Härlig dag

Goddag folket. Idag har jag mest hjälpt Jimmy att packa upp grejer och sånt där och när vi tröttnade på det och typ stektes ihjäl av värmen tog vi ett dopp i strånna med hans mor och far :) Var meningen att jag skulle ta en promenad med Sanna förut men vädret sa ifrån. Gjorde några ärenden på stan och åkte tillbaka till Jimmy. Nu ska vi snart göra tacos och mysa all night long<3 Inget internet här än så jag måste blogga från mobilen.. Det suger, så vi hörs! Bye! /Linnea

Hjärtat


<3

Bild: Sanna Brage


The best of me.

Godkväll folket. Vilken dag han där uppe som inte finns gav oss idag, helt underbar. Jag har spenderat den tillsammans med mina närmsta vänner. Jag och Sanna tog bilen till Sommens badplats och låg där ett par timmar, tog våra första dopp, solade, åt jordgubbar och chillade helt enkelt.. hur underbart som helst.
 


Hej mage. Tog bilden för att alla skulle se mitt extremt stora födelsemärke men märkte att det visst inte syns så mycket på bilden. Iaf så får jag ingen färg på övre delen.. ni ser det är lite hackigt, fult tycker ni kanske.. men jag stör mig inte alls på det, tycker snarare att det är lite charmigt.. hihi!





Blev lite chockad när jag kom hem och tittade mig i spegeln, AAAAAJJJJ helvete vad ont jag har!

Iaf. Emelie kom hit lite senare och vi gjorde friterade bananer, det var supergott.. godare än vad det ser ut kan jag lova!



 

Nu ska jag snart iväg till Jimmy och hans nya lägenhet 50 m från mitt hem, haha!
Hade gött!
/Linnea


Sista natten

Kom på mig själv att vara sjukt aktiv på typ Kissies, Paows och alla de där typiska bloggarna.. igen..hihi. Antar att det har att göra med all extra-fritid som tillkom efter studenten (; Funderar på att starta något slags projekt för att ha saker att göra, jag blir typ deprimerad när jag är själv och inte har något att göra.. som igår typ, jag var själv, hade ingen lust till någonting, inte ens mat kunde göra mig glad.. och DÅ är det illa ska ni veta. Slutade med att jag tog bilen och åkte upp till Höganloft, hittade en liten sten och satt där i nästan två timmar och tittade ut över Tranåset med Kent i öronen och rensade mina tankar. Faktiskt riktigt skönt måste jag säga så det rekommenderar jag, kändes mycket bättre när jag kom hem sen!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag och Jimmy gick och åt på Golden Thai och tog en glass i solen. Har kört lite grejer till hans nya lägenhet och såntdär. Nu ska vi snart äta, pasta med någon skinkröra? till..jag är SÅÅÅ hungrig!

/Linnea

Hejsan!

Färdigjobbat för dagen! Så skönt att jobba förmiddagar, då har man liksom hela dagen kvar ändå, bara att man har gjort någon nytta medans många ligger och sover istället och dessutom får man en bra rytm på dygnet sen när man är ledig. . tror jag, hihi.

Väntar på att min potatis ska koka klart så att jag kan slänga i mig lite mat. Ska iväg till Hätte snart för lite picknick och minigolf med min fina. :)

Ha en bra dag
/Linnea

Hej världen

Idag har jag och Jimmy gjort riktiga hamburgare.. ni vet sånnadär med enbart nötfärs, peppar, salt och en maaaaaasssssa lök till, sjukt goda blev de faktiskt. Annars har vi kollat på en sjukt bra film "Titanic 2" haha, nej men jag rekommenderar den icke, helt stört dålig så att det inte är sant, det borde inte vara lagligt att göra en sådan film.

Jag har för övrigt haft en bra midsommar ute i skogen hos J´s familj, åt massa gott och sådär! Vi hade tänkt att bli onyktra men det blev vi icke så vi satt hemma i soffan igårkväll istället och drack, sjöng och kollade på Sommarkrysset, riiiiiktigt mysigt! :) 

Tänkte åka hem till far idag och sova där, har inte varit där på så länge. Men jag har rätt svårt att dra mig från min vackra man så jag blir kvar här inatt också TROTS att jag börjar kl 7 i morgon. Nu ska Jimmy på toaletten och bajsa men han kom ut igen för det luktade illa (jag bajsade där förut, hehe)



/Linnea

Midsommardagen

Tjolahopp!
Vi har det bra här ute i skogen, ja... hihi!
/Linnea

Midsommar!!

