Skit

Jag sitter och är lite arg över att allt ska hända precis samtidigt!
På lördag ska jag på fest som länge har varit planerad ;) Och nu ska
Linnea ha partaj på fredag med! Samtidigt hade jag tänkt umgås med
Victor så mycket som möjligt<3

Det här går inte ihop sig :(


Varför gör jag alltid alla dessa miner? :P

Helgen

Har inte skrivit något här sen i fredags, har varit hos pojkvännen hela helgen vilket förklarar saken en del.

Vi hade varit ifrån varandra i nästan tre veckor! Alldeles för lång tid men så kan det bli ibland när för mycket kommer ivägen. Men "tack vare" det blev helgen extra mysig!

I fredagskväll blev det lite festande med Victors klass (: I lördags gick vi till stan för en fika och igår tog vi oss en Pizza till lunch! Supergott kan jag man ju säga. Förutom vårat ständiga ätande har vi kollat på film - "17 again", den var förvånadsvärt bra faktiskt! Barnsliga som vi är tog vi oss även en hockeyturnering i köket, men det var roligt.. och jag vann :) inte..

Det var en kort liten sammanfattning av en fantastisk helg!
Och här kommer lite bilder, eller rättare sagt alla bilder jag tagit i helgen(:



Wienerbröd, kaffe och så älskling (: 


Min "lilla" pizza. Hawaii med banan<3


Kebab ;)



Hejdådulångadag

Äntligen är den här dagen snart över.. Mitt hår blev bra, dock inte så stor förändring men närmare min normala färg i allafall. Emelie och jag hade det lite mysigt med fika på gotteriet, hårfärgning, te och ett avsnitt av OC. Det blev det bästa för dagen helt klart. :) Struntade i allt skolarbete som vanligt, herregud..när pluggade jag senast? :S Hann iaf skriva några rader på Olivias och mitt arbete till hälsopedagogiken så liite nytta har jag gjort.



18
dagar har gått sedan jag träffade älskling min,  jag har aldrig varit ifrån honom så länge förut och det känns lite Jobbigt. Men morgon åker jag till Victor och stannar hos honom hela helgen, längtar så sjukt mycket!<3

Se hela bilden







/Linnea

Cooper

Den här dagen vill jag hellst inte minnas. Har sovit jätte dåligt i natt. När jag vaknade i morse tänkte jag strunta i skolan. Hade världens huvudvärk och kände mig allmänt hängig. Men eftersom jag och Olivia var tvungna att arbeta med koreografin var jag tvungen. Det gick bra men kände att allt gick mig på nerverna och min irritation spred sig nog i hela dansklassen kändes det som. Gick iaf hem efter dessa 4 timmar enbart bestående av dans, och för att göra allting ännu lite värre var jag tvungen att se klart på sista avsnittet på säsong 3 av OC, dvs när Marrissa dör. Vet inte hur många gånger jag sett det avsnittet men det är ju så fint och så sorgligt. :)



Nu ska jag nog ta tag i att städa mitt rum för att sen plugga lite hälsopedagogik. Senare ska jag träffa Emelie, och kanske att vi bleker lite slingor i mitt hår (: Hoppas på att detta kan få mig på bättre humör!


03:48 - sömnlös

Allt jag vill är att ligga bredvid dig och ha dig i min famn.
Att det kan göra så ont något så hemskt drabbar någon man älskar så mycket.

 


Där ser man!

Har vekligen inte tid att skriva nu egentligen, inte heller tid att leta upp en fin bild på Lars så det fick bli första bästa på google. Men hör nu: Lars Winerbäck släppte alldeles nys en ny skiva och i den lilla boken i cd fodralet ser jag att alla bilder är tagna i STOERYD! :O Herregud, jag bor ju liksom här, ett skitlitet område med en massa hyreshus. Dessutom är framsidan på hans hemsida tagen från HÖGANLOFT! :O Snacka om att man blir förvånad!

KUL!


WE ARE GOLDEN



Gissa vad som går på repeat hemma hos moi ;|
Det här är glad musik, glad musik blir man lycklig av!
Tack
hej

Och veckan har bara börjat...

