Lördag

Kom hem från Norrköping i gårkväll. Vi har haft det jätte mysigt faktiskt. Skriver lite mer om det och lägger upp lite bilder när jag är hemma i Tranås.

Idag ska vi mog mest ta det lugnt, åker med Victors familj till Tranås. Några vänner till dem har hyrt simhallen så det blir bubbel,bad,träning, god mat och massor (: Mycket trevligt. Inatt sover vi hos far min.

Har väl inte mycket mer att säga..Nu har ni en liten aning om vad jag pysslar med i mitt liv just nu :P

/Linnea


Tisdag

Det har varit en bra början på mitt lov. Igår bakade jag och Victor kladdkaka och schackrutor (Som blev svarta) till min far som fyllde år. Vi överraskade honom även med middag vilket verkade vara uppskattat :) Idag ska vi mysa framför heybaberiba och Hundtricket bla :P Men nu ser det ut som att jag behöver hjälpa honom med frukosten visst!

I morgon åker vi till Norrköping och stannar där tills fredag.. :D

/Linnea

Oskar Oskar en hederlig människa

DVD Film: Oskar, Oskar - en hederlig människa

Så gick man in på Lovefilm.se och ser att Björn Kjellman har huvudrollen i en ny film som har premiär 18 Dec, underbart och mysigt tycker jag :P


Fredag

Nyligen hemkommen från Sanna. Vi har haft det jätte mysigt i hennes säng framför idol med godis och jordnötter (: Önskar att sånt hände oftare, tiden räcker liksom inte till. Sanna och jag har sen 5 års ålder varit bästa vänner och hållit ihop jämt, mer eller mindre. Jag vet att jag kan lita på henne och att hon alltid finns där för mig - henne är jag rädd om för hon är en utav de bästa jag har. Sådana får man inte gratis ni.

Skolan och dansen tar upp största delen av min vardag och på helgerna spenderar jag min tid med pojkvännen, vi bor 7 mil ifrån varandra, så att träffas över bara en dag går liksom inte, så kul är det inte att åka tåg/buss. Jag försöker att hinna med att umgås med vänner och familj så mycket det går men det gäller att prioritera och det kan vara svårt och jobbigt.

/Linnea



  


Fredag

Hälsodag idag, först simning och vattengympa, sen idrott. En helt underbar avslutning på veckan. Jag måste säga att jag tycker så sjukt mycket om mina klasskamrater! Det blev nästan lite sorgligt på något sätt att lämna dem för en dryg vecka när alla var så positiva och glada på idrottslektionen!

Men nu har lovet ÄNTLIGEN börjat och ikväll ska jag träffa Sanna för mys framför Idol!<3 - Innan dess är det barnvakt, fika och städning som gäller (: Jag har egentligen inte så mycket mer att säga - jag dansar mig igenom livet just nu.. har så mycket att se fram emot! En mysig kväll, ett lugnt och skönt lov tillsammans med han jag älskar mest.. för att inte tala om öppet hus och SALONGERNA! :D

Ha en bra fredagkväll för det ska jag ha.
/Linnea

 


TÖNTARNA

Vad ska man säga?
Det här är ju bara så sjuukt bra!

Torsdag

Jag har varit upptagen hela veckan vilket kanske märks, har liksom inte fått tillfälle att skriva något överhuvudtaget. I måndags var jag inte hemma, tisdags var jag tvungen att stress plugga inför provet i Onsdags och så var det ju balett då också, igår var det dans som gällde och idag Projekt möte med Julia och Josefine (:
Hade redovisning idag på hälsopedagogiken tsm med Olivia, det gick väl sådär bra för min del, kände mig stressad och orden sprang ut ur munnen på mig i en himla fart..

