Nya löparskooor :D

Gick en sväng på stan med Sanna och kikade på vad mellandagsrean i Tranås hade att erbjuda och vi kom nog fram till att det inte var mycket att ha. Hämtade ut min julklapp från mor också och de är sjukt sköna.

Nu ska jag bara smälta maten lite och sedan ge mig ut på en liten springtur. Sprang i de gamla skorna i i förrgår och fick jätte ont i knät, hoppas att det blir bättre med dessa dojjor :D :P  


/Linnea


Stickning på gång!

Godmorgon på er alla, nu har Motalaborna åkt hem till sig och jag sitter här med mitt handarbete och tänker på rätt, fel och konsekvenser. Sanna ringer förhoppningsvis snart och då ska vi hitta på något spännande, får se vad det blir.
Ikväll blir det jobb igen, jobbade igår och kommer göra det i morgon också, känns bra att känna att man har gjort någonting nyttigt, typ.

Det ska bli en tub men som ni ser har jag inte kommit så långt än :P
Bortse mitt fula täcke, haha.

Ha en bra dag
/Linnea


Släkt på besök!

Happy day! Erika och farmor kom till Tranåset i morse och skakade om huset. Vi var på stan en sväng och köpte lite småsaker som kan vara bra att ha när man är tjej. Jag lade också undan ett par löpardojjor som ska få mig att ta tag i träningen ordentligt, de är svarta och helt casual.

 


Vi är så trötta nu,

Godnatt
/Linnea


Grått överallt.

Har fixat mig lite och ska snart iväg till Emelie och jobba lite på projektet. Spenderade större delen av förmiddagen åt Desperate housewives och om jag ska vara ärlig så skulle jag kunna ligga kvar här resten av dagen.
Jag gillar jullov, det gör jag verkligen, åh. Ikväll ska jag träffa Sanna och kanske jobba, vet inte än, det beror på.
Fullt upp idag som ni märker så det är dags att ta tag i det nu.





/Linnea

Ensamheten

Jag älskar min säng, jag älskar desperate housewives. Har legat här och kollat sen 18 och ska nog fortsätta med det tills jag somnar, måste hämta lite mat dock, min mage kurrar.
Det här är precis vad jag behöver nu - vara instängd på rummet och bara vara.

/Linnea


Juldagskväll

Nu får man väl säga att julen är över. Det har varit en bra helg men är ganska mätt på allt som har med julen att göra nu.
Igår var det förfest hos Alben innan vi gick till parken, var busig tjej som kom in utan att köa/betala, det var inte menat att det skulle bli så men så blev det visst av någon anledning - det var så kallt!
Hade det hur trevligt som helst iaf och träffade sjukt mycket roligt folk och gjorde lite dumma grejer. De var svinhalt på dansgolvet så Sanna ramlade över mig och jag slog huvudet och armbågen i golvet. Min armbåge är nu blå och svullen och gör sjukt ont, borde kanske kolla upp det, vene.

Idag har vi gäster och vi har ätit kalkon och ostkaka, mums<3








Bästa bilden för kvällen.

Nu ska jag vara lite social.
/Linnea


Hejsan

Sitter i gröna mysbyxor och skriver på min psykologiinlämning. Varför i hela världen köpte jag en gång i tiden ett par gröna mysbyxor, det må vara de fulaste byxorna jag vet men ack så sköna. Är inte det det bästa som finns? Att gå runt hemma nyduschad i extremt fula och sköna kläder som man aldrig skulle visa sig ute i.

För några dagar sen fick jag tre fina ord av en an mina finaste vänner "Följ ditt hjärta" Det lät så vackert. Frågan är bara hur man gör när hjärtat delar på sig och säger olika saker. Ska fundera på det där.

Sitter nu och försöker börja på en julklapp till Sanna och emelie men det går inte bra så det får nog bli födelsedagspresent, eller studentpresent.. vet vet? Haha, jag är sämst.

Godnatt
/Linnea



Down

Hemma efter en väldigt seriös dag i skolan. Allts känns oseriöst. Jag ligger steget efter med allt men känner nu  hur pressen kommer smygandes. Vad hände med den Linnean som alltid presterade det bästa hon kunde? Nej, jag orkar inte vara "perfekt", inte nu, inte på lovet..kanske efteråt, vem vet. Nu finns det annat att tänka på, viktigare saker.

Går och lägger mig och kollar på film.
/Linnea 


Blev kär

Jag är förvirrad och vill rymma någonstans och göra något förbjudet.

/Linnea

Galen kväll/natt/morgon

Sov inte ett dugg inatt. Här är jag och jesper påväg till skolan pigga och glada, haha!