HOHO, idag är det måndag och det var som vanligt skitjobbigt att vakna i morse. Men upp gick jag och i skolan var jag. Dagens höjdpunkt var nog baletten och att komma hem, äta och kolla på ett avsnitt av OC. Nu har jag mjukat upp koppen efter en väldigt skön promenad på sju kilometer, kände att jag behövde det efter helgens onyttigheter och min ständiga rastlöshet. Nu återstår bara duschen och att försöka koreografera lite till salongerna. Egentligen har jag endel andra saker som jag borde göra men det tar jag tag i någon anna dag.
Imorgon är det livskunskap. BLÄ

  

Saknar och längtar efter älskling som jag inte fått träffa på 15 dagar!!
Här är han kortskallig - på S:t Anna :)


:S

DU

FÖRSÖKER

JU

INTE

ENS


Bara vanlig söndag.

Idag är en såndär dag då jag tänker på hur mycket som ska hinnas med, men så måste man ju tänka att om 13 timmar ligger ja i min säng igen och har förmodligen inte hunnit med allt.

Idag ska jag:

-Ta en lång promenad med musik i örona
-Läsa igenom Medea tills svenskan i morgon
-Kolla så att balettövningarna sitter ordentligt!!!
-Övningsköra med far
-Kolla Michael Jackson videos och ta ut steg! + renskriva musikanalysen och sätta in stegen så att vi inte blandar ihop allting.
-Läsa klart hälsopedagogiken aom jag skulle gjort tills i fredags men som jag inte orkade
-Springa ett varv runt illern
-duscha
-Läsa Twillight
-Kolla färdigt OC avsnitt 19 - säsong 3 (Även om att jag vet hur allting slutar eftersom jag sett allt en gång innan:P)
-Packa ner allt som ska med till mor
-Åka förbi Olivia och hämta cykeln/pajformen
-Åka till mor

Hinner jag med allt det här kommer jag belöna mig själv!
Om jag får tid över ska jag nog umgås lite med Emelie också om hon hör av sig (:

/Linnea


MYS

Vilken underbar dag! Har som jag sa tidigare plaskat med Sanna och Olivia i simhallen och senare tog vi oss en baugette på gotteriet (: Det blev en massa prat, det var vekligen jätte mysigt! Efter det var jag hemma ett tag och vilade mig innan jag träffade Sanna för en promenad. Vi gick upp till Ekliden där det var meningen att hon skulle fota men då blev det inte. Vi fortsatte promenaden i långsamt tempo vid Svea med ett lyckat försök att palla äpplen (trots att vi blev påkommna) och ett olyckat försök till plommon pallande gick vi hemmåt. Pappa hade lagat tacos! Mycket gott!<3 

 
Såg nu att Freaky friday går på fyran och även om jag sett den 500 ggr och kan den utantill ska jag glo på den tills jag tröttnar. Har ändå ingenting för mig ikväll, skönt (:

Jag saknar min pojkvän.

/Linnea


Estet - inte diskret

Vi skulle bli fotade inför salongerna i torsdags och vi såg ut såhär!


ÄR VI SNYGGA ELLER ÄR VI SNYGGA? 
Ja fast hade jag valt kläder, hade jag kanske valt att vara liite mer diskret men nu var det inte så :P

Lördags morgon

Så grymt skönt att ha sovit en hel natt, vaknade av Jonas Gardells röst på tvn och gick upp och åt. Satte mig framför honom och åt frukost men tröttnade snabbt. Nu sitter jag här och kollar på Wipeout! Herregud vilket värdelöst program. Amerikanare som ska ta sig över en hinderbana som är mer eller mindre omöjlig att klara. Vissa är så sjukt klumpiga och man börjar ju undra om de inte tar in sådana för att det ska bli ännu mer löjligt. Kommentatorerna är minst lika sjuka i huvudet som förlöjligar och "mobbar" deltagarna!  KUL! :D

Gårkvällen blev underbar och är värd att göra om! Fick dock inte tag i filmen vi ville ha men det var trevligt ändå och så tyckte de om min cheescake! Nu väntar jag på att Sanna och Olivia ska bli klara så att vi kan åka till badhuset och plaska, för man ska ju vara barn sålänge man kan ;)


Njut av lördgen för det ska jag göra! (:


Fredag.