Snart kommer Emelie och kipper mitt hår och äter mammas supergoda högsbosopa! (;

Men nu måste jag bara visa en film Ida och Sabina visade på sin redovisning.. herregud säger jag bara! Jag blev chockad ! För att vara med i en skönhetstävling för vuxna får man inte vara plastikopererad, för barn är det tvärtom! :S
Detta BORDE fasen mig vara förbjudet!:S

 

En sak till..

Titta så glad jag blir! :D
Den här veckan behöver jag bara gå hungrig på onsdag :D
MUMS<3


Måndag 19/10

Potatisbullar, blodpudding, lingonsylt

Tisdag 20/10
Stekt fisk med spenatstuvning och potatis

Onsdag 21/10
Färsbiff, brunsås, potatis

Torsdag 22/10
Skinksås, fullkornspasta/ spagetti broccoli

Fredag 23/10
Högsbosoppa, ostsmörgås

Söndag

Idag har det inte hänt så mycket för min del. Vaknade halv 9 och tog en välbehövlig dusch. Fick världens kramp i magen, mådde illa och huvudet bultade som bara den, jag gick och la mig och sov till tolv sen mådde jag bra igen. Usch mensvärk är verkligen inte kul. 

Jag har suttit framför tvn/datorn hela dagen. kikade på reprisen av idol och Rabih och Reza var ju helt klart överlägsna den här gången! Såg även på reprisen av körslaget och mammas pojke. Hade tänkt att jag skulle plugga idag men det har det inte blivit mycket av det. Skulle även ut och springa en sväng men det vågar jag inte med med det skicket mina benhinnor är nu ..

Snart blir det varma mackor med svampstuvning och hemfärd till mor min.
Hinner nog inte med ett inlägg till idag så det får bli i morgon.




Bilden har ingenting att göra med dagens gång  överhuvudtaget men när jag var på A6 förra helgen blev jag allt lite imponerad av ljuset på en av toaletterna, det var blått, verkligen illblått! :P

/Linnea 


Bacon is good for me!

Vilken cool kille alltså!!
haha:p

Lördag

Vilken dag igår alltså!

Det börjarde med att jag och Sanna tog tåget till Linköpings badhus (; Undrar om vi någonsin kommer växa ifrån detta x) Det var väldigt roligt iaf! (:

På kvällen hade vi lite tjejfest hos Ida med mat, efterrätt, alkohol och goooda vänner. Vi tiggde skjuts av några snubbar vid stationen och åkte i en jädrans fart till någon fest vid Pastejköket, dvs andra sidan stan. Men vi kom inte in,,, eller rättare sagt var det ingen som vågade fråga för där var bara äldre människor. Slutade med att vi fick gå till stan därifrån, med 8cm klack! hej ont i fötterna :P

Stal bilderna från Olivia.. Hoppas det gick bra

I väntan på Ellie, Jennie och Julia som var en och en halv timme försenade !:P




Fredag eftermiddag

Jag hoppade över första lektionen och tog sovmorgon till kvart i elva, kände att det var något jag behövde efter gårkvällen. Hade improvisation en dryg timme och idrott innan vi fick sluta vid kvart i 2. Dagen har inte riktigt blivit som jag hade tänkt mig, röda veckan är verkligen ingenting killar ska vara avundsjuka på kan man ju säga :P Känner även av värk i mina benhinnor! och det är verkligen inte bra!

Nu ska jag ta resten av dagen som den kommer. Måste tyvärr plugga lite till provet nästa vecka så att jag slipper tänka på det resten av helgen.

 

Ha en bra och skön fredagkväll allihopa!
/Linnea


Inspark

Nu är våra ettor riktiga esteter (:

Igår eftermiddag samlades alla i es3 och vår klass uppe på Rås. Det är en tradition, för att bli en riktig estet måste man gå en slinga i den mörka skogen. Vi sminkade och klädde oss som mentalpatienter (vissa såg riktigt läskiga ut) När vi gjort det gick vi längs slingan och bestämde vart alla skulle gör sitt. Sen satte vi oss där i skogen och fikade på chokladmuffins, negerbollar, snoddas och varm choklad (;. Under tiden deltog ettorna i små tävlingar. 