   
Hejsansa! Tänkte hinna skriva lite innan jag drar iväg och firar midsommar.
Igår var jag med Sanna, vi tog en promenad runt Illern och på kvällen åt vi plankstek, chips och spelade super mario, hihi.. helt sjukt vad duktig man är på det där!

Sitter här med huvudvärk som inte verkar ge sig, det suger, hatar åskvärme.. får alltid ont i huvudet av det. Men nu ska jag inte klaga, idag ska bli en bra dag, Jimmy och hans mor kommer och hämtar mig när som helst och så ska vi ut till hans föräldrar och fira lite.. tror det kommer bli riktigt trevligt OCH mysigt för jag lyckades övertala Jimmy att vi ska sova i tält, DET är rätt stort hörrni! 

Trevlig midsommar
/Linnea

Hejhopp

Nu har jag jobbat och är nöjd och glá! Går som på räls.. allting nästan! SE! Just när jag klev innanför dörren så kom posten med mitt nya bankkort, har känt mig lite smått handikappat nu de senaste dagarna sen jag rev sönder mitt kort.. hehe och nu kan det ju vara rätt gött så att man kan köpa sig lite smultronvin och sitta och snutta (klunka) eller var jag nu känner för i morgon.. det är ju midsommar för sjutton, hit med sillen!



Nu ska jag av med de här äckliga jobbkläderna!
Puss
/Linnea

Dear god.



Hejsan hejsan!

Hamnade hos Jimmy som vanligt igårkväll..jag ogillar numera att sova själv. Vi kollade på en skräck-komedi som var rätt underhållande, haha och idag har vi inte gjort så mycket mer än att slappa.. gick till Ica och köpte grejer och gjorde någon slags carbonara och strax efter det cyklade jag hem.
Har grejat lite på rummet idag, tror jag blivit lite för petig.. plockar alltid i rummet så fort jag inte har någonting att göra, dock är det stökigare nu än vad det var innan.. hur kan det bli så? :P

Det här skulle vara den enda lediga veckan jag har i sommar men de ringde in mig så jag får jobba i morgon förmiddag och jag tackade ja, glädjeligen (:

Nu ska jag äta lax och potatis, krypa ner under täcket och kolla på OC.. hoppas att min man kommer och våldgästar mig om ett par timmar, vore grymt!

/Linnea

"titta Linnea, jag kan klappa mig själv på kinden med underfoten"



Knäppis till bror ;)

/Linnea


Livet!

Har svårt att inse att det faktiskt inte är sommarlov, tvärtom, det är nu det hårda livet börjar.. jag försöker utnyttja varje dag till max! Har grejat på mitt rum nu ett tag och snart ska jag dra på mig joggingskorna för ett varv runt Illern, blir en promenad idag eftersom min hosta ännu inte har velat ge med sig :( Sedan blir det ytteligare plock och städ, håller på att röjja i garderoben och tänkte lägga ut lite grejer på Tradera också..något borde man ju få sålt iaf!

Nej nu ska jag dra på mig myskläder och gå ner!
Ha det bra!

/Linnea 


Bajs

Jag har så jävla tråkigt.. kan man inte få jobba istället!? Suck.


Egobilder är bästa när man har tråkigt. Får la gå en sväng eller nået.. måste verkligen lära mig att underhålla mig själv utan att vara deppig!

/Linnea


nomnom..



Sitter och äter jordgubbar med turkisk yoghurt och grädde och är SÅ trött efter att ha jobbat hela helgen! Gick upp vid halv 7 i morse och åkte hem, ska se till mina småbröder ett par timmar idag. Har legat i sängen sen dess, de roar sig så bra själva som tur är. Har inga större planer på dagen, tänkte sätta på några avsnitt OC och ligga och glo ett tag till att börja med och sen ska jag nog hitta på någonting med Sanna, är ledig hela veckan, så skönt med frihet! ingen INGEN ska säga till mig vad jag ska göra, tänker inte tacka ja till något jag inte vill...som jag är expert på att göra annars :@!

Igår efter jobbet cyklade jag till Jimmy, vi käkade pizza och kollade på någon film..rätt bra faktiskt, otroligt att jag inte somnade..det var nog kaffets och vissa aktiviteters förtjänst att det inte blev så, hah (;

Nu ska jag smaska i mig det här!
/Linnea



Hard work, work.

