Jag just nu



Har tagit en kort promenad med Sanna, men det var vad vi orkade. Nu är jag hemma och ska ta en snabbdusch och sen bänka mig med en kopp yogi te och mackor framför Idol, är lite nördig, ja. Efter det ska jag nog sätta på en film eller ett avsnitt OC, får se vad jag orkar med. Sovmorgon till 10:40 i morgon men jag tänker gå tidigare till skolan och jobba med projektet istället för att lata mig här hemma.
Nej nu är måste jag duscha så att jag hinner till Idol!

Ha en mysig och härlig höstkväll, ja för det är verkligen höst nu.. burr.
/Linnea

Städmusiiik ;)



/Linnea

Studiedag

HAHAHA! Garvar åt vilka dryga och avundsjuka människor det finns överallt. Skönt att man har vett nog att inte ta emot all skit. Nog talat om det.

Jag sitter nu i min säng och äter en riktig lyxfrukost bestående av köttbullemackor med philadelphia ost (stavning?), hallon smoothie, ägg med kaviar och så lite mjölk. Man måste ju lyxa till det lite när det är studiedag och allt (; 
Igår kväll var vi några tjejer hemma hos Ellie och åt paj och marängswisch... och en massa annat. Det var hur trevligt som helst så det får vi ta och göra om! Kom väl hem strax efter elva och då fick jag något ryck och började på en uppvärmning som jag ska ha till tjejerna som dansar i mitt projekt.

Idag har jag en massa saker att göra
- Jobba med projektet
- Plugga psykologi
- Städa
- Promenad med Sanna
- Och ikväll är det jobb som gäller

Skönt med en heldag, då slipper jag stressa mig igenom allt!

Ha de bra
/Linnea  

Friluftsdag, eller?

Godmorgon.
Jag tar ledigt idag, det är ju friluftsdag och jag tänkte göra lite nödvändiga saker istället. Åkte till Motala igår efter danslektionerna och nu sitter jag här med en kurrande mage, ska nog gå ner och göra i ordning lite frukost snart.
Victor slutar vid ett idag och då ska vi ta en fika eller en lunch på stan och lyxa till vardagen lite grann. Åker till Tranås ikväll igen för ikväll ska dansklassen vara hos Ellie och äta paj och marängswisch, gott va?(; Det är ju studiedag i morgon så lite måste man ju fira.
Har väl inte mycket mer att skriva. Jag har inga pengar på mobilen så om ni vill få tag på mig så får ni ringa istället.
Idag håller jag tummarna för Sanna som kämpar sig runt drygt en mil på Brinellmaran! (:
Ha en bra dag
/Linnea

Problem och lite bilder från i fredags!

Heyey, Jag har dansat nu och är uppe hos mamma. Måste packa upp grejer egentligen men jag orkar inte det nu faktiskt. Åkte förbi Willys på vägen hem och köpte grejer till cheescake som vi ska äta på vår "dansmyskväll" på onsdag. Men tror inte inte att jag glömmer köpa digestive? Jo. Ikväll eller i morgonbitti är typ enda tillfället då jag har tid för att baka eftersom jag förmodligen åker upp till Motala i morgon efter skolan..men aja, det löser sig nog på något sätt.

Nu såg jag att Sanna har lagt upp lite bilder från i fredags och jag tar mig friheten och lägger upp dem här också och hoppas på att hon inte bli alltför arg.








Nu ska jag äta mat, duscha och läsa naturkunskap, weei

/Linnea

En BRA start på veckan

Hejsan.
Jag har stekt pannkakor till morgondagen, plockat upp på rummet och packat ner lite grejer som ska med till mamma ikväll, det är ju så kallad "mammavecka" egentligen så jag ska till henne ikväll. Om en halvtimme ska jag ner och DANSA, underbart ju, jazz ikväll också, min favorit! Har ju inte kunnat dansa på en vecka nu pga halsont och feber, så nu är jag riktigt taggad för kvällens lektion.

I morgon är det prov i naturkunskap A. Skulle haft det förra tisdagen men läraren var sjuk så det blev framflyttat. Hade pluggat rätt bra till det så det ska nog gå bra. Måste bara läsa igenom det en gång så får det duga.
Jag just nu: 
 
Har inte öppnat den än dock, det får bli ikväll.