När det var färdigt och när det var mörkt fick de gå ner i kåtan där de lyssnade på Sabina som läste en berättelse om ett mentalsjukhus. Efter det släpades de en efter en ut i skogen på en mörk och låång slinga där de fick träffa på ett och annat mentalbarn och mycket mycket mer :P Roligast såklart var att skrämma de som var mest rädda, typ Haley, stackare x)

NU KOMMER BILDER ;D













Tack alla underbara vänner för kvällen!
/Linnea :


Onsdag

Som vanligt när jag har sovmorgon var jag klarvaken och pigg redan vid sju. Duktig som jag var gjorde jag mig i ordning så att jag var vid skolan tjugo över åtta. Tänkte att om jag går till skolan och sitter där ensam kanske jag kan få någonting gjort i kulturhistorian som vi har ett rätt stort prov på om en vecka. Men så mycket gjort blev det inte för efter en liten stund kom Tobbe och ännu lite senare kom Olivia som tydligen hade tänkt samma sak xD, det blev alltså en hel del del prat men det gillar jag (:

Jag behöver helg nu, är jätte trött och klockan är bara 5. Hoppade till och med över dansen efter skolan idag för att jag känder att jag inte skulle orka dela ut reklamen efter vilket är ett måste. Nu sitter jag här och äter, snart kommer pappa och då blir det Stoeryd och jobb! Tråkigt tråkigt. Sen sover jag förmodligen hos mamma inatt.

Nu kom far min.
Herrå.

/Linnea 

Tisdag kväll

Idag kom jag på tanken att det var jävligt längesen jag överhuvudtaget pratade med Emelie! Så snart ska jag ut och gå med henne och efter det ska vi glutta på desperata hemmafruar hemma hos mig, mysigt värre! Men så kom jag också på tanken att jag har en svenska uppgift att göra tills i morgon och en himla massa engelskaglosor som jag inte kan ): Men den smällen får jag väl ta dårå.

Jag säger väl godnatt redan nu ;)

OCH... I morgon ska jag försöka komma ihåg att ta med mig Lisas jacka till skolan, herre gud vad länge den har varit här och man får jag skämmas som är så glömsk! Pappa påminde mig idag så i morgon då jäklar :P

/Linnea


Tisdag

Så står jag här uppe i biblioteket igen. Svenskan börjar om tio minuter så jag tänkte jag skulle hinna kladda till något här. Hade balett i över en och en halv timme innan lunch och jag känner redan nu hur mina vader kommer sprängas av träningsvärk i morgon, det är gött! Har balett om några timmar igen så jag får väl sitta kvar i skolan, äta min äggmacka jag tog med mig och kanske plugga litegrann i väntan på att den ska börja. Känns rätt onödigt att åka hem innan faktiskt P:

/Linnea

Måndag

Vilken händelserik men lång dag.. Skolan gick förbi med ett sus faktiskt. Efter skolan mötte jag upp mor på stan för att prova jackor och vi hittade en riktigt snygg och jag är mer än nöjd! Tack mamma<3 Lite senare mötte jag upp Sanna för "plugg" på biblioteket, det blev mest prat som vanligt men visst gjorde det lite nytta i skolböckerna också minsann(: Vi satt där i 3 timmar och tiden rann iväg fort kändes det som. Ser fram emot att träffa henne på lördag igen då det blir en tripp till Linköping! Hon är bra min Sanna.