Har sovit sjukt dåligt inatt igen men ändå känner jag mig bättre än igår! Vaknade kl 4 och väntade på att få gå upp till jobbet, som tur var hade jag min man i sängen som jag kunde titta på och klia på ryggen, hih. Jobbar dubbelpass idag, vilket innebär 7-13:30 och 15:15 - 21:00, hårt.. men så skönt att jobba själv där på kvällen och göra lite som man känner! :) Jag trivs.

Nej, nu måste jag dra mig igen!
Ha´t bra
/Linnea

sjuk.

Jag ligger i sängen och tittar upp i taket med kent i öronen, känner kliet i halsen, värken i huvudet, snoret som rinner och febern som kommer fram ibland.. men ändå är jag så glad.. Skulle på utbildning nr 2 idag men jag fick sjukanmäla pga att jag knappt sovit någonting alls i natt för min jävla hosta. Låg kvar extra länge i sängen bredvid Jimmy, hans kärlek..jag dör..så fint<3

Kom hem och sov några timmar förut och sen slet jag mig upp, tog en dusch, fixade mig lite och åkte till Golden Thai med Sanna, trevligt och gott!:)

Nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på någon serie resten av dagen och hoppas på att bli frisk, ska jobba arslet av mig hela helgen!

/linnea

Hajhaj

Efter jobbet igår hade jag lovat att hjälpa Jimmy att städa hans lägenhet, inte för att vara tofflig eller så, jag tycker faktiskt sånt är kul om man har tid! Vi städade bort det värsta och åkte och pantade en jäkla massa burkar, som gick till hämtmat på Golden Thai<3

tog en rejäl sovmorgon i morse, vaknade båda två och kände oss sjuka, gick till Arbetsförmedlingen och sen vidare till Gotteriet för en baugette! Nu sitter jag i sängen och myser, har plockat undan en del på rummet så nu kan jag iaf leva här inne lite utan att trampa på någonting så fort jag sätter fötterna på golvet :D

Ska snart ner och jobba trots att jag är sjuk, har iaf inte feber tror jag inte så det ska nog gå bra ändå, hih. Jobbar kväll och slutar vid nio, sen kommer Emelie och leker med mig lite, trevlans! :)






Livet leker, jag är så glad!

/Linnea


Hemma på rast

Woho! vilket fint väder vi har fått idag, blir så glad! Är dock sjukt trött men vädret gör en ju piggare så det känns helt okej, har en roligt handledare idag så tiden går rätt fort alltså!
Slängde precis i mig lite "mat" tzatsiki, fläskfilé, sill, remouladesås och äggmacka, vilken blandning.. men åh så gött!

Om man kanske skulle ta sig en liten powernap innan det är dags att åka ner igen! Tjarrååå!

/Linnea


Studentveckan slut

Är visst väldigt inaktiv här så det kanske är dags att berätta lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Festen började i lördags kl elva i min och Ellies trädgård, vi knöt ballonger och förfestade  innan vi gick iväg till skolan och dränkte oss i färg! Vi kom trea av..vad var det...13?klasser? iaf väldigt bra gjort av oss :D Det var iaf hur kul som helst, vill göra det en gång till!
På kvällen var ES och Sanna och Emelie hemma hos Lisa och chill-drack, folket käkade pizza och sånt, spelade gitarr och hade det allmänt mysigt i den underbara vädret! Sedan vandrade vi vidare till Statt och där var det fullt med folk, jag var seg och trött men det var ganska kul ändå :)


(övade vår lilla dans till karnevalen några minuter innan det var dags att gå iväg)
(Chillförfest hos Lisa!)

I söndags mådde jag sådär segt och ville bara vara hemma, gick till Jimmy..blev en extremchilldag utan några som helst måsten! Satt ute på baksidan och myste, han spelade gitarr och jag kände mig sådär jätte-kär. Gjorde någon "kycklingkebabrulle" till kvällsmat som var helt lagom god ;)

I måndags vaknade jag upp hos Jimmy..as usual..vandrade sedan och spelade volleyboll med klassen men hoho vad varmt det var så Emelie kom och hämtade mig och vi gick till henne och gjorde oss iordning, gick till Norrskolan med några människor och chilldrack... återigen. Jag dissade dem och åkte till Malin för picknikmys utan pickning.. för det hade jag inte med mig. Sedan var det ölbrännboll vid kråset men vi kom försent så det var slut när vi kom... gick sedan till strandbaren men beslöt mig för att inte gå in för det var lamt så jag satt ute i en ring med massa andra som kände som jag, trevligt trevligt!