Ha det bra nu så kanske vi ses ikväll :)
/Linnea


Just nu

Myser vi med varsin dator i sängen och väntar på köttfärs och banan med choklad, mmmm marabou!





Stolt över mina nya fina ljus också, inhandlat today :D
Ha en bra kväll så ses vi i morgon
/Linnea


Hoffmaestro

Äh fasen också, jag hinner inte med att blogga i all hets!

Igår struntade jag i sista lektionen och följde med pappa till Linköping istället. Köpte med mig en skjorta, lite smycken och två par skor hem, shopping får mig verkligen på bra humör. Hamnade i en jävla bilkö på vägen hem så jag fick fixa till mig snabbt som fasen. Efter en stund kom Sanna hit och en sväng innan vi gick iväg till Jessie och tjejerna där det var lite förfest. Jag gillar inte Hoffmaestro över huvudtaget men det var skitkul ändå, go Tranås!
Gick upp på stan när det var slut och satt där några timmar. Sedan gick jag och Jesper vidare till Jimmy där vi fastnade hela natten. Kom hem halv 6 i morse!

TACK FÖR EN OTROLIGT BRA KVÄLL/NATT. Åh, vilka fina vänner jag har.
____________________________________________________________________________________________

Ikväll kommer Erika så jag ska fixa till lite här hemma idag men först ska jag se idol och sova lite (;

Ha det bra sålänge!
/Linnea

Hej

Känns som att allt snor ligger i en klump i min hjärna och försöker tränga sig ut. Dunkar i hela huvudet. 
Nej, men nu ska jag vara positiv. I morgon börjar jag lite innan 11 och sen åker jag nog med far till Linköping en snabbis vid halv två. behöver lite grejer. I morgon kväll smäller det minsann, maha!

Ska sova bort mitt envisa virus nu
HA DET BRA
/Linnea 

What a beautiful day!

Kände redan när jag låg i sängen och precis hade vaknat att det här kommer bli en super bra dag. Vaknade bredvid älskling och det måste ju vara det bästa som finns och jag kan väl säga att det var han som gjorde mig på så bra humör, genom att bara ligga där liksom..
När vi kom till skolan skulle vi ha improvisation men vi satt bara i sofforna och pratade om turnén, eller? okej det blev lite politiksnack också minsann (; Hade psykologi, åh vad det är roligt! Och sen inställd Engelska och naturkunskap. Slutade 10:00 med andra ord, UNDERBART.

Jag gick upp till Emelies praktik och klippte håret och det vart kort men suuperfint, tycker jag. Trallade runt i lite affärer och tog med mig ett par jeans hem, ett bra köp för det behöver jag verkligen! Hade min mobilsladd inte varit borta så hade jag lagt upp en bild på det nyklippta håret och jeansen, men icke.

Nu ska jag stoppa något i magen och utnyttja den lediga tiden till projektarbetet.
Ikväl blir det jobb på Mistat.

Tänk om man hade det där håret, vilken börda. hah

/Linnea


Golden thai

Min blogg är konstig idag, all text trycks ihop :S är det bara för mig det blir så eller är blogg.se fucked up today? När jag kom till skolan fick vi reda på att både naturkunskapen och engelskan var inställd, jippie! Jag och mina dans tjejor minus Ellie gick till Golden och käkade buffé och efter det var det danslektion som gällde men sjuklingarna jag och Ellie tittade bara på. Hade en kort PA träff med Ida, Tove och Annelie och de fick mig på bra humör, så stolta över dem som kämpar på för min skull! Projektet kommer att bli såå bra! Nu ska jag städa upp lite här hemma och sen kommer Victor hit med tåget och sover här, själv ska jag till Matilda på födelsedagsfika halv sju, ska bli trevligt! Kanske skulle man ta och rota igenom garderoben efter något snyggt att ha på sig? Har ju faktiskt en ny jättefin klänning som jag inte använt..men sparar nog den tills på fredag tror jag. Hoppas att ni har haft en bra dag och att er kväll kommer bli lika bra som min (: /Linnea