Nu har jag precis tagit en lång och skön dusch, så skönt när man inte har varit hemma på hela dagen och bara kunna hoppa in i duschen och stå där tills kroppen liksom sjunker ihop till någon russinliknande varelse..Jag vet inte hur länge jag stog där men det lär ju ha varit en bra bit över 45 min *) Så kommer man ut ur sin lilla värld man skapat under de där dryga 45 minutrarna och inser att det faktiskt finns saker som behöver göras; Lägga ut svenska arbetet på forumet, rensa datorn på massa bilder, oanvändbara dokument och dåliga låtar - just nu ser man knappt bakgrundsbilden på skrivbordet för den är täckt av en massa bilder som jag av någon anledning inte lagt i någon mapp? Mycket mer är det väl inte jag BORDE göra... inte just nu iaf.

Nu ska jag krypa ner någonstans och läsa i en utav böckerna jag lånade i fredags, riktigt bra faktiskt! Iaf när man väl kommit in i den..huvudkaraktären är så lätt att förstå och att leva sig in i. Sånt tycker jag är bra, och så går den så fort att läsa för språket är verkligen superenkelt.. man behöver liksom inte anstränga sig någonting, det bara flyter på :P



Det var nog allt för mig idag.
/LInnea

Söndag kväll

Nehej, det blev ingen massage nu ikväll, båda var trötta efter denna händelserika dag. Men i morgon ska jag dit bestämde vi istället. Då har jag en skön stund att se bram emot (:

Just nu sitter jag på mit rum och lyssnar på madonna, himla bra människa det där alltså. Skickade precis iväg svenska uppgifterna och jag är väl inte sådär jätte nöjd med dem men jag orkade inte lägga ner mer tid på det. Man kan ju inte lägga all kraft på allt ;) Jag har förresten rensat garderoben lite smått, hittade en tröja som jag inte minns att jag haft på mig.. sånt är lite skrämmande :P

Resten av kvällen ska jag spendera framför en bok och i telefonen med Victor.
Hoppas ni haft en bra helg för det har jag. I morgon väntar skolan och det känns ju inte sådär jätte lockande. Fast baletten gör dock det hela lite roligare att tänka på ;)

/Linnea

Jönköping

Nu är jag hemma igen. Hittade ingen jacka som dög, alla dessa fejk skinnjackor som finns överallt går mig på nerverna. Jag vill ha äkta inget annat. I morgon bli det en tur i Tranås "centrum" och förhoppningsvis hittar vi någon där. Köpte med mig lite annat hem ändå så jag är nöjd över dagen i alla fall.

I kväll ska jag ner till mamma för helkroppsmassage!<3 Det behöver jag verkligen så ont i kroppen som jag har. Grymt härligt att ha en mor som är massör ;) 
Nu blir det Högsbosoppa och mackor, mums!

Goodbye 


Söndag

Vaknade jätte tidigt för att vara söndag!
Åker till Jönköping en sväng med mor och bröderna :)

PUsshejs

13:02

Nehej. Nu blir det en snabbdusch och lite uppfräschning! Jag har nya planer som går ut på att träffa Sanna och Olivia för en fika på Gotteriet, det blir nog en baugette för de är ju så goda där med en himla massa majonäs i kletet. Dessutom är resten av familjen ute i stugan och jag blir tvungen att laga mat själv annars (;



/Linnea  

Lördag


 

Nu är jag hemkommen från Motala och älsklingen. Kanske glömde skriva det igår med jag åkte till Victor på eftermiddagen och myste framför idol med chips och glass. Det blev en kortis bara eftersom han åkte iväg och tävlade kl 6 i morse. Var rätt pigg så jag tog en tidig buss tillbaks till hemstaden (; Mamma mötte upp mig på stationen och nu spelar hon Lars Winnerbäcks nya skiva så det dunkar i hela lägenheten, väldigt bra att hennes musiksmak ligger på topp idag för jag är trött på att höra Caroline af ugglas bedjande och jobbiga röst susa genom högtalarna!!

Det är ju lördag också och mitt sötsug ropar :"natuuuuuurgodis" ja, något sånt. Det spar jag tills ikväll för då blir det lördagsmys och jag kommer inte ihåg när jag senast var hemma tillsammans med familjen en lödagskväll.. det är saknat vill jag säga.