Sitter och lyssnar på Anna Ternheim och drömmer mig bort till en annan planet.. Jag orkar inte längre tänka på hur det här kommer sluta, slutar det illa är jag i allafall beredd att ta det, dock med smärta. Ät trött på dina ursäkter och att ständigt vara ditt sista val så varför ska jag behöva lägga ner tid? Jag förstör ju ändå bara allt, verkligen allt är tydligen mitt fel. Jag vet att du pratar skit om mig och det sårar. Jag uppskattar vänner som jag kan lita på och som jag vet finns kvar vad som än händer. Jag har sådana och ni ger mig liv ska ni veta.

Ikväll ska jag släppa allt och bara njuta tillsammans med dansklassen. Det blir flygande jakob (min älsklingsrätt), Cheescake och någon förrätt som Olivia skulle fixa. Vi ska även spela Alias och se på film om vi hittar den vi söker (: Detta kommer bli trevligt det känner jag på mig.

Resten av helgen kommer bli lugn, i morgon ska jag umgås med Sanna förhoppningsvis :)<3

En bild på Anna då för att hon förgyller denna eftermiddag åt mig :P






/NEEA


^^

Torsdagar och måndagar är så sköna! Det är de enda dagarna i veckan som jag är helt ledig efter skolan, om man inte räknar med helgen då förstås. Nu ska jag inte säga att det är jobbigt med flera danslektioner på eftermiddagarna för det är det verkligen inte! Snarare tvärtom! Det jobbiga med alla danspass är bara att man blir så trött men jag måste ju säga att det roliga i det väger över! Okej, jag älskar dans så är det bara!!!

Idag känner jag mig lite duktig som lagt tid på saker jag annars inte har tid med. Började med att plocka iordning och städa i rummet.. ja för det är ju helg snart och då vill man ju ha det lite snyggt ;) Sedan åkte jag ut med pappa och övningskörde en stund vilket faktiskt gick hyfsat bra. Gjorde också en cheescake som jag och resten av dansklassen ska äta upp i morgonkväll, den är nästan klar, jag ska bara dekorera den lite "fint" också xP

Juste! Provade lite danskläder från "dancegym shop" idag så nu har jag beställt ett par nya footundeez och så tillkommer det nog en body också (:

Hejhå.
Nu ska det sovas. 


OBS

Alla gör misstag. Upptäckte en drös med slarvstavfel i senaste inlägget.
SRY.


Frisyr/svinto

Jag fastnade visst här ett tag till!

Okej, jag vill verkligen göra någonting av mitt hår just nu. I skolan sitter det oftast uppe i en bulle eftersom det ändå blir tråkigt/flötigt efter under allt dansande. Ibland orkar jag engagera mig i att platta det och ha det nedsläppt, men det åker alltid upp i en tofs sen iaf! Färgen dessutom ganska tråkig.. kan inte ens säga vad det är för färg, lite brunt, lite orange, lite naturligt vid hårbotten och några få cm ut. Ja ni hör ju ! Men grejen är den att jag inte kan bestämma mig för om jag vill lägga ljusa slingor i det så jag får det närmare mitt naturliga eller om jag vill ha det brunt igen.. :( Luggen vill jag nog klippa upp litegrann också, men bara litegrann.. just för att iaf få lite frisyr på´t. Aja om jag känner mig rätt kommer det nog ta ett tag till innan jag bestämmer mig :P

Bilden är från i Maj. Tycker om det bruna :)


En sne men intressant dag.

Tidigt i morse drömde jag en konstig dröm om att jag åkte båt med Sanna och Jesper. Sanna hade slängt ut alla mina saker (trodde hon) ur min väska för att få plats med sina. Det var fullt i båten så hon hängde väskan i ett rep bakom den. Men det var ju bara det att min mobil låg i ytterfacket och den blev ju naturligtvis dygnsur och förstörd! 

När mitt mobilalarm gick igång halv 7 i morse tryckte jag på SNOOZE lite halvsovandes och tänkte att, neeej det måste vara något annat som låter... min mobil fungerar ju inte, den har ju Sanna försört! Jag somnade om och vaknade panikslagen 7:25 :O Då fick jag bråttom kan jag säga!