Hej onsdag

Sovmorgon till 10:40 och så vaknar man 7:15, typiskt! Mår iaf bättre idag så jag kan gå till skolan utan att riskera att smitta någon. Har dock inte haft någon matlust sen igår efter lunch, har bara ätit fil och flingor hela tiden och det är ju inte sådär jätte bra. Men men, jag ska göra allt för att peta ner några ärtor i magen till lunch :P Det är bara Engelska, dans och naturkunskap som står på schemat idag. Dansen kan jag inte vara med på och naturkunskaps läraren var sjuk igår så det kan ju hända att den blir inställd idag också. Det hoppas jag lite för det är sååå segt. Annars, ha en bra dag! /Linnea

Hej och hå

Nu lämnar jag soffan och den här dagen bakom mig och ser med glädje fram emot morgondagens aktiviteter. Allt är bättre än att vara låst och inte kunna göra någonting iprincip. Jag vill till skolan, träffa sköna människor och dansa. Det sistnämnda kommer jag inte kunna göra i morgon men jag får se mina vänner dansa iaf och det är ju alltid något.
Har jag ork nog så blir det födelsedagsfika hemma hos Matilda också som fyller år idag (: GRATTIS!



/Linnea


Galet


Önskar att de hade med den i Vampires sucks, it would be awesome :D

/Linnea

Rastlös

Sitter och tittar på något livräddningsprogram, läskigt men intressant. Jag är rastlös men har ingen ork att göra någonting, det går inte riktigt ihop sig känner jag. Kanske behöver gå ut en sväng och ta lite luft men det verkar inte som att någon är sugen på att hänga med så det får nog skita sig det också.
Ringde till jobbet och sjukanmälde mig tills i morgon, kommer nog gå till skolan men känner inte att jag kommer bli tillräckligt pigg för att springa i trappor och dela ut reklam.

Jag ska äntligen klippa mitt hår i veckan, på torsdag eller fredag blir det beroende på när Emelie har tid med mig, hon kommer ju hem i morgon och är på praktiken på torsdag och fredag så jag passar på! Perfekt inför fredag, då smäller det, Jäklar var jag längtar! Sanna och jag har planerrr :D
Är sugen på att slinga/färga håret också men försökar intala mig själv att färgen är bra som den är och att mitt hår förmodligen inte klarar mer slitage på ett bra tag. Har sagt att jag aldrig mer ska bli brunett, men när man kollar igenom gamla bilder blir man ju så sugen på lite förändring! Men nej, jag ska och är menad till att vara blond, så det får vara så (: 


Bilden är från Ettan en dag under musikalveckan (:

/Linnea


Missade inget prov :D

Vilken tur jag har att Na läraren var sjuk och att provet är framflyttat! Jobbigt att skjuta på det men skönt att inte missa. Hade tänkt haffa henne i skolan o morgon och göra provet då men jag får väl vänta en vecka till som alla andra. Jag som var redo för ett köttigt prov i naturkunskap, nu kommer jag ju bara glömma allt, hehe.

Jag har inte orkat göra mycket under de här timmarna. Har duschat en lång stund, färgat ögonbrynen, legat och kollat på film, sovit lite och tänkt ut lite koreografi till PA.
Ska tina upp en matlåda nu för jag är riiktigt hungry!

Btw så saknar jag Emelie som är i Turkiet, skulle behöva henne i morgon på PA-mötet.

/Linnea


Godmorgon

Nu sitter alla mina fina klasskompisar och gör provet utan mig. Jag mår lite bättre men kände att jag likagärna kan vara hemma och göra ingenting och bli ordentligt frisk istället. Kanske åker ner och kollar på Baletten och Moderna ikväll om jag orkar men jag tror inte det.
Har precis unnat mig en lyxfrukost bestående av havregrynsgröt med banan och äpple, köttbullefrallor, nyponsoppa och nypressad juice. Orkade inte äta upp allt men litegrann fick jag allt i mig!

Nu ska jag försöka sova bort det här viruset ett tag!