Förövrigt ska jag ta det lugnt. Måste göra lite svenska men får skylla mig själv att jag alltid lyckas spara det tråkiga till sista dagen. I morgon ska det vara inlämnat i forumet och jag känner mig liite efter. Lånade två böcker i skolbiblioteket igår också "som jag vill vara" och "som om ingenting" av Katarina von Bredow, hade lust att läsa lite mindre komplicerade böcker nu i helgen. 

/Linnea

 


Fredag

Slutade tolv idag tack vare idrotten som var inställd vilket jag kanske skrev förut. Stannade kvar ett tag och jobbade med svenska uppgiften så nu är iaf ena delen kvar och den andra delen ska jag se till att bli klar med i morgon. Hämtade Melker på dagis för jag erbjöd mig att vara barnvakt en stund, vi hade bestämt oss för att göra sockerkaka. 
 
Vi kommer hem, Melker sätter sig vid bordet..

M: Jag vill ha en macka
L: Vad vill du ha på?
M: Leverpastej
L: Vi har ingen leverpastej
M: Då tar jag kaviar

Jag ger honom en kaviarmacka och ett glas mjölk..

M: Det ska stå M
L: Vad menar du?
M: Kaviarn ska vara ett M, som i MCdonalds!

Snäll som jag är tar jag mackan själv och gör en ny till honom med M på..

L: Varsegod!
M: Men jag vill ha GOMACKA (sånadära runda polarbröd)!!!!!!! (Där kommer illskriket och gråten)
L: Nej nu får det vara bra.

Jag går på toaletten och kommer sedan tillbaks för att göra iordning en GOMACKAMEDKAVIARM. Melker har satt sig i soffan?

M: Jag vill se på film!
L: Sen, när du ätit mackan jag ska göra iordning åt dig nu.
M: Nej jag vill se på film nuu!!!
L: Okej då, men lovar du att du äter massa sockerkaka sen när vi har bakat den? (För då får han ju ändå ngt i magen:P)
M: Ja

Melker sitter kvar medans jag tar fram och förbereder i köket.

L:Kom nu gubben
inget svar
L:Melker!

Kollar i soffan och ja, då har han somnat.
Jag plockar ihop grejerna och här sitter jag nu helv själv med en sovande pojke på andra sidan av soffan..:P









 


Fredag förmiddag

Sitter nu i skolan med Olivia. Vi ska snart råplugga till vårt hälsopedagogiks arbete om ätstörningar/skönhetsideal. Kl 10:00 ska vi ta vår fredags smoothie för att fira in en mycket förväntansfull helg (som mestadels kommer bestå av svenska plugg). Sen blir det improvisation och inställd idrott för mig men inte för Olivia :D  

Torsdag

Ursäkta att jag inte skrivit någonting på länge och mycket mer kommer det inte bli just nu heller. Är i skolan och har precis ätit lunch, eller lunch och lunch det blev mest mackor. Vi har bara haft praktiska saker idag; rep inför salongerna, dans och rep inför öppet hus och om 20 min blir det aerobics och ytterligare lite dans på hälsopedagogiken! Sen ska jag hem och där väntar inlämningsuppgiften i svenskan som jag måste komma igång med idag.

Skriver kanske senare idag.
/Linnea


Måndag

Uppspelet av pjäsen gick bra även att en medlem saknades.. Roligare var det att kolla på de andra, Jenny med sin banan och killarna med sitt val av språk och sexslavar..Garvade så tårarna sprutade, herre gud vilken rolig svenska lektion xD Sen var det kulturhistoria som suger lite smått men jag vart ändå glad för mitt betyg på provet (: Efter det hade vi en kortkort balett lektion som fick avbrytas efter en liten stund för finfint besök.

