr att läsa negativa bloggar och skäms för att jag förmodligen också låter lika negativ men ibland måste man få skriva av sig lite.





Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan - målade fransk manikyr.
AMBITIÖST.

/Linnea


Sitter på kulturhistorian och lyssnar på...

Sitter på kulturhistorian och lyssnar på ursula som pratar om operor. I bakgrunden hör vi dramatiska opera röster, stämningsfullt. Som jag kanske inte skrivit här på blogg så ska vi esteter samt några samhällare till stockholm nästa onsdag och kolla på museum, gå i affärer och kolla på en opera:) Har aldrig varit på en opera förut så det ska bli intressant! Snart blir det mat och sen balett och engelska innan jag slutar. Skriver ikväll. /Linnea


I Tranås igen

Hemma från Motala nu. Tog några bilder på stan förut med Emelie (: Blev ingen gass för min del, köpte ris och jordnötsås istället, haha.. så Linnea liksom :P



Ser äckligt ut, heh.
Lägger inte upp bilderna vi tog på oss själva, vi var helt enkelt för fula båda två,:P.

Nu ska jag bädda rent min säng och åka upp till Illern och jogga ett varv.
/Linnea

Hej! Sitter i motala hem...

Hej! Sitter i motala hemma hos kusinen och farbror som har fyllt år. . Nu tog kladdkakan slut så jag blev rätt uttråkad:p /Linnea


Sol!

Godmorgon (: Härligt väder idag hörrni! Har suttit ute bå balkongen och pluggat lite matte och fått en hel del fräknar på köpet, det gillas. Om bara några minuter ska jag ut för att träffa Emelie, vi ska ta en glass på stan och kanske åke upp till strånna innan jag åker iväg till Motala för att fira kusinen och farbror.

Ha det bra (:

Förra året typ.. lite skillnad på hårfärgen :P
/Linnea


Hej

Hej


Dans i kyrkan

Nu åker jag till kyrkan och dansar. Det ska bli... kul. Jag vill bara var hemma egentligen:(


Lägger på mig ett fejksmile och cyklar iväg.
Nej usch så negativ jag låter.
/Linnea



Fika på stan med mina älsklingar

Jag har inga bilder från igår. Kvällen var rätt seg, eller iaf segare än förväntat men jag hade kul ändå! (:
Blev grillning och alkohol hos Jesper och sen gick vi vidare till en annan Jesper där det var trångt och en massa 93:or. Tog sällskap hem med min bror som var lite halv lullig och pratade lite konstigt, haha.

Nu på förmiddagen har jag varit med mina små bröder och ätit glass på stan och köpt lördagsgodis (: 

Mina små busungar (:

/Linnea


RSS 2.0