/Linnea 


Sjukling

Vaknade upp i morse och kände mig allmänt hängig och hopplös men jag gick till skolan ändå och satt och kollade på mina söta små tjejer när de dansade till "manboy" :) Gick på Kulturhistorian och engelskan för att jag var tvungen att stanna kvar och prova studentmössan. Sedan gick jag hem och sov i två timmar men jag mår inte ett dugg bättre för det. Tänkte gå ner till skolan och iaf sitta och titta på när de andra dansar men jag orkade inte det sen :(

Ska läsa igenom naturkunskapen en snabbis så att jag iaf kan gå och göra provet i morgon. Men får väl se hur det blir med det.

Jag vill inte vara sjuk, varför just nu?

Hoppas iaf ni mår bra
/Linnea


Söndagkväll

Jag har gjort mitt val. Jag vill inte leva i ett samhälle där pengar är viktigare än människan så ikväll hoppas jag på ett rättvist Sverige!

Jag och Victor har slappat hela dagen, det är ju något som behövs ibland. Nu är jag hos pappa och sitter och kollar ut i höstmörkret, jag tycker faktiskt att det är mysigt att vi går mot mörkare tider.
Sanna kommer hit vid 9 och drar ut mig på en kvällspromenad men innan det blir det en lång dusch med en massa peeling!

Hoppas att ni har haft en bra helg
/Linnea

Fredagsmys

Sitter i soffan och dricker te med mamma. Jag ska ner och hämta Victor vid sex när han kommer in med tåget. Det blir lugnt ikväll och vi ska väl se idol och äta hamburgare, kladdkaka och annat flötigt jox (:

Jenny hade kommenterat mitt inlägg på facebook som jag skrev igår:
"Är pömsig och ska snart sova"
Hon skrev att jag skulle googla ordet pömsig och så gjorde jag det..

"En betydelse som rätt ofta hävdas för pömsig är "trött efter sex" eller "sexuellt utmattad".

Och där fick jag dagens skratt xD

Ha det bra
/Linnea


Helt random

Det blev ingen promenad med Sanna. Vi var lata och såg en halvbra film istället, riktigt mysigt!

Lite mysiga bilder kommer här:










Godnatt folk
/Linnea

Jag vill ha..

..Fredag den 24:e och Hoffmaestro
..Ett överstökat prov i naturkunskap
..Mer tid för frihet
..Ostbågar
..Rödgrön regering
..En lång promenad med min underbara vän
..En svart/röd/vit snygg skjorta
..Inspiration till till mitt projekt
..Mitt slitna hår klippt
..Fler boxar desperate housewives
..Spanien
..Min pojkvän här hos mig i helgen
..Danslektion i morgon
..Kladdkaka
..En fin dröm inatt
..Fred på jorden

/Linnea

Hejhoppgummi..

Jag är helt slut efter dagen men jag har haft otroligt kul!
Har dansat jazz + syrka, modernt, balett idag i drygt 4 timmar sammalagt.
Mina ben är som gummi och nu ska jag sova för i morgon blir det ännu mer svett!
Jag älskar det här!

HA DET BRA
/Linnea

Det är måndag

Det glänser i mitt rum nu. Har plockat i ordning, dammat, dammsugit, torkat golven osv.. ville städa mer men det fick jag inte, "nej det gör vi en annan dag". Se, när man väl tar tag i saker och försöker göra något bra så får man bara skit tillbaka. De det är faktiskt såhär att jag tycker om att städa och jag mår bra av det, det är en slags terapi för mig när jag är på dåligt humör, så är jag på dåligt humör så städar jag så att det ryker om det. Någon som behöver städhjälp? Ha ha.

Det var helt okej idag i skolan.. lyssnade på en debatt med "alla" partier och det gav väl lite grann kanske.
Sitter nu och äter köttabullar och stuvade makaroner och tänkte lägga mig i sängen och läsa lite innan jag rullar ner till dansen, jazz idag!

Hoppas allt är bra med er
/Linnea 

Söndag

Undrar varför jag blev på så bra humör.
Bussen från Maxi gick tio i nio i morse, den har ALLTID gått fem i..så jag missade den. Bussen från stan gick kvart över nio så jag skena som en idiot till stan, alltså det är ju lååångt till stan! Missade den bussen också. Fick sitta en timme inne i stan och vänta på nästa buss tll Linköping.. åkte till Linköping, fick vänta ännu en timme på tåget!
Hemma var jag kl:13:12. Kul resa, nej.

