Äckel gubbe

Okej, jag berättade det här någon gång i förra året men jag skriver det en gång till.
Förra sommaren skulle pappa till Tyskland så farmor och hennes väninna kom hit till Tranås på besök över den helgen då han var borta. Farmor bor i Motala så de tog bussen därifrån via Mjölby till Tranås. När de skulle kliva på bussen i Motala la de märke till att buss gubben var ovanligt trevlig, som hjälpte dem med resväskorna osv. När de skulle kliva av i Mjölby för att byta till tåget blir farmor och vännen (Eira) sist kvar i bussen så gubben erbjöd han att hjälpa dem med väskorna ännu en gång. Han började med att hjälpa farmor och när hon precis ska säga tack så känner hon en hand innanför tröjan och går snabbt därifrån. När det är Eiras tur hör farmor ett skrik och Eira kommer rusande; "gubbe körde ner handen innanför trosorna". Rolig chaufför där ja!

Efter mycket om och men anmälde de detta och för bara någon vecka sedan var de nere i tingshuset. Chauffören nekade allt och vägrade erkänna trots alla anklagelser, han hade nämnligen fått några prickar på sig innan. Chaufförens sk fru skrek åt farmor och Eira att de var ena jävla dementkärringar som borde åka in på något hem, haha. 
Chauffören är nu avstängd och kommer aldrig mer att få köra buss (puh) och han ska betala böter samt betala några tusen till farmor och hennes vän!

Fatta om den här gubben hade fortsatt att köra buss, herregud, han skulle ju ha kunnat gå hur långt som helst och börjat taffsa på småtjejer eller något, eller förresten han kanske bara tänder på gamla tanter i farmors ålder :P


Hittade en bild på farmor och mig visst (: Var visst rätt mycket smalare i ansiktet där ja :P

Nu ska jag sova
/Linnea

Kommentarer
Postat av: Emsipems

alltså, undrar vilken blekning vi använde till håret den gången, för slingorna är ju uberljusa! vi får fundera på det ;D

2010-05-05 @ 09:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0