Nöjd

Dagen har varit på min sida idag och jag tror allt att det kan ha att göra med att jag hade en stressfri morgon, kanske borde jobba på att få till flera sådana! Kan dock bli svårt om jag känner mig själv väl. 

Hoppade dansen nu ikväll för att avlasta lite som tynger min hjärna, trodde inte att det skulle bli av men nu har jag gjort klart allt till min engelska-redovisning på onsdag, behöver bara öva in det så att det sitter men det tänker jag inte göra idag. Fasen så gött det känns!

Emma står och lagar mannagrynsgröt till henne och mig som vi ska äta, sen åker jag tillbaks upp till mor och gör henne sällskap i detta dystra väder.


Pappa kommer in i köket med strykbrädan och strykgärnet i högsta hugg, tror aldrig jag har sett honom stryka men nu var det tydligen dags för första gången på säkert 20 år, om ens det. Nu står han och garvar här och tror han är jätte rolig som sa till katterna "Kom inte hit nu katter för då jävlar ska ni få se på stryk". HA HA. HUR kul kan man ha?

 

/Linnea


Breakfast time.

Jag har inte sovit bra i natt. Vaknade lite då och då in panik över någonting, fråga mig inte vad. Kan bero på att jag har en ganska hård vecka framför mig. Vaknade halv sju, vilken inte är likt mig. Gick upp då iaf och jag kan ju bara säga att det är grymt skönt att ha lite tid över på morgonen.





Lalala
/Linnea


Fars dag minsann

Idag har jag firat pappa. Han fick ett örngott som det står "Världens bästa pappa" på. Så typiskt mig att ha så dålig fantasi.

Var lite hos farfar och träffade min fina släkt och insåg att, shitans alltså vad det går undan, alla är så stora. Förr brukade de vuxna sitta i farfars lilla kök och äta medans barnen fick vara i vardagsrummet, så är det väl iofs fortfarande som tur är, annars skulle det bli rätt trångt i köket. Jag älskar min släkt, så är det bara.

Jag ska ha redovisning på engelskan om Stephen King på Onsdag, undrar hur det kommer gå.. har knappt börjat. Lite smått ångest. Ehhm, ska nog ta mig någonting att äta innan jag sätter igång med skrivandet.

Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag..iaf ganska bra.

/Linnea


Det är inte jul än.

Förstår inte varför folket redan har börjat lyssna på julmusik? Okej, visst, det är mysigt och så.. men det är ju för sjutton mer än en månad kvar! Julen är nog den mysigaste tiden på hela året men åh jag blir så trött. Det borde inte vara tillåtet att dricka julmust, baka julgodis/lussebullarr/pepparkakor och ha adventsljusstakar i fönstret så tidigt som nu! 13 nov.
Låt allt detdär vänta iaf liiiiite, ni förstör det mysiga.

Okej, jag är nog lite utav en glädjedödare kanske, flåt.


Ha det bra


Tjohejs

Kommer ihåg förra vintern när pappa skulle skruva ihop en snowracer som Emma hade fått i julklapp. Han satt länge och pustade, stönade och visst kom det fram några svordommar lite då och då. När jag frågade hur det gick fick han totaldamp och skrek "JÄVLA ASIAT-SKIT!" Jag trodde att jag skulle dö när jag såg hur Emma, Sara och Lee blev helt tysta och Emma yttrar sig "Niklas, vi kommer från Thailand, tänk på det nästa gång".

Hihi. Förövrigt sitter jag här hos pappa med paltkoma och ont i magen. Ska snart cykla upp till Mor som har varit i Linköping och hämtat min jacka! Skulle haft en grå men de var slut så det blev en svart istället men det blir nog bra!

Ikväll ska jag till Mutala.
Hejs
/Linnea


Löerdaeg

Sitter och väntar på att Sanna ska bli klar, vi ska ner på stan, fika och köpa presenter till våra fadrar.

Känns som att jag skiter i allt skolarbete. Nästa vecka kommer bli förjävlig rent ut sagt. SKIT. Men jag orkar inte bry mig, det finns viktigare saker.



Det här är jag idag iaf.

Röd Blå Gul Grön

Ett helt nytt ljus ger oss nytt hopp
Men även skuggorna blir större nu
Och inget är sig längre likt.

_________________________________________________________

KENT.

/Linnea



Ledig dag

Godmorgon, eller förmiddag kanske man ska säga.
Gissa vem som är ledig idag.. Om inte jag! Det känns ganska underbart. Vaknade vid elva och det enda jag har hunnit göra är att äta frukost. Har lust att se en bra film eller något, kanske sticker ner till stan och hyr en senare.

Här kommer lite bilder från helgen, som sagt är de från mobilen och därav den dåliga kvalitén.















Kort och gott (:

/Linnea


Hej igen

Jag har inte haft tid eller lust att blogga den senaste veckan och jag kan väl inte direkt säga att motivationen har återvänt bara sådär, men jag tänkte att lite måste jag ju ändå ha att komma med. Det har ju hänt så mycket sedan senast jag skrev.
I fredags var det Halloweenfest uppe i Mada och jag och Emelie var ett homosexuellt bögpar, jag hade iaf jätte kul under kvällen/natten, dansade som en galning och fick blåmärken lite varstans. Kom hem strax innan fyra den natten och vid sju var det dags att gå upp igen för att hinna med tåget som skulle ta mig till Motala.
På förmiddagen satte vi oss på bussen mot Stockholm och kryssade därifrån till Åland, orkar inte berätta allt, sjöng karaoke, drack drinkar, dansade och hade riiiiktig trevligt! Som vanligt hade jag inte med mig kameran men jag tog lite bilder med mobilen! Kanske lägger upp några senare.

Jag är så glad att jag har så bra vänner, vad skulle jag göra utan dem egentligen?

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en stund.. allt är så fint här.

/Linnea



Hejsan

Jag åkte upp till Motala igår kväll så nu stannar jag nog här ett tag, får se när jag kommer hem.
Ha det bra !
/Linnea

Godmorgon

Det blev ingen sovmorgon för min del. Kl 7 vaknade jag av att det kom in män i vårt hus, de håller på och gräver och grejar och ärligt talat vet jag inte vad de gör men det är säkert till nyttig verksamhet så jag klagar inte, men lite irriterad blir man ju, det är ju ändå lov liksom.
Det finns ju positiva saker med att vakna tidigt också! Nu kommer jag förhoppningsvis göra lite nytta innan jag ska träffa Emelie och jobba med projektet. Tänkte tjuvstarta och börja koreografera lite redan nu. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig och glo på någon mysig film men icke, jag ska ta tag i den här dagen minsann!

Hoppas att ni har det bra!
/Linnea

Måndag

Ligger i sängen och funderar på att gå i ide. Har haft en jättemysig dag på Kolmården med Sanna, Jesper och Victor! Glömde ju som vanligt kameran men om jag känner Sanna väl kommer det nog upp bilder på hennes blogg inom en snar framtid så kika vettja! sbrage.blogg.se (: Mina favoriter var såklart schimpanserna men jag älskar tigrarna och lodjuren också.. de är så vackra att titta på!

I morgon ska vi jobba med projektet iprincip hela dagen, har endel att ta igen och det passar ju perfekt såhär på lovet då. Ska ta en springtur med Sanna också, det var ett tag sedan vi gjorde det nu!

Har inget mer att skriva.
Godnatt.

Tom.

/Linnea

RSS 2.0