Men jag är då inte på dåligt humör för det, inte längre iaf.
Maten står på spisen och är snart färdig, jag är skithungrig! Blir nog kvar vid datorn ett tag innan jobbet börjar kvart i 4. Är inte helt säker ifall jag skrev upp mig idag eller inte men jag får väl åka dit och se helt enkelt för det finns ingenstans att ringa :P
______________________________________________________________________________________________

Okej, ni kanske undrar vad jag har haft för mig i helgen medans ni andra har varit ute och stojjat.
Jo, jag åkte till Victor i fredags och stannade där. Hade som jag tidigare skrivit, inte träffat honom på sjukt länge så jag valde det framför Strandbaren i lördags.
Vi har egentligen inte gjort så mycket. I fredags såg vi Idol/någon tråkig film och åt B&J och går var vi hemma hela dagen och åt kräftor på kvällen, mums<3
På fredag kommer han hit till Tranås (:

Ha en bra söndag
/Linnea 




Hejsan! Jag sitter på tåget och är snart f...

Hejsan! Jag sitter på tåget och är snart framme i motala. Det blir nog kräftor ikväll tror jag. Mums<3 ha en mysig fredagskväll!


Godkväll

Det är något fel på min kamera.. går inte ladda upp bilderna! :( SKit också!
Jag orkade ärligt talat inte plugga någonting idag, inga krafter.
Emelie kom hit en sväng förut och vi gick bort till Jimmy, trevlans!

I morgon är det jippofoto och på eftermiddagen ska jag träffa Sanna en snabbis innan jag åker till Victor. 
Förutom i tisdags så har jag inte träffat honom sen den 24e augusti! :S Han har så fullt upp nu för tiden..

Hoppas ni har det bra!
Själv ska jag koka lite nudlar och sedan sova sött.
/Linnea 

Torsdag

Jag blev varm i hela kroppen idag, kanske kärlek.. Var kall också, kanske orolighet, vad vet jag?
Min blogg känns inte så rolig just nu, och inte jag heller för den delen men jag tar dagen som den kommer.

Idag var det skolfoto och jag fick sitta, häftigt för jag har aldrig gjort det förut tror jag inte. I morgon är det jippofoto och vi har väl rätt dåligt tema om man jämför med hur bra klassen är.. vart tog vår fantasi vägen? Men men, det blir nog bra ändå!

Ska läsa naturkunskap nu tänkte jag.

Ha det gött
/Linnea


Hej

Jag är bra idag. Jag intalar mig själv att jag mår bra. Livet rullar på. Har svårt att fokusera på saker men jag antar att det kommer.
Bra att jag har så bra vänner!
/Linnea


Är i Motala

Jag har haft en dålig dag. Har varit deppig och okoncentrerad så lektionerna gav ingenting om jag ska vara ärlig.
Hade jättelångt hål innan svenskan och på svenskan skulle det komma några politiker och prata så jag åkte upp till Motala istället och tillbringar resten av dagen med Victor istället som ajg inte har träffat på två eller om det är tre veckor. Kommer hem i morgon.
Hoppas ni har det bra!
/Linnea

Dagens motto från oss dansare: "ta en sup ...

Dagens motto från oss dansare: "ta en sup och däcka så får vi dagen överstökad" ;)


Hej

Deppig och trött.
Skriver imon.
/Linnea

Ingen dator för tillfället

Jag är hos pappa och min datorn är hos mamma. Hämtar den senare ikväll så vi ses då!
Ska äga kvällen åt skolarbete så jag har det gjort!

Ha det bra
/Linnea

Kung





Säger inte mkt mer än så
godnatt
/Linnea


Saturday night

Det är inte ofta jag sover till 1 alltså! Fast jag kom hem jäkligt sent så det är väl inte så konstigt. Jag hade skitkul igår verkligen, roligt med lite folk man inte känner.

