Söndag

Förlåt för dålig uppdatering här men jag har haft en hel del saker för mig i helgen. I fredags kom det lite fint folk till mig på kvällen och senare blev det utgång till parken på Björn Rosenström. Måste säga att det blev en kanoners kväll även om det kanske blev liite för mycket alkohol för min del, men men, man får väl leva livet när man har fått ett (;
Igår mådde jag faktiskt bra så jag och Victor följde med min familj till Linköping. Gick runt lite på stan, åt kina buffé och hade det allmänt trevilig. Köpte med mig en vit ryamatta som jag fullkomligt älskar!
Idag har jag väl inga större planer. Victor är uppe i Bredstorp och tävlar just nu så jag ska upp dit och kolla när han kommer i mål sen och så. I eftermiddag/kväll är det arbete som gäller och det bävar jag inte för, Sanna kommer också vara där (:
Nu ska jag försöka jobba lite med koreografi till projektarbetet och göra en kladdkaka!
I morgon väntar ÄVENTYR! Längtar! Mer om det senare..
Ha en bra dag!
/Linnea

Banankaka

Nu glänser det i mitt rum här hemma hos mamma, köket är också städat och fint. Tar en liten te- och fruktpaus och samlar lite kraft, ska snart slänga ihop banankakan, ska bli så gott för det var sjukt längesen jag åt det!
Måste åka ner och göra några ärenden på stan sen också när mamma kommer hem med bilen, är för lat för att gå. Tänkte vaxa benen inför ikväll så jag ska köpa vax, ansiktsmask och lite grejer!
Är så sjuukt taggad för ikväll! (:



Banankaka Sugna?

/Linnea

 


I was made for lovin´ you baby..

Godmorgon på er. Jag sitter i sängen i min prickiga morgonrock och dricker smoothie såhär efter frukost, vilken frihet det är att vara ledig hörrni!
Har en del saker att göra idag men med tanke på att de egentligen inte måste göras blir det lite roligare, om ni förstår.
Ikväll är det utgång i Tranås som gäller, det kommer "lite" folk till mig ikväll och taggar lite innan Björne, härligt värre! Som vi har längtat (: Måste nog ner till far en sväng sen och plocka iordning lite, med tanke på flytten och allt är iprincip ingenting i sin ordning.

Men nu är jag hemma hos mor och här tänkte jag börja med att plocka upp och städa ur mitt rum. Måste ju ha det lite helgfint! Tänkte baka en banankaka också någon gång nu på förmiddagen och bjuda familjen på när de kommer hem från dagis/skola/jobb. När jag ändå är igång kanske jag städar upp lite i resten av lägenheten.. som jag tidigare sagt så tycker jag om att städa bara jag har tid, och det är ju precis vad jag har idag! (:



Hittade den här mysiga bilden, tagen av Sanna förra vintern(:

Nu ska jag sätta igång!
/Linnea




Godkväll

Hemma från jobbet, skönt!
Nu är jag fri i drygt en vecka!
Härligt!
/Linnea


Tjosvejs

Jag är på så bra humör!
Vaknade bredvid min älskling idag och det var riktigt svårt att komma upp ur sängen kan jag lova, usch! Men iaf gjorde han mig på bra humör och det har hållt i hela dagen!
Tog en "lovfika" på stan med mina vänner Ellie och Mickis, mysigt värre! Är ledig hela dagen i morgon så mitt lov börjar redan nu kan man väl säga, bara några timmars arbete ikväll men det gör mig inget alls när jag har så fina arbetskamrater :)

Längtar grymt mycket tills i morgonkväll, kommer bli galeeet!

/Linnea



Pojkvän på besök!

Hejsan!
Fick besked om att Victor är ledig i morgon och att jag inte fick jobba ikväll så han kommer hit om en stund. Har inte träffat honom på mer än två veckor! Måste dock plugga engelska så harn får slava lite :P
Nu ska jag panikstäda rummet!
Hejsvejs!
/Linnea

Huvudäckelvärk

Mitt huvud har väntat på att sprängas hela dagen, hoppas det inträffar snart så att jag kan bli av den här värken!
Efter skolan beslutade jag mig för att gå hem och sova istället för baletten och sen se ifall jag var piggare till moderna som skulle börja kvart i sex. Somnade halv fyra och vaknade vid sju, bra gjort Linnea! Antar att det var vad jag behöver för jag har sovit ganska dåligt på senaste tiden. Dock har huvudvärken inte släppt så jag får väl leva med det ett tag till antar jag.
Att sitta vid datorn gör ju bara värken ännu värre så jag ska smita härifrån nu och lägga mig i mörkret i mitt rum och slippa anstränga ögonen.

I morgon har jag sovmorgon tll 10:40 men ska försöka koreografera lite där istället.
Hoppas att ni andra mår bättre än mig, godnatt!
/Linnea


Måndag igen då!