XD

___________________________________________________________________________________________

Nu i eftermiddag var jag på baletten och efter det har jag inte gjort någon större nytta överhuvudtaget. Kulturhistorieprovet väntar imorgon och jag undrar... HUR SKA DETTA GÅ? Far min förhörde mig nyss och jag kan i stort sätt ingenting  :S  men men det finns ju faktiskt viktigare saker här i livet!

Nu ska jag läsa Twilight, köpte första boken för en månad sedan och jag har inte läst ut den än! Vad har hänt med mitt läsande egentligen!? 

____________________________________________________________________________________________

Godnatt nu allesammans!



 


God jul

Bara någon timme efter jag kom hem från skolan idag knackade det på dörren, jag suckade högt och var nästan säker på att det var en av de där Gehovas gubbarna. Men när jag tittade ut genom nyckelhålet stog där en liten kille i 11 års ålder med en bunt tidningar i handen. Jag fattade direkt vad det var - jultidningar såklart! Blev lättad men tvekade en stund innan jag öppnade dörren (han var ju så söt). När jag lyssnat klart på honom log jag och tänke på hur jag själv en gång i tiden stått där och försökt fjäska för att få ihop tillräckligt med poäng för den där prylen man ville ha. Såhär efteråt känner jag mig faktiskt ganska elak som sa nej. Jag kunde åtminstone kollat i tidningen och sett lite intresserad ut, för när jag tänker efter kanske där fanns någon intressant tidning jag kunde köpt och om det inte funnits någon kunde jag ju köpt och slagit in den i julklapp till någon :P

Jag blir ändå lite irriterad. Här har sommaren precis passerat och vi väntar på att hösten ska komma igång på riktigt, inte vinter, inte jul, inte nu i allafall! Såg också på tvn att 3 gör reklam för något julerbjudande, What?

Nu ska jag äta risgrynsgröt! Ännu ett för tidigt jultecken...........men gott! :D





Ta död på mig.

Känner ni till mannen på bilden nedan? ..
Detta är nämligen Akhenaton - Amenhotep - kättarkungen... kalla honom vad ni vill, jag kallar honom för Ursula för det är precis vad jag kopplar till kulturhistorien!

Och nu tänker jag såhär: vad kommer jag ha för nytta av det här i framtiden?



Frisk luft är bra!



Nu har jag suttit hemma och gjort iaf lite av det jag skulle..
Börjar lida av rastlöshet så ska nu ge mig ut och vara lite duktig.

PUSS
HEJ

 


Somna sent - vakna tidigt



Vaknade halv 12 idag, så länge har jag inte sovit sen .. jag vet inte när! Skönt att för en gång skull få vakna och känna sig riktigt utvilad! Helgen har som jag skrev tidigare varit vild och lyckad men nu behöver jag ha den här söndagen oplanerad och bara vara för mig själv. Behöver plugga lite också, prov i kulturhistoria på onsdag och jag har inte öppnat boken än, ointressant fakta når ändå inte min hjärna men måste ju försöka P: Har även en bunt balett papper jag måste ta mig igenom men det glädjer mig även fast det är svårt :)

Nu ska jag sätta på lite te och läsa lite!

/LINNEA

Utmattad

Hejhej, nu är jag här igen! Gårkvällen vart lyckad och jag får tacka Emelie babe som gjorde den möjlig! Hade tyvärr ingen kamera med mig så de bilder jag tagit med mobilen är rätt mörka och suddiga men lägger ut ett par ändå, annars finns ett antal ute på facebook som ni kan kolla!

Kom till Emelie rätt tidigt igårkväll, vi gjorde oss iordning tillsammans och åt mackor med kalles randiga, helt normalt! Sen ploppade det in alldeles lagom mycket folk för att få plats på balkongen, där satt vi resten av kvällen och pratade, drack, lyssnade på musik, spelade ölspel, sjöng ja osv (: Kvällen slutade med världens huvudvärk och jag fick skjuts hem av Idas syster rätt skapligt. Väl hemma satt mamma och kollade på någon film, hon hade ljus tända över mer eller mindre hela lägenheten.. så mysigt! ... I morse kände jag mig som en inrökt sill typ :P

NU ikväll blev det med mycket om och men att dra iväg på fest hos Annis! Var inte speciellt pepp men det vart trevligt ändå tycker jag. Med rätt folk vid sin sida kan saker och ting bli så bra även fast man inte trodde det ;) Sanna och Jesper är två av de bästa människor jag vet!