Först åkte jag till Emelie där jag fick lite mat och tårta och sen gjorde vi oss iordning och cyklade till en fest vid skolmöbler, där drack jag upp mitt vin och fick några gratis shots.. hur många? haha vet ärligt talat inte. Sanna kom en sväng med bilden också, det gillade jag! Vid 11 tiden gick vi mot stan och träffade bland annat Jimmy och Julius som vi satt och pratade med en lång stund inne på Strandbaren. Jag tor att både jag och Jimmy grät när vi pratade om Joakim berg! Det låter löjligt såhär efteråt men det var ett riktigt känslosamt ämne, herregud. Emelie köpte den dyraste drinken de hade tror jag 180 spänn! Och senare kom hon och hade hon beställt in öl till alla fyra! Det var ju liksom hon som fyllde år och jag som skulle bjuda! Får väl bjuda någon annan gång xP

Idag mår jag inte så bra, men det är det värt för sjutton vad kul jag hade igårkväll! Det gör vi om tycker jag!
Ska jobba ikväll så jag ska väl vila och fräscha upp mig lite tills dess.








Tack för en underbar kväll
/Linnea
 


Seriösa Linnea?

okej, jag ska vara ärlig. Jag har inte gjort något av de där sakerna jag skrev förut. Orkar inte, har inte lust, är trött och deppig, för lite kärlek. Gjorde negerbollssmet och åt och slänge i mig en massa chips med dipp.. mmm så gott...fast nu är jag äcklad. Ska lägga mig i ett riktigt varmt bad och bränna bort allt flöt, bra metod va? BORDE funka.
Vilken värdelös dag egentligen. Men jag kanske behövde en sån, tror så.
Ikväll ska jag dricka vin.. fira Emelie ju! 

Nej nu ska jag peppa med lite Timo Räisänen, Kent och bögporr i badet. Heh

Som sagt, seriös
HÖG på socker?


/Linnea

Fredag/Lördag

Fick datorsladden att fungera efter en massa krångel.
Efter skolan var jag i huset och hjälpte pappa att måla lite i mitt rum, det blir vitt med en nougatfärgad fond tror vi. Mitt rum kommer inte alls att bli stort men det får räcka för mig. Kanske ska åka ner och måla lite mer senare idag om jag får tid och lust.
Vid sju åkte jag till Golden Thai och åt mongolisk buffé med Sanna och Olivia. Vi satt där riktigt länge och pratade skit och hade det riktigt trevligt. Jag trodde att vi skulle göra någonting efteråt men så blev det inte så jag åkte hem till min säng istället, inte mig emot för jag trött.

Idag vaknade jag på fel sida för att Melker satt i badkaret och skrek av ingen anledning alls. Humöret blev bättre när jag fick lite frukost i mig.

Ska försöka ta det lite lugnt. Har stressat runt som en galning hela veckan och ändå inte hunnit med allt.

Idag ska jag:

- Göra Naturkunskap
- Springa med Sanna
- Koreografera till projektet
- Fira Emelie
- Måla i huset (om jag orkar)

Ha en bra dag
/Linnea


Hej

I skolan nu!
Min datorsladd är sönder men ska med egna händer försöka laga den i eftermidda, önska mig lycka till! :P

Blir Golden med Sanna och Olivia ikväll, meysit!

/Linnea


Det gör ont i hjärtat utan dig. . .

Det gör ont i hjärtat utan dig. . .


Torsdag

Efter svettig dans, rolig psykologi och ett engelskaförhör slutade jag tidigt idag. Var uppe på stan efter skolan och plockade med mig ett par skor, håller fast vid mina converse så det fick bli ett par till - svarta, och så köpte jag en jätte mysig militärgrön stickad kofta (:

Gjorde min första dag på Mistat idag också och det verkar okej, inte jätte roligt men inte jätte tråkigt, trevliga arbetskamrater iaf. Kommer inte hinna med att jobba där så mycket men jag ska försöka hoppa in lite då coh då (:

Nu är jag jätte hungrig och ska gå och riva lite i skafferiet efter något gott! Blir nog ett avsnitt OC innan sövdags,  börjar 8 i morgon men det är ju fredag och då är det alltid lättare att gå upppå morgonen.

Ha det bra och godnatt på er!
/Linnea


RSS 2.0