I tisdags var det redovisning av pa men jag mådde dåligt plus att jag inte hade sovit mer än en halvtimme på hela natten, så jag beslöt mig för att sova istället..vad gjorde det liksom, sitta i 4 timmar på en stol och lyssna när de inte ens sätter betyg på´t.. inte motiverande någonstans..speciellt inte när man mår skit. Gick iaf och var med på flottracet men min extrema rädsla för åska gjorde mina ögon våta och jag sprang till skolan och satt där själv, mkt kul. (töntLinnea)
På kvällen gick vi dansare till Strandbaren med Helena och åt plankstek, herreguuuuud vad gott det var! Iaf det var trevligt! Jag och Matilda gick bort till resten av klassen hemma hos Karin medans de andra gick hem? Där började iaf festen igen..wohoo... sedan ville alla gå till strandbaren, jag följde med och var inne i typ en kvart då jag insåg att det var lamt även den gången.. så jag gick ut till min plutt som hade förstått att man inte ska slösa 80 kr för att gå in dit, aauo vilken smart man man har. Stod ute en sväng sedan drog vi hemåt, myste och sen somnade jag som en stock, längesen jag sov så gott!

I onsdags var det fångarna på frejavallen och jag var inte så medverkande, blev full och drog iväg med Emelie och hälsade på hennes klasskompisar som satt och åt på strandbaren hih. Efter Frejavallen hamnade jag och min älskling hos honom, det var inte meningen.. men sjukt mysigt, satt och sjöng till hans gitarrspel, haha.. inte nykter alltså.. något jag inte gör annars.




I Torsdags kollade jag på Sannas bal i Nässjö, de var jätte fina och verkade ha haft en underbar kväll/natt.. synd bara att det regnade så sjukt och åskade!
När jag kom hem till tranås hämtade Mickis upp mig och jag fick vara med på slutet av skattjakten, min bästa insats var väl att jag hämtade min stackars kanin, usch, livrädd var han! Men iaf.. vi vann.. spelar ingen roll vad alla säger.. jag bryr mig inte så mycket om att vinna.. vi hade liksom skitkul.. okej, inte min kanin då.
Efter skattjakten gick vi till Karin och förfestade innan strandbaren... mådde dåligt ett tag men när vi väl kom in så var det rätt kul! Almas band spelade och jag måste ju säga att jag gillade musiken! (:
När det var slut gick jag och Jim och köpte oss hamburgare med pommes och cola och tog med och åt hemma i sängen.. muuuummmmms<3


...........................................

Jaha och nu sitter jag här själv på rummet, igår var en underbar dag! En av de bästa i mitt liv, hade så sjukt kul på flaket, grät mig igenom avslutningen, god mat med släktingar ute i stugan, helskön förfest och kul på statt där på kvällen!

Jag tror inte riktigt att jag har fattat att det är slut nu, det är över, ES08 finns inte längre! Kan inte beskriva känslan jag har men det är någon blandning mellan tomhet och lycka.. jag kommer sakna min klass så in i helvete för de är så fina! Men samtidigt känns det så skönt att prova på något nytt nu, att slippa gå på tråkiga/onödiga lektioner som man inte alls kommer ha någon nytta av, att slippa känna stressen efter skolan och på helgerna..att göra lite vad man vill!




älskade kusin<3





Jag ska iaf vara väldigt glad som har jobb i 9 veckor nu i sommar och kommer förmodligen att ha kvar det i höst med, det känns tryggt, precis så jag vill ha det. Tänker söka in någonstans till våren, har några utbildningar som jag är lite intresserad av men just nu spyr jag bara jag tänker på skolarbeten.

______________________________________________________________________________________________

Nu ska jag plocka fram grejer och sedan gå och lägga mig, i morgon börjar har jag min första arbetsdag för i sommar, 7 - 16 så det blir nog en relativt tung dag, men så kul ska det bli! :)

Hade gött!
/Linnea


Söndag

Bakis, sur och ont i magen. . Går och gömmer mig idag..

RSS 2.0