Efva Lilja heter hon och är en känd koreograf över en stor del av världen. Hon var ganska skön men väldigt djup och kulturell när hon skulle beskriva vad dans innebar för henne, det var lite svårt att förstå. Efter det att hon pratat och att vi sett på film hade vi improvisation med henne, det var faktiskt en upplevelse! Väldigt roligt!

  <----- Ja, hittade en bild på henne också. :)

______________________________________________________________________________________________

Nu ska jag gör lite nytta; Nöta in engelska glosor.
I morgon ska i orientera halva dagen, ser fram emot det

(:


/Neea



Söndag

Vi har varit inne och haft det mysigt hela dagen. Gjorde lite allt möjligt; Såg på film, åt nudlar, varm choklad med glass, spelade lite kort. Har även forskat kring vår lilla resa på höstlovet :P, det kommer bli RIKTIGT mysigt(:

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Älskling tog 8 tåget hem förut och det känns tomt utan honom, speciellt med tanke på att det förmodligen kommer dröja 19 dar tills vi får träffas igen ): ..Men det kommer nog gå fort för hoppningsvis. I morgonbitti är det dags att spela upp pjäsen som vi förenklade och pga en massa strul känns det inte så välgjort, måste därför vara i skolan redan halv åtta. Att arbeta i grupp är egentligen inte min grej och att spela teater gillar jag inte alls, men är man tvungen så är man.   

I morgon är det Workshop vilket innebär dans från halv 1 till halv 5. Det blir nog skoj :)

Godnatt
/Neea


Söndag

Mitt huvud sprängs och mitt hår luktar sur grädde.
Victor är och tävlar och jag måste ta tag i baletten.
Bilder från gårkvällen kommer senare kanske...



/Neea

Lördag

Vi vaknade redan vid 8 i morse. Det betyder att vi redan har hunnit med en hel del grejer! Gick upp till stan och fikade med mina bröder och Mojje, det blev baugette med rökröra och gurkvatten på Ziesta :) Sedan gick vi vidare till Ö&B för de hade billigt godis! Köpte för 3.50 med kortet vilket var lite pinsamt... Stog även en stund och tittade på orienteringen i stan och det var kallt och kyligt men aja (: Snart ska vi äta och ikväll blir det fest för min del :D

/Neea 


Fredag

Nu är äntligen alla kontrollerna tagna och jag slutade på ett VG+ vilket är det högsta vi kan få i tvåan.. Ett bra slut på en bra skoldag tycker jag allt. Improvisation/komposition lektionen var roligare än vad den brukar, beskriver den med två ord; Närkontakt & ajaj på fingret xP Nu har jag proppat i mig en skål med glass och chokladsås, jag kan verkligen inte låta bli när det finns godsaker i köket.. Nu blir det en snabb dusch och sen ut och övningsköra med pappsen. Kanske att jag ringer en vän att fördriva tiden med innan Victor kommer. 

/Neea 


Veckan som varit

Veckan har gått ovanligt fort, det är redan fredag...
Etersom jag inte varit aktiv här på några dagar och för att jag sitter i skolan och ingenting har att göra, tänkte jag skriva lite om vad som hänt i mitt liv under tiden. I början av veckan gick jag och Sanna på bio  - "Flickan som lekte med elden". Den var över förväntan och med popcorn, choklad och naturgodis blev den ännu lite bättre. I onsdags var det skolbio i Aulan vilket var lite B. Sitta på hårda stolar i 2h och 20 min kändes väl sådär, men filmen var ju bra iaf. På kvällen efter dansen och jobbet kom älsklig till mig, vi såg på Andra avenyn och hade det allmänt mysigt. Han hade studiedag igår och åkte hem till Motala i morse, men kommer hit ikväll igen (:  Det gör mig glag. 

Nu har jag inte tid mer. Maten väntar i parkhallen och improvisationen börjar snart. 
Senare blir der orientering på idrotten, sen slutar jag för dagen.  



/Neea

RSS 2.0