NU är jag hemma igen och har precis ätit nudlar och mjölk<3 :D
I morgon ska jag baaaaara vara hemma heeela dagen och det ska bli sååå skönt!!!!


Toalettbesök (: Jag, Ida och Emilia


YES födelsedagsbarn! (Ursäkta men min kameramobil kan inte bättre :P)

______________________________________________________________________________________
Hade visst inte fler bilder från fredagen och från nu ikväll har jag inte en enda tyvärr..

Nu ska jag sova.

Godnatt


Fredag!!!!

Idag hinner jag inte skriva något vettigt. Partajj ikväll! :D

Havrescones & Blåbärssmoothie

Lillebror Melker har 40 graders feber, halsont och vägrar ta sin medicin.. Han ligger nu bredvid mig och det är varmt kan jag säga! Var barnvakt några timmar förut och det var ju inte så svårt eftersom allt han orkade göra var att ligga framför teven och kolla på Pippi, knappt det nästan.. Under tiden passade jag på att baka negerbollar till honom som han sa att han ville ha men som han inte åt när de väl var klara.. bakade havrescones också som vi åt nu ikväll tillsammans med blåbärssmoothie. Skitgott!!

Morgondagen blir slapp (om man ser det så) men bara tre lektioner. Hälsopedagogik med massage, stretching och styrka. Improvisation och tillsist ett konditionstest på Idrotten. :)

_______________________________________________________________________________________________



I morgon förmiddag ska jag hålla tummen för älskling som ska kvala till SM (: LYCKA TILL <3

Snart ska jag sova för jag är trött
_______________________________________________________________________________________________

En liten bild på min sjukling.


Fel sida

Det har verkligen varit världens sämsta eftermiddag! Förbannad på allt och alla utan någon som helst anledning. Stackars de runtomkring mig, de lär ju tycka att jag är världens tjurigaste och tråkigaste människa. Men jag blir så förbannad när saker och ting inte blir som jag tänkt och det är inte meningen att ta ut det på er.

Vad jag försöker säga är "FÖRLÅT" För idag, morgondagen kommer förhoppningsvis bli bättre (:

Så snart som tio minuter liger jag i sängen och sover.

Godnatt

 


Sovmorgon

Och här sitter jag och lyssnar på Coldplay - det måste ta mig sjutton vara ett av världens bästa band! Så sköna låtar och rösten är liksom lugnande!  Några musiker stog och diskuterade Coldplays musik igår på salonglektionen, de tryckte ner dem och sa att de inte var några duktiga musiker och att alla deras låtar var enkla att spela. Hade inte mkt att komma med i det läget, jag är liksom inte så duktig på sånt där men folk brukar ju vara rätt duktiga på att skryta :P 

Idag känner jag mig faktiskt riktigt utvilad mot vad jag har varit tidigare i veckan, det lär behövas en dag som idag med dans, skolfoto ( :O ), en riktigt tråkig kulturhistorielektion, dans igen och slutligen tidningsutdelande. Har egentligen för mycket planerade saker på onsdagseftermiddagarna men det funkar och man jag kommer sova gott inatt. 

Ajdå, nu ör klockan alldeles för mycket. Börjar om 14 min!

Ha en bra dag!  


Lång men helt okej dag.

Somnade strax efter nio i gårkväll och gick upp 7:10, dvs tio timmar och tio minuter! Ändå var jag som en zoombie när klockan ringde.. I skolan har det inte hänt nåt speciellt mer än att vi började se på "The rise of evil" på Samhällskunskapen - en film om hur Hitler kom till makten, ganska intressant faktiskt. Hade för andra gången i rad pilates på dansträningen, inte sådär jätte kul. Men men.

Sitter nu i soffan och driker te. Såg nyss Andra Avenyn, usch så segt :S

Ska lägga mig och prata en stund med Victor nu (:

Godnatt


NY DESIGN!

Min blogg fick plötsligt en ny och fräsch design! Jag har bara min kära vän Sanna att tacka för det är hon som fixat och donat med allting! Du är bra gumman och jag älskar dig det vet du<3


RSS 2.0