/Linnea

Dumhet.

Melker pausar filmen och säger: Var är Emelie?
Jag: Hon är på balkongen och gör dumheter.
Melker: Vad för dumheter?
Jag: Hon röker
Melker:...............................................VARFÖR är Emelie så busig?

Hehe.

Jag har en trevlig kväll här hemma. Sitter barnvakt åt bröderna och har sällskap av Sanna och Emelie (:

/Linnea

Dansuppvisning jao.

Hejsvejs!
Skulle velat sova ett tag till men icke. Ska till skolan kl tolv och kommer inte hem förren vid typ halv sju eller någgot. Lite segt bara för att visa upp EN dans, men men jag antar att det säkert blir kul ändå.

Igårkväll var jag och Emelie i skolans musiksal ett bra tag på kvällen och planerade lite till projektarbetet. Nu känns det lite klarare faktiskt, skönt!

Ikväll ska en massa folk till Ömo och svinfesta men jag ska minsann sitta hemma och vara barnvakt, känns lite sådär men jag borde ändå ta det lugnt. I morgon på dagen är det julbord på kolmården med hela släkten och pulkarace/klassfest/luciafirande hela kvällen/natten lång! Det ser jag fram emot!

Nu ska jag in i duschen och fixa till mig.
Skriver ikväll elr nåt.
/Linnea


Godmorgon kära freeedag

Godmorgon på er! Jag sitter i min ensamhet och äter risgrynsgröt, jävligt korkat av mig för magen kommer bli besvärligast i världen. Men men, det får vara värt det..fast det kommer jag inte säga sen. Äh!

Idag har jag inga planer direkt, orkar liksom inte göra någonting vettigt så jag får väl spendera största delen av dagen i sängen igen för att vila upp mig till i morgon. Ska iaf försöka ta mig iväg och träffa Emelie ikväll och jobba lite med projektarbetet.
Allting känns lättare och roligare idag bara för att det är fredag och bara en vanlig vecka kvar i skolan! Är sjukt skoltrött!

Lite morgonmusik :)

/Linnea


Mysmys i mitt älskade rum

Godkväll på er alla fina. Jag har det bra trots sjukligheterna, ligger i sängen och myser i en nybäddad säng och en massa tända ljus. Ska ha skrivit ett litet arbete om Woodstockfestivalen tills på tisdag så jag skriver lite på det emellanåt, det är ju faktiskt intressant.
Tror inte att jag ger mig iväg till skolan i morgon, känner att det är bästa att ta det lugnt så att jag är frisk till uppvisningen på lördag, för den vill jag inte missa! Kom och kolla vettja! 16:00 i Holavedsgymnasiets aula!

Det suger lite att jag inte får naturprovet gjort i veckan men jag tror iaf att det sitter så det kan jag lägga lite bakom mig, känns skönt!

Gjorde en liten fiffig grej förut. Fick en näve geléhallon av mor, det var ju snällt men jag tycker inte om det så istället hällde jag dem på mitt ljusfat och det blev ju lite gulligt. Ska be om mer geléhallon i morgon för nu se det bara fjantigt ut. Ohno, jag har för mycket fritid nu när jag är sjuk. Inte ok.





ojojoj vad fult det blev på bild, borde köpa mig en ny kamera!

Pussokram
/Linnea

zoooooooombiiiieee

Jojojo. Jag är en zombie. Ska släpa mig fram till skolan sen och sitta och svettas en halvtimme, måste ju se mina klasskompisars PA. Sen får jag väl se hur det mås i möra om jag kan gå till skolan eller ej. 

Men nu ska jag sova ännu mer, heh.
Kram
/Linnea 

Sjuk

Jag blev hemma idag. Skulle upp och skjutsa Olle till skolan i morse men kom bara till badrummet och var tvungen att lägga mig ner där en stund och sen på något konstigt sätt lyckades jag komma till sängen, dono how. Antar att det betyder att jag ska stanna här resten av dagen. Kanske, kanske om jag är lite piggare och får skjuts ner till skolan, att jag åker ner och kollar på Melker och Tobias projektarbete. Det märks.


Ha en bättre dag än mig.


Linnea

Godnatt

Mår inge bra. Går och lägger mig nu och hoppas på att må bättre i morgon så att jag kan gå till skolan. På fredag måste jag vara friskv så att jag kan göra naturprovet, tänker inte skjuta på´t.
Tandläkaren i morgon, kolla tandställning, säxy va? ; )

Ha det bra
/Linnea

RSS 2.0