Hejsan svejsan!
Flytten har gått bra och nu är det bara att få iordning allt och det tar ju sitt lilla tag.
Igår åkte jag iaf till mamma och kommer stanna här resten av veckan, här är det iaf någorlunda ordning på saker och ting, iaf på mitt rum, hehe.

Är nyligen hemkommen från dansen och jag tänkte slänga i mig ett par mackor eller något och sen duscha. Måste plugga lite matte innan jag går och lägger mig också så jag får väl ta och göra det (:
I morgon väntar en lång dag, ska vara i skolan från 8 till 19:15, härligt va? ;) Äh, dansen gör det kul!

Nej men hörrni, nu måste jag kila
/Linnea

Flyttdag

Hej på er.
Nu är allt flyttat från pappas lägenhet och jag sitter i vardagsrummet i huset och är överlycklig som fick igång internet! Dock funkar det bara på pappas dator av någon anledning så det är ju lite synd, kommer få mitt internet den femtonde november så jag ska nog klara mig.
Dricker lite te nu och ska snart duscha för ikväll ska jag till Jesper och spela spel med vänner, mysigt!
Ha en bra kväll!
/Linnea

01:06


Jag saknar Victor för mycket nu!
Bilden är från morsdag förra året, tiden går fort, allt för fort.

/Linnea

Äntligen fredag!

..det brukar låta så men jag vill ha den här helgen överstökad faktiskt.
Som jag skrivit tidigare så ska jag flytta i morgon så det här blir sista natten jag sover i mitt rum som jag har haft i så många år nu. Förresten vet jag inte riktigt om jag kommer sova här inatt, åker kanske upp till mamma ikväll istället.
Visst tycker jag att det ska bli kul att flytta men själva flytten känns bara jobbig. Jag vill ha ordning och reda i min närhet och det kommer väl ta ett tag om man säger så. Antar att det inte finns någon annan lösning än att göra det bästa av det, det kommer säkert bli jätte bra tillslut.

Nu vet ni hur min helg kommer att se ut. På söndag hoppas jag att jag får jobba och tjäna lite pengar, annars är det bara att fokusera på flytten! 

Ikväll efter att jag har packat lite ska jag och Sanna ner och simma och basta, perfekt avslutning på veckan tycker jag! En fin vän är det bästa man kan ha!


Emelie blekte mitt hår igår. Det blev ljust och jag är jätte nöjd!

/Linnea


Just nu

Har suttit och gjort klart svenskan nu. Den blev inte alls seriös och jag får säkert inte mer än ett godkänt men jag bryr mig inte så mycket just nu, det finns viktigare saker här i livet. Om en halvtimme ska jag ner till simhallen och göra mamma sällskap när Olle är på simskolan, blir väl en kopp te eller något :) Sedan ska jag ner till Mistat och jobba och jag ser faktiskt fram emot det för jag vill träffa min bästa vän, hon är så himla bra.


Såhär snygg är jag just nu.

Klicka på länken och lyssna på bra musik  ;)----> Linnea

Ha en super bra kväll!
/Linnea

Hej

Mina klasskamrater sitter nu på naturkunskapen och har tråkigt nu. Jag gick hem för 1: jag har mensvärk, 2: jag pallar inte att lyssna på vår vikarie, 3: Jobbar ikväll så jag behöver vila upp mig.
Kladdkakan står i ugnen och när den är klar ska jag mummmmmsa på den och plugga svenska, man måste ju hitta saker som gör det lite roligare.

Annars har jag inte så mycket att säga. Flyttar på lördag så i morgon måste jag packa en jävla massa. Det blir inte en lugn stund i helgen minsann.

Ha det bra
/Linnea

Godkväll

Jag sitter och funderar.
Snart ska jag lägga mig och sova, tredje sista natten i mitt älskade rum. På lördag flyttar vi och det känns konstigt. Jag trivs så bra här, det är liksom här jag hör hemma..

Orkar inte blogga
/Linnea


Hjälp mig lite

Godmorgon!
Jag sitter och skriver en liten essä om fördommar mot esteter men har fastnat lite. Måste komma på lite fler argument men det är så svårt att få till något bra. Skulle vara jätte snällt om någon kunde slänga in en kommentar och skriva vad ni har för fördommar mot oss esteter eller vad ni kan tänka er eller har hört vad andra har sagt om oss! Skriv vad ni tycker, jag tar inte åt mig om det är riktigt elak utan jag skulle bara bli glad den här gången! Hoppas ni kan hjälpa mig!

Tack på förhand alla fina!


Söndag

Har nyss slängt ihop en äppelpaj som står i ugnen nu och väntar på att bli klar, det blir efterrätten sen!



Än så länge har dagen varit kanon. Tog sovmorgon till halv 11. Låg och läste en stund innan jag satte igång med pajen och snart ska vi äta lunch. Efter det ska jag ner till mamma för massage, kan det finnas något bättre än en mamma som är massör när man dansar så mycket som jag gör, heh, jag tror faktiskt inte det. I eftermiddag/kväll ska jag jobba, inte lika kul men pengar är pengar och dessutom ska Sanna också jobba så då går tiden fortare.

Tror inte att det kan bli mycket bättre än såhär idag faktiskt! (:

Ha en bra dag
/Linnea

Tjejmys

Har haft en trevlig kväll tillsammans med några tjejer från högstadieklassen, trodde att det skulle bli lite stelt men är så glad att det inte blev det. Det blev riktigt lyckat faktiskt!
Vi lagade kyckling och potatisklyftor, åt efterrätt, snacks och hade det allmänt trevligt! Tiden gick dock lite för fort..
Är lite ledsen på mig själv att jag inte tog några bilder.. hade ju faktiskt kameran med mig!

SÅhär trött är jag nu.. ska vara lite social på msn nu mitt i natten. Godnatt
/Linnea


En stund i böckernas värld.. typ

Nu har jag dammsugit och torkat golvet på rummet. Hittade en bok som jag köpte för kanske en månad sedan men som jag inte har läst så jag tänkte börja på den nu, är annars van att läsa lite tyngre böcker men nu känner jag för en lättläst och bra bok! Gjorde en liten smoothie också bestående av hallon, jordgubbar, björnbär och filmjölk (fanns ingen yoghurt hemma) men jag smakade på den lite och den blev fantastisk god iaf! :D

 


/Linnea

Lördag äntligen lördag!

Min blogg är riktigt tråkig nu. Har haft en väldigt stressig veckan så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Det finns en sak här i livet som jag verkligen måste ta tag i och det är att ta mig själv i första hand och våga ta för mig och säga nej. För er låter det så lätt men det är det inte, detta är ett problem jag har och som gör att jag mår dåligt och känner mig stressad.
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Farmor i Motala och firat henne och min kusin men jag känner att jag inte orkar med det med tanke på den här veckan och att jag ska iväg och träffa tjejerna från förra klassen ikväll!! Längtar verkligen, det var så längesen och det ska bli jätte roligt att få träffa alla igen!

Resten av familjen är inte hemma nu då jag får några timmar för mig själv här hemma, precis vad jag behöver! Ska bara göra det som faller mig in och inte rätta mig efter något.


Var i leksaksaffären med Melker förut, läskig typ va?(;

/Linnea


Ipod touch :D

Galen kväll igår! Herregud.

Tog en spontan tripp till Linköping med Victor idag och titta vad jag fick med mig heeem :D
Min bror köpte likadan förra veckan och jag vara bara tvungen efter att ha pillat med hans.




Är glad. Nu ska jag lägga in en massa musik på den och sen sova!
/Linnea

Är hos sanna och dricker vin. Är full och ...

Är hos sanna och dricker vin. Är full och ska snart ut och dansa:d pussi


Fredag!

Psykologin gick bra tror jag, jobbigt prov dock. Nu ska jag städa nästan hela lägenheten, måste ju vara lite snyggt när Victor kommer hit. När jag är färdigt hämtar jag upp Sanna och springer ett varv runt illern innan fredagsmyset (: Precis vad jag behöver, en lugn hemmakväll med min älskling och lite flöt/idol på det! I morgon blir det utgång med bästa vän!

Nej, nu ska jag sätta på musiken på högsta volym och dansa omkring med dammsugaren! Skriver nog inget mer ikväll så ni får ha en trevlig fredagkväll mina vänner!


Damn!

/Linnea 


..

Fan kan inte sova.
För mycket tankar.
För mycket känslor.


Godnatt!

Känner mig go och glá.
Sitter och pillar med Måns ipod och blir lite sugen på att köpa en jag med.. maaaahh.
Min mobil är jätte knäpp så bli inte förvånade om ni inte får något svar för jag kan av någon anledning inte se vissa sms :|
I morgon är det fredag vilket innebär psykologiprov, är inte så väl förberedd men vad sjutton.. man kan ju inte läga ner hela sin själ i det där, blir lite knäpp i huvudet av att läsa psykologi måste jag erkänna men det är väldigt intressant och kul!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen :)
I morgon slipper jag sova ensam för då kommer Victor hit.

Bjuder på lite godnattmusik.
Lyssnar iprincip inte på någonting annat än Kent. Varför ska man göra det? Jocke har ju allt.

 




Godnatt
/Linnea

Pinsamt

Har gjort ett pinsamt misstag..
Skulle smsa en kille vars namn är johan som ska vara med i mitt projekt. 

Jag: "Hej! Har du kollat upp några noter tills i morgon?" 
Johan: "Hej på dig Linnea! Skickat fel?"
Jag: "Vem är det?"
Johan: "Vem skulle det ha varit?"
Jag: "Johan?"
Johan: "Haha ehm ja.. Men vilka noter?"
Jag: "Jag tror jag har skrivit till fel"
Johan: "Jaha! Men vilken Linnea är det jag får äran att smsa med då?"

Sen kom jag på att det är min gamla klarinettlärare jag smsat! Hade två Johan i kontakter!
Shit vad pinsamt! Svarade inte på sista frågan xD

/Linnea


Åh titta min fiiina klass!


Inte en sur min :D

____________________________________
Har precis varit ute och sprungit. Sak plugga psykologi nu.
PUSS
/Linnea

Psykologi och lite fin musik

Utslagen i soffan efter världens skönaste springtur med Sanna.
Sätter på musik i hög klass och gör mig redo för någon timmes psykologi.





Ha en bra kväll :)
/Linnea

Onsdag

Ohla. Livet står inte på min sida idag, är allmänt irriterad och inget vill fungera som jag vill. Har haft en rätt slapp dag i skolan idag ändå, engelskaförhör, Jazz, naturkunskap och så lite projektarbete. Emelie kom till skolan och hjälpte till lite också, kanoners!

Har precis tryckt i mig äggmackor och ett glas oboy. Sanna kommer snart och hämtar upp mig för ett varv runt Illern. Tror att det kommer kännas tungt idag efter allt dansande och springande men det är sånt man får ta (; Kommer förhoppningsvis känna mig lite piggare och friskare i huvudet efteråt så att jag kan ta mig itu psykologin, prov på FREDAG.

Nej, nu kommer Sanna snart.
Ha det bra
/Linnea


godkväll

Jag skulle kunna ligga i sängen och sova nu, är så jäkla trött! Men icke, måste vänta på pappa så att han kan skjutsa mig, måste upp till mamma och hämta lite nödvändiga grejer..

I morgon är mitt mål att vara i skolan 7:15 och möta Emelie och vi ska jobba med projektet hela förmiddagen, känner att det är så mycket som har kommit ivägen så projektet har liksom lagts lite åt sidan tyvärr! :( Har ju egentligen sovmorgon till 10:40 men det tiden ska utnyttjas!

/Linnea

Tisdag

Hej, alla goa och glada! Idag är en bra dag.
Hade prov i naturkunskap A förut och det gick förhoppningsvis riktigt bra. Annars har väl dagen varit som vanligt, dansen var som vanligt höjdpunkten av skoldagen. Skulle nog aldrig klara att gå på ett "teoretiskt" program, både tråkigt och så blir man ju så trött av att sitta bänkad i skolan hela dagarna! Så fungerar jag iaf, jag måste få röra på mig för att orka med dagarna (:

Nu har jag precis slevat i mig en skål med havregrynsgröt och ska snart ner och dansa igen, två lektioner ikväll, balett och modernt, 3 timmar sammanlagt! Kommer svida i musklerna i morgon efter all dagens träning, men det är det värt :D

/Linnea


Hej

Hemma från skolan. Har precis ätit lite, trodde det var köttfärsås i matlådan men det var någon sås med falukorv i? Ehm, pappa lagar rätt konstig mat ibland, ofta blir det gott men det här var inte alls gott om jag ska vara ärlig. Fick bli mackor och frukt istället.
Går runt och väntar på att jazzen ska börja men det är drygt en timma kvar! Ska väl plocka fram engelska boken och läsa lite i den kanske för att göra lite nytta :)

/Linnea


Söndag = Ångest?

Jag och Victor har haft en jätte mysig helg! Har bara tagit det lugnt, ätit gott, varit lite på stan, kollat film osv, kunde inte blivit bättre. Kände att det fanns lite saker jag måste pyssla med här hemma så därför åkte jar redan halv två från Motala. Jag kom nyss hem från en skön sprungtur runt Illern, hittade ingen som var sugen på att följa med så jag fick springa själv.. lite segt på så vis.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga lite matematik, blää för Matte C. Kan hända att Emelie kommer hit också, hon verkade lite suugen. 

Jag är för trött och slut i huvudet för att skriva något mer nu. Usch min kondition BORDE vara bättre, heh.

/Linnea 

Det blev en mysig fika på stan med Sanna ...

Det blev en mysig fika på stan med Sanna nu på eftermiddagen:) Nu sitter jag på tåget på väg till victor och laddar för en myskväll med chips och idol:) Ha en bra kväll /Linnea


Godmorgon

Kom inte iväg vid åtta som jag trodde, det var så skönt att sitta och äta frukost länge tillsammans med mamma och Melker som också hade sovmorgon idag. Nu ska jag precis cykla iväg till skolan, blir nog iaf lite projektarbete gjort iaf förhoppningsvis.

Ha en bra dag


/Linnea

